رفتن به مطلب

Recommended Posts

سلام به همگی

من یه مادربرد Z390-f و رم

رم جی اسکیل Trident Z RGB 32GB 16GBx2 3000MHz CL16 و سی پیو اینتل core i9 9900k دارم وقتی خواستم تستش کنم متوجه یه موضوعی شدم که وقتی رم ها رو به دوتا اسلات اول از سمت راست وصل میکنم سیستم بوت نمیشود و چراغ خطای DRAM کنار مادربرد روشن میشود ولی زمانی که رم ها رو به دو اسلات سمت چپی وصل میکنم بدون مشکل بوت میشود و رم ها در بایوس شناسایی میشوند. (روش پیشنهادی خود دفترچه راهنما که به اتصال رم ها به اسلات ۱ و ۳ از سمت راست هست هم تست کردم ولی کار نکرد)

دوستان ممنون میشم راهنماییم بکنید.🤗

ویرایش شده توسط AliGhlichkhani
اضافه کردن تگ
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

اول چک کنین ببینین اسلت‌ها تمیز هستن یا خیر

سپس Bios مادربرد رو ریست یا آپدیت کرده و تست کنین، در صورتی که حل نشد

پین‌های زیف مادربرد رو بررسی کنین ببینین کج شدگی، شکستگی یا تغییر رنگ دارن یا خیر، همچنین چک کنین شاید کولر پردازنده خیلی محکم بسته شده باشه و به خاطر همین فشار این مشکل به وجود اومده باشه، ممکن هم هست که خمیر حرارتی به زیر پردازنده نفوذ کرده باشه (پین‌ها همون خارهایی هستن که پردازنده روی اون‌ها قرار می‌گیره)

لینک به دیدگاه

معمولا بخاطر کج یا کنده شده پین های زیف(جایی که CPU) قرار میگیره مادربرد است،حتی اگه یدونه باشه

burnsocketS.jpg.fcb5bddba456bb33d8d6a499ec4be4d1.jpg

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

سلام دوست عزیز

اول چک کنین ببینین اسلت‌ها تمیز هستن یا خیر

سپس Bios مادربرد رو ریست یا آپدیت کرده و تست کنین، در صورتی که حل نشد

پین‌های زیف مادربرد رو بررسی کنین ببینین کج شدگی، شکستگی یا تغییر رنگ دارن یا خیر، همچنین چک کنین شاید کولر پردازنده خیلی محکم بسته شده باشه و به خاطر همین فشار این مشکل به وجود اومده باشه، ممکن هم هست که خمیر حرارتی به زیر پردازنده نفوذ کرده باشه (پین‌ها همون خارهایی هستن که پردازنده روی اون‌ها قرار می‌گیره)

در 2 دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است :

معمولا بخاطر کج یا کنده شده پین های زیف(جایی که CPU) قرار میگیره مادربرد است،حتی اگه یدونه باشه

burnsocketS.jpg.fcb5bddba456bb33d8d6a499ec4be4d1.jpg

ممنون از پاسخگویی شما دوستان 

من اولین تجربه‌ام در این زمینه بود و همونطور که گفته بودید من این پین ها رو چک کردم و فکر میکنم زمانی که میخواستم سی‌پیو رو جا بزنم حداقل یکی از پین ها کج شده!

میخواستم بپرسم قابل تعمیر هستن ؟

20210411_211355.jpg

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، AliGhlichkhani گفته است :

میخواستم بپرسم قابل تعمیر هستن ؟

اگر فقط کج شده و نشکسته (احتمال میدین سفت هست و با لرزش دست‌تون نمیشکنه) می‌تونین با مسئولیت خودتون، با یه ذره بین و موچین اون رو صاف کنین

فقط فشار زیادی نیارین روی پین که خیلی ظریف هست...

تصویرتون زیاد شفاف نیست و به نظر میاد که چند مورد هستن

لینک به دیدگاه

دیگه با دوربین گوشی عکس از این بهتر نمی تونه بگیره مگر اینکه دوربین حرفه ای داشته باشه.

شرکت گرین میگفت مادربرد های گیم تعویض زیفشون سخته،من فکر میکنم یکی دوتا آدرس تو تهران واسه اینکار داشتم که بچه های لیون معرفی کردن

با ذره بین و موچین یا هر چیز دیگه که آسیب نرسه سعی کن صافشون کنی،اگه مشکل کجی باشه حل میشه اگه کلا کنده شده باشن باید زیف عوض شه

یه مورد دیگه هم هست ممکنه بازم باشه با ذره بین خوب نگاه کن

20210411_211355.jpg.fade36e6af78c17ca06fe5b19b65cc61.thumb.jpg.0c4e83aab49a60ec38e5851d8b14b1b5.jpg

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است :

دیگه با دوربین گوشی عکس از این بهتر نمی تونه بگیره مگر اینکه دوربین حرفه ای داشته باشه.

شرکت گرین میگفت مادربرد های گیم تعویض زیفشون سخته،من فکر میکنم یکی دوتا آدرس تو تهران واسه اینکار داشتم که بچه های لیون معرفی کردن

با ذره بین و موچین یا هر چیز دیگه که آسیب نرسه سعی کن صافشون کنی،اگه مشکل کجی باشه حل میشه اگه کلا کنده شده باشن باید زیف عوض شه

یه مورد دیگه هم هست ممکنه بازم باشه با ذره بین خوب نگاه کن

20210411_211355.jpg.fade36e6af78c17ca06fe5b19b65cc61.thumb.jpg.0c4e83aab49a60ec38e5851d8b14b1b5.jpg

ممنون میشم آدرسشون رو برای منم بفرستید 

چون راستش من تخصصی ندارم میترسم بدتر خرابشون کنم...

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، AliGhlichkhani گفته است :

ممنون میشم آدرسشون رو برای منم بفرستید 

چون راستش من تخصصی ندارم میترسم بدتر خرابشون کنم...

خانه سخت افزار تهران

تهران، خیابان انقلاب، تقاطع ولیعصر، خیابان برادران مظفر شمالی (صبای قدیم)، ساختمان 17 پلاک 79 طبقه 2 واحد 10

66482544- 66481630 - 66455110 - 66455129 - 66455118

آدرس بعدی 

درس:خیابان ولیعصر – پایین تراز میدان ولیعصر – خیابان ولدی – پلاک 33 – واحد 3
TEL: 021 – 88936185

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/103916-دوال-چنل-نشدن-رم-های-سیستم-؟/&do=findComment&comment=1187921

ویرایش شده توسط ☕Coffee Addicted
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...