رفتن به مطلب

فروش کارت گرافیک MSI 3060 Gaming X

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

کارت گرافیک MSI 3060 Gaming X برای فروش موجود میباشد.

قیمت : 29 تومن مقطوع

کارت وارداتی هست و گارانتی داخلی نداره و گارانتی بین المللی داره.

کارت کاملا نو هست و ازش هیچ استفاده ای نشده. (تنها دلیل اینکه کارتن باز شده این هست که کارت از خارج از کشور خریداری شده و مجبورا جهت چک کردن محتویات کارتن رو باز میکنیم.)

فقط فروش مد نظرمه و با چیزی تعویض نمیشه.

اولویت فروش با کسایی هست که بتونن اعتماد کنند و اول پول رو واریز کنند ، ولی برای کاربران با امتیاز مناسب امکان پرداخت با سیستم واسطه هم وجود داره ، فقط هزینه سیستم واسطه بر عهده خریدار می باشد .

IMG-20210510-WA0006.jpg

IMG-20210510-WA0009.jpg

لینک به دیدگاه

در ۲ ساعت قبل، .behzadnazari گفته است :

سلام این کارت برا ماینینگ مثل 1080 تی ای هست؟

ةاهرا هش ریت بالاتر و مصرف کمتری داره ، و کارت خنکی هم هست، ولی یک سری محدودیت ها روی این کارت برای ماینینگ گذاشته بودند ، اینکه هنوز این محدودیت ها وجود داره و یا اینکه قابل دور زدن هست یا نه رو خودتون دقیق تر تحقیق کنید.

لینک به دیدگاه

در ۱۱ ساعت قبل، Zeus۴۷۴۷ گفته است :

ةاهرا هش ریت بالاتر و مصرف کمتری داره ، و کارت خنکی هم هست، ولی یک سری محدودیت ها روی این کارت برای ماینینگ گذاشته بودند ، اینکه هنوز این محدودیت ها وجود داره و یا اینکه قابل دور زدن هست یا نه رو خودتون دقیق تر تحقیق کنید.

الان سرچ زدم هش ریتش هم نسبت به 1080 تی ای  کمتره انگار 1080 تی ای گزینه بهتریه برا ماینینگ هش ریت 1080 تی ای 39 و این 24

لینک به دیدگاه

الان سرچ زدم هش ریتش هم نسبت به 1080 تی ای  کمتره انگار 1080 تی ای گزینه بهتریه برا ماینینگ هش ریت 1080 تی ای 39 و این 24

هشریت کارت ۳۰۶۰ در صورتی که روی اسلات pci x8 به بالا نصب بشه و درایور ۴۷۰.۰۵ انویدیا نصب بشه و از طریق hdmi به مانیتوری که به برق وصل باشه متصل باشه مخصوصا این مدل گیمینگ ایکس هشریت ۴۸.۵ مگاهش رو به راحتی میزنه. مانتیور هم نیازی نیست روشن باشه صرفا در حالت استند بای باشه کافیه.

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۲/۲۴ در 16:05، Ali Alborz گفته است :

هشریت کارت ۳۰۶۰ در صورتی که روی اسلات pci x8 به بالا نصب بشه و درایور ۴۷۰.۰۵ انویدیا نصب بشه و از طریق hdmi به مانیتوری که به برق وصل باشه متصل باشه مخصوصا این مدل گیمینگ ایکس هشریت ۴۸.۵ مگاهش رو به راحتی میزنه. مانتیور هم نیازی نیست روشن باشه صرفا در حالت استند بای باشه کافیه.

