رفتن به مطلب

شک برای خرید مانیتور بین ۳ برند و ۳ مدل

اشتراک گذاری

Recommended Posts

۱ دقیقه قبل، Ali۰۰۰ گفته است:

Tn  که میگن دقت رنگش کمی پایین‌تر از این دوتاست و همچنین زاویه دیدش کمتر ولی تو بعضی از نمایشگرها میشه تنظیم کرد سرعت پاسخدهی فوق‌العاده عالی و رفرش ریت هم خیلی بالا .   شنیدم طول عمر ips بیشتر از va هست و va به ضربه حساسیت بیشتری داره. من تو نور سیاه خیلی حساسم که  رنگ مشکی رو بهتر نشون بده  و همچنین سفید هم هر چی کم نور تر باشه بهتره کلا صفحه نمایش هر چی روشنایی کمتر باشه و چشمو اذیت نکنه بیشتر میپسندم 

ولی این فیلیپس که شما معرفی کردید خوشم اومد فعلا اولویت من همون فیلیپس هستش . بعدم اون ایسوسی که خودم گفتم 

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، Ali000 گفته است:

دوستان عزیز تالار الان شنیدم پنل ips. برای گیم زدن تو تاریکی مطلق خوب نیست و رنگ سیاه رو خوب نشون نمیده!؟ میگن پنل va رنگ مشکی رو بهتر نشون میده و برای بازی و کار با سیستم تو شب و تاریکی بهتره؟! ایا این حرف درسته ؟!

داداش میدونستی پنل va نمیتونه نون بربری برات بخره؟
بخر و خودتو راحت کن اینقدر حساسیت به خرج نده ، اینا مال روزای اوله بعد یه ماه فرق سیاه و سفیدش رو هم متوجه نمیشی فقط کارتو راه میندازی

• لایک 1
  • حالم خوب شد 2
لینک به دیدگاه

۷ دقیقه قبل، Alireza۶۳۱ گفته است:

داداش میدونستی پنل va نمیتونه نون بربری برات بخره؟
بخر و خودتو راحت کن اینقدر حساسیت به خرج نده ، اینا مال روزای اوله بعد یه ماه فرق سیاه و سفیدش رو هم متوجه نمیشی فقط کارتو راه میندازی

خخخخخ   باحال بود ‌. حساسیت باید یه خرج بدم . من اگه مانیتور بخرم تا 10 سال نگهش میدارم مث همون سامسونگ  قبلیم . وقتی میخام 10ساعت تا 10 سال باهاش باشم چطور حساسیت به خرج ندم

• لایک 1
لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، Royal گفته است:

دوست عزیز شما برعکس گفتی این مشکل را پنل VA داره که میگن نشتی نور داره و نمیتونه رنگ مشکی را کاملا مشکی نشون بده داخل Youtube  میتوانید مقایسه هر 3 مدل پنل را ببینید که البته بعضی از تولید کنندگان مانیتور مثل ASUS توانستند مقداری از این مشکلات را حل کنن ولی نه بصورت کامل و اینکه IPS بهترین نوع پنل هست از هر نظر فقط اینکه Refresh rate اگر زیاد باشه قیمتش نجومی میشه به همین دلیل VA و TN از IPS ارزانتر هستن

نه عزیز شما اشتباه میکنید این مشکل برای ips هست کل دنیا داره اشتباه میگه شما داری درست میگی بنده 10 تا سایت چک کردم مشکل نور و یک نواختی رنگ را پنل های ips دارن .

Screenshot_2022-07-16-12-30-17-204_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-07-16-12-32-47-797_com.android.chrome.jpg

• لایک 1
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، zen گفته است:

نه عزیز شما اشتباه میکنید این مشکل برای ips هست کل دنیا داره اشتباه میگه شما داری درست میگی بنده 10 تا سایت چک کردم مشکل نور و یک نواختی رنگ را پنل های ips دارن .

