رفتن به مطلب
  • 0

درخواست راهنمایی برای خرید هندزفری بلوتوثی

MiladZQ
 اشتراک گذاری

سوال

سلام 

یه مقدار تحقیق کردم و از دوستان سوال پرسیدم، هرکدوم مدل های مختلفی رو معرفی کردن که الان میخوام بین شون انتخاب کنم . اگر گزینه ی دیگه ای هم مد نظر دارید که تو بازه قیمتی 400-500 تومن هست معرفی کنید - کاربری هم بیشتر آهنگ گوش دادن هست، زیاد میکروفونش نیازی نیست که قوی باشه یا نویز کنسلینگ (اگه اشتباه نکنم) داشته باشه. پیشاپیش از همگی ممنونم.

هدفون بی‌ سیم هایلو GT1 Plus

هدفون بی سیم هایلو GT5

هندزفری بلوتوثی هایلو MoriPods (یکم با قیمت این مورد مشکل دارم D:)

هدفون بلوتوثی کیو سی وای T5

هدفون بی‌ سیم شیائومی Redmi AirDots

هدفون بلوتوثی کیو سی وای T۱۳ TWS

لینک به دیدگاه

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • کاربر ویژه

من t5 رو دارم، حدودا 3 ماهه گرفتم و دائما هم بیرون تو گوشمه و موزیک گوش میدم، کیفیتش صداش مناسبه و به نسبت قیمتش راضی کنندست،

به لحاظ نگه داری شارژ هم تابحال موقع کار باطری تموم نکرده و توی این 3 ماه، فک کنم 6-7 بار کلا کیسشو شارژ کردم

لینک به دیدگاه

• 0
هم اکنون، MAhmoOD Nazari گفته است:

من t5 رو دارم، حدودا 3 ماهه گرفتم و دائما هم بیرون تو گوشمه و موزیک گوش میدم، کیفیتش صداش مناسبه و به نسبت قیمتش راضی کنندست،

به لحاظ نگه داری شارژ هم تابحال موقع کار باطری تموم نکرده و توی این 3 ماه، فک کنم 6-7 بار کلا کیسشو شارژ کردم

ممنون عزیز

هایلو GT5 یا کیو سی وای T5؟ ارگونومی خوبی داره؟ گوشو اذیت نمیکنه؟

لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه
۱ دقیقه قبل، Only gamer گفته است:

ممنون عزیز

هایلو GT5 یا کیو سی وای T5؟ ارگونومی خوبی داره؟ گوشو اذیت نمیکنه؟

کیو سی وای

اولش که گرفتم، چون خیلی وقت بود که کلا از هندزفری استفاده نکرده بودم، یکم اذیت میکرد، ولی بعدش خوب شد و بهش عادت کردم.

سری های جدید qcy هم با پک های نارنجی خاکستری عرضه میشن و یکم بهینه تر شدن، ارمشون هم فرق کرده و دور حروف qcy یه دایره هست. توی سایت های دیگه، با قیمت مناسب تر هم گذاشتن، فافا دیدم 345 زده بود

لینک به دیدگاه

• 0
۲ دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

کیو سی وای

اولش که گرفتم، چون خیلی وقت بود که کلا از هندزفری استفاده نکرده بودم، یکم اذیت میکرد، ولی بعدش خوب شد و بهش عادت کردم.

سری های جدید qcy هم با پک های نارنجی خاکستری عرضه میشن و یکم بهینه تر شدن، ارمشون هم فرق کرده و دور حروف qcy یه دایره هست. توی سایت های دیگه، با قیمت مناسب تر هم گذاشتن، فافا دیدم 345 زده بود

مرسی رفیق

اره الان چک کردم شهر فافا قیمتش بهتر بود xD

لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه
۶ دقیقه قبل، Only gamer گفته است:

مرسی رفیق

اره الان چک کردم شهر فافا قیمتش بهتر بود xD

قابلی نداشت

سعی کنید حتما از این مدل پک جدید تهیه کنید، چون معمولا فیک این هندزفری ها تو بازار میاد، هر چند وقت یکبار خود شیائومی، مدل پک و ظاهر دستگاه رو تغییر میده تا از جنس فیک قابل تمایز باشه.

لینک به دیدگاه

• 0
۲۷ دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

قابلی نداشت

سعی کنید حتما از این مدل پک جدید تهیه کنید، چون معمولا فیک این هندزفری ها تو بازار میاد، هر چند وقت یکبار خود شیائومی، مدل پک و ظاهر دستگاه رو تغییر میده تا از جنس فیک قابل تمایز باشه.

