رفتن به مطلب

مرجع بحث و بررسی مشکل دمای بالای قطعات کامپیوتر و لپ‌تاپ (پردازنده، کارت گرافیک، مادربرد، هارد و ...)

هامش
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 1 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

به نظرتون خوب نیست موقع پیشنهاد دادن کاربر رو از خطرات و عواقب انجام کار - درست یا اشتباه - آگاه کنیم...؟

بله قبول دارم بایستی هشدار میدادم ،ولی هر وقت بحث دلید و پردازنده میاد وسط همیشه تاکید میکردم که با حوصله و دقت و ظرافت باید انجام بدن،البته اینها تو هر کاری ضروریه 

لینک به دیدگاه

• ارسال 9k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

باسلام

من پردازنده i7 - 4790K روی سیستمم هستش با خنک کننده stock خود intel، اخیرا یکبار سیستم به دلیل دمای زیاد (overheating) خاموش شد.

بعد از بررسی دمای CPU متوجه شدم که در حالت عادی دما بین 45-55 درجه هست و اگر CPU کامل استفاده بشه (100%-90%) دما به 88 یا حتی 94 هم میرسه.

با توجه به اینکه خنک کننده عادی کار میکنه 2300rpm-2000rpm، مشکل این دمای زیاد از کجا میتونه باشه؟

لینک به دیدگاه

کولر سیستمو عوض کنین . سری K اینتل رو با کولر استوکی روشن نمیکنن که :| 

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز کولزتون ضعیف هست ولی اگه کولر قوی تر هم تهیه کنید مشکل اصلی این هست از تولید این پردازنده چندین سال گذشته و خمیر ریز ihs خشک شده ، با دیلید کردن دماتون میاد حدود ۶۰ ، اگر مایل بودین پیام بدین. 

لینک به دیدگاه

سلام دوستان گل

من یه کارت rx 570 دارم حدود 1 سالی هست که دستمه

تازگیا تو حالت دیفالت fan توی نرم افزار afterburner دما خیلی میره بالا کارت هم پلمپه

از 80 داشت بالاتر میرفت که از بازی دراومدم

تو همه بازیها اینحوریه حالت دیفالتش

1340258981_bandicam2020-07-1808-06-05-165.thumb.jpg.bba0824d3983158762329c9b8f15b25e.jpg

این دما توی بازی withcer3:ultra setting

1055622165_bandicam2020-07-1808-50-33-083.thumb.jpg.d151b8fef28497b3339832cfeace2f52.jpg

واقعیتش ترسیدم بزارم دما بیشتر از این بره،تو رزولوشن 1080 هست و مشخصات سیستم:

i5 3470,power=500 coller master,ram=8 ddr3

تو حالت دستی فن هم از 70 بالاتر داشت میرفت که بازم ترسیدم

sshot-1.thumb.png.49ea95d503f8c55ef84a8bd83ee719c2.png

میترسم فن ها مشکل پیدا کنن،نظرتون چیه؟

تازه گردگیری کردم گرافیک رو

خمیر رو عوض کنم و پلمپش باز شه موردی نداره؟یه موقع برای فروش؟

چه خمیری خوبه؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

الان 3 تا فن گذاشتم دوتا روش یدونه کنارش دما روی 62 با دور فن 70 تو بازی watch dogs2 تو حالت ultra ثابته

خوبه؟

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، MMDf14 گفته است :

الان 3 تا فن گذاشتم دوتا روش یدونه کنارش دما روی 62 با دور فن 70 تو بازی watch dogs2 تو حالت ultra ثابته

خوبه؟

سلام

بله، ایده آله. تامین هوای تازه و دفع هوای گرم از کولر، یکی از ارکان کولینگ اصولیه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، MMDf14 گفته است :

خوبه؟

سلام

عالیه . میتونی سرعت فن رو کاهش بدی . تا حدی که دما بین 70 تا 75 باشه .

سلامت فن هم مهمه .

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

عالیه . میتونی سرعت فن رو کاهش بدی . تا حدی که دما بین 70 تا 75 باشه .

سلامت فن هم مهمه .

سلام

سرعت فن رو روی چند بزارم؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، MMDf14 گفته است :

سلام

سرعت فن رو روی چند بزارم؟

به نظرم بین 30 تا 50 خوبه .

در مجموع دما و دور فن هرچی کمتر بهتر .

دمای زیر 70 درجه خوبه دور فن زیر 40 هم خوبه .

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

دمای زیر 70 درجه خوبه دور فن زیر 40 هم خوبه .

دور فن روی 40 دما نمی ایسته

همش میره بالا،تا حدود 86 میره

اما دور فن روی 75 تو 63 می ایسته

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، MMDf14 گفته است :

دور فن روی 40 دما نمی ایسته

همش میره بالا،تا حدود 86 میره

اما دور فن روی 75 تو 63 می ایسته

خب باید بین 40 تا 75 عددی رو پیدا کنی که دما رو حدودا روی 70 - 75 درجه فیکس کنه .

ببن 55 درصد چطوره .

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

خب باید بین 40 تا 75 عددی رو پیدا کنی که دما رو حدودا روی 70 - 75 درجه فیکس کنه .

ببن 55 درصد چطوره .

مگه مشکلی پیش میاد دور فن تو 75؟
حدود یک یاله اینطوری استفاده میکنم

اما همهی بازیها روی low و در دمای 52 و روشن بودن vseync

فقط برای تست اینکارو کردم

میخواستم بدونم خمیر رو عوش کنم یا نه؟

از یه تعمیرکار پرسیدم گفت از گرمیه هواست

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، MMDf14 گفته است :

مگه مشکلی پیش میاد دور فن تو 75؟
حدود یک یاله اینطوری استفاده میکنم

اما همهی بازیها روی low و در دمای 52 و روشن بودن vseync

فقط برای تست اینکارو کردم

میخواستم بدونم خمیر رو عوش کنم یا نه؟

از یه تعمیرکار پرسیدم گفت از گرمیه هواست

هر قطعه ای عمر محدودی داره فن گرافیک هم همین طوره . الان کارتهایی که ماین شدن چون فنشون مدام روشنه بعد از مدتی به مشکل برخوردن و فن به صدا دادن افتاده و خیلیهاشون فن لازم شدن .

پس بهتره فن هم تخت فشار همیشگی نباشه . صد البته برای شما که گیمری و سیستم رو خاموش می کنی و همیشه گرافیک و فنش زیر لود نیست مشکل خاصی وجود نداره اما کمی محکم کاری هم اشکالی نداره . دلار گرونه قطعات PC گرونتر !

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، big VULTURE گفته است :

هر قطعه ای عمر محدودی داره فن گرافیک هم همین طوره . الان کارتهایی که ماین شدن چون فنشون مدام روشنه بعد از مدتی به مشکل برخوردن و فن به صدا دادن افتاده و خیلیهاشون فن لازم شدن .

پس بهتره فن هم تخت فشار همیشگی نباشه . صد البته برای شما که گیمری و سیستم رو خاموش می کنی و همیشه گرافیک و فنش زیر لود نیست مشکل خاصی وجود نداره اما کمی محکم کاری هم اشکالی نداره . دلار گرونه قطعات PC گرونتر !

دستت درد نکنه
روی چشم دور فن رو تنظیم میکنم

اما از دمای بالای 60 بدم میاد

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

1.فن رو دستی تنظیم کنید دور فن بالا تاثیر خاصی بر طول عمرش نمیزاره چون ولتاژ در محدوده کاری اون هست اکثر فن ها هم بلبرینگی هستن پس نباید نگران چیزی بود

ولی اگه دور بالا میزارید بهتره هر چند ماه یبار یه گردگیری کنید 

2.آندرولت برای کارت های amd از واجبات قبل استفاده هست

3.خمیرم بد نیست عوض بشه

ویرایش شده توسط _Ga̴͇̒ḿ̷͈e̶_ò̸̞v̶̫̂e̵̠͒r_
لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، _Ga̴͇̒ḿ̷͈e̶_ò̸̞v̶̫̂e̵̠͒r_ گفته است :

دوست عزیز

1.فن رو دستی تنظیم کنید دور فن بالا تاثیر خاصی بر طول عمرش نمیزاره چون ولتاژ در محدوده کاری اون هست اکثر فن ها هم بلبرینگی هستن پس نباید نگران چیزی بود

ولی اگه دور بالا میزارید بهتره هر چند ماه یبار یه گردگیری کنید 

2.آندرولت برای کارت های amd از واجبات قبل استفاده هست

3.خمیرم بد نیست عوض بشه

لینک به دیدگاه

سلام دوستان یک عدد گرافیک XFX RX 580 8gb تازه بستم و دماش میره 89 و خب این دما لب مرزه

فروشنده بهم قول دادن که ماین نشده و اینا و اینکه کارت خیلی تمیز به دستم رسید

کارتن تا تمام متعلقات بدون مشکل و کارت درحد نو هست و فن‌هاش مشکل و یا صدایی ندارن که عین ماین شده باشن

و قسم خوردن مصرف شخصی بوده.

ممشکل اینجاست که من در جنوب کشور هستم و هوا اینجا خیلی گرمه کولر اونطور که باید باشه جوابگو هم نیست

و کیس بنده از قدیمی‌هاست و جای فن نداره و ایر فلویی در کار نیست

آیا راهی هست بشه از دماش کم کرد؟

سرعت فن رو کمی بردم بالا و نتیجه‌ای تو گیم نداشت و خارج از گیم فقط دما رو کمتر میکنه

خارج از گیم دما بین 46 تا 55 هست.

راهی اگه هست ممنون میشم بگید یا باید کیس عوض کنم و فن بذارم تا جایی که میشه

لینک به دیدگاه

ممکنه از خمیر هم باشه 

و نبود فن هم هست

من خودم کیسم یدونه فن داشت پشتش که فقط هوا رو بده بیرون ،اور شده تا ۷۷ تا میرفت ،بعد رفتم دوتا فن سقف کیس برای خروج و یدونه روبروی کیس برای ورود گذاشتم با دور ۱۱۰۰،دما رسید به ۶۷

اینکه شما کلا هیچ فنی ندارید یعنی اینکه هوای داغی که گراف تولید میکنه توی کیس میمونه ،یه راه داری اونم اینه که درب بغل کیسو باز بزاری

ادیت:من اهوازم

ویرایش شده توسط Silvermanhhh
لینک به دیدگاه

کارتهای ایکس اف ایکس کلا کارتهای داغ تری نسبت به بقیه کارتها هستن. من یادم هست که یه زمانی هم این مورد و هم سافایر داشتم . فکر کن تحت شرایط دقیقا یکسان و کاربری یکسان دمای سافایر روی ۴۵ بود و دمای ایکس اف ایکس روی ۶۵ 
یعنی به خودی خود بیست درجه از کارتهای سافایر داغ تر بود. و همین هم آخر سر باعث شد که کارت به فنا بره. معمولا هم وقتی به خاطر دما به فنا می ره مشکل از چیپ هست و قابل تعمیر نیست. 
شما در اولین فرصت یا کیس رو عوض کنید و کیسی بخرید که هم فن برای ورود هوای بیرون داشته باشه هم فن برای خروج هوای داخل کیس.  یا اینکه خود کارت گرافیک رو عوض کنید. الان به راحتی می تونید این کارت رو ۳۵۰۰ بفروشید و پونصد تومن روش بگذارید و سافایر رو با قیمت ۴ تومن بخرید. منتها این پونصد تومن شما رو برای سالیان سال بیمه می کنه. 

لینک به دیدگاه

89 بالاست و حتی تو تابستون هم که باشه زیاده شما در کیس رو باز کن داخل درایور amd هم یک 50 میلی ولت ولتاژ رو بیار پایین حداقل کارت یک 5 درجه ای خنک تر بشه(شخصا فک می کنم خمیر کارت باید تعویض بشه و با تعویضش با خمیر مرغوب حداقل 7 درجه شما کارتت خنک تر میشه)

اسکرین شات گرفتم برای راحتی متوجه بشی چی می گم دست به فرکانس کارتت نزن صرفا مقادیر پایینی که ولتاژ هستن رو تغییر بده

undervolt.PNG

لینک به دیدگاه

خود فن رو در حالت استند بای و زیر لود زیرنظر بگیر چون خودم مشکل داشتم در idl فن کارت نمیچرخید و چون افتر برنر داشتم تو لود هم با 30 درصد توان کار میکرد!(باگ و تداخل درایور با تردپارتی!) هنوزم گاهی باگ میزنه که اولی که ویندوزم رو استارت میکنم اول اونو چک میکنم!

و در مرحله بعد برو برای اندرولت 5 و یا 10  درجه میاد پایین!بسته به چیپ کارت.

ویرایش شده توسط amir*
لینک به دیدگاه

فن های گرافیک میچرخن مشکلی ندارن با این حساب باید ببرم خمیرش عوض کنن، اول یه تست با درب باز کیس انجام میدم ببینم چه تغییری صورت میده. دوستان دمایی که به کارت صدمه نزنه تا چند هست؟ تا 70 فکر کنم بدون مشکل باشه زیر لود کامل 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...