رفتن به مطلب

شک برای خرید مانیتور بین ۳ برند و ۳ مدل

اشتراک گذاری

Recommended Posts

۱۵ دقیقه قبل، Alireza۶۳۱ گفته است:

به خاطر ندارم مانیتور ips دیده باشم که 75 هرتز باشه و ریسپانس تایم هم زیر 4 باشه. چنین مشخصاتی در پایین رده ها برای پنل های TN هست که کیفیت IPS و VA رو ندارن.

اگر زمان پاسخ دهی اینقدر براتون مهمه و پنل IPS میخوایید باید سراغ مانیتورهای با رفرش ریت بالاتر برید که فکر نمیکنم زیر 7 8 تومن چیزی گیرتون بیاد

اگر نه ، گزینه هایی دوستان پیشنهاد کردند هم عالی هست.

این همه چیز که من مخامو اکثرشو داره اینم از مشخصات تو سایت ایسوس  سال ساخت ۲۰۲۱

https://www.asus.com › techspec
ASUS VZ24EHE - Tech Specs|Monitors|ASUS USA یه نگاهی بندازید 

لینک به دیدگاه

۴ دقیقه قبل، Ali۰۰۰ گفته است:

تقریبا همه چیزی که من میخامو این داره!! Ips 75 hz 1ms 

https://www.displayspecifications.com › ...
23.8" Asus VZ24EHE - Specifications - DisplaySpecifications

جدی؟ به ریسپانس تایمش دقت نکرده بودم 😅
مورد خوبیه اگر به بودجه تون میخوره خریداری کنید. مهم نیازیه که دارید؛ البته اگر ایرانی نیست. قبلا یه سری از مانیتور های ایسوس تولید ایران بودن واقعا کیفیت مناسبی نداشتن، وگرنه ایسوس برند بدی نیست.

اون توصیه در مورد بررسی نظرات کاربران هم یادتون نره

لینک به دیدگاه

۴ دقیقه قبل، Alireza۶۳۱ گفته است:

جدی؟ به ریسپانس تایمش دقت نکرده بودم 😅
مورد خوبیه اگر به بودجه تون میخوره خریداری کنید. مهم نیازیه که دارید؛ البته اگر ایرانی نیست. قبلا یه سری از مانیتور های ایسوس تولید ایران بودن واقعا کیفیت مناسبی نداشتن، وگرنه ایسوس برند بدی نیست.

اون توصیه در مورد بررسی نظرات کاربران هم یادتون نره

دمت گرم قربان شما . حتما این حرف شما یادم میمونه  قیمتش ۵۱۰۰ هست تو شهر فافا خیلی به بودجم میخوره فقط اصل بودنو پیکسل سوختگیش مونده که باید بررسی بشه

• ممنونم 1
لینک به دیدگاه

۹ دقیقه قبل، Ali۰۰۰ گفته است:

دمت گرم قربان شما . حتما این حرف شما یادم میمونه  قیمتش ۵۱۰۰ هست تو شهر فافا خیلی به بودجم میخوره فقط اصل بودنو پیکسل سوختگیش مونده که باید بررسی بشه

چرا همون فیلیپس را نمیخری؟  ۵۶۰۰ قیمتش عالی هست دوست عزیز

لینک به دیدگاه

از اون تاپیکایی که فقط خود استارتر جوابشو میدونه

• لایک 2
  • ممنونم 1
  • حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

10 دقیقه قبل، Ali000 گفته است:

الان که خودم رفتم نگاه کردم نظراتی ازش موجود نیست و یادم اومد گفتید تازه وارده ، به نظر ریویو های بیگانه هم مثبته و مشکلی نیست

پیشنهادم اینه از همون جایی بگیرید که در صورت خرابی راحت بتونید مرجوع کنید ، یا حضوری هم گیرتون بیاد چه بهتر ، 500 600 تومن بیشتر ارزششو داره

لینک به دیدگاه

یه سر به یوتیوب Hardware Unboxed بزن بررسی مانیتور خیلی خوبی دارن ببین مدل مورد نظرتو پیدا میکنی. بعضی یوتیوبر ها هم هستن که بررسی دقیقی میدن حتما چک کن قبل خرید.

