رفتن به مطلب

مشکل تنظیمات و بازدهی گرافیک آنبرد رایزن نسل 3 ـ ( X470 Pro + 4350G )

Feri_seven
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بتازگی باندل ذکر شده رو جمع کردم و داخل بایوس VRAM گرافیک آنبرد vega8 رو به 2گیگ و فرکانسش رو به 2200 رسوندم.
داخل csgo با ستینگ low دارم 70-80 فریم میگیرم ولی استیبل نیست و لگ و سکته داره تصویر و یجاهایی افت فریم دارم!!

سوال اول اینکه این مین و cpu رو چطور باید ستاپ کرد چون من تاحالا رایزن نداشتم، هرکاری میکنم بازدهی مناسب نداره و تصویری روان توی بازی نمیده...
سوال دوم چطور میتونم vram گرافیک رو به صورت dedicated بالا ببرم؟

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، Feri_seven گفته است :

بتازگی باندل ذکر شده رو جمع کردم و داخل بایوس VRAM گرافیک آنبرد vega8 رو به 2گیگ و فرکانسش رو به 2200 رسوندم.
داخل csgo با ستینگ low دارم 70-80 فریم میگیرم ولی استیبل نیست و لگ و سکته داره تصویر و یجاهایی افت فریم دارم!!

سوال اول اینکه این مین و cpu رو چطور باید ستاپ کرد چون من تاحالا رایزن نداشتم، هرکاری میکنم بازدهی مناسب نداره و تصویری روان توی بازی نمیده...
سوال دوم چطور میتونم vram گرافیک رو به صورت dedicated بالا ببرم؟

سلام

شما برای اورکلاک گرافیک مجتمع باید پله پله اقدام کنید.

برای اورکلاک گرافیک مجتمع، باید ولتاژ sock v رو حداکثر تا ۱.۳ ولت افزایش بدید. این مقدار سقف افزایش ولتاژ ایمن برای این پارامتر هست. (دمای پردازنده و گرافیک رو هم باید تحت نظر داشته باشید)

بعد از این کار پله پله فرکانس رو افزایش بدید و با تست حتی در همون کانتر ببینید پایدار هستید یا نه. 

اینکه پایداری ندارید تقریبا به همون ولتاژی برمیگرده که افزایش ندادید.

البته میشه بدون دستکاری ولتاژ هم مقداری فرکانس رو افزایش بدید که حداقل روی فرکانس ۲۲۰۰ نتونسته پایداری داشته باشه.

البته شما فرکانس و مشخصات رم رو هم نگفتید و اینکه اونم دستکاری کردید یا نه؟ 

حافظه گرافیک مجتمع رو باید برید داخل سربرگ advance setting پیدا کنید، اگه عکس از بایوستون بذارید، بهتون میگم. الان چون حفظ نیستم دقیقا نمیتونم بگم کجا برید.

ویرایش شده توسط Blueman6
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اطمینان کامل ندارم اما توی بایوس من هیچ گزینه ای مربوط به افزایش vram پیدا نکردم، با پردازنده 4650G روی 3 تا مادربرد تست کردم اما همشون حافظه اختصاصی رو 512 مگ میگرفتن، البته فک کنم به دلیل اینکه حافظه اختصاصی و شیر شده، هر دو رم کامپیوتر هست، ملاک همون مجموع رم اختصاصی و حافظه شیر شده هست.

درباره ناپایداری هم بهتره یه نرم افزار مانیتور کردن منابع مثل msi afterburner نصب کنید تا ببینید موقع افت کارایی، چه قطعه ای داره بد عمل میکنه

لینک به دیدگاه

در ۲ دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

البته فک کنم به دلیل اینکه حافظه اختصاصی و شیر شده، هر دو رم کامپیوتر هست، ملاک همون مجموع رم اختصاصی و حافظه شیر شده هست.

سلام

نه تو این سیستم ها هم کاملا متفاوت هستن حافظه اختصاصی و شِیر . با توجه به حجم رم نصب شده تا ۱۶ گیگ هم بعضی مادربوردها میتونن اختصاص بدن.

البته بهترین حالت ۳ گیگ هست.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

اطمینان کامل ندارم اما توی بایوس من هیچ گزینه ای مربوط به افزایش vram پیدا نکردم، با پردازنده 4650G روی 3 تا مادربرد تست کردم اما همشون حافظه اختصاصی رو 512 مگ میگرفتن، البته فک کنم به دلیل اینکه حافظه اختصاصی و شیر شده، هر دو رم کامپیوتر هست، ملاک همون مجموع رم اختصاصی و حافظه شیر شده هست.

درباره ناپایداری هم بهتره یه نرم افزار مانیتور کردن منابع مثل msi afterburner نصب کنید تا ببینید موقع افت کارایی، چه قطعه ای داره بد عمل میکنه

درود 
با fps monitor چک میکنم

در 4 ساعت قبل، Blueman6 گفته است :

سلام

شما برای اورکلاک گرافیک مجتمع باید پله پله اقدام کنید.

برای اورکلاک گرافیک مجتمع، باید ولتاژ sock v رو حداکثر تا ۱.۳ ولت افزایش بدید. این مقدار سقف افزایش ولتاژ ایمن برای این پارامتر هست. (دمای پردازنده و گرافیک رو هم باید تحت نظر داشته باشید)

بعد از این کار پله پله فرکانس رو افزایش بدید و با تست حتی در همون کانتر ببینید پایدار هستید یا نه. 

اینکه پایداری ندارید تقریبا به همون ولتاژی برمیگرده که افزایش ندادید.