Untitled.png.20214f856c32613d001a194ac9a33f6e.png

خریدم عزیز ، بازم ممنون از راهنمایی تون

فقط برای پک اش جایی ننوشته بود که جدیده یا خیر.. ولی خب به فافا اعتماد دارم. بعیده جنس فیک بده

لینک به دیدگاه

• 0

سلام، داشتم توی پروفایل ام قسمت "لیست فعالیت ها" میگشتم که این تاپیک رو دیدم 

خب همونطور که توی پیام قبلی هم گفتم من همین هندزفری کیو سی وای T5 رو خریداری کردم که دوست داشتم از تجربیاتم بگم بهتون تا اگه کسی خواست بخره راحت تر بتونه تصمیم بگیره. اول از همه کیفیت صدا که واقعا همه جوره از کل هندزفری هایی که تا الان داشتم بهتر بوده و تو این مورد کاملا منو راضی کرد، دومین مورد بلندی صدا که اونم خیلی خوبه واقعا، یعنی طوریه که اگه وقتی داری اهنگ گوش میدی صداشو از 50 درصد بالاتر ببری واقعا اذیت میکنه. توی قسمت شارژدهی، به نظرم میتونست بهتر کار کنه یا مثلا حداقل طوری نباشه که وقتی شارژ یه گوش تموم میشه اون یکی بعد نیم ساعت (حتی بیشتر) تموم شه با وجود اینکه من از هر دو گوشی همزمان استفاده میکنم و مورد چهارم راحتی توی گوش برای منی که همیشه از هندزفری بدون سری استفاده میکردم یه مقدار آزار دهنس و بعد مدت طولانی اذیتم میکنه (هم گوش اذیت میشه هم اینکه صدای اطراف رو واقعا نمیشه شنید) ، در کل به نظرم هندزفری خوبی هستو امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم :)

@MAhmoOD Nazari

لینک به دیدگاه

• 0
۳۹ دقیقه قبل، Only gamer گفته است:

سلام، داشتم توی پروفایل ام قسمت "لیست فعالیت ها" میگشتم که این تاپیک رو دیدم 

خب همونطور که توی پیام قبلی هم گفتم من همین هندزفری کیو سی وای T5 رو خریداری کردم که دوست داشتم از تجربیاتم بگم بهتون تا اگه کسی خواست بخره راحت تر بتونه تصمیم بگیره. اول از همه کیفیت صدا که واقعا همه جوره از کل هندزفری هایی که تا الان داشتم بهتر بوده و تو این مورد کاملا منو راضی کرد، دومین مورد بلندی صدا که اونم خیلی خوبه واقعا، یعنی طوریه که اگه وقتی داری اهنگ گوش میدی صداشو از 50 درصد بالاتر ببری واقعا اذیت میکنه. توی قسمت شارژدهی، به نظرم میتونست بهتر کار کنه یا مثلا حداقل طوری نباشه که وقتی شارژ یه گوش تموم میشه اون یکی بعد نیم ساعت (حتی بیشتر) تموم شه با وجود اینکه من از هر دو گوشی همزمان استفاده میکنم و مورد چهارم راحتی توی گوش برای منی که همیشه از هندزفری بدون سری استفاده میکردم یه مقدار آزار دهنس و بعد مدت طولانی اذیتم میکنه (هم گوش اذیت میشه هم اینکه صدای اطراف رو واقعا نمیشه شنید) ، در کل به نظرم هندزفری خوبی هستو امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم :)

@MAhmoOD Nazari

من مدل T6 رو داشتم خیلی کیفیت صداش عالی بود bass عالی mid range عالی همه چی عالی از نظر صدا (چند سال قبلم یه مدل دیگه از qcy داشتم که بازم با قیمت خیلی پایینش فوق العاده بود کیفیتش که شکست متاسفانه)  ولی بعد از چند ماه یکی از گوشیا خاموش شد برای همیشه و دیگه به حیات برنگشت که اونطور که دیدم برای خیلی ها پیش اومده بود زیر ریوویو های دیجیکالا گرفته تا امازون

لینک به دیدگاه

• 0
۸ ساعت قبل، Sam-j گفته است:

من مدل T6 رو داشتم خیلی کیفیت صداش عالی بود bass عالی mid range عالی همه چی عالی از نظر صدا (چند سال قبلم یه مدل دیگه از qcy داشتم که بازم با قیمت خیلی پایینش فوق العاده بود کیفیتش که شکست متاسفانه)  ولی بعد از چند ماه یکی از گوشیا خاموش شد برای همیشه و دیگه به حیات برنگشت که اونطور که دیدم برای خیلی ها پیش اومده بود زیر ریوویو های دیجیکالا گرفته تا امازون

اتفاقا یکی از اشنا ها هندزفری شیائومی داشت که بعد یه مدت با اینکه استفاده ای ازش نداشت یکی از گوشی هاش دیگه روشن نشد، ولی اگه اشتباه نکنم ریستش کرد یا یه همچین چیزی که مجددا اوکی شد، اگه خواستید بگید که بپرسم ازش شاید اینم با همون روش اوکی شد :)

لینک به دیدگاه

• 0
در ۱۴۰۰/۱۰/۲۵ در ۱۱:۰۱، Only gamer گفته است:

اتفاقا یکی از اشنا ها هندزفری شیائومی داشت که بعد یه مدت با اینکه استفاده ای ازش نداشت یکی از گوشی هاش دیگه روشن نشد، ولی اگه اشتباه نکنم ریستش کرد یا یه همچین چیزی که مجددا اوکی شد، اگه خواستید بگید که بپرسم ازش شاید اینم با همون روش اوکی شد :)

مال من بنظر بخاطر تعریق و استفاده زمان ورزش مثل اینکه از کار افتاد هر کاری کردم دیگه برنگشت به هرحال ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...