رفتن به مطلب

مرجع بحث و بررسی مشکل دمای بالای قطعات کامپیوتر و لپ‌تاپ (پردازنده، کارت گرافیک، مادربرد، هارد و ...)

هامش
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
در ۵۰ دقیقه قبل، ورای محدودیت گفته است :

اول در مورد مادربرت بگم که  یکی از به صرفه ترینها برای اورکلاکه و تو دیجی کاالا گفته تا نسل 8سابورت میکنه ولی داخل امازون گفته که نسل 9 هم سابورت میکنه که احتمالادرسته  چون فرکانس رم تا 4000هست و سه تا اسلات گرافیک داره قطعا تواناییهای بالایی داره ولی  کاش به جای اسلات تاندربولت  یا RGB  بنل اورکلاک تعبیه میکردن روش تا راحت تر بشه ولتاژو فرکانسهارو کنترل کرد  تا محدود به نرمافزارهای ویندوز نباشه - بشه حداقل با یه دکمه حالت گیم فعال یا غیر فعال کرد -در هر صورت منظوزت از رندر چه کاریه - گیم یا تبدیل یا ویرتیش ویدیو یا نه مرور وب خالی  - الان که من داخل بارکینگ دارم تایب میکنم دمای بردازنده i5 6600 بین 40 یا 50نرسان داره ولی برم تو گیم یکم صدای فن میاد ولی  بیشتر از 70نمیشه - عکس از cpuzبزار بررسیش کنیم - و.ضعیت هاردت چطوره - چقدر درگیره؟

ورای محدودیت جان!

لطفا قبل از اینکه به فردی پاسخ بدید، یه نگاهی به تاریخ تاپیک بندازید!!!تاپیک مال اردیبهشت 99 هست! بیش از یکسال پیش(یه حسی بهم میگه شما رباتی چیزی هستید و به فروم اتک میزنید 🤣 ارسال متن های بدون هدف و قاطی پاتی زیر تاپیک های تاریخ گذشته!)

جدای از توضیحات خودتون، 9700 به شدت داغه و گاها دیدم که تا 230 وات هم مصرف کرده، اون سیستمی که دماش زیر لود 52 هست، مطمئنا پاور لیمیت داره یا اینکه ایشون دمای سنسور سیپیو روی مادربرد رو اعلام کردن(نه سنسور داخل سیپیو)، 9700 فک کنم زیر نیتروژن مایع هم به این دما نرسه!(اگه ربات نیستید، شاید این توضیحات به دردتون بخوره!)

لینک به دیدگاه

تجربه من

من هم این مشکل دیدم بجای پد از صفحه مسی بسیار نازک استفاده کردم بین سی پی یو و گرافیک گذاشتم مشکل حل شد 

و یک لپ تاب دیگه بود هر کاری کردم درست نمیشد فن کار میکرد از نظر من کاملا درست بود  اما واقعیت این بود  فن سرعت مناسب نداشته با عوض کردن فن کامل درست شد

لینک به دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید

من یک لپتاپ اچ پی مدل g7 255  دارم که هارد رو خودش 1 ترا hdd بود بعد من یک ssd adata falcon 256 گیگ خریدم که طبق گفته سازنده پورتش pci 3*4  هست چند تا سوال دارم

1.      موقع چک کردن با نرم افزار تست سرعت کریستال ... دمای هارد بالای 90 درجه میره ، به غیر از اون هم چند باری موقع کار با اندروید استدیو این اتفاق افتاد این طبیعی هست ؟  بعد چند دقیقه اگر کاری انجام ندم دما حدود 40 تا 50 میرسه

2.      تست سرعت با این نرم افزار سرعت 500 مگابیت رو بمن نشون داد در صورتی که در سایت گفته شده 3000/1500 در صورتی که نه خواندن و نه نوشتن با این سرعت نیست هارد نو هست و از دیجی کالا خریدم روز اول که تست کردم سرعت حدود 1100 برای خواندن بود ولی نوشتن همون 500 بود یعنی باز هم کمتر از یک سوم سرعت اعلامی ، سوالی که برام هست اینکه ایا برای فعال سازی پورت در لپتاپ باید کاری انجام داد ؟ چون در نرم افزار مینویسه  PCI Gen1*2

3.      هیت سینک رو میشه فعال و غیر فعال کرد یا یک قطعه فلزی هست

4.      استفاده از فن اضافی یا کول پد میتونه کمک کنه ؟ یا چیز مشابه به این

5.      تست سلامت هارد با نرم افزار با هارد سنتال ... 100 نشون میده و مقدار کارشو روز اول صفر بود ولی 130 گیگ جابجا کرده بود ظاهرا

ممنون میشم از دوستان راهنمایی و نظرشون بگن

مشخصات ssd.PNG

hppppp97.PNG

لینک به دیدگاه

• 5 هفته بعد...
  • کاربر ویژه
در در ۱۴۰۰/۳/۱۸ در ۲۲:۱۹، ارشام گفته است :

ممنونم ولی بالا نمیشد گذاشت میخورد ب رم و جا لن و یو  اس بی مادربرد 

این حرف شما غیر ممکنه

مادربردها طوری طراحی میشن که شما گرافیک رو روی اسلات اول بذارید با هیچ قطعه ای مشکل جا نداشته باشه

لینک به دیدگاه

عرض سلام و احترام خدمت دوستان گرامی

چند روزی هست من سیستم نو خریدم، امروز دمای قطعات رو با ai suite 3 چک کردم دمای چیپست در حالت عادی روی 60 هست ، باقی قطعات دماشون پایین هست به طور مثال : cpu 38 , motherboard 30

این دما عادی هست یا خیر؟

مشخصات سیستم:

i7 11700k

prime z590-p

16g 8x2 trident z

masterliquis ml240 v2

green 1050 ocdg

z5 surena

3060ti

لینک به دیدگاه

سلام

واقعیتش اینه که دمای چیپست Z590 کلا بالا هست، و مادربرد شما هم یه مادربرد پایین رده Z590 به حساب میاد بنابراین تعجبی نداره. من دمای سنسور PCH رو در چند تا Z590 که دیدم حدودا بین 52 تا 62 درجه بوده و مسئله خاصی نیست. با این حال، میتونید مثلا حین کار با سیستم نرم افزار HWINFO 64 رو باز نگه دارید چک کنید Max Temp برای PCH چقدر نشون میده، اکر همین حدود باشه نگرانی نداره اما اگر بره بالای 65 و این حرفها، اونوقت شاید بهتره تنظیمات رو یه نگاهی بندازین توی بایوس شاید یه جایی ولتاژ اضافی داره به سیستم وارد میشه.

به هر صورت. دمای 60 برای Z590 نرماله.

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز از راهنماییتون

یک مورد دیگه با این کانفیگی که خدمتتون عرض کردم وارزون رزولوشن 1080 در حالت low من 130 تا fps میگیرم به نظرتون کم نیست ؟

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

درود

عزیزان یه سی پی یو 11700 با مادربرد asus b560 چند روز پیش بستم! کولر سی پی یو deepcool gammaxx 400 هست فعلا! یه مشکلی که هست مثلا وقتی در حال وب گردی هستم لحظه ای دمای سی پی یو شدید بالا میره و سرعت فن کولر زیاد میشه! و یه ثانیه ای برمیگرده به حالت قبل! همونطور تو عکس میبینید Core 2 تا 73 میره! بنظرتون مشکل از کجا میتونه باشه! درصد استفاده از سی پی یو هم دقت کردم وقتی با کروم در حال کارم تا 30% میره! همین لحظه دما میره بالای 70 ! و صدای فن شنیده میشه! 

image.thumb.png.ee098465c74b622efbf854333d71a901.png

لینک به دیدگاه

من مشابه این مشکل رو با پردازنده خودم ryzen 3600 داشتم. میدونید که نوسان اندک برای این پردازنده عادیه ولی دقیقا مثل مشکل شما گاهی نوسان دیگه خیلی شدید میشد. خصوصا حین انجام کارهای سنگین.

با جستجویی که انجام دادم گفتن که احتمالا کولر روی پردازنده درست جا نخورده و از خمیر نامرغوبی استفاده کردی.

یک بار کولر رو باز کردم و با دقت بیشتری بستم و از یه آرکتیک mx-5 استفاده کردم مشکلم به طور کامل حل شد.

لینک به دیدگاه

۱۲ ساعت قبل، Alien۸۷ گفته است:

درود

عزیزان یه سی پی یو 11700 با مادربرد asus b560 چند روز پیش بستم! کولر سی پی یو deepcool gammaxx 400 هست فعلا! یه مشکلی که هست مثلا وقتی در حال وب گردی هستم لحظه ای دمای سی پی یو شدید بالا میره و سرعت فن کولر زیاد میشه! و یه ثانیه ای برمیگرده به حالت قبل! همونطور تو عکس میبینید Core 2 تا 73 میره! بنظرتون مشکل از کجا میتونه باشه! درصد استفاده از سی پی یو هم دقت کردم وقتی با کروم در حال کارم تا 30% میره! همین لحظه دما میره بالای 70 ! و صدای فن شنیده میشه! 

سلام 

یک احتمال میتونه از تجهیزات خنک کردن یعنی کولر و خمیر و نوع بسته شدن باشه.

ولی با توجه به اینکه فقط یک لحظه دما به ۷۳ میرسه، مشکل خاصی بنظر نمیاد ولی برای از بین بردن اون حالت دور فن، مقداری شیب منحنی تغییر دور فن رو کم کنید. مثلا در دمای ۸۰ درجه، دور فن به حداکثر برسه.

لینک به دیدگاه

شاید کولرتون اون قسمت که روی سی پی یو میشینه ، کاملا صاف نیست ، باز کنید از صاف بودنش مطمئن بشید

لینک به دیدگاه

سلام ببخشید من نوت هشت پرو دارم تو شارژ بهش کاری ندارم ولی از 20 تا70درصد گوشی40 درجه یا بالاتر داغ میکنع بدون کاور مبخواستم بدونم ویروسیه .اولا ک خرید بودم انقدر داغ نمیکرد ینی بازی سنگین باهاش کردم هم اینقدر داغ نمیکنع  ویروسی هس یا مدلش هس

لینک به دیدگاه

سلام دوستان 

توضیح کامل: یک مسیله عجیبی که تو این چند روز باهاش برخورد کردم این هست که من از کارت گرافیک آر تی ایکس سی شصت تی آی استفاده میکنم مدل ای وی جی ای،همچنین برای کنترل بیشتر از نرم افزار افتر برنر ، متاسفانه وقتی نرم افزار افتر برنر رو اجرا کردم روی گزینه اتوماتیک برای انتخاب سرعت فن کلیک کردم اما یهو حواسم پرت شد و فن منتظر وارد شدن عدد چرخش بود و فعال نشد به این ترتیب دما به حدود 92 درجه رسید البته زیاد طولانی نبود کمتر از 2 دقیقه که بلافاصله فن و فعال کردم و دما پایین اومد ، اما بعد از این اتفاق دیدم وقتی نرم افزار راینو رو باز میکنم بدون هیچ کاری دمای کارت گرافیک به سمت بالا میره و فن در دمای 56 شروع به کار میکنه که خب طبیعیه ، اما چیزی که غیر طبیعیه این هست که کارت گرافیک فقط درباره این نرم افزار این رفتار و نشون میده من حتی تیریدی مکس رو هم اجرا کردم تا مطمن باشم ، اما دیدم تیریدی مکس هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.

توضیح خلاصه:بالا رفتن دمای کارت گرافیک پس از باز شدن برنامه راینو

لینک به دیدگاه

۳۲ دقیقه قبل، کیا۹۸ گفته است:

سلام دوستان 