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

از اون تاپیکایی که فقط خود استارتر جوابشو میدونه

دوست گرامی من این تاپیکو زدم که نظرات دوستانو بدونم درباره این سه برند اگه برند دیگه هم مد نظرشونه تا ۵ تومن میتونن بگن در نظر میگیرم پیشنهادشونو . خوشحال میشم شما هم پیشنهادتونو بگین . اگه یخورده سخت گیرم شما به بزرگی خودت ببخش

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، zen گفته است:

چرا همون فیلیپس را نمیخری؟  ۵۶۰۰ قیمتش عالی هست دوست عزیز

یخورده قیمتش بالاست از ولی ارزش خرید نسبت به مشخصاتشو داره . https://www.displayspecifications.com/en/model/15c31b32 

1x hdmi

1xdp

1x d sub 

۲۰۱۹ مدل!

همه جوره خوبه از برندش تو زمینه  دیگه اشنایی دارم ولی تو مانیتور نه .  بعد این فیلبپس خودش پنل میزنه؟! خودت داشتی؟! کیفیتش چجوریه؟

2 ساعت قبل، Alireza631 گفته است:

الان که خودم رفتم نگاه کردم نظراتی ازش موجود نیست و یادم اومد گفتید تازه وارده ، به نظر ریویو های بیگانه هم مثبته و مشکلی نیست

پیشنهادم اینه از همون جایی بگیرید که در صورت خرابی راحت بتونید مرجوع کنید ، یا حضوری هم گیرتون بیاد چه بهتر ، 500 600 تومن بیشتر ارزششو داره

ایول خوب گفتی میبینم الان تو یوتوب نظراتو . فک نکنم هیچ فروشگاهی باشه پیکسل سوختگی مرجوعی داشته باشه.

لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، Alireza۶۳۱ گفته است:

3 ساعت قبل، Alirezarz62 گفته است:

یه سر به یوتیوب Hardware Unboxed بزن بررسی مانیتور خیلی خوبی دارن ببین مدل مورد نظرتو پیدا میکنی. بعضی یوتیوبر ها هم هستن که بررسی دقیقی میدن حتما چک کن قبل خرید.

الان رفتم تو اون کانال hardware unboxed  اون مدل مدنظر رو‌ نداشت  asus vz24ehe یه کانال دیگه پیدا کردم تمام  حرفاش و کامنتایی هم که گذاشتن به زبان تایوان بود نفهمیدم چی میگن . فعلا باید دردسر بکشیم

لینک به دیدگاه

اینم از مانیتور قدیمی سامسونگ من به کما رفته بعد از ۱۵ سال!!!  

17 inch !!! 

1280x1024 hahaha

Up to 75 hz 

1ms فک کنم بود سرعت پاسخگویی بالا بود   

خدا وکیل سرعت پاسخگویی تو این مانیتور  وقتی  pes بازی میکردیم از 22 اینچ سامسونگ یکی از دوستان که  hdmi  دار بود و مثلا جدید بیشتر بود 

IMG_20220712_121040.thumb.jpg.53bcf94f596f28d51e4d1ce76c4f2c8e.jpgIMG_20220712_121100.thumb.jpg.869943fa5f1f94b8f5204e14909ff101.jpg

IMG_20220712_121049.thumb.jpg.cec68ca4a835836f36dc038a7b155921.jpg

لینک به دیدگاه

مانیتور27 اینچ ایسوس مدل VA27EHE

مانیتور LF27T350 سامسونگ

مانیتور 27 اينچي ایسوس ASUS Monitor VA27DQ

مانیتور 22 اینچ ام اس آی مدل MSI Monitor PRO MP271P

مانیتور مخصوص بازی جی پلاس مدل GPLUS GGM-L277FN سایز 27 اینچ

لینک به دیدگاه

58 دقیقه قبل، Royal گفته است:

جی پلاس اصلا صحبتشو نکن  بقیه اوکی هستن . بنظرت برای 27 اینچ ها  fhd. کم نیست؟!  کیفیت تصویر پایین نمیاد؟! 

50 دقیقه قبل، Royal گفته است:

عالی هستش

اوه مانیتورت خیلی کیفیتش بالاست . حال کردم باهاش وجدانن . مدل دقیقشو میگی؟

لینک به دیدگاه

۳۷ دقیقه قبل، Ali۰۰۰ گفته است:

جی پلاس اصلا صحبتشو نکن  بقیه اوکی هستن . بنظرت برای 27 اینچ ها  fhd. کم نیست؟!  کیفیت تصویر پایین نمیاد؟! 

