رفتن به مطلب

مشکل عجیب با مادربورد asus b550m-a wifi

mrg66
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان بنده با یه مشکلی عجیبی مواجه شدم که از دوستانی که تجربه با چنین مواردی رو دارند ممنون میشم کمک کنند. داستان ازین قراره من رم جی اسکایل  Aegis 2*8GB 3200MHz CL16 DDR4 گرفتم. در حالت معمولی که با فرکانس پایه 2133 بوت میشه سیستم مشکلی نداره. اما به محض اینکه حالت پروفایل xmp یا (D.O.C.P ) فعال میشه تا بره رو فرکانس 3200 سیستم بوت میشه اما بعد چند ثانیه سیستم فریز میشه و تصویر قفل میشه. چه در حالت تک کانال و چه در حالت دو کاناله.

جالب تر اینجاست من پروفایل xmp یا (D.O.C.P )  غیر فعال کردم و رم رو بصورت دستی گذاشتم باس 3200 و تاخیر 16 و سیستم راحت بالا اومد و تست شد مشکلی نبود. جالبتر ازین که من همین رم رو تا 3800 اور کردم تو بایوس با تاخیر 18 و تست 3DMARK 11 هم گرفتم عالی بود. یعنی تا 3800 و ولتاژ 1.35 و تاخیر 18 سیستم استیبل و عالی هست. اما نمی دونم چرا اون پروفایل فعال میشه سیستم فقط در این حالت فریز میشه!!!!!!

بایوسم به آخرین ورژن هم بروز هست . پردازنده من AMD RYZEN 3 4350G هست.(پردازنده گرافیکش فوق العاده هست).

ممنون میشم کمک کنید .....

CPUZ.jpg

3800-cl18-21-21-21-39-65.jpg

ویرایش شده توسط mrg66
لینک به دیدگاه

درود

منم همین مشکل رو با R5 3600 با مادربرد b450 داشتم گویا مشکل از بایوس مادربرد بود بعد از دو تا آپدیت درست شد 

فک کنم باید منتظر آپدیت بعدی باشید یا رم رو خودتون اورکلاک کنید

ویرایش شده توسط Aminj
لینک به دیدگاه

دوستانی که در رم تخصص دارند نظرشون در مورد کیفیت رم چجوره؟ رمم Aegis 2*8GB 3200MHz CL16 DDR4 هست که با ولتاژ 1.35 خودش تا 3800 و تاخیر cl18-22-22-22-38 پایداره. تو مشخصات چیپش زده سامسونگ. منتها این مدل رم هتسینگ نداره. مشکلی ایجاد نمیشه با این فرکانس کار کنه؟

در 2 ساعت قبل، Aminj گفته است :

درود

منم همین مشکل رو با R5 3600 با مادربرد b450 داشتم گویا مشکل از بایوس مادربرد بود بعد از دو تا آپدیت درست شد 

فک کنم باید منتظر آپدیت بعدی باشید یا رم رو خودتون اورکلاک کنید

ممنون. یه سوال دیگه اینکه رو مینم 4 تا اسلات رم داره. اون دوتا مشکی(اسلات 1 و 3 ) تا فرکانس 3066 مشکلی نداره و بیشتر ارور رم میده اما اون دوتا خاکستری(2 و 4 ) تا 3.900 هم اور میشه. طبیعی هست؟کنار اسلات 2 و 4 علامت * هم هست حالا منظورش رو نمیدونم برا اوره یا یه چیز دیگه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 9 ساعت قبل، mrg66 گفته است :

دوستانی که در رم تخصص دارند نظرشون در مورد کیفیت رم چجوره؟ رمم Aegis 2*8GB 3200MHz CL16 DDR4 هست که با ولتاژ 1.35 خودش تا 3800 و تاخیر cl18-22-22-22-38 پایداره. تو مشخصات چیپش زده سامسونگ. منتها این مدل رم هتسینگ نداره. مشکلی ایجاد نمیشه با این فرکانس کار کنه؟

ممنون. یه سوال دیگه اینکه رو مینم 4 تا اسلات رم داره. اون دوتا مشکی(اسلات 1 و 3 ) تا فرکانس 3066 مشکلی نداره و بیشتر ارور رم میده اما اون دوتا خاکستری(2 و 4 ) تا 3.900 هم اور میشه. طبیعی هست؟کنار اسلات 2 و 4 علامت * هم هست حالا منظورش رو نمیدونم برا اوره یا یه چیز دیگه.

