رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید کارت گرافیک از سایت‌های بدون گارانتی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر دوستان اهل فن.

در حال حاضر یک سری سایت وجود دارن که کارت گرافیک‌ها رو با قیمتی مناسب‌تر از بازار رسمی ایران می‌فروشن و عمدتا هم مرکز فروششون در شهرهای مرزی مثل بانه و آذربایجان و ... ثبت شده. کارت‌ها گارانتی ندارن و بنا بر ادعای فروشنده‌ها، به صورت آکبند به فروش می‌رسن (عمدتا هم یک هفته مهلت تست دارند). هرچند همه ما می‌دونیم که بسته‌بندی به صورت آکبند یه ترفنده که خیلی راحت میشه کارت ماین شده رو هم تمیز کرد و به اسم نو فروخت :)

حالا سوال من اینه که کسی اینجا خودش یا دوستانش تجربه خرید از چنین سایت‌هایی رو داشتند؟

تا چه اندازه میشه به این فروشنده‌ها اعتماد کرد؟

اسم فروشگاه‌ها رو نمی‌خوام ببرم چون ظاهرا خلاف قوانین جدید فروم هست :) ولی کسی اگر تجربه داشته می‌تونه در پیام خصوصی هم بنده رو راهنمایی کنه

ویرایش شده توسط Sandor
لینک به دیدگاه

۱۱ دقیقه قبل، Sandor گفته است:

هرچند همه ما می‌دونیم که بسته‌بندی به صورت آکبند یه ترفنده که خیلی راحت میشه کارت ماین شده رو هم تمیز کرد و به اسم نو فروخت

درود دوست عزیز

--------------------------

این طرز فکر اشتباهه ... بگذاریم ........

شما بفرما چه کارتی مد نظره من میتونم به خوبی شمارو راهنمایی کنم ...

لینک به دیدگاه

26 دقیقه قبل، invoker گفته است:

درود دوست عزیز

--------------------------

این طرز فکر اشتباهه ... بگذاریم ........

شما بفرما چه کارتی مد نظره من میتونم به خوبی شمارو راهنمایی کنم ...

البته «بگذریم» درسته

تفکر اشتباه نیست. شما الان می‌تونی یه کارت ماین شده رو تمیز کنی، بسته‌بندی کنی و به عنوان نو بفروشی. این ترفند خیلی جاها استفاده می‌شه، اما من به کل بازار تعمیم ندادم.

من کارت‌هایی مثل RTX 3060 یا RTX 3060ti مد نظرمه که اتفاقا در دوره‌ی ماین خیلی کارت‌های پرطرفداری بودن

لینک به دیدگاه

۶ دقیقه قبل، Sandor گفته است:

البته «بگذریم» درسته

تفکر اشتباه نیست. شما الان می‌تونی یه کارت ماین شده رو تمیز کنی، بسته‌بندی کنی و به عنوان نو بفروشی. این ترفند خیلی جاها استفاده می‌شه، اما من به کل بازار تعمیم ندادم.

من کارت‌هایی مثل RTX 3060 یا RTX 3060ti مد نظرمه که اتفاقا در دوره‌ی ماین خیلی کارت‌های پرطرفداری بودن

الان بچاپ بچاپه ، پولت رو میخورن یه اب خنکم روش ، دستت هم به هیجا بند نیست ، یه کارت دسته دو ماین شده واست میفرستن ثابت هم نمیتونی کنی ، نه پس میگیرن نه پولت رو پس میدن ، از همین فروم پرشین تولز ، یا دیوار حضوری با گارانتی حداقل دو ساله بخر 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

لان بچاپ بچاپه ، پولت رو میخورن یه اب خنکم روش ، دستت هم به هیجا بند نیست ، یه کارت دسته دو ماین شده واست میفرستن ثابت هم نمیتونی کنی ، نه پس میگیرن نه پولت رو پس میدن ، از همین فروم پرشین تولز ، یا دیوار حضوری با گارانتی حداقل دو ساله بخر 

17 دقیقه قبل، Hadi MP گفته است:

دوست گرامی فقط اینو میگم: هیچ ارزونی بی دلیل نیست. 

این فروشندگان بیشترشون اینترنتی هستن و دستتون به جایی بند نخواهد بود. 

فکر کنم نیاز به توضیح اضافه نیست. 

ممنون
اینی که می‌گید رو نمیشه کتمان کرد. قطعا فروم به نسبت یک فروشگاه اینترنتی در اولویته
ولی می‌خواستم اینجا بپرسم آیا کسی تجربه خوب یا بد از این فروشگاه‌ها داشته یا نه؟

خیلی‌هاشون چند ماهه شروع به کار کردن که خب مشخصه نمیشه اعتماد کرد. اما خیلی‌هاشون چند ساله دارن کار می‌کنن

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، Sandor گفته است:

هرچند همه ما می‌دونیم که بسته‌بندی به صورت آکبند یه ترفنده که خیلی راحت میشه کارت ماین شده رو هم تمیز کرد و به اسم نو فروخت :)

اتفاقا دلیل اصلی که بازار گرافیک به ثبات رسیده فارق از ریزش ارزهای دیجیتال همین عزیزان کرد هستن که وارد کننده هستن و بیشتر کارت های بدون گارانتی توی بازار وارد کردن بعضا حتی قیمت هاشون از دوبی هم کمتر بوده.