G-Plus هم همون LG هستش 

در مورد 27 اینچ باید بگم کیفیتش عالی هستش نگران افت کیفیت نباش من اینها را برات گزاشتم که ببینی با همین بودجه میتونی مانیتور بزرگتی تهیه کنی

من هم مانیتور 24 اینچ میخواستم تهیه کنم دقیقا حدود 5 تا 6 میلیون ولی دیدم 27 هم میتونم تهیه کنم و آخرش هم 8.600 دادم و مانیتور 27 را تهیه کردم

شما هم بدون که 1 بار بیشتر نمیخوای هزینه کنی پس عمیقا فکر کن بعد خرید کن و اگر لازم شد پول بیشتری هزینه کن ولی جنس بهتری تهیه کن

من اگر این مانیتور را تهیه نکرده بودم مطمعنن مانیتور Gigabyte یا Philips یا BenQ تهیه میکردم و قبل از خرید این مانیتور هم BenQ داشتم با پنل TN ولی یه سر و گردن از ASUS بالاتر بود

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Royal گفته است:

G-Plus هم همون LG هستش 

در مورد 27 اینچ باید بگم کیفیتش عالی هستش نگران افت کیفیت نباش من اینها را برات گزاشتم که ببینی با همین بودجه میتونی مانیتور بزرگتی تهیه کنی

من هم مانیتور 24 اینچ میخواستم تهیه کنم دقیقا حدود 5 تا 6 میلیون ولی دیدم 27 هم میتونم تهیه کنم و آخرش هم 8.600 دادم و مانیتور 27 را تهیه کردم

شما هم بدون که 1 بار بیشتر نمیخوای هزینه کنی پس عمیقا فکر کن بعد خرید کن و اگر لازم شد پول بیشتری هزینه کن ولی جنس بهتری تهیه کن

من اگر این مانیتور را تهیه نکرده بودم مطمعنن مانیتور Gigabyte یا Philips یا BenQ تهیه میکردم و قبل از خرید این مانیتور هم BenQ داشتم با پنل TN ولی یه سر و گردن از ASUS بالاتر بود

Benq عالیه واقعا کیفیت تصویر من رفتم یجا کار اداری داشتم . مانیتور ها رو زیر نظر داشتم 8 تا مانیتور بود فک کنم  2 تا سامسونگ 2 تا الجی یکی ایسوس و یکی بنکیو فقط مات تصویر شدم . واقعا کیفیت یه سروگردن از همشون بالاتر بود . ذهنمو مشغول کرد کلا . 

میدونی من قبل این میخاستم ۲۲ اینچ بگیرم بعد نظرم عوض شد رفت سمت ۲۴ .  قبلش 17 داشتم یعنی دارم هنوز دارمش ففط سوخته  عکسشم  گذاشتم crt samsung  در حد خودش خوب بود  با اینکه  مدلش ما قبل تاریخ بود.  بازم خوبه از 17 crt   بری 24 من راضیم به همین . یه مشکلی دارم اینه که  میز کامپیوترم طرح قدیمه و مانیتور کمی پایین تر از سطح میز قرار میگیره و کنارشم یه قسمت هست برا اسپیکر و کلا میز ۵۵ سانتی متر جا بیشتر نداره  برا نمایشگر . واسه همین ۲۷ اینچ بگیرم میشه ۶۰ سانت و جا کم میاد . نمیخام الکی هزینه کنم میز عوض کنم . همینقدرم تو این بودجه دارم جون میکنم . کلا نمیشه  بیشتر از ۲۴ اینچ . همون مدل  24  فبلیپس نظرمو جلب کرد وقتی مشخصات رو‌ دیدم .  Vga/ dp/ hdmi / بودجه ام الان خیلی کمه همون 5 تومنم ندارم . میدونی پول حرف اولو میزنه تو هر انتخابی 

ویرایش شده توسط Ali000
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Ali۰۰۰ گفته است:

Benq عالیه واقعا کیفیت تصویر من رفتم یجا کار اداری داشتم . مانیتور ها رو زیر نظر داشتم 8 تا مانیتور بود فک کنم  2 تا سامسونگ 2 تا الجی یکی ایسوس و یکی بنکیو فقط مات تصویر شدم . واقعا کیفیت یه سروگردن از همشون بالاتر بود . ذهنمو مشغول کرد کلا . 

میدونی من قبل این میخاستم ۲۲ اینچ بگیرم بعد نظرم عوض شد رفت سمت ۲۴ .  قبلش 17 داشتم یعنی دارم هنوز دارمش ففط سوخته  عکسشم  گذاشتم crt samsung  در حد خودش خوب بود  با اینکه  مدلش ما قبل تاریخ بود.  بازم خوبه از 17 crt   بری 24 من راضیم به همین . یه مشکلی دارم اینه که  میز کامپیوترم طرح قدیمه و مانیتور کمی پایین تر از سطح میز قرار میگیره و کنارشم یه قسمت هست برا اسپیکر و کلا میز ۵۵ سانتی متر جا بیشتر نداره  برا نمایشگر . واسه همین ۲۷ اینچ بگیرم میشه ۶۰ سانت و جا کم میاد . نمیخام الکی هزینه کنم میز عوض کنم . همینقدرم تو این بودجه دارم جون میکنم . کلا نمیشه  بیشتر از ۲۴ اینچ . همون مدل  24  فبلیپس نظرمو جلب کرد وقتی مشخصات رو‌ دیدم .  Vga/ dp/ hdmi / بودجه ام الان خیلی کمه همون 5 تومنم ندارم . میدونی پول حرف اولو میزنه تو هر انتخابی 

