رفتن به مطلب

فروش فوری کارت گرافیک Asus RX 580 Dual OC

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

کارت گرافیک مدل 8 گیگابایتی هست و از ابتدا آکبند بوده و مهر ماه همین امسال بر روی سیستم بسته شده و فقط استفاده گیمینگ داشته. بسیار کم کار و تمیز هست و هیچ گونه عیب و ایرادی نداره. هر گونه تستی (غیر از FurMark) هم نیاز بود گرفته میشه.

قیمت:

پایه: 15.000.000 تومان          گام: 100.000 تومان          فوری: 18.000.000

ps06_1-front.jpg   138_2-back.jpg

نکته: مدت فروش کارت گرافیک محدود و نهایتاً تا 72 ساعت آینده هست. یعد از اون خارج از فروم فروخته میشه / به دلیل اینکه فروش کارت تعجیلی هست، قبل از واریز وجه هرگونه صحبتی چه در تاپیک چه در پیام خصوصی هیچ حقی رو برای کسی ایجاد نمی کنه! / پایان مزاید 24 ساعت پس از بالاترین پیشنهاد / از تاریخ تحویل 48 ساعت مهلت تست به خریدار محترم داده میشه / تعویض ندارم / ارسال با پست پیشتاز انجام خواهد شد و هزینه برعهده خریدار محترم خواهد بود.

هر امر دیگری بود در پیغام خصوصی در خدمت هستم.

TRICKSTER.png.7b66ed0dd96bc686cf7d6b678054993d.png

ویرایش شده توسط Trickster
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، sara100 گفته است :

پایه ..

درود

تا ساعت 12 امشب پیشنهاد بالاتری نبود، تقدیم شما میشه.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، hamidbluesky گفته است :

پایه +1

درود

تا فردا ساعت 15 پیشنهاد بالاتری نباشه تقدیم شما میشه.

در 4 ساعت قبل، aligolshani66 گفته است :

سلام.دما زیر فشار کامل (لود ۱۰۰٪) به چند میرسه؟

درود

بیش از 1 ساعت باهاش RDR2 بازی کردم دما حدود 67 - 68 درجه و دور فن هم حدود 40 تا 45 درصد متغیر بود. تست TimeSpy و FireStrike هم گرفتم کم و بیش همین حدود بود.

در مجموع همونطور که ذکر شده کارت واقعاً کم کار هست و دوستان عزیز می تونن انتظار یک کارت نو و آکبند رو از کارایی و دمای این کارت داشته باشند.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Trickster گفته است :

درود

تا فردا ساعت 15 پیشنهاد بالاتری نباشه تقدیم شما میشه.

درود

بیش از 1 ساعت باهاش RDR2 بازی کردم دما حدود 67 - 68 درجه و دور فن هم حدود 40 تا 45 درصد متغیر بود. تست TimeSpy و FireStrike هم گرفتم کم و بیش همین حدود بود.

در مجموع همونطور که ذکر شده کارت واقعاً کم کار هست و دوستان عزیز می تونن انتظار یک کارت نو و آکبند رو از کارایی و دمای این کارت داشته باشند.

عذر میخوام بابت اسپم، امکانش هست بگید که تو بازی رد دد 2 فرکانس هسته کارت تا چند مگاهرتز بوست میکرد و استیبل بود؟

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، jetalpha گفته است :

عذر میخوام بابت اسپم، امکانش هست بگید که تو بازی رد دد 2 فرکانس هسته کارت تا چند مگاهرتز بوست میکرد و استیبل بود؟

درود 

حقیقتش به این قسمتش دقت نکردم. بیشتر حواسم به همون دما و دور فن کارت بود و محیط بازی رو بررسی کردم ببینم آرتیفکتی چیزی نداشته باشه. متأسفانه در حال حاضر سیستم مناسبی هم دم دست ندارم که این موارد رو تست بگیرم و کارت داخل جعبه اش هست.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

کارت به جناب ذاکری عزیز @hamidbluesky فروخته شد و شنبه براشون ارسال خواهد شد.

در در 13 اسفند 1399 در 14:56، Sir MehDi گفته است :

درود

15200

درود جناب ظهوریان

با عرض پوزش از شما، متأسفانه کارت پیش از پیشنهاد شما به دوست عزیزمون فروخته شده بود. امیدوارم در موقعیتی دیگه در خدمت باشم.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...