رفتن به مطلب

سوالات متنوع سخت افزاری که نمیشد تکه تکه تو تاپیک های مختلف بپرسم.

Recommended Posts

سلام و خداقوت؛خدمت اساتید زحمتکش:

-غیر از ماشین حساب گرین برای محاسبه پاور مصرفی سیستم، نرم افزار مشابه خارجی یا سایت معتبر خارجی چی خوب هستش؟

-ضمناً منبع معتبر مرور و بررسی پاورها ،ایرانی و خارجی ؟

New Egg برای این بررسی ،کافیه؟

-نظرات کاربران راجع به محصول ، از کجا ببینم؟

لینک به دیدگاه

درود.
چند تا سوال مختلف دارم از هر قسمی ، که نمیشد هر کدومشو ۴-۵ تا تاپیک مجزا بزنم، و جالب نمیشد برام. عذر میخام اول از همه.
سوالات:

۱) مادربرد جدید من GIGABYTE H510M S2H هست که تو مشخصاتش نوشته خروجی گرافیک HDMI آنبرد ورژن ۱.۴ 
آیا مشابه مادربردهای همرده از برندهای دیگه ،با نسل ۱۰‌
۱.۴ و با نسل ۱۱ ، ورژن ۲ هست ؟ یا کلا ۱.۴ هست؟ سر در نیاوردم !!!

۲)برای اتصال گرافیک مجزای جدیدم (HDMI 2.0 b با Display Port 1.4) - از طریق hdmi به مانیتورW2261VP LCD LG تولید ۱۰‌سال پیش ، که مسلما ورژن قدیمی داره ( ولی نمیدونم چه نسخه ایه) ، همچنان از کابل قدیمی م استفاده میکنم .لزومی به آپگرید کابل هست یا با ورژن قدیمی مانیتور ،فرقی نمیکند؟ 

۳) پاورها چرا باز کشید بالا قیمتاشون در حد ۲۰۰-۳۰۰ ؟ اخیرا هر چی قطعات باندل. جدید گرفتم ، گرون خریدم بعد ارزون شده از شانس هیچ‌وقت نداشته م و همه شو پول بیشتر دادم.آیا اینو دیگه یه چند روزی صبر کنم امکان پایین اومدن هست ؟  کسی از تحلیل اینروزای بازار پاور خبر داره راهنمایی م کنه !

۴) آیا این کولر مستر ۸۵۰ واتی کارکرده، با مهلت تست ۱۵ روزه و قیمت مناسب ۳،۵۰۰  بصلاحه به جای ۸۰۰ وات گرین آکبند بردارم ؟ که ۵۰ وات بیشتره و بقیه خصوصیات فنی هم که با گرین برابره اعم از ATX 2.52 - پروتکشن ها و خروجی ها و ... و فقط کارکردش میماند که اونم میشه تست کرد؟! 

https://divar.ir/v/پاور-کولرمستر-mwe-gold-850-full-modular_قطعات-و-لوازم-جانبی_مشهد_ارشاد_دیوار/QYhd2Ihq?ref=android

۵) پاورهای با ATX 2.52  در محدوده ۸۵۰-۸۰۰ موجود در بازار کدومها هستن؟ (سوای از green 800 hp evo و کولر مستر ۸۵۰ V2) چه مدلهایی از چه برندهایی میشناسید ؟

ویرایش شده توسط Saeed1980
لینک به دیدگاه

۲۶ دقیقه قبل، Saeed۱۹۸۰ گفته است:

درود.
چند تا سوال مختلف دارم از هر قسمی ، که نمیشد هر کدومشو ۴-۵ تا تاپیک مجزا بزنم، و جالب نمیشد برام. عذر میخام اول از همه.
سوالات:

۱) مادربرد جدید من GIGABYTE H510M S2H هست که تو مشخصاتش نوشته خروجی گرافیک HDMI آنبرد ورژن ۱.۴ 

۲)برای اتصال گرافیک مجزای جدیدم (HDMI 2.0 b با Display Port 1.4) - از طریق hdmi به مانیتورW2261VP LCD LG تولید ۱۰‌سال پیش ، که مسلما ورژن قدیمی داره ( ولی نمیدونم چه نسخه ایه) ، همچنان از کابل قدیمی م استفاده میکنم .لزومی به آپگرید کابل هست یا با ورژن قدیمی مانیتور ،فرقی نمیکند؟ 

۳) پاورها چرا باز کشید بالا قیمتاشون در حد ۲۰۰-۳۰۰ ؟ اخیرا هر چی قطعات باندل. جدید گرفتم ، گرون خریدم بعد ارزون شده از شانس هیچ‌وقت نداشته م و همه شو پول بیشتر دادم.آیا اینو دیگه یه چند روزی صبر کنم امکان پایین اومدن هست ؟  کسی از تحلیل اینروزای بازار پاور خبر داره راهنمایی م کنه !