دقیقا بودجه خیلی مهم هستش که البته من بیشتر سعی میکنم ابزار کار بخرم تا اینکه خرج سیستمم کنم چون وقت ندارم زیاد با سیستم کار کنم ولی عادت دارم همیشه سیستمم نرمال باشه و قدرت و سرعت خوبی داشته باشه که هیچ موقع اذیت نکنه موقع کار کردن 

اگر روی ابزار تمرکز نکنم کارم جلو نمیره از سیستم مهمتر هست از کار میشه پول در آورد ولی از سیستم نه آنقدر البته برای من

یادم رفت این مانیتوری هم که داری خازنهاش خراب شدن اگر خودت میتونی تعمیر کن

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Royal گفته است:

دقیقا بودجه خیلی مهم هستش که البته من بیشتر سعی میکنم ابزار کار بخرم تا اینکه خرج سیستمم کنم چون وقت ندارم زیاد با سیستم کار کنم ولی عادت دارم همیشه سیستمم نرمال باشه و قدرت و سرعت خوبی داشته باشه که هیچ موقع اذیت نکنه موقع کار کردن 

اگر روی ابزار تمرکز نکنم کارم جلو نمیره از سیستم مهمتر هست از کار میشه پول در آورد ولی از سیستم نه آنقدر البته برای من

یادم رفت این مانیتوری هم که داری خازنهاش خراب شدن اگر خودت میتونی تعمیر کن

اره والا حرفات کاملا درسته  پول مهمترین چیز ممکنه اگه پولشو داشتم بهترین میز و صندلی رو می‌گرفتم که محدود نباشم تو انتخاب مانیتور برای جا نشدن روی میزش !! . نه من اینکاره نیستم بتونم اینو  تعمیر کنم . کار من نیست . اگه فقط مشکل خازن باشه شاید فکر کنم برا تعمیرش . هر کی این مانیتور مارو دیده مسخرمون کرده . روم نمیشه ببرمش برا تعمیر بس قدیمیه . دوسدارم ماتیتور فول پورت بگیرم  ولی بودجه ام نمیرسه  مثلا   همه اینا رو داشته باشه  . 

آرزو بر پیران عیب نیست.

Dvi 

Hdmi 

Vga 

Display port 

Mini hdmi mini display port

Usb 3 

Usb type c 

Audio in out

خدا ‌‌‌‌وکیل.  شرکت ها کم لطفی میکنند تو زدن پورت خیلی نامردن واسه یه پورت اضافه بعضیاش یه تومن میره روش!     

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۴/۲۲ در 01:20، Ali000 گفته است:

اره والا حرفات کاملا درسته  پول مهمترین چیز ممکنه اگه پولشو داشتم بهترین میز و صندلی رو می‌گرفتم که محدود نباشم تو انتخاب مانیتور برای جا نشدن روی میزش !! . نه من اینکاره نیستم بتونم اینو  تعمیر کنم . کار من نیست . اگه فقط مشکل خازن باشه شاید فکر کنم برا تعمیرش . هر کی این مانیتور مارو دیده مسخرمون کرده . روم نمیشه ببرمش برا تعمیر بس قدیمیه . دوسدارم ماتیتور فول پورت بگیرم  ولی بودجه ام نمیرسه  مثلا   همه اینا رو داشته باشه  . 

آرزو بر پیران عیب نیست.

Dvi 

Hdmi 

Vga 

Display port 

Mini hdmi mini display port

Usb 3 

Usb type c 

Audio in out

خدا ‌‌‌‌وکیل.  شرکت ها کم لطفی میکنند تو زدن پورت خیلی نامردن واسه یه پورت اضافه بعضیاش یه تومن میره روش!     

دوستان عزیز تالار الان شنیدم پنل ips. برای گیم زدن تو تاریکی مطلق خوب نیست و رنگ سیاه رو خوب نشون نمیده!؟ میگن پنل va رنگ مشکی رو بهتر نشون میده و برای بازی و کار با سیستم تو شب و تاریکی بهتره؟! ایا این حرف درسته ؟!

