رفتن به مطلب

مرجع بحث و بررسی مشکل دمای بالای قطعات کامپیوتر و لپ‌تاپ (پردازنده، کارت گرافیک، مادربرد، هارد و ...)

هامش
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

گرافیک قبلی من 6450 بود که فقط مصرفش 18 واته ، دماش تو فول لود 79 درجه بود ، فقط GPU Temp. #1 و GPU Temp. #2 تو gpuz گرافیک 6450 نبود

امتیاز 3DMark به 6870 ، 16 برابر گرافیک 6450 هست!

0v5h_001.jpg

o7w5_030.jpg

لینک به دیدگاه

• ارسال 9k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

درود

من متوجه نشدم اون عکس اولی وضعیت کارت در حالت بیکاری هست یا لود.چون تو وضعیت لود همه گرافها پر میشن. تو اون عکس وضعیت فن رو متوجه نمیشم  انگار خاموشه.

لینک به دیدگاه

من دقیق این مدل رو نمی شناسم ولی در حالت کلی دمای بخش های دیگه کارت گرافیک مثل vrm می تونن بالاتر از دمای خود پردازنده کارت گرافیک باشن، یعنی برای این بخش ها حتی دمای بالای 100 درجه چیز عجیبی نیست چون اونا تحمل دمای بالایی دارن. این دماهای دوم و سوم که شما می بینی احتمالا همون بخش هاست. 

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Sandor گفته است :

درود

من متوجه نشدم اون عکس اولی وضعیت کارت در حالت بیکاری هست یا لود.چون تو وضعیت لود همه گرافها پر میشن. تو اون عکس وضعیت فن رو متوجه نمیشم  انگار خاموشه.

عکس اولی مربوط به گرافیک 6870 هست تو لود و عکس پایینی مربوط به گرافیک 6450 سایلنت بدون فن تو لود

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

97 درجه دمای مموری گرافیک هست ؟ حداکثر دمای مجاز برای مموری گرافیک چقدره؟

گرافیک های AMD همیشه کارتای داغی بودن درنتیجه ماکزیمم دمای کاریشون هم زیاده چه سری های قدیم چه جدید به هر حال شما حتما در کیس رو باز بزار و یه خمیر مرغوب استفاده کن دما تا 75 پایین میاد بدون شک

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اون اولی که 80 زده ملاکه .

بعد چند سال خمیرش خشک میشه اگه میتونی باز کن گردگیری کن یه خمیر خوب مثل دیپکول بزن فقط با دقت بزن یا بده یکی برات باز کنه بزنه مشکل پیش نیاد

لینک به دیدگاه

vrm ها دمای 120 درجه رو راحت تحمل میکنن البته با کیفیت ترشم هست استانه تحملشم بالاتره

خود gpu هم حداکثر 90 درجه

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

عکس اولی مربوط به گرافیک 6870 هست تو لود و عکس پایینی مربوط به گرافیک 6450 سایلنت بدون فن تو لود

در هر صورت دمای 90 اصلا خوب نیست. حتی توی لود. این یعنی قطعه شما در دفع حرارت مشکل داره. میتونه از خیلی چیزها باشه اما تهویه کیس آخرین گزینه هست.

پیشنهاد من اینه که اگر فرصت برگشت دادن کارت رو دارید این کار رو بکنید. کارت گرافیک دست دوم زمانی می‌ارزه که به درستی ازش نگهداری شده باشه یا بسیار کم کارکرد باشه. اما این کارت شما در این وضعیت نشون میده که عمرشو کرده

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Sandor گفته است :

در هر صورت دمای 90 اصلا خوب نیست. حتی توی لود. این یعنی قطعه شما در دفع حرارت مشکل داره. میتونه از خیلی چیزها باشه اما تهویه کیس آخرین گزینه هست.

پیشنهاد من اینه که اگر فرصت برگشت دادن کارت رو دارید این کار رو بکنید. کارت گرافیک دست دوم زمانی می‌ارزه که به درستی ازش نگهداری شده باشه یا بسیار کم کارکرد باشه. اما این کارت شما در این وضعیت نشون میده که عمرشو کرده

کاملا صحیح ولی با خمیر سیلیکون مرغوب  مشکل حل میشه ✌️

لینک به دیدگاه

با سلام.