Screenshot_2022-07-16-12-30-17-204_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-07-16-12-32-47-797_com.android.chrome.jpgخو

خودش گفته در برخی از زوایا و همچنین گفته امکان دارد نه ۱۰۰ درصد کلا طرف مشنگ نیست بیاد تکنولوژی جدید بزنه و از نظر کیفیت تصویر پایین تر از ips باشه . من خودم ips  رو ترجیح میدم بخاطر طول عمرش و خمیده نبودن با اونکه وی ای تصاویرش احتمالا جذاب تر و اغراق امیز باشه ولی من همون ای پی اس رو ترجیح شایدم اشتباه کنم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه بودجت میرسه سامسونگ سری اودیسه عالی هستن مدل جی 3 برای شما مناسبه 

لینک به دیدگاه

۱۴ دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

اگه بودجت میرسه سامسونگ سری اودیسه عالی هستن مدل جی 3 برای شما مناسبه 

من خودم با سامسونگ دوستم ۲۷ اینچ برا میز قدیمی ک دارم بزرگه باید ۲۴ باشه قیمتشم بالاست برام. ولی من خودم خوشم اومد ازش. پورتم ۳ پورت اصلی رو داره

هم اکنون، Ali000 گفته است:

من خودم با سامسونگ دوستم ۲۷ اینچ برا میز قدیمی ک دارم بزرگه باید ۲۴ باشه قیمتشم بالاست برام. ولی من خودم خوشم اومد ازش. پورتم ۳ پورت اصلی رو داره

Screenshot_2022-07-16-16-33-32-676_com.android.chrome.jpg

لینک به دیدگاه

۸ دقیقه قبل، Ali۰۰۰ گفته است:

منم از همون نمونه قدیم دارم که دوپایه فلزی دو طرف مانیتور هست که بالاش جای اسپیکر هست،اگر این مدلی هست،2تاپیچ پشت داره برا هرکدوم از پایه ها که جدا شدنی هست،اگر نیست با مینی فرز ببریدش بعدم یه درپوش براش تهیه کنید.

• ممنونم 1
لینک به دیدگاه

یکی از دوستام بهم اینو پیشنهاد داده ۲۰۱۶!!! من نمیدونم اونم میگفت ۲۷ اینچ بگیرم!!!! 

چقدرم مصر بود فقط همینو بگیر و تمام!!Screenshot_2022-07-16-16-41-47-268_com.android.chrome.thumb.jpg.ec0e87a1474b01bfc4d1c47191b3f05c.jpg

حالا من میزم جا نمیشه ۲۷ حالا همه زرتی ۲۷ پیشنهاد میدن 😇 

Samsung Lc27f390fhm 

لینک به دیدگاه

۱۰ دقیقه قبل، yasin۱۳۸۰ گفته است:

منم از همون نمونه قدیم دارم که دوپایه فلزی دو طرف مانیتور هست که بالاش جای اسپیکر هست،اگر این مدلی هست،2تاپیچ پشت داره برا هرکدوم از پایه ها که جدا شدنی هست،اگر نیست با مینی فرز ببریدش بعدم یه درپوش براش تهیه کنید.

16579744507157621612589052840070.thumb.jpg.f347d8ba1ed213683936c620979ca88b.jpg

• حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

دوست گرام شما رو ارجاع میدم به پست قبلی خودم ، جوابشو فقط خودت میدونی

یه بودجه بسیار محدود دارید با یه میز کوچیک سیستمتون که به نظر میاد حتی 50 هرتز هم جواب نده حالا این وسط چرا اینقدر حساسیت به خرج میدی برای من بسیار عجیب

شما برو دیجیکالا یا لیون تو بخش فیلتر قیمت رو بزار رو 5 میلیون هر چی اومد همونو بردار دیگه G-sync با پنل IPSو 360 هرتز که برات نمیاره🔫😶

من اگه بخوام یه مانیتور بالای 20 میلیون بخرم شاید شاید یه تاپیک بزنم احتمالا 90 درصدم اینکار رو نکنم چون نهایتا خودم میدونم چی می خوام نه بقیه، شما یه اولیت بندی کردی ولی با این حال توقع یه بوگاتی داری که همه آپشنها رو برات داشته باشِ

تهش می خوای PES دوران حضرت مریمُ بازی کنی که دیگه خودشون بازی نمیکنن حالا این وسط 75 هرتز چی میگه ؟ ! خواهشا موتور بوگاتی رو نزار تو پراید قیمه ها رو نریز تو ماستا👀

• لایک 3
لینک به دیدگاه

۵۰ دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است:

دوست گرام شما رو ارجاع میدم به پست قبلی خودم ، جوابشو فقط خودت میدونی

یه بودجه بسیار محدود دارید با یه میز کوچیک سیستمتون که به نظر میاد حتی 50 هرتز هم جواب نده حالا این وسط چرا اینقدر حساسیت به خرج میدی برای من بسیار عجیب

شما برو دیجیکالا یا لیون تو بخش فیلتر قیمت رو بزار رو 5 میلیون هر چی اومد همونو بردار دیگه G-sync با پنل IPSو 360 هرتز که برات نمیاره🔫😶

من اگه بخوام یه مانیتور بالای 20 میلیون بخرم شاید شاید یه تاپیک بزنم احتمالا 90 درصدم اینکار رو نکنم چون نهایتا خودم میدونم چی می خوام نه بقیه، شما یه اولیت بندی کردی ولی با این حال توقع یه بوگاتی داری که همه آپشنها رو برات داشته باشِ

تهش می خوای PES دوران حضرت مریمُ بازی کنی که دیگه خودشون بازی نمیکنن حالا این وسط 75 هرتز چی میگه ؟ ! خواهشا موتور بوگاتی رو نزار تو پراید قیمه ها رو نریز تو ماستا👀

خیلی  جالب بود!!!!!  شما داروغه ای یا پادشاه!!من چیکار دارم تو چیکار میکنی چیکار نمیکنی؟! اون موقع هم اومدی یه تیکه انداختی رفتی!!!   این همه تاپیک تو این انجمن هست منم میتونم برم ۴ تیکه بارشون کنم. به من چه!!!! دوستایب هم که اومدن نظرشون محترمانه دادن نظرشون رو چشم ما جا داره غیر از شما !!!چقدر سطحی نظر میدی و مثلا داری  راهنمایی میکنی!!!!  الان من  امروز لباسم پاره هست دلیل نمیشه فردا کت شلوار نپوشم!!!!  . لباسم پاره و داغونه ولی میخام کفشم تمیز و واکس زده باشه!!! نظر خودمه و اینجوری حال میکنم سیستم من پنتیوم ۴ باشه ۳۰ هرتز  ولی میخام مانیتورم.این مدلی که خودم میخام باشه سلیقه خودمه شمام اگه حال نمیکنی میتونی نیای تو این تاپیک!!! امروز مانیتور ۴k خریدم ممکنه چند وقته دیگه گرافیک قوی بگیرم؟! من اینجوری دوسدارم که یکسری قطعاتم خیلی برتر از یکی دیگه باشه و اصلا بهمدیگه نیاد . از نظر همه دوستان استفاده میکنم. کاملا هم نظراتشان برام قابل احترامه.ولی شما دنبال تیکه پرانی هستی تا تاپیکو منحرف کنی!  

قشنگ معلومه ایشون دنبال چی هستن !!برام مهم نیست میخای یکاری کنی تاپیک قفل شه . من باز میزنم از کسی هم باکی ندارم با تمام احترام به دوستان گلی که تو این تاپیک شرکت کردند

• حالم خوب شد 4
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۳ ساعت قبل، Ali۰۰۰ گفته است:

Screenshot_2022-07-16-16-33-32-676_com.android.chrome.jpg

بگردی ارزونتر هم پیدا میکنی 24 اینچ هم داره مخصوص گیمینگ (یعنی ارزونترین مانیتور گیمینگ با امکانات خوب همین سری ادیسه هستش)

خودم جی 5 دارم زیر 13 پیدا نمیشد کلی گشتم آخر سر 11 گرفتم بدون گارانتی

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

بگردی ارزونتر هم پیدا میکنی 24 اینچ هم داره مخصوص گیمینگ (یعنی ارزونترین مانیتور گیمینگ با امکانات خوب همین سری ادیسه هستش)

خودم جی 5 دارم زیر 13 پیدا نمیشد کلی گشتم آخر سر 11 گرفتم بدون گارانتی

باشه . نه واقعا راست میگی ارزونترم میشه پیدا کرد . قیافش خفنه . بدون گارانتی گرفتن هم ریسکه الان مشکلی نداره؟ بعد چند وقت استفاده ؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Ali۰۰۰ گفته است:

برام مهم نیست میخای یکاری کنی تاپیک قفل شه. من باز میزنم

برادر، تاپیک قفل نمیشه ولی دنبال فرمول سوخت موشک که نیستی عزیز دل.