۴) آیا این کولر مستر ۸۵۰ واتی کارکرده، با مهلت تست ۱۵ روزه و قیمت مناسب ۳،۵۰۰  بصلاحه به جای ۸۰۰ وات گرین آکبند بردارم ؟ که ۵۰ وات بیشتره و بقیه خصوصیات فنی هم که با گرین برابره اعم از ATX 2.52 - پروتکشن ها و خروجی ها و ... و فقط کارکردش میماند که اونم میشه تست کرد؟! 

https://divar.ir/v/پاور-کولرمستر-mwe-gold-850-full-modular_قطعات-و-لوازم-جانبی_مشهد_ارشاد_دیوار/QYhd2Ihq?ref=android

۵) پاورهای با ATX 2.52  در محدوده ۸۵۰-۸۰۰ موجود در بازار کدومها هستن؟ (سوای از green 800 hp evo و کولر مستر ۸۵۰ V2) چه مدلهایی از چه برندهایی میشناسید ؟

1.تصویر داری پس مشکلی نیست و نیازی به تغییر ندارید

2.خیر

3.سیاره سبز  تنها دلیل گرون شدن پاور در ایران (ماله کش هم کم نداره !)

4.خوبه چون نو هست 

لینک به دیدگاه

۶ ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

نو

توجه نکردین به توضیحاتم که کارکرده هست و مهلت تست میده. تو دیوار نوشته نو ، که با فروشنده چت کردم گفت ،نوشتم نو ، چون عضو فروشگاه‌های دیوار هستم و کارکرده بنویسی قبول نمیکنه. بله جریان اینه ، با این اوصاف بازم ترجیح داره به آک 800 evo؟ این بود سوالم که کمی گیجتون کردم،عذر. 

up

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۷ ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

1.تصویر داری پس مشکلی نیست و نیازی به تغییر ندارید

2.خیر

3.سیاره سبز  تنها دلیل گرون شدن پاور در ایران (ماله کش هم کم نداره !)

4.خوبه چون نو هست 

گرین هیتر. همیشه مقصر بقیه هستن! 🤣

لینک به دیدگاه

۱۱ ساعت قبل، Saeed۱۹۸۰ گفته است:

درود

بله متفاوت هست ولی برای شما نباید فرقی داشته باشه و حساس باشین، بر اساس بازار و قیمت و مسائل مختلف شرکت‌ها روی مادربردها ممکنه از نسخه‌های مختلف استفاده کنن

11 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است:

لزومی به آپگرید کابل هست یا با ورژن قدیمی مانیتور ،فرقی نمیکند؟ 

نیاز نیست...

پاورها چرا باز کشید بالا قیمتاشون

قیمت دست من و شما نیست، نه فقط پاور بلکه تقریبا همه چیز نوسان قیمتی داشتن این یک ماه، حتی مواد خوراکی

بصلاحه

صلاح ما و شما ممکنه متفاوت باشه، شما خودت باید تشخیص بدی، بنده شخصا پاور کارکرده برای سیستمی که نو میخرم و برام مهمه استفاده نمی‌کنم

12 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است:

چه مدلهایی از چه برندهایی میشناسید ؟

کورسیر RM850 850W

اف اس پی HYDRO G 850W

آیروکول KCAS PLUS 850W

و پاورهایی که اعلام کردین

یه موردی که هست اینه که همه شرکت‌ها نمیان استاندارد ATX رو اعلام کنن

همچنین مواردی که عرض شد تو بازار احتمالا پیدا نمیشن، بهتره از موارد موجود در فروشگاه‌های معتبر خرید کنین

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، EHSANRF گفته است:

نمیان استاندارد ATX رو اعلام کنن

چرا؟

بازار احتمالا پیدا نمیشن

بغیر از کورسیر ، آره بقیه نیستن تو فروشگاه های اینترنتی.

باشن هم بدون گارانتی هستن نه؟؟؟

ضمناً اینا بالاتر از بودجه م هستن و ناخودآگاه خط میخورن ، اون کولر مستر ۸۵۰ هم نوش ،۴۴۰۰ قیمت داره که گفتم دست دو ۳،۵۰۰ عالیه.که خب اونم بزاریم کنار فقط میماند ۸۰۰ evo گرین که !!! خخخ.😅

پاور کارکرده برای سیستمی که نو میخرم و برام مهمه استفاده نمی‌کنم

در ۱۴۰۰/۷/۲۷ در 14:50، Saeed1980 گفته است:

منم اینطورم --- ولی خب همه ش فکر میکنم که این مدل  کولر مستر ۸۵۰  بهتر از گرین۸۰۰ هست (هر چند مشخصات فنی نزدیک دارن)- میگم شاید ارزششو داشته باشه.

