رفتن به مطلب

بلو اسکرین و غیرفعال شدن گرافیک

M0ji Skywalker
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان عزیز سیستم کامپیوترم  چند وقت هست بلو اسکرین میشه زمان ورود به ویندوز ریستارت میشه  بعضی وقت بعد از بلو اسکرین گرافیک غیر فعال میشه مدل گرافیک BIOSTAR Radeon RX6600X

فکر کردم از ویندوز یا درایور 

اومدم ویندوز نصب کنم وسط نصب ویندوز ارور  باز بلو اسکرین ارور irql not less or equal  داد دوباره تلاش کردم اوکی شد هارد MSI Spatium M450 500GB M.2 هست 

الان رم تست کردم با ابزار Windows Memory Diagnostic ارور داده رم مشکل داره امکان هست دلیل این ارور ها رم باشه؟؟؟ گرافیک انواع تست کردم با بازی لست اواس پارت وان مشکل نبود ؟؟

اما دلیل غیرفعال شدن گرافیک نمیدونم الان نمیدونم دقیقا هارد اشکال داره یا رم یا گرافیک سیستم جدیدا بستم میخوام راهنمایی کنید کدوم قطعه مشکل داره بفرستم گارانتی 

مدل رم رم کامپیوتر ASGARD Loki W2 RGB DDR4 32GB 3200MHz CL18 Dual

پردازنده CPU Intel Core i7 12700 Alder Lake

مادربرد ایسوس ASUS Prime B660 Plus D4-CSM LGA 1700

خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید 😞

پینوشت 

بعد از جابه جای گرافیک از استلات pci 4 به اسلات pci 3 مشکل گرافیک حل شد و غیر فعال نمیشد حتی بعد از بلو اسکرین خیلی گیج شدم لطفا راهنمای کنید به نظر شما کدوم قطعه ایراد داره بفرستم  گارانتی چون شهرستان هستم نمیدونم مشکل کدوم قطعه هست بفرستم 

ویرایش شده توسط M0ji Skywalker
لینک به دیدگاه

سلام با یه رم دیگه تست کنید - به نظرم ایراد از رم هستش -رم هم  برند گمنامی هستش

لینک به دیدگاه

مرسی ترسیدم نکنه اشتباه کرده باشم قطعه اشتباهی بفرستم گارانتی پس احتمال زیاد مشکل از رم هست ولی امکان داره که گرافیک غیرفال میشه از رم باشه ؟؟؟

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، GORGOROTH گفته است:

سلام با یه رم دیگه تست کنید - به نظرم ایراد از رم هستش -رم هم  برند گمنامی هستش

درود رم ها رو  جداگانه تست کردم یکی ایراد داشت مرسی 

ممنون میشم راهنمای کنید بعد از تعویض رم بلو اسکرین نشده اما یک بار بعد از ریستارت سیستم کامل تصویر رفت همین روشن میکردم سیگنال شناسی میشد اما یک لحضه بعد دوباره صحفه خاکستری شد چند بار ریست کردم اوکی شده الان 

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

در این جور مواقع شما وقتی به یک قطعه‌ای شک دارید، باید اون رو به صورات جداگانه تست کنید (مثلا هر قطعه رو ببرید روی یک سیستم دیگه که سالمه، به صورت جداگانه تست کنید)

مشکل بلو اسکرین معمولا از رم هست ولی شما الان مشکلات دیگه هم دارید.

پیشنهاد بنده تست قطعات زیر به صورت جداگانه هست:

1.رم

2. هارد

3. گرافیک

یک موردی هم باید چک کنید و اون اینکه رم‌ها روی چه فرکانسی کار می‌کنن؟ از روی Task Manager قسمت Performance رو چک کنید، اون فرکانس کاری رم رو می‌تونید ببینید.

درضمن مدل دقیق پاور رو بفرمایید، ممکنه مشکل از برق‌رسانی هم باشه

یک سوال دیگه: برای خنک‌کردن پردازنده از چه خنک‌کننده‌ای استفاده می‌کنید؟

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۵/۳ در 17:34، Sandor گفته است:

سلام عزیز

در این جور مواقع شما وقتی به یک قطعه‌ای شک دارید، باید اون رو به صورات جداگانه تست کنید (مثلا هر قطعه رو ببرید روی یک سیستم دیگه که سالمه، به صورت جداگانه تست کنید)

مشکل بلو اسکرین معمولا از رم هست ولی شما الان مشکلات دیگه هم دارید.

پیشنهاد بنده تست قطعات زیر به صورت جداگانه هست:

1.رم

2. هارد

3. گرافیک

یک موردی هم باید چک کنید و اون اینکه رم‌ها روی چه فرکانسی کار می‌کنن؟ از روی Task Manager قسمت Performance رو چک کنید، اون فرکانس کاری رم رو می‌تونید ببینید.

درضمن مدل دقیق پاور رو بفرمایید، ممکنه مشکل از برق‌رسانی هم باشه

یک سوال دیگه: برای خنک‌کردن پردازنده از چه خنک‌کننده‌ای استفاده می‌کنید؟

درود مرسی از راهنمایی

یک عدد از رم ها مشکل داشت بعد از تعویض رم مشکل کاملا برطرف شد (خود رم ها رو به گارانتی تابا ارسال کردم امیدوارم بی دردسر تعویض بشه )
اما نکته جالب داشت بلو اسکرین . ارور متعدد و غیر فعال شدن گرافیک واقعا برام عجیب بود یک رم معیوب چه توانایی داره کلا سیستم به چالش بکشونه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...