مطمئنید؟ از کجا بفهمم مادربردم pci x8 به بالا داره؟؟ و اینکه 1080 تی ای چقدر هش ریت داره؟ بعضی جاها زدن 43تا 44

مادربردم maximus vii hero هست . فکر کنم pci x8 نداره درسته؟ اگه نداشته باشه پس انقدر نمیده؟؟

ویرایش شده توسط .behzadnazari
لینک به دیدگاه

در ۱۹ ساعت قبل، .behzadnazari گفته است :

مطمئنید؟ از کجا بفهمم مادربردم pci x8 به بالا داره؟؟ و اینکه 1080 تی ای چقدر هش ریت داره؟ بعضی جاها زدن 43تا 44

مادربردم maximus vii hero هست . فکر کنم pci x8 نداره درسته؟ اگه نداشته باشه پس انقدر نمیده؟؟

مادربرد شما براحتی ساپورت میکنه و ۴۹ هشریت میتونید بگیرید

کلا برای ماین 3060 این موارد لازمه

Pcie 3.0 8x 16x 

درایور حتما باید 470.05 باشه

باید از گرافیک تصویر گرفت یا تبدیل hdmi to vga هم میشه استفاده کرد

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، Majid_Rezaie گفته است :

مادربرد شما براحتی ساپورت میکنه و ۴۹ هشریت میتونید بگیرید

کلا برای ماین 3060 این موارد لازمه

Pcie 3.0 8x 16x 

درایور حتما باید 470.05 باشه

باید از گرافیک تصویر گرفت یا تبدیل hdmi to vga هم میشه استفاده کرد

اها مطمئن هستید؟ من از گرافیک اچ دی ام ای وصل کردم . تبدیل vga to hdmi چطوره؟

لینک به دیدگاه

اها مطمئن هستید؟ من از گرافیک اچ دی ام ای وصل کردم . تبدیل vga to hdmi چطوره؟

ادامه این بحث رو به تاپیک مربوطه ببرید لطفا ، تا تایپک فروش به بیراهه نره

لینک به دیدگاه

پیشاپیش معذرت میخوام از صاحب تاپیک، ماینرای عزیز یه موقع نزارید یه کارت هم به گیمرها برسه ها... همینجور تو اینترنت وول بخورید و ریشه ی هر قطعه ای که حتی احتمال مناسب بودن برای ماین کردن داره رو بخشکونید. 

• ممنونم 1
لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، M0rteza گفته است :

پیشاپیش معذرت میخوام از صاحب تاپیک، ماینرای عزیز یه موقع نزارید یه کارت هم به گیمرها برسه ها... همینجور تو اینترنت وول بخورید و ریشه ی هر قطعه ای که حتی احتمال مناسب بودن برای ماین کردن داره رو بخشکونید. 

من خودم گیمرم داداش در کنارش میخوام ماینم کنم. چه مشکلی داره

لینک به دیدگاه

در ۱۴ ساعت قبل، .behzadnazari گفته است :

من خودم گیمرم داداش در کنارش میخوام ماینم کنم. چه مشکلی داره

آخه حیف نیست با همچین جواهری مثل این کارت که دوستمون گذاشته برای فروش ماین کنی اونم در حالی که میشه از کارتهای بدون خروجی تصویر و مخصوص ماین استفاده کرد، منظور من کلی بود، یه مقدار اعصابم از وضعیت جهانی و وطنی قطعات مخصوصا گرافیک ها به هم ریخته بود یه چیزی گفتم، شما به دل نگیر، مقصر اصلی به نظرم شرکت های تولید کننده چیپ گرافیک هستن که تازه یادشون اومده از اول میشد جلوی هجوم ماینرا رو از سرچشمه گرفت. الان که خوب کارتهاشون رو با قیمت بالا به ماینرا و گیمرای پولدار فروختن تازه به فکر افتادن. 

https://www.guru3d.com/news-story/nvidia-would-relaunch-rtx-30-series-with-lite-hash-rate-(lhr)-silicon-edition.html

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۳/۲ در ۱۶:۴۶، Zeus۴۷۴۷ گفته است :

کاهش قیمت :28

درود

لطفا" کف قیمتتون رو پ-خ بفرمایید.

لینک به دیدگاه

کارت از دوست عزیز خریداری شد. منتظر ارسال ...

--------------------------------------------------------------------------

لینک به دیدگاه

در ۲ ساعت قبل، invoker گفته است :

کارت از دوست عزیز خریداری شد. منتظر ارسال ...

--------------------------------------------------------------------------

تایید میشه و براشون ارسال هم شد.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...