رفتن به مطلب

بهترین روش خرید کالا از خارج از کشور چی هست ؟ لطف کنید نظراتتون رو بگید ممنون میشم دوستان

Arsa Vista Shop
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

تمامی بحث های در رابطه با خرید کالا از خارج کشور به وسیله سایت های واسطه در این تاپیک صورت می‌گیرد

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام دوستان من پدرم تو شارجه خونه داره و ویزا کارت خواستم بدونم اگه از امازون دو تا لپتاپ سفارش بدم حدوده 7 کیلو میشن رو هم و هر دو فری شیپینگ هستن ارسالشون چند روزس!؟ و پست امارات مثل ایرانه که گمرکی بزنه!؟

https://www.amazon.com/Alienware-AW15R2-6161SLV-15-6-Inch-Generation-GeForce/dp/B015P3SNN2?th=1&psc=1

چرا برای سفارش ارور میده!؟

پیامش اینه!!

post-24465-0-92202500-1466265200_thumb.png

لینک به دیدگاه

میگه کالای مورد نظرتون به این آدرسی که وارد کردید قابل ارسال نیست

لینک به دیدگاه

میگه کالای مورد نظرتون به این آدرسی که وارد کردید قابل ارسال نیست

ممنون از توضیحتون

منظورم اینه که به خاطر نوع دستگاه!؟

لینک به دیدگاه

ممنون از توضیحتون

منظورم اینه که به خاطر نوع دستگاه!؟

بله میگه ارسال این آیتم به آدرس شما امکان پذیر نیست

لینک به دیدگاه

فقط بعضی کالا ها امکان ارسال به کشورهای دیگه رو دارن.

اون free shipping هم فقط برای ادرس امریکا هست. مگر اینکه خودش ذکر کرده باشه بین المللی که من تا حالا ندیدم.

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام دوستان من دو عدد دستگاه AW17R3 از کانادا اوردم تا دوشنبه ی اینده میرسه تهران و یکیشو میخوام بزارم برای فروش الان دستگاه نیستش عکس بزارم اما اگه میخواید قیمت پیشنهادیتون رو بفرستید با در نظر گرفتن قیمت بسیار بالای این دستگاه تو ایران و ب فکر سود من هم باشید!!

کانفینگ دستگاه؛

6th Generation Intel Core i7 6700HQ

GB Memory 1 TB HDD+128GB SSD SAMSUNG EVOPRO

8GBBRAMDDR4+8GB RAM KINGSTON

NVIDIA GTX970M 3GB GDDR5

FULL HD

با در نظر گرفتن alien ware 13 تو سایتای همسایه قیمت خودم 7.5 میلیون هستش!

UP!

post-24465-0-77633900-1468397149_thumb.jpg

اون بالا بالا لک لکی پیداست!

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلان دوستان

چند وقت پیش یه کارت گرافیک فرستادم هنگ کنگ گارانتی که اومدنه ازم 351 تومن پست dhl به عنوان گمرکی گرفت...

موقع فرستادن پست ایران یه خروج موقتی گقت ولی گفتن ok هست و بفرست بره...

الان کارتی که اومده خرابه و دوباره می خوام بفرستم برای گارانتی دقیق باید چی کار بکنم برای این خروج موقت؟

یا اگر بگم با emsبفرسته میتونم خودم برم با معافیت گمرکی از گمرک بگیرمش؟

+

طرف با آدم راه میاد اگر چیز خاصی باید تو فاکتور بنویسه بگید که چی باشه دقیقا...

یا کلا بی خیاله قضیه بشم؟؟

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

با سلام

دوستان میخواستم ببینم برای خرید قطعه از جمله cpu ram vga hard و .... از دبی کجارو پیشنهاد میدین و آیای اصلا به صرفه هست خرید از دبی ؟ در غیر این صورت چه کشوری برای خرید قطعه خوب هست ؟

لینک به دیدگاه

دبی کلا داغونه از همین ایران بگیرید بهتره

لینک به دیدگاه

آخه اینجا هم خدا تومن میکشن رو جنسها شما قیمت دلاری رو حساب بکنی کم کم 300 400 تومن میاد رو قطعه مخصوصا این کارت گرافیکها 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز گیرم از اینطرف خروج موقت کنی، توی هنگ کنگ چطوری ورود موقت میکنی؟

مطمئن نیستم ولی با پست خروج موقت نمیشه.

برای خروج موقت باید بری گمرک فرودگاه، از اونجا پروانه خروج موقت بگیری، بعد بدی به DHL یا یه خط هوایی بره اونطرف.

ولی از من میشنوی بیخیال بشو، دردسرش زیاده.

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام دوستان,

یکی از اقوام بنده ساکن آمریکا هستند و میخواستم بدونم که ایا میشه قطعات سخت افزاری الکترونیکی مثل کارت گرافیک رو از آمریکا برای بنده هنگام بازگشت بیارند ؟ طبق اون چیزی که بنده فهمیدم چون این جور قطعات انحصاری شرکت ها هستند اشخاص نمیتونند این ها رو وارد کشور کنند و تو فرودگاه این قطعات رو ازشون میگیرند. درسته آیا ؟

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، Ehsan_PCI گفته است :

سلام دوستان,

یکی از اقوام بنده ساکن آمریکا هستند و میخواستم بدونم که ایا میشه قطعات سخت افزاری الکترونیکی مثل کارت گرافیک رو از آمریکا برای بنده هنگام بازگشت بیارند ؟ طبق اون چیزی که بنده فهمیدم چون این جور قطعات انحصاری شرکت ها هستند اشخاص نمیتونند این ها رو وارد کشور کنند و تو فرودگاه این قطعات رو ازشون میگیرند. درسته آیا ؟

بنده نشنیدم در این خصوص

خود بنده لینک خرید یک Rx480 رو از Newegg برای اقوام در امریکا فرستادم و خریداری شد اگرچه هنوز شخص نیومد وبدستم برسونه اما در خصوص انحصاری بودن خیر اینگونه نیست

لینک به دیدگاه

یکی دو تا رو می‌شه مسافرتی آورد و مشکلی نیست. بستگی به این داره که آوردنده جمعا چه چیزهایی همراه بیاره. 

معمولا کسانی که از اون ور به دیار قحطی‌زدگان می‌آن چمدان و جیبهاشون پر دستگاهها و فطعه‌های دیجیتال و عطرو لباس و چندین کالای مجاز و غیرمجاز هست و مشکل‌  ساز می‌شه.

لینک به دیدگاه

با سلام

دوچرخه فرانسوی مارک ژیتان بخواد از آسیا بیاد چطور قیمت گزاری میشه؟

مدل دقیق:(Gitane rocks 600hd (size XL

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

با سلام
همکاران محترم ترجیحا کیس hp 6005 
با مشخصات :

AMD PhenomII X4 B97
4gig ram ddr3
500 hard disk
یا مشخصات بالاتر
تعداد خریدارم
تلفن تماس : 09153319180

لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز

من قصد داشتم یه گوشی از سایت علی اکسپرس بخرم به صورت پستی ولی چندتا سوال برام پیش اومده

1. من جایی خوندم جنس بالای 50 دلار فکر کنم بدون کارت بازرگانی اجازه ورود به صورت پست نداره ، این درسته ؟؟؟ یعنی اگه سفارش بدم نمیرسه به دستم؟؟؟ نگیرن یهو بدبخت شم

2. اینکه میگن علی اکسپرس ایران رو تحریم کرده چطوری هاست ، چون الان خودمم دیدم تو صفحه کالا ارسال برا ایران داره

3. پستال کد یا زیپ کد رو چی بزنم (شیراز هستم)

لینک به دیدگاه

گروه تجاری لک لک برات با کمی کارمزد وارد می کنه.فک نکنم ارسال مستقیم داشته باشن.

لینک به دیدگاه

آقا سوال پرسید نگفتم تبلیغات

ارسال مستقیم دارن با حدود 6 دلار میفرستن برا ایران

اون شرکت ها به بهانه های الکی کلی هزینه اضافه میگیرن که مثلا اینقدر هزینه حمل و نقل به واسطه شده و اینقدر پول مالیات در کشور مبدا و اینقدر مالیات کشور مقصد و هزینه انبار داری و ... در آخرش هم، هم دلار پات خیلی گرونتر حساب میکنن و هم یه کارمزد میگیرن که در نهایت اصلا به صرفه نیست و تقریبا همش هم دروغه چون قیمت جنس با احتساب مالیات در سایت ثبت شده علاوه بر این اگر قرار بر مالیات باشه معمولا از مشتری خارجی مالیات نمی گیرن ، نیاز به کشور واسط یا ... نداره و نیاز به دو بار ارسال یعنی یکی به کشور واسط و یه بار به کشور خودمون نیست که هزینه انبار و ... داشته باشه و...  اینها قریب به یقین بهانه برای سود بیشتر هست که تو چند تا بهانه پخشش کردن تا خیلی تو چشم نیاد که ملت بگن واویلا اینا دارن 30 درصد کارمزد میگیرن 

اینا 10-15 درصد دلار گرونتر بهت میفروشن و حداقل 5 درصد کارمزد میگیرن ، حدود 10-20 درصد (بستگی به شرکت داره) مالیات کشور مبدا برات حساب میکنن ، هزینه پست اضافه ازت میگیرن و ...  سر جمع حساب کنی بیشتر از 30 درصدهم میشه و منم به شدت از آدم دروغگویی که مخصوصا برا پول بیشتر دروغ میگه بدم میاد و حاضرم یه چیزی رو نداشته باشه ولی از اون جنس نخرم

لینک به دیدگاه

سلام اگر از یه سایتی بالای 50 دلا ر خرید کنم برای گرفتنش نیاز به کارت بازرگانی هستش ؟  میشه از کارت  شخص دیگه ای استفاده کنم ؟ 

لینک به دیدگاه

از کارت دیگران می شه استفاده کرد اما اینکه استفاده از این کارت الزامی باشه رو نمی دونم

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، SaeedEminem2 گفته است :

از کارت دیگران می شه استفاده کرد اما اینکه استفاده از این کارت الزامی باشه رو نمی دونم

در 5 ساعت قبل، SaeedEminem2 گفته است :

ممنون 

لینک به دیدگاه

درود

کارت بازرگانی برای چی؟

خرید می کنی، وارد که بشه از گمرک باهات تماس می گیرند، فرایند ترخیص رو طی می کنی، هزینه ی ترخیص رو پرداخت می کنی و تحویل می گیری.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...