درود

اون ستاره معنیش این هست که تو اولویت هستند، یعنی اگه میخواید 2 اسلات کار کنید، باید از اونها مستفید بشید!

لینک به دیدگاه

سلام 

یک سوال داشتم مدل پاورتون چی هست و کانکتور های برق cpu مادربرد رو کامل وصل کردید؟ 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، amirreza گفته است :

سلام 

یک سوال داشتم مدل پاورتون چی هست و کانکتور های برق cpu مادربرد رو کامل وصل کردید؟ 

سلام.مدل پاور گرین GP550A-UK Plus هست. آره همه وصله.

ویرایش شده توسط mrg66
لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، mrg66 گفته است :

سلام

دوست عزیز

چون ولتاژ ۱.۳۵ هست، امن هست و مشکلی نداره و فکر نمیکنم رو ۱.۴ هم مشکلی بوجود بیاد.

درسته هیتسینک ندارن ولی رم های خوب و با کیفیتی هستند. با رایزن r3 3100  تا ۳۸۰۰ اورکلاکشون کردم با تایمینگ بهتر ولی تو تست Aida etreme خطا میداد، به همین خاطر الان روی ۳۷۳۳ بی نقص در حال فعالیت هستن. شما که renoir داری فکر میکنم تا ۴۰۰۰ ظرفیت داشته باشه (با همون 1.35 ولت)

مادربورد من Aorus b450 pro هست. - پیشنهاد میکنم infinity fabric رو حتما مساوی با فرکانس رم قرار بدید تا تاخیر به حداقل برسه.

اگر مقدور بود یک تست از گرافیک مجتمع تو تست firestrike قرار بدید. و بررسی کنید فرکانس گرافیک مجتمع هم قفل هست یا نه؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Blueman6 گفته است :

سلام

دوست عزیز

چون ولتاژ ۱.۳۵ هست، امن هست و مشکلی نداره و فکر نمیکنم رو ۱.۴ هم مشکلی بوجود بیاد.

درسته هیتسینک ندارن ولی رم های خوب و با کیفیتی هستند. با رایزن r3 3100  تا ۳۸۰۰ اورکلاکشون کردم با تایمینگ بهتر ولی تو تست Aida etreme خطا میداد، به همین خاطر الان روی ۳۷۳۳ بی نقص در حال فعالیت هستن. شما که renoir داری فکر میکنم تا ۴۰۰۰ ظرفیت داشته باشه (با همون 1.35 ولت)

مادربورد من Aorus b450 pro هست. - پیشنهاد میکنم infinity fabric رو حتما مساوی با فرکانس رم قرار بدید تا تاخیر به حداقل برسه.

اگر مقدور بود یک تست از گرافیک مجتمع تو تست firestrike قرار بدید. و بررسی کنید فرکانس گرافیک مجتمع هم قفل هست یا نه؟

تو بایوس قدرت گرافیک مجتمع رو حالت توربو گذاشتم فرکانس تا 2100یا 2200 بالا رفت و امتیاز گرافیک از 5400 به 6550 در 3dmark11 بالا رفته بود.من 3200g و 3400g داشتم این واقعا از 3400g هم بهتره و خنکتر کار می کنه!!!!! و خوب فریم میده نسبت به اونا

ویرایش شده توسط mrg66
لینک به دیدگاه

این infinity fabric  کجای بایوس هست و رو چند بذارم؟

تست پایه time spy با رم 3800 و گرافیک در حالت پایه(یه تست در حالت اورکلاک گرافیک میذارم)

timespy-cl18-3800.jpg

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، mrg66 گفته است :

این infinity fabric  کجای بایوس هست و رو چند بذارم؟

تست پایه time spy با رم 3800 و گرافیک در حالت پایه(یه تست در حالت اورکلاک گرافیک میذارم)

مقدارش که دقیقا باید برابر با فرکانس رم باشه، نه کمتر و نه بیشتر.