البته میشه بدون دستکاری ولتاژ هم مقداری فرکانس رو افزایش بدید که حداقل روی فرکانس ۲۲۰۰ نتونسته پایداری داشته باشه.

البته شما فرکانس و مشخصات رم رو هم نگفتید و اینکه اونم دستکاری کردید یا نه؟ 

حافظه گرافیک مجتمع رو باید برید داخل سربرگ advance setting پیدا کنید، اگه عکس از بایوستون بذارید، بهتون میگم. الان چون حفظ نیستم دقیقا نمیتونم بگم کجا برید.

درود
من تاحالا amd نداشتم و قبل این هم رو اینتل همچین کاری نکردم. داخل بایوس فقط یک قسمت دیده بودم که حالت گرافیک رو میشد تغییر داد Auto/turbo/extreme/manual

درمورد رم میدونم که یک مشکل بزرگ دارم و اون اینه که رمهای من (team group 2X8GB TLZRD48G3200HC16C01 CL 16-18-18-38 1.36v) روی سیستم اینتل من بوده و اصلا amd ساپورت نیست گویا و باید عوض شن!

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Feri_seven گفته است :

داخل بایوس فقط یک قسمت دیده بودم که حالت گرافیک رو میشد تغییر داد Auto/turbo/extreme/manual

پس به صورت اتوماتیک با توجه به پروفایلی که انتخاب کردید، فرکانس رو ۲۲۰۰ سِت شده.

میتونید بذارید رو حالت manual و دستی مقدار ۲۱۰۰ رو بهش بدید.

از چه نظر فکر می کنید که رم ناسازگاره؟

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

پس به صورت اتوماتیک با توجه به پروفایلی که انتخاب کردید، فرکانس رو ۲۲۰۰ سِت شده.

رم اصلا داخل لیست ساپورت شده ایسوس و amd نیست... واینکه اور نمیشه به 3200 انگار

در 47 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

درصورت اشتباه بنده ممنون میشم با توجه به جزییاتی که از رم دادم راهنمایی کنید برای تنظیمات مربوطه و اوور به 3200mhz

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

یک بار رم‌ها رو به جای اینکه در اسلتهای یک و سه بذارین، در اسلتهای دو و چهار بذارین و چک کنین ببینین رو فرکانس دلخواهتان اوکی هست یا نه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۹ ساعت قبل، Blueman۶ گفته است :

نه تو این سیستم ها هم کاملا متفاوت هستن حافظه اختصاصی و شِیر . با توجه به حجم رم نصب شده تا ۱۶ گیگ هم بعضی مادربوردها میتونن اختصاص بدن.

نمیدونید چجوری میشه حافظه اختصاصی رو افزایش داد؟

من با برد x470-f و رم 32 هم امتحان کردم بازم 512 مگ اختصاص میداد

لینک به دیدگاه

در ۱۱ دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

الان دقیقا آدرس دقیقشو تو بایوس asus یادم نیست ولی دوستمون تونستون برای حجم ۴ گیگ ست کنن. ایشون میان و نتیجه کار رو همینجا میگن.

ولی با رم ۳۲ ، شما تا ۱۶ گیگ هم میتونید به گرافیک مجتمع، حافظه اختصاص بدید.

لینک به دیدگاه

با تشکر از جناب بخشایش عزیز دوست با دانش و صبور، واقعا اگه قوانین اجازه میداد یه فیدبک ثبت میکردم!!😀

با راهنمایی ایشون و تغییر فرکانس cpu و ولتاژ و فرکانس رم مشکل حل شد

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

من تونستم dedicated vram رو به 8 گیگ برسونم. قسمتی توی مادربردهای جدید هست به نام Resizable BAR که باید enable یا On بشه. بعد وارد قسمت gpu در قسمت advance بایوس میشد و مقدار مورد نظر رو انتخاب کنید.
اگر مشکلی بود از مانیتور عکس بگیرید و بفرستید

ویرایش شده توسط Feri_seven
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Feri_seven گفته است :

با تشکر از جناب بخشایش عزیز دوست با دانش و صبور، واقعا اگه قوانین اجازه میداد یه فیدبک ثبت میکردم!!😀

با راهنمایی ایشون و تغییر فرکانس cpu و ولتاژ و فرکانس رم مشکل حل شد

لطف داری شما 🙏 ، خوشحالم که به نتیجه رسیدید.🌹

در ۵۹ دقیقه قبل، Feri_seven گفته است :

من تونستم dedicated vram رو به 8 گیگ برسونم. قسمتی توی مادربردهای جدید هست به نام Resizable BAR که باید enable یا On بشه. بعد وارد قسمت gpu در قسمت advance بایوس میشد و مقدار مورد نظر رو انتخاب کنید.
اگر مشکلی بود از مانیتور عکس بگیرید و بفرستید

البته resizable bar هم فعال نشه، بازم میشه حجم حافظه رو افزایش داد.

اون تکنولوژی که ذکر کردید، به طرز محسوسی روی عملکرد rx 6000 تاثیر مثبت میذاره، البته به صورت نمایشی و نه کاربردی برای rtx 3000 هم وجود داره.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Blueman۶ گفته است :

لطف داری شما 🙏 ، خوشحالم که به نتیجه رسیدید.🌹

البته resizable bar هم فعال نشه، بازم میشه حجم حافظه رو افزایش داد.

اون تکنولوژی که ذکر کردید، به طرز محسوسی روی عملکرد rx 6000 تاثیر مثبت میذاره، البته به صورت نمایشی و نه کاربردی برای rtx 3000 هم وجود داره.

مخلصم
بله میشه البته تا 2 گیگ محدوده اگر فعال نشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...