لینک به دیدگاه

۱۳ دقیقه قبل، masooyan گفته است:

اتفاقا دلیل اصلی که بازار گرافیک به ثبات رسیده فارق از ریزش ارزهای دیجیتال همین عزیزان کرد هستن که وارد کننده هستن و بیشتر کارت های بدون گارانتی توی بازار وارد کردن بعضا حتی قیمت هاشون از دوبی هم کمتر بوده.

خب این رو که خودمم می‌دونم.

منتها سوال اصلی در مورد سلامت کارت‌هاست و اینکه آیا قبلا ماین شدن؟ حتی این ابهام هم وجود داره که در کشور واردکننده ماین شدن یا نه؟

شما خودتون یا دوستانتون تجربه خرید از این جور جاها رو داشتید؟

لینک به دیدگاه

۴ دقیقه قبل، Sandor گفته است:

منتها سوال اصلی در مورد سلامت کارت‌هاست و اینکه آیا قبلا ماین شدن؟ حتی این ابهام هم وجود داره که در کشور واردکننده ماین شدن یا نه؟

:D اون مدلایی که شما میگی جای آکبند پک شده در چین بگمانم rx580 xfx هستش من کارت دیگه ای ندیدم که این شرایط داشته باشه.

--------------------------------------------------------

در مورد سوال دومتون خیر بنده خرید نداشتم ولی دو نفرشون که سایت دارن داخل همین انجمن عضویت دارن ولی یوزرشون نمیدونم چیه.

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، Sandor گفته است:

سلام بر دوستان اهل فن.

در حال حاضر یک سری سایت وجود دارن که کارت گرافیک‌ها رو با قیمتی مناسب‌تر از بازار رسمی ایران می‌فروشن و عمدتا هم مرکز فروششون در شهرهای مرزی مثل بانه و آذربایجان و ... ثبت شده. کارت‌ها گارانتی ندارن و بنا بر ادعای فروشنده‌ها، به صورت آکبند به فروش می‌رسن (عمدتا هم یک هفته مهلت تست دارند). هرچند همه ما می‌دونیم که بسته‌بندی به صورت آکبند یه ترفنده که خیلی راحت میشه کارت ماین شده رو هم تمیز کرد و به اسم نو فروخت :)

حالا سوال من اینه که کسی اینجا خودش یا دوستانش تجربه خرید از چنین سایت‌هایی رو داشتند؟

تا چه اندازه میشه به این فروشنده‌ها اعتماد کرد؟

اسم فروشگاه‌ها رو نمی‌خوام ببرم چون ظاهرا خلاف قوانین جدید فروم هست :) ولی کسی اگر تجربه داشته می‌تونه در پیام خصوصی هم بنده رو راهنمایی کنه

البته ارزون نیستن. بلکه این سایتا قیمت واقعی کارت رو دارن میدن. خودشون از چین وارد میکنن. نه اینکه مثل وارد کننده های رسمی تا پاچه فرو کنن

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستانی که در تاپیک شرکت دارید

سوال من بیشتر حول تجربه خرید شما یا دوستناتون از چنین سایت‌هایی هست، خوب یا بد بودن تجربه مهم نیست.

اگر به هر دلیلی دوست ندارید از نام فروشگاه مستقیما اسم ببرید، تو پیام خصوصی در خدمت هستم :)

لینک به دیدگاه

من عید یدونه کارت از این سایت ها خریدم تا تونستم تست و اینا گرفتم سریال کارت و تست و گیم و اینا خداروشکر اوکی بود یکی دیگر از دوستام هم از این سایت خرید داشت اونم دو ماهه راضیه خداروشکر قیمتشون هم 2 تومن حدودا ارزونتر بود

چندین مغازه هم میشناسم ازین سایتا میخرن گرونتر میدن ملت

میتونی از سایتایی مث ایسام و ترب نظرات و مدت عضویتشونو ببینی 

ویرایش شده توسط ArtoriasSs
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنده از بانه خرید کردم از نفر مطمئن تا حالا کارتی ندیدم که ماین شده و غیره باشه جای آکبند بفرستن ولی ممکنه کارت ریفر به جای آکبند بفروشن مثل 580 و مدلهای قدیمی مشابه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بنده در 6 ماه گذشته حدود 300 تا کارت گرافیک به صورت آکبند از بانه خرید کردم. البته از سایت نبوده و از فروشنده ای بوده که مورد اعتماد بوده. از سلیمانه عراق و بغداد کارت هارو تهیه میکردن و ارسال میکردن برای بنده.

تمام این کارت ها آکبند واقعی بوده و این مواردی که میفرمایید که کارت دست دو رو آکبند میکنند نبوده.

دلیل قیمت مناسب هم این هست که کارت ها به صورت قاچاق و توسط کول بر وارد کشور میشه و طبیعتا قیمت خیلی مناسب تر از سایت ها و فروشگاه های داخل کشور است که کارت رو مثلا به عنوان گارانتی دار میفروشند.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام 

منم خرید داشتم ازشون چند مورد ولی حضوری بوده، تهران چنتایی هستن.

کارتاشون هم آکبند بوده و مشکلی نداشتن. 

منم کارتی بجز ۵۸۰ ندیدم که ریپک شده باشه، هر چی هم به افراد میگفتیم اینا آکبند نیستن، گوششون بدهکار نبود. کلا تابلو بود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...