بله متفاوت هست

خب پس ۱.۴ برای نسل ۱۰ و ۲ برای نسل ۱۱ هست یا برای هر دو فقط ۱.۴ ؟  من باب کنجکاوی و دونستن میپرسم وگرنه من که دیگه خریدمش و تمومه.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Saeed۱۹۸۰ گفته است:

چرا؟

دلیلش رو به مردم که نمیگن!

1 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است:

باشن هم بدون گارانتی هستن نه؟؟؟

طبق چیزی که فرمودین مواردی که بود رو اعلام کردیم. دیگه تصمیم با خودتونه ...

همه ش فکر میکنم که این مدل  کولر مستر ۸۵۰  بهتر از گرین۸۰۰ هست (هر چند مشخصات فنی نزدیک دارن)- میگم شاید ارزششو داشته باشه.

بازم این دست شماست نمیشه که کسی دیگه جای شما تصمیم بگیره

خب پس ۱.۴ برای نسل ۱۰ و ۲ برای نسل ۱۱ هست یا برای هر دو فقط ۱.۴ ؟  من باب کنجکاوی و دونستن میپرسم وگرنه من که دیگه خریدمش و تمومه.

هم 1.4 و هم 2 برای نسل 10 و هم نسل 11 و ... ارائه شدن، اینو هم عرض کردم که بستگی به خیلی چیزا داره... (قیمت تمام شده برای شرکت‌ها، بازاریابی، بازار هدف و ... )

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

درود : 

راجع به نرم افزار vm ware چند سوال دارم:

۱) چرا در برنامه ، امکان استفاده ماشین یا ویندوز مجازی،  از گرافیک ، بشکل مستقیم و اشتراک با میزبان ،وجود ندارد؟ آیا در همه ماشین های مجازی و نرم افزارهای مشابه هم این شکلیه و امکانش نیست؟

۲) چطور میشه پارتیشنی از هارد دیسک رو بشکل مستقیم با host به اشتراک گذاشت بنحوی که بعد از بوت ویندوز مجازی ، اون پارتیشن نمایش داده بشه و قابل کارکردن و خواندن و نوشتن باشد. البته کلیپی از مراحلی که برای اینکار انجام دادم اما به نتیجه ختم نشد و ارور داد قرار میدم تا مشاهده کرده و بفرمایید کجای کارم ایراد داره.

ممنونم.

کلیپ مراحل انجام کار توسط خودم که با ارور همراه شد (xp و ۷)

لینک به دیدگاه

۹ ساعت قبل، Saeed۱۹۸۰ گفته است:

درود : 

راجع به نرم افزار vm ware چند سوال دارم:

۱) چرا در برنامه ، امکان استفاده ماشین یا ویندوز مجازی،  از گرافیک ، بشکل مستقیم و اشتراک با میزبان ،وجود ندارد؟ آیا در همه ماشین های مجازی و نرم افزارهای مشابه هم این شکلیه و امکانش نیست؟

۲) چطور میشه پارتیشنی از هارد دیسک رو بشکل مستقیم با host به اشتراک گذاشت بنحوی که بعد از بوت ویندوز مجازی ، اون پارتیشن نمایش داده بشه و قابل کارکردن و خواندن و نوشتن باشد. البته کلیپی از مراحلی که برای اینکار انجام دادم اما به نتیجه ختم نشد و ارور داد قرار میدم تا مشاهده کرده و بفرمایید کجای کارم ایراد داره.

ممنونم.

کلیپ مراحل انجام کار توسط خودم که با ارور همراه شد (xp و ۷)

سلام

۱) هنوز قابلیت virtualization برای کارت های گرافیک پیاده سازی نشده مثل پردازنده (البته دارن یه کارایی میکنن.) - بله هیچ کدومشون چنین قابلیتی رو ندارن.

۲) شما باید تنظیمات شبکه ماشین مجازی رو در حالت bridge قرار بدید. در این حالت هر دو سیستم عامل میزبان و مهمان، بصورت دو سیستم مستقل میشن که به صورت سخت افزاری به هم متصل شدن و فقط باید تنظیمات شبکه رو در هر دو سیستم عامل تنظیم کنید.( بعد از تنظیم شبکه، هر کدوم از درایو ها رو مد نظر بود تو شبکه share کنید. )

بعد از مراحل بالا، تو قسمت network میتونید به فایل های share شده دسترسی داشته باشید.

لینک به دیدگاه

دیسک مورد نظر باید آفلاین باشه، اگر نمیخوای آفلاین باشه پس اون درایو رو share کن

لینک به دیدگاه

۷ ساعت قبل، Mehrdad.۹۳ گفته است:

دیسک مورد نظر باید آفلاین باشه

از دیسک منیجمنت آفلاین کنم پارتیشن رو بعد مراحل رو انجام بدم ؟ مشکل ارور حل میشه بعدا؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...