رفتن به مطلب

راهنمایی برای سرویس td lte و مبین نت

Lawrence
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بنده تهرانم و به خواست خدا بعد دوماه برو و بیا بالاخره قرار سرویس اینترنت بگیرم. 

مودم  b612 انلاک خریداری کردم. اما درمورد سیم کارتش کمی شک دارم.

شرایطم اینطوریه که

اولا چون برای گیم  میخوام نت تایپ برام مهمه که حداقل 2 باشه. ( گمونم 1 توی اینترنت بی سیم بی معنا باشه) با اسیاتک که صحبت کردم ظاهرا تمام بسته ها کپی پیست شده از سایت ایرانسل هست قیمت بسته ها و نت تایپ 3 اراِیه میدن که باعث شد اصلا بهش فکر نکنم.

دوم اینکه حجم حداقل 100 تا 150 گیگ ماهانه مصرف دارم .( به طبعش نمیتونم مستقیم سیم کارت همراه بندازم بخاطراینکه بیشتر 7 گیگ تو بسته هاش نداره)

با مبین نت صحبت کردم اما درمورد اینکه قراره به آنتن خودشون قرار وصل شم یا همراه کمی شک دارم.

قرار شد سیم کارت خالی بدن بهم ولی گفتن نمیشه به انتن های همراه وصل شی  و فقط آنتن های خودمونه.

دوستان کسی دراین مورد چیزی میدونه ؟ اینکه به همراه وصل شی از طریق td lte هست یا fd ؟؟مثل ایرانسل دوتا سیم کارت میدن یا یدونه؟

نت همراه توی خونه انتن قوی دارم . پینگمم خوبه . اما توی این مسایل اینترنتی اخیر غیر قابل بازی کردن شده . بطوریکه میری تو بازی پینگ همون 100 هست مثلا ولی خود بازی دیلی داره حداقل 2 ثانیه.

لینک به دیدگاه

درود. من اینترنت ثابت ای دی اس ال دارم و مبین نت.مبین نت ممکنه سرعتش از ای دی اس ال بالاتر باشه ولی پینگش هم بالاتره. من با تک لول لیگ آف لجندز بازی میکنم. با اینترنت ثابت پینگم نهایتا با سرور غرب اروپا ۱۲۰ هستش.ولی با مبین نت ۱۵۰. اسپایک هم زیاد داره. من از آنتن خود مبین نت استفاده میکنم و مودمم هم نزدیک پنجره ست. بیشتر اوقات سه چراغ آنتن از پنج چراغ روشنه.بعضی اوقات هم چراغ چهارم روشن میشه و از نظر فاصله تا دکل اوکی هست. اگر برای پینگ دنبال اینترنت میکردی بهتره طرف td lte نری.مگر اینکه اینترنت ثابت خیلی داغون باشه.مثلا نویز زیاد داشته باشه یا سیم کشی ساختمونت خراب باشه.در شرایط ایده آل قطعا اینترنت ثابت بهت پینگ بهتری میده.من یه ۱۶ متر سیم درجه یک از باکس بیرون کوچه کشیدم داخل به خرج خودم و از نظر نویز و اینها خیالم راحته.تو اوج شلوغیا که کل اینترنت تعطیل بود.ولی الان بهتره و مشکل خاصی نیست. 

اینترنت ثابتی که من دارم اندیشه سبز خزر(بندرانزلی) هستش.که سرعت دانلودش تعریفی ندارد.ولی برای بازی جوابه.اینکه آنتن همراه اول یا مبین نت فرقی دارن رو حقیقت نمی‌دونم.و اینکه اینترنت td lte قیمتش از ثابت بیشتره و طبعا به خاطر سرعت بیشترش زودتر تموم میشه پس صرفه اقتصادی هم نداره.

بدرود.

ویرایش شده توسط Peyman.S
لینک به دیدگاه

20 دقیقه قبل، Peyman.S گفته است:

درود. من اینترنت ثابت ای دی اس ال دارم و مبین نت.مبین نت ممکنه سرعتش از ای دی اس ال بالاتر باشه ولی پینگش هم بالاتره. من با تک لول لیگ آف لجندز بازی میکنم. با اینترنت ثابت پینگم نهایتا با سرور غرب اروپا ۱۲۰ هستش.ولی با مبین نت ۱۵۰. اسپایک هم زیاد داره. من از آنتن خود مبین نت استفاده میکنم و مودمم هم نزدیک پنجره ست. بیشتر اوقات سه چراغ آنتن از پنج چراغ روشنه.بعضی اوقات هم چراغ چهارم روشن میشه و از نظر فاصله تا دکل اوکی هست. اگر برای پینگ دنبال اینترنت میکردی بهتره طرف td lte نری.مگر اینکه اینترنت ثابت خیلی داغون باشه.مثلا نویز زیاد داشته باشه یا سیم کشی ساختمونت خراب باشه.در شرایط ایده آل قطعا اینترنت ثابت بهت پینگ بهتری میده.من یه ۱۶ متر سیم درجه یک از باکس بیرون کوچه کشیدم داخل به خرج خودم و از نظر نویز و اینها خیالم راحته.تو اوج شلوغیا که کل اینترنت تعطیل بود.ولی الان بهتره و مشکل خاصی نیست. 

اینترنت ثابتی که من دارم اندیشه سبز خزر(بندرانزلی) هستش.که سرعت دانلودش تعریفی ندارد.ولی برای بازی جوابه.اینکه آنتن همراه اول یا مبین نت فرقی دارن رو حقیقت نمی‌دونم.و اینکه اینترنت td lte قیمتش از ثابت بیشتره و طبعا به خاطر سرعت بیشترش زودتر تموم میشه پس صرفه اقتصادی هم نداره.

بدرود.

والا نت همراهم عالیه این وضعیت پینگمه. 

سرعت دانلود شبانم هم رنج 16 تا 20 مگ هست بعضا 25 حتی با گوشی البته.

ناچارا باید بی سیم بردارم. خط ساختمون pcm هست. 

نت وابرلس هم پیگیری کردم اسیاتک گفت 4 کیلومتر فاصله و غیر هم جهت  فقط باید p2p کرد.

image.thumb.png.36253f158535d4a1f560efea59d92a2d.png

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

منم مبین نت دارم و معمولا از 5تا آنتن یا 4 تاش یا 5 تاش روشنه ، ولی پینگش همیشه 120 تا 150 هستش و از لحاظ پینگ به نظرم زیاد جالب نیست 

ولی از لحاظ سرعت من ازش راضیم و البته قبلا adsl داشتم و تجربه اینترنت دیگه ای نداشتم که نسبت به اونا بسنجم

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، ali.king گفته است:

منم مبین نت دارم و معمولا از 5تا آنتن یا 4 تاش یا 5 تاش روشنه ، ولی پینگش همیشه 120 تا 150 هستش و از لحاظ پینگ به نظرم زیاد جالب نیست 

ولی از لحاظ سرعت من ازش راضیم و البته قبلا adsl داشتم و تجربه اینترنت دیگه ای نداشتم که نسبت به اونا بسنجم

به انتن های خودشون وصلی یا همراه ؟ 

یه تست پینگ به 4.2.2.4 میتونی بگیری ؟ 

لینک به دیدگاه

اگه اینترنت همراه اول برای شما اکیه، بهترین راه حل تهیه سیمکارت همین اپراتور و استفاده به همراه مودم آنلاکتون هست.

از این نظر td lte ایرانسل فاجعه هست در حال حاضر.

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است:

اگه اینترنت همراه اول برای شما اکیه، بهترین راه حل تهیه سیمکارت همین اپراتور و استفاده به همراه مودم آنلاکتون هست.

از این نظر td lte ایرانسل فاجعه هست در حال حاضر.

خود همراه همه چیش اوکی هست بجز بسته های گرونش

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Lawrence گفته است:

به انتن های خودشون وصلی یا همراه ؟ 

یه تست پینگ به 4.2.2.4 میتونی بگیری ؟ 

راستش اون موقه ک به من گفتن به همراه اول رومینگ شده

image.thumb.png.7b153173b8c4024b88fa389b5b87fce3.png

لینک به دیدگاه

25 دقیقه قبل، ali.king گفته است:

راستش اون موقه ک به من گفتن به همراه اول رومینگ شده

پینگ همراه اول هم همینه برای شما؟ یا شدت سیگنال و آنتن دهی.

یدونه سیم کارت دادن درکل؟ با همون سیم کارت رومینگ میشه یا سیم جدا ؟

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Lawrence گفته است:

پینگ همراه اول هم همینه برای شما؟ یا شدت سیگنال و آنتن دهی.

یدونه سیم کارت دادن درکل؟ با همون سیم کارت رومینگ میشه یا سیم جدا ؟

راستش خط همراه اول ندارم، ایرانسل دارم

ی خط دادن ک مال خود مبین نته و همون رومینگ شده فکر کنم ، البته من مودم هم ازشون خریدم، یادمه بهشون پیام دادم و قبلش اومدن برای تست ،‌شما هم زنگ بزنین میان تست میگیرن از خونتون اگه خوب بود بخرید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...