دوستانی که asus دارن بیان بگن ( معمولا تو بایوس سیستم های رایزن ۲۰۰۰ به بعد، یک قسمت اختصاصی وجود داره برای اورکلاک اتوماتیک و دستی، جایی که PBO , XFR , FSB و ... وجود دارن - بنظرم تو اون محدوده دنبالش باشید. )

962377905_timespy.jpg.0db1b5df6c9e1a3fe06bd94dcadbe3f0.thumb.jpg.a98b65398e1c85b98fab1544a5b16ffc.jpg

اینم تستی که من با گرافیک مجتمع ryzen 3 2200G در حالت اورکلاک داشتم.

ویرایش شده توسط Blueman6
لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، mrg66 گفته است :

تو بایوس قدرت گرافیک مجتمع رو حالت توربو گذاشتم فرکانس تا 2100یا 2200 بالا رفت و امتیاز گرافیک از 5400 به 6550 در 3dmark11 بالا رفته بود.من 3200g و 3400g داشتم این واقعا از 3400g هم بهتره و خنکتر کار می کنه!!!!! و خوب فریم میده نسبت به اونا

درود.کولر cpu چی هست ؟و داخل بازی یا تست عملکرد دمای cpu و gpu تا چقدر میشه؟

لینک به دیدگاه

چون پردازنده فاقد فن بود. کولر گرین 85 سفارش دادم که در حالت عادی عالی و مناسب. یعنی تقریبا مساوی یا بهتر از کولر فابریک خودش عمل میکنه و ظاهر بهتری هم داره.من خودم ازین سایت گرفتم و راضیم. اگه اور نشه دما زیر 70 هست

https://storica.ir/product/8977/electronic-devices/computer/computer-devices/cooling-fan-2/

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Blueman6 گفته است :

مقدارش که دقیقا باید برابر با فرکانس رم باشه، نه کمتر و نه بیشتر.

دوستانی که asus دارن بیان بگن ( معمولا تو بایوس سیستم های رایزن ۲۰۰۰ به بعد، یک قسمت اختصاصی وجود داره برای اورکلاک اتوماتیک و دستی، جایی که PBO , XFR , FSB و ... وجود دارن - بنظرم تو اون محدوده دنبالش باشید. )

962377905_timespy.jpg.0db1b5df6c9e1a3fe06bd94dcadbe3f0.thumb.jpg.a98b65398e1c85b98fab1544a5b16ffc.jpg

اینم تستی که من با گرافیک مجتمع ryzen 3 2200G در حالت اورکلاک داشتم.

تست رو نمیدونم ولی من رایزن 3200g و 3400g داشتم این به عینه بهتر از 3400g عمل میکنه با دمای کمتر . هم تو فریم و هم تو 3dmark11

مدل 3200g و 3400g مشخصات ظاهری 512 سایه زنی و 720 سایه زنی داره در مقابل 384 سایه زنی 4350g ولی تو عمل داستان واقعا فرق داره. این انگار داره با تمام توانش کار میکنه و اونا انگار یجور با تمام قدرتشون کار نمی کردند و دمای اونا بالا هم بود.

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، mrg66 گفته است :

تست رو نمیدونم ولی من رایزن 3200g و 3400g داشتم این به عینه بهتر از 3400g عمل میکنه با دمای کمتر . هم تو فریم و هم تو 3dmark11

مدل 3200g و 3400g مشخصات ظاهری 512 سایه زنی و 720 سایه زنی داره در مقابل 384 سایه زنی 4350g ولی تو عمل داستان واقعا فرق داره. این انگار داره با تمام توانش کار میکنه و اونا انگار یجور با تمام قدرتشون کار نمی کردند و دمای اونا بالا هم بود.

آره صد در صد برای 4350 بهتره. من اینو اورکلاک سنگین کردم تا به همچین امتیازی رسیده.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در 1 دقیقه قبل، mrg66 گفته است :

اینم تست با رم adata d30 4000-cl18-20-20-20

adata-4000-cl18-20-20-20-20-32.jpg

👌

امیدوارم با اورکلاک گرافیک و با همین فرکانس رم، نتیجه تست firestrike هم قرار بدید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...