یه کیس با این مشخصات جمع کردم احساس میکنم دما موقع بازی خیلی بالاس ...

cpu - i7 8700

mb = b 360 pro gaming tuff

vga - 2060 rtx giga

power = 1000 green

ویندوز ۱۰ نسخه ۶۴ بیتی .

برای cpu واتر کولینگ ۱۲۰ گرین گذاشتیم. خود کیس هم ۳ تا فن داره . خود اتاق هم تهویه مناسبی داره و خنکه .

حالا موقعی که با سیستم بازی نکنیم  موردی نداره و cpu دماش ۳۰ درجه و گرافیک نهایت ۴۵ درجه است . ولی بازی rainbow6 رو که میاریم  هسته های cpu به دمای ۷۰ تا ۷۵ میرسه وقتی تو cpuid می بینیم و گرافیک هم تا ۷۳ درجه اش و دیدم ...

حتی اگه تنظیمات بازی رو بیاریم رو مدیوم بازم نزدیک این دماها میشه ولی حالا یکم دیرتر !

حالا این دما طبیعیه دوستان یا باید کمتر باشه ؟

البته cpu رو نگاه کردم tcase برابر با ۱۰۰ درجه سانتیگراده ولی خب با وجود واتر کولینگ فک نمیکردم به این دماها برسیم .

ضمنا این cpu موقع بازی کلا با سرعت ۴۲۰۰ کار میکنه . مگه سرعتش ۳۲۰۰ نیست ؟ من فک میکردم اون حالت توربو لحظه ای باشه ...

عکس از حالت بیکار سیستمه . البته بعد از نیم ساعتی بازی ...

q1.jpg

ویرایش شده توسط Mosi5
.......................
لینک به دیدگاه

باید یه سری تنظیمات خاص انجام بدید

از جمله تنظیم  فن های کیس و  گرافیک چون کیس خودش فن داره (البته باید ورودی و خروجی هارو مشخص میکردید) باید فن های سایر قطعات با سرعت کمتر کار کنن

دومین مورد تنظیم vdrop و c-state و cpu power هست

این کاربر @HeX کمکتون میکنه

و اینکه واتر گرین 120 برای سیپیو شما ضعیفه

در کل دمای شما  به جز سیپیو (واتر ضعیف )عادیه ولی خوب بهتره این تنظیماتو انجام بدید

اگه نیاز به فرکانس بالاتر برای سیپیو ندارید توربو بوست رو غیر فعال کنید

ویرایش شده توسط memex
لینک به دیدگاه

i7 8700 کلا cpu داغیه و  ضمنا کولر شما هم کولر شاهکاری نیست. اگه مثلا 240 داشتید ممکن بود این دما زیاد باشه ولی برای 120 به نظر من هیچ مشکلی نداره و کاملا طبیعه. 

اون دما های 112 درجه هم اگه دقت کنید هم کمترین دما است و هم بیشترین دما و برای همین فقط یه عدد ثابته و من حدس می زنم نوعی باگ باشه و سنسور دما رو غلط نشون می ده. یه مدت دیگه باهاش کار کنید ولی بعید می دونم مشکلی باشه. 

لینک به دیدگاه

ممنون از لطف دوستان بابت پاسخگویی .

چپوندن بهمون دیگه ! فک کنم cpu باکس میگرفتم فن خودش از این واتر کولینگ بهتر بود ...

در مورد اون دماهای مثلا 115 درجه و ... بله بنظر باگ میاد .

به اون کاربر محترم هم پیام میدم .

کاربرد که برای گیم فقط استفاده میشه . ولی خب با همین حالت توربو سرعت 4200 ، موقع بازی rainbow 6 از تسک منجر که می بینم cpu داره از 100 درصد ظرفیت استفاده میکنه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 58 دقیقه قبل، Mosi5 گفته است :

با سلام.

cpu - i7 8700

vga - 2060 rtx giga

power = 1000 green

ویندوز ۱۰ نسخه ۶۴ بیتی .

برای cpu واتر کولینگ ۱۲۰ گرین گذاشتیم. خود کیس هم ۳ تا فن داره . خود اتاق هم تهویه مناسبی داره و خنکه .

حالا موقعی که با سیستم بازی نکنیم  موردی نداره و cpu دماش ۳۰ درجه و گرافیک نهایت ۴۵ درجه است . ولی بازی rainbow6 رو که میاریم  هسته های cpu به دمای ۷۰ تا ۷۵ میرسه وقتی تو cpuid می بینیم و گرافیک هم تا ۷۳ درجه اش و دیدم ...

حتی اگه تنظیمات بازی رو بیاریم رو مدیوم بازم نزدیک این دماها میشه ولی حالا یکم دیرتر !

البته cpu رو نگاه کردم tcase برابر با ۱۰۰ درجه سانتیگراده ولی خب با وجود واتر کولینگ فک نمیکردم به این دماها برسیم .

ضمنا این cpu موقع بازی کلا با سرعت ۴۲۰۰ کار میکنه . مگه سرعتش ۳۲۰۰ نیست ؟ من فک میکردم اون حالت توربو لحظه ای باشه ...

q1.jpg

درود

نرم افزار مانیتورینگ دما رو باز بذارید و پس از بازی از قسمت ولتاژ ها اسکرین شات بذارید.

گرچه دمای محیطی بسیار بالا رفته که بی تاثیر در دمای سیستم و قطعات نیست.

همینطور از کولر 120 گرین هم خیلی نمیشه توقعی داشت.

ضمن اینکه بایوس مینبرد رو به آخرین نسخه بروز نگهدارین.

اون افزایش فرکانس پردازنده هم نتیجه اسمارت بوست اینتل هست. پردازنده به نسبت تعداد هسته های درگیر بوست می کنه و صرفا یه لحظه این اتفاق نمیافته. مثلا اگر یک هسته کاملا درگیر بشه فرکانس به 4.6 میرسه. دو هسته 4.5 و 4 هسته به 4.3 میرسه و برای 6 هسته روی 4.2 گیگاهرتز ست میشه. به جدول تامزهاردور در بررسی 8700K دقت کنید:

8700k.thumb.jpg.42d48671aac660c7c54beb6b5a2fc4f0.jpg

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، Mosi5 گفته است :

چپوندن بهمون دیگه ! فک کنم cpu باکس میگرفتم فن خودش از این واتر کولینگ بهتر بود ...

کاربرد که برای گیم فقط استفاده میشه . ولی خب با همین حالت توربو سرعت 4200 ، موقع بازی rainbow 6 از تسک منجر که می بینم cpu داره از 100 درصد ظرفیت استفاده میکنه .

همون بهتر که تری خرید کردین. دماهاتون هم کاملا نرمال هست برای این پردازنده ولی برای اطمینان مطالبی که گفتم رو مطالعه و انجام بدید. نتیجه رو هم اینجا بذارید.

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Mosi5 گفته است :

نه خنک کننده خودش هم همینه

چپوندن نیست الان دمای شما تو بازی انلاین نرماله ولی چون حساسیت دارید میتونید با تغیر یه سری تنظیمات و بهره وری کمتر دمای کمتر هم داشته باشید

و بعدا اقدام به خرید واتر جدید یا خنک کننده بادی بکنید

گرافیک کاملا نرمال هست

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Mosi5 گفته است :

چپوندن نیست الان دمای شما تو بازی انلاین نرماله ولی چون حساسیت دارید میتونید با تغیر یه سری تنظیمات و بهره وری کمتر دمای کمتر هم داشته باشید

گرافیک کاملا نرمال هست

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز دما محیط شاید بالا هست و کلا این کولر مناسب نیست. اگه میتونید کولر بهتر تهیه کنید و اگه هزینه زیاد نمیخواهید انجام بدید من میتونم دیلید کنم واستون که دما رو ۲۰ درجه میاره پایین.

لینک به دیدگاه

این گرما هم داستانی شده برامون 

چینش فنهای کیس و دور فنها رو میبینید

1396357.thumb.jpg.44ff5be5481a126ac240d06d1d31ee35.jpg

فن 4000 یا 3000 دور و فنهای سقف به یک ماژول ترموستات وصله ..فقط زمانی که گرافیک زیر فشار میره روشن میشن..با این حال دمای گرافیک (1060 dual asus) تا 80 درجه میره دمای اتاق 35

دما طبیعیه یا با تعویش فنها با دور بالاتر تاثیری در دما حاصل میشه؟

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Mosi5 گفته است :

دوست عزیز سی پی یو شما بخاطر خمیر بی کیفیت زیر هیت سینک خیلی داغ میشه.من هم واتر 120 دارم با 2700x دما خیلی بالا بره میشه 65.متاسفانه اینتل در این موارد خیلی زیاد کوتاهی میکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

این گرما هم داستانی شده برامون 

چینش فنهای کیس و دور فنها رو میبینید

1396357.thumb.jpg.44ff5be5481a126ac240d06d1d31ee35.jpg

فن 4000 یا 3000 دور و فنهای سقف به یک ماژول ترموستات وصله ..فقط زمانی که گرافیک زیر فشار میره روشن میشن..با این حال دمای گرافیک (1060 dual asus) تا 80 درجه میره دمای اتاق 35

دما طبیعیه یا با تعویش فنها با دور بالاتر تاثیری در دما حاصل میشه؟

دمای مطلوب برای اتاق 23 درجه هست و بخشی از دمای بالا مربوط به دمای 35 درجه محیط شما هست. 

ضمن اینکه در GTX1060 ها کولر مدل Dual اسوس کمترین بازدهی رو داره نسبت به رفرنس.

در 6 ساعت قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

دوست عزیز سی پی یو شما بخاطر خمیر بی کیفیت زیر هیت سینک خیلی داغ میشه.من هم واتر 120 دارم با 2700x دما خیلی بالا بره میشه 65.متاسفانه اینتل در این موارد خیلی زیاد کوتاهی میکنه

خمیر زیر IHS هست و با همین خمیر و همین دما هیچ مشکلی این پردازنده نخواهد داشت.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، HeX گفته است :

دمای مطلوب برای اتاق 23 درجه هست و بخشی از دمای بالا مربوط به دمای 35 درجه محیط شما هست. 

ضمن اینکه در GTX1060 ها کولر مدل Dual اسوس کمترین بازدهی رو داره نسبت به رفرنس.

خمیر زیر IHS هست و با همین خمیر و همین دما هیچ مشکلی این پردازنده نخواهد داشت.

دوست عزیز من هم منظورم خمیر زیر ihs بود!!!🤣

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، HeX گفته است :

درود

نرم افزار مانیتورینگ دما رو باز بذارید و پس از بازی از قسمت ولتاژ ها اسکرین شات بذارید.

گرچه دمای محیطی بسیار بالا رفته که بی تاثیر در دمای سیستم و قطعات نیست.

همینطور از کولر 120 گرین هم خیلی نمیشه توقعی داشت.

ضمن اینکه بایوس مینبرد رو به آخرین نسخه بروز نگهدارین.

اون افزایش فرکانس پردازنده هم نتیجه اسمارت بوست اینتل هست. پردازنده به نسبت تعداد هسته های درگیر بوست می کنه و صرفا یه لحظه این اتفاق نمیافته. مثلا اگر یک هسته کاملا درگیر بشه فرکانس به 4.6 میرسه. دو هسته 4.5 و 4 هسته به 4.3 میرسه و برای 6 هسته روی 4.2 گیگاهرتز ست میشه. به جدول تامزهاردور در بررسی 8700K دقت کنید:

8700k.thumb.jpg.42d48671aac660c7c54beb6b5a2fc4f0.jpg

با سلام ولی ممنون بابت پاسخگویی شما و سایر دوستان عزیز ...

کارایی که خاستید و تا ساعتی دیگه انجام میدم و تصویرشو قرار میدم. ولی دمای محیط خیلی عالی بود . کولر منزل رو دور تند بود و اتاق حسابی سرد شده بود ، بقیه داخل میومدن نمیتونستن سرما رو تحمل کنن .

در مورد توربو هم ممنون از اطلاعاتتون . من قبلا که با لبتاپ و نرم افزار matlab میومدم کار کنم می دیدم فرکانس cpu فقط لحظه ای بالاتر میره و باز میگرده به فرکانس پیش فرض گفتم شاید کلا همینطور باشه . مدل لبتاپم هم k550jx از برند ایسوز بود.

در 11 ساعت قبل، memex گفته است :

گرافیک کاملا نرمال هست

سلام.شوخی کردم ولی راستش دوست عزیز من خودم گیمر نیستم اینو برای یه گیمر بستم ، حساسیتم بخاطر اینه که میدونم بازی زیاد میکنه و میترسم مشکل دما کار دستمون بده . اگه بشه تنظیماتی کرد که دما پایینتر بیاد تست میکنم . چون دو سه تا بازی رو خیلی انجام میده . یکیش rainbow 6 که انلاین هم بازی میکنه . البته اصراری نداره مثلا رو حالت اولترا بازی کنه ، بیشتر دوست داره نهایت fps و بگیره . حالا اگر با کیفیت بالاتر مقدور باشه چه بهتر وگرنه اصراری نیست ...

مثلا تو یکی از پستهای دوست عزیزمون جناب HeX دیدم گفته بودن هسته های مجازی رو میشه غیر فعال کرد و بازی با 6 تا هسته اکیه و اینکار دما رو پایین میاره . البته اونجا صحبت رو amd بود  ، ولی اگه از این راهکارها باشه تست میکنم . بازی Rainbow تو حالت مدیوم هم گذاشتیم بازم همین دما ها بود ...

و البته بودجه اجازه نداد کولر بهتری بگیرم .

در 9 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

سلام دوست عزیز دما محیط شاید بالا هست و کلا این کولر مناسب نیست. اگه میتونید کولر بهتر تهیه کنید و اگه هزینه زیاد نمیخواهید انجام بدید من میتونم دیلید کنم واستون که دما رو ۲۰ درجه میاره پایین.

سلام. دمای اتاقدیروز که تست میکردم واقعا ایده ال و زیادی خنک بود . برای کولر بهتر بودجه نداشتم ، اون دیلید که میفرمایید چیه منظورتون دوست عزیز ؟

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Mosi5 گفته است :

با سلام.

cpu - i7 8700

vga - 2060 rtx giga

power = 1000 green

ویندوز ۱۰ نسخه ۶۴ بیتی .

q1.jpg

سلام وقت بخیر

دمای گرافیک شما نرماله دوست عزیز 

امل دمای سی پی یو مقداری بالاست و جای نگرانی نیست

اما شما لطف کن از خود کیس یه عکس کامل بده تا دوستان نظراتشونو درباره تهویه هوای داخل کیس بدن و ببینن

من احتمال میدم گردش هوای کیس مناسب نیست که این خودش تاثیر زیادی داره

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، !CyrusTheGreat! گفته است :

سلام وقت بخیر

دمای گرافیک شما نرماله دوست عزیز 

امل دمای سی پی یو مقداری بالاست و جای نگرانی نیست

اما شما لطف کن از خود کیس یه عکس کامل بده تا دوستان نظراتشونو درباره تهویه هوای داخل کیس بدن و ببینن

من احتمال میدم گردش هوای کیس مناسب نیست که این خودش تاثیر زیادی داره

سلام.

بله حتما ...

والا تا الان بیشتر از 1 ساعت ممتد بازی نشده با سیستم این دما رو داره . من میترسم مثلا 3 الی 4 ساعت یه ریز بازی کنی اوضاع ناجور بشه .

برسم اونجا همه عکسها و تست ها رو قرار میدم.

ممنون.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...