لینک به دیدگاه

۴۷ دقیقه قبل، Ali۰۰۰ گفته است:

دوستان عزیز تالار الان شنیدم پنل ips. برای گیم زدن تو تاریکی مطلق خوب نیست و رنگ سیاه رو خوب نشون نمیده!؟ میگن پنل va رنگ مشکی رو بهتر نشون میده و برای بازی و کار با سیستم تو شب و تاریکی بهتره؟! ایا این حرف درسته ؟!

بله درست هست حتی کنتراست va 1/3000 هست ولی برای ips 1/1000 هستش. پنل های ips مخصوصا در حاشیه ها تصویر یکم مشکل دارن . و رنگ سیاه را هم درست نمایش نمیدم و حالت ابر و بادی داره رنگ سیاه یجا کمرنگ هست یه جا پررنگ.

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، zen گفته است:

بله درست هست حتی کنتراست va 1/3000 هست ولی برای ips 1/1000 هستش. پنل های ips مخصوصا در حاشیه ها تصویر یکم مشکل دارن . و رنگ سیاه را هم درست نمایش نمیدم و حالت ابر و بادی داره رنگ سیاه یجا کمرنگ هست یه جا پررنگ.

اهان متشکر . من یخورده چشمم به نور حساسیت داره   الان صفحه گوشی که دارم باهاش تایپ میکنم از  یک سوم روشناییش استفاده میکنم . کلا به نور حساسم بیشتر اوقات تو اتاق تاریک با سیستم کار میکنم و کلا برق اتاق ۱۰۰ در صد خاموشه یعنی با این تفاسیر پنل ips برام خوب نیست؟!

لینک به دیدگاه

هم اکنون، Ali۰۰۰ گفته است:

اهان متشکر . من یخورده چشمم به نور حساسیت داره   الان صفحه گوشی که دارم باهاش تایپ میکنم از  یک سوم روشناییش استفاده میکنم . کلا به نور حساسم بیشتر اوقات تو اتاق تاریک با سیستم کار میکنم و کلا برق اتاق ۱۰۰ در صد خاموشه یعنی با این تفاسیر پنل ips برام خوب نیست؟!

پنل va برای شما خیلی خیلی بهتر هست

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، zen گفته است:

پنل va برای شما خیلی خیلی بهتر هست

تقریبا یک چهارمه روشناییش دارم استفاده میکنم 

Screenshot_2022-07-15-21-51-07-124_com.mi.android.globallauncher.jpg

لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، zen گفته است:

دوست عزیز شما برعکس گفتی این مشکل را پنل VA داره که میگن نشتی نور داره و نمیتونه رنگ مشکی را کاملا مشکی نشون بده داخل Youtube  میتوانید مقایسه هر 3 مدل پنل را ببینید که البته بعضی از تولید کنندگان مانیتور مثل ASUS توانستند مقداری از این مشکلات را حل کنن ولی نه بصورت کامل و اینکه IPS بهترین نوع پنل هست از هر نظر فقط اینکه Refresh rate اگر زیاد باشه قیمتش نجومی میشه به همین دلیل VA و TN از IPS ارزانتر هستن

ویرایش شده توسط Royal
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Royal گفته است:

دوست عزیز شما برعکس گفتی این مشکل را پنل VA داره که میگن نشتی نور داره و نمیتونه رنگ مشکی را کاملا مشکی نشون بده داخل Youtube  میتوانید مقایسه هر 3 مدل پنل را ببینید که البته بعضی از تولید کنندگان مانیتور مثل ASUS توانستند مقداری از این مشکلات را حل کنن ولی نه بصورت کامل و اینکه IPS بهترین نوع پنل هست از هر نظر فقط اینکه Refresh rate اگر زیاد باشه قیمتش نجومی میشه به همین دلیل VA و TN از IPS ارزانتر هستن

Tn  که میگن دقت رنگش کمی پایین‌تر از این دوتاست و همچنین زاویه دیدش کمتر ولی تو بعضی از نمایشگرها میشه تنظیم کرد سرعت پاسخدهی فوق‌العاده عالی و رفرش ریت هم خیلی بالا .   شنیدم طول عمر ips بیشتر از va هست و va به ضربه حساسیت بیشتری داره. من تو نور سیاه خیلی حساسم که  رنگ مشکی رو بهتر نشون بده  و همچنین سفید هم هر چی کم نور تر باشه بهتره کلا صفحه نمایش هر چی روشنایی کمتر باشه و چشمو اذیت نکنه بیشتر میپسندم 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...