یه مانیتور انتخاب کردن، تو رنج 20 میلیون هم این همه پست و آپ خوردن تاپیک نداره، چه برسه انتخاب در رنج 5 میلیون.

نزدیک 90 تا پست توی این تاپیک هست که بخوام اسپم هاشو پاک کنم تهش 10 تا پست مفید هم نمیمونه.

خودت یه فکری بکن که بعد از این همه گفتگوی بی حاصل - به نتیجه برسی قبل از اینکه من بخوام کل تاپیک رو اسپم اعلام کنم.

• لایک 1
  • ممنونم 2
  • حالم خوب شد 2
لینک به دیدگاه

به نظرم برا رزولوشن full hd بیشتر از 24 اینچ نگیر چون کیفیت میاد پایین و جالب نیس.

• ممنونم 1
لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

برادر، تاپیک قفل نمیشه ولی دنبال فرمول سوخت موشک که نیستی عزیز دل.

یه مانیتور انتخاب کردن، تو رنج 20 میلیون هم این همه پست و آپ خوردن تاپیک نداره، چه برسه انتخاب در رنج 5 میلیون.

نزدیک 90 تا پست توی این تاپیک هست که بخوام اسپم هاشو پاک کنم تهش 10 تا پست مفید هم نمیمونه.

خودت یه فکری بکن که بعد از این همه گفتگوی بی حاصل - به نتیجه برسی قبل از اینکه من بخوام کل تاپیک رو اسپم اعلام کنم.

من دنبال این چیزا نیستم گل. هنگامی که کاربرا بهم لطف میکنند نظرشونو میگن من نمیتونم بی تفاوت باشم باید جوابشو بدم . داداش ما بضاعتمون در همین حده کاریش نمیشه کرد.  این تاپیک رو زدم که بچه ها کمکم کنن تا با کمترین هزینه بهترین چیز ممکن رو بگیرم اگه برم از مغازه بپرسم همشون بدنبال این هستن که جنسشون رو به ادم غالب کنن ولی اکثر کاربرا بدون غرض پیشنهادشونو میگن و ادم حال میکنه . اگرم این اسپم هست از نظر شما همه پست رو پاک کنین منم اگه خیلی رو مخم منو هم بنداز بیرون

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Ali000 گفته است:

من دنبال این چیزا نیستم گل. هنگامی که کاربرا بهم لطف میکنند نظرشونو میگن من نمیتونم بی تفاوت باشم باید جوابشو بدم . داداش ما بضاعتمون در همین حده کاریش نمیشه کرد.  این تاپیک رو زدم که بچه ها کمکم کنن تا با کمترین هزینه بهترین چیز ممکن رو بگیرم اگه برم از مغازه بپرسم همشون بدنبال این هستن که جنسشون رو به ادم غالب کنن ولی اکثر کاربرا بدون غرض پیشنهادشونو میگن و ادم حال میکنه . اگرم این اسپم هست از نظر شما همه پست رو پاک کنین منم اگه خیلی رو مخم منو هم بنداز بیرون

نه داداش، چرا بندازم بیرون. بحث من معرکه گرفتنه.

چیزی که من میبینم اینه که شما اصلا دنبال مشاوره نیستی، نشستی داری درد و دل میکنی دورهمی برگزار میکنی. این اسمش مشاوره گرفتن نیست.

ببین، من میام انجمن نیاز به مشاوره دارم، یه تاپیک میزنم، نیازهام رو بیان می کنم، بودجه رو اعلام می کنم، و منتظر مدلهای پیشنهادی بچه ها میمونم. 2 تا پست، 3 تا پست، نه 10 تا پست زده میشه، مدلها معرفی میشه و حالا من میرم از میون مدلهای پیشنهادی یکی رو انتخاب میکنم، نهایت بین یک یا دو مورد شک داشته باشم سوال می پرسم و تمام. تاپیک خاتمه پیدا میکنه. این میشه مشاوره.

حالا شما اومدی معرکه گرفتی، الان اینو نگاه کن، تقریبا 13 - 14 تا از پست های شماست که درد و دل هست و نه مشاوره، یا داری نظر خودت رو راجب برند ها مختلف میگی، یا داری از منابع دیگری که سوال پرسیدی تعریف میکنی. اینا میشه دورهمی برگزار کردن.

در ۱۴۰۱/۴/۲۱ در 17:28، Ali000 گفته است:

حرف شما کاملا درست هست . اره خرید حضوری کاملا  مطمئن تر و امن تره . من ۱۰ روز پیش تاپیک زده بودم بودجه رو مشخص کردم . دوستان کمی متاسفانه شرکت کرده بودند تو تاپیک  و من مجبور شدم یه تاپیک جدید بزنم برا راهنمایی بیشتر . چون جاهای دیگه هم مشورت گرفتم با توجه به بودجه ضعیفی که دارم این ۳ مورد رو اکثر دوستان پیشنهاد دادن . منم شک داشتم و وسواس زیادی دارم تو انتخابم اومدم دوستان عزیز منو کامل راهنمایی کنند

ممنون که تو تاپیک شرکت کردی . شاید باورت نشه ولی از ۷ جای دیگه مشورت گرفتم ۵ نفرشون گفتند ال جی بهتره و برو بدون هیچ شکی بخرش!!! ولی چون مدلش مال ۲۰۱۸  منو یه خورده دو دل کرده 

فیلیپس هم برند خوبیه قیمت هم‌مناسبه فقط زمینه اش تو بازار کمه . توی ماشین اصلاح سر و صورت هم حرف ها واسه گفتن داره. فک کنم مال هلند باشه!
23.8" LG 24MP400 - Specifications - DisplaySpecifications.   این مدل هست مال ۲۰۲۱ هست از مازیار معینی تو یوتوب پرسیدم میگفت الجی تو این مانیتور خوب عمل نکرده . میگفت کیفیتش منو نا امید کرد از الجی 

دوستان عزیز من از مازندران هستم قائم شهر تو بازار که رفتم اولن قیمت بیشتر مانیتور ها  از دیجی کالای گرون فروش گرون تر میدادن . بعدم مانیتور هایی که داشتن همشون قدیمی بود . ایسوس مثلا داشتن مال چند سال پیش   یکی دو تا شیاعومی داشتن جدید بود یا سامسونگ خمیده که .... هر چیزی که تو مغازشون دارنو میخاستن غالبمون کنند  . برا همین حال نکردم باهاشون . 

خیلی ممنون از نظر شما . اره خیلی خوبه ایسوس . من بیشتر تردید دارم اعتماد کنم ب خرید اینترنتی مثلا فافا قیمتش کمتر از بقیه گذاشته اینو ولی میترسم شدید از پیکسل سوختگی و این داستانها Aoc هم دیدم محصولاتشو‌ تو سایتش. خیلی زیبا و امکانات نسبت به قیمت خوبه . ولی تو ایران مدل 24 اینچ اونم سال 2021 خیلی کمه. تو شهر ما که اصلا هیچی گیر نمیاد

در نظر دارم بیام تهران . یکی از دوستام ممکنه یکی دو هفته دیگه بیاد تهران . احتمال داره همراهش بیام . اگه مثلا از مغازه بگیرم اونجا برام جعبه رو باز میکنه تست پیکسل سوختگی بگیره! حایی هست همچین کاری بکنه! اقا  من یبار دست دوم خریدم تو شهرمون شدید پشیمون شدم . مادربرد خریدم دست دوم بعد یک ماه فهمیدم دو تا از پینهای cpu کنده شده رم توی اسلات اولی اصلا کار نمیکنه و بوق میده سیستم!!! اصلا دیگه دستمو داغ کردم برا دست دو!!

خیلی ممنونم از نظر شما. از دست دوم تجربه خیلی بدی داشتم . دیگه نمیخام ریسک کنم ایسوس بد نیست ۷۵ هرتز ۱ میلی ثانیه ips هست قیمتشم ۵۱۰۰ داره میده شهر فافا. قیافشم قشنگه . مگه من میخام چیکار کنم مانیتور ۹ میلیون به بالا بگیرم ! بودجمو نمیتونم افزایش بدم متاسفانه. از خمیده و پنل وی ای خوشم نمیاد . ادمی  که  مانیتور قبلیش شاید باورت نشه crt بوده بخاد آپگرید کنه به این مدل ایسوس ۱۰۰  درصد  اصلا براش زیاده این مانیتور.  الان مانیتور قبلیم  یک ماهه کاملا سوخته ۱۵ سال تمام برام کار کرد روزانه میانگین تو این ۱۵ سال ۱۰ ساعت فیکس روشن بوده . تانک بوده از لحاظ طول عمر!!

نظرات دوستان کاملا عالی و خیر خواهانه هست ولی خداوکیل برا ادم زور داره  سال ۲۰۲۲ پنج ماهه دیگه میشه ۲۰۲۳ بعد مانیتور ۲۰۱۸ به پایین ادم بخره تو بازار و حتی بیشتر سایتا هم مدلهای قدیمشون تعدادش بیشتره تا جدید . میخان جنسای بنجل مغازشون رو به ما قالب کنن !!! طرف میاد هر چی جنس بنجل و ازونایی که کسی اسمشو نمیاره تو مغازه میگه اینو دارم امتحانشو پس داده!!! مطمئنی هست این مدل و برند همینو  بخر بگیر شک نکن!!! 

من نمیدونم چرا نمیتونم پیامهای دوستان عزیز رو لایک کنم!!! ببین دوست گرامی  دیگه من خیلی لجوج هستم تو این چیزا اینا سلیقه منه حالا شاید همه شما بدتون بیاد یا حال نکنید ازین مشخصات که گفتم .  به اقای مازیار معینی که برا تکتاز تبلیغات می‌کنه تو یوتوب گفتم اونم حرف شمارو زد گفت سال تولید  این چیزا اصلا اهمیتی ندارد دقیقا حرف شما رو زد! الان مثلا این ایسوس vz24ehe همه چیش باب میل منه ولی تو طول عمر و پیکسل سوختگی من اسیرم!!!!

اره درست میگی با کمال احترام ولی همینه دیگه چیکارش کنم . شما دقیق ضد اون چیزیایی که مد نظر منه داری پیشنهاد میدی 

یخورده قیمتش بالاست از ولی ارزش خرید نسبت به مشخصاتشو داره . https://www.displayspecifications.com/en/model/15c31b32 

1x hdmi

1xdp

1x d sub 

۲۰۱۹ مدل!

همه جوره خوبه از برندش تو زمینه  دیگه اشنایی دارم ولی تو مانیتور نه .  بعد این فیلبپس خودش پنل میزنه؟! خودت داشتی؟! کیفیتش چجوریه؟

ایول خوب گفتی میبینم الان تو یوتوب نظراتو . فک نکنم هیچ فروشگاهی باشه پیکسل سوختگی مرجوعی داشته باشه.

اینم از مانیتور قدیمی سامسونگ من به کما رفته بعد از ۱۵ سال!!!  

17 inch !!! 

1280x1024 hahaha

Up to 75 hz 

1ms فک کنم بود سرعت پاسخگویی بالا بود   

خدا وکیل سرعت پاسخگویی تو این مانیتور  وقتی  pes بازی میکردیم از 22 اینچ سامسونگ یکی از دوستان که  hdmi  دار بود و مثلا جدید بیشتر بود

Benq عالیه واقعا کیفیت تصویر من رفتم یجا کار اداری داشتم . مانیتور ها رو زیر نظر داشتم 8 تا مانیتور بود فک کنم  2 تا سامسونگ 2 تا الجی یکی ایسوس و یکی بنکیو فقط مات تصویر شدم . واقعا کیفیت یه سروگردن از همشون بالاتر بود . ذهنمو مشغول کرد کلا . 

میدونی من قبل این میخاستم ۲۲ اینچ بگیرم بعد نظرم عوض شد رفت سمت ۲۴ .  قبلش 17 داشتم یعنی دارم هنوز دارمش ففط سوخته  عکسشم  گذاشتم crt samsung  در حد خودش خوب بود  با اینکه  مدلش ما قبل تاریخ بود.  بازم خوبه از 17 crt   بری 24 من راضیم به همین . یه مشکلی دارم اینه که  میز کامپیوترم طرح قدیمه و مانیتور کمی پایین تر از سطح میز قرار میگیره و کنارشم یه قسمت هست برا اسپیکر و کلا میز ۵۵ سانتی متر جا بیشتر نداره  برا نمایشگر . واسه همین ۲۷ اینچ بگیرم میشه ۶۰ سانت و جا کم میاد . نمیخام الکی هزینه کنم میز عوض کنم . همینقدرم تو این بودجه دارم جون میکنم . کلا نمیشه  بیشتر از ۲۴ اینچ . همون مدل  24  فبلیپس نظرمو جلب کرد وقتی مشخصات رو‌ دیدم .  Vga/ dp/ hdmi / بودجه ام الان خیلی کمه همون 5 تومنم ندارم . میدونی پول حرف اولو میزنه تو هر انتخابی 

این نمونه اسپم هایی است که خود شما در تاپیک خودتون دادین، حالا اونهایی که دوستان دیگر دادند بماند به کنار. دلیل اینکه این تاپیک به هیچ نتیجه ای نخواهد رسید همینه که شما دنبال مشاوره نیستی، مثل من دنبال هم صحبتی، بشینین دور هم چایی بخورین و تعریف کنین IPS مثلا رنگ مشکی خوبی نشون نمیده، و دقیقا هم هیچ ایده ای ندارید که اون صحبتی که راجب IPS میشه و رنگ سفید ابر مانندش، مربوط به زمانی است که کل صفحه سیاه باشه، و در زمانی که شما تصویر داشته باشی (هر تصویری به غیر از یک صفحه تمام سیاه) اصلا نمیتونی اون سفیدی رو ببینی. اصلا صحبت سر شدت نور نیست. یعنی هیچ ایده ای نداری که اصلا IPS چطوری هست و صرفا ردش میکنی.

من خودم الان بهت مشاوره میدم، و تاپیک رو تموم میکنم.

عرضم به حضورتون تو رنج 5 میلیون، هیچ مانیتور جالبی وجود نداره، این از این. اصلا هم برات مهم نباشه پنل TN هست یا VA یا IPS، هیچ اهمیتی نداره، در رنج 5 میلیون، فقط این مهمه که زاویه دید 178/178 باشه، حداقل شدت نور 250 نیت باشه، مانیتور ساخت ایران نباشه، دقتش فول اچ دی باشه، مانیتور مجهز به درگاه HDMI باشه و ترجیها برندش معتبر باشه مثل سامسونگ و ال جی، و یه گارانتی داشته باشه (هر چی شد). همین و بس.

اون داستان نوع پنل ها، مربوط به رنج بودجه بالای 10 میلیون تومنه، ربطی به مانیتور های زیر 10 میلیون نداره. هر چیزی گیر آوردی که با مشخصات بالا سازگار بود، بگیر. مدل نمیگم چون خودت همه مدلها رو درآوردی و دوستان هم کلی مدل معرفی کردند. بگرد ببین کدومشون این مشخصات رو دارند و بگیر.

موفق باشی.

• لایک 4
  • ممنونم 1
  • حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Ali000 گفته است:

دوست عزیز برای چی کسی شما رو بندازه بیرون ؟ 😅

انجمن سخت افزار هست و همه دور هم هستند برای موضوعات مختلف

مورد اول اینکه هیچکس نباید به کاربر دیگری بگه شما تو تاپیک من نیا . اینجا همه آزاد هستند در چارچوب قوانین فروم فعالیت داشته باشند

یا کاربری به کاربر دیگه بگه چرا تاپیک میزنی و دائم تاپیک میاد بالا ( به جز تیم مدیریتی )

اما از بعد دوستانه عارض هستم خدمتت که توی فروم اگر بچه ها حس کنند یک تاپیک به نتیجه نمیرسه بیخیال میشن و شرکت نمیکنند

بعد ها هم اگر تاپیکی بزنید امکان داره داخلش شرکت نکنند به خاطر تجربه ای که داشتند

اما در مورد خود مانیتور

شما اول خب بودجه رو در نظر بگیر و سپس هم آینده نگری

از نظر بنده دوره 24 اینچ گذشته حتی اگر کمی تراکم پیکسلی بیاد پایین

اما کلام آخر هر زمان هر چیزی خواستید بخرید بین 2 یا 3 گزینه نهایی تصمیم بگیرید و زیاد هم قضیه رو طولانی نکنید برای خودتون

چون گاهی انتخاب ها زیاد میشه و قدرت تصمیم گیریتون میاد پایین و مانیتور خوبی که باید میگرفتید رو فدای توجه به ریزه کاری های بیشمار و بی فایده میکنید

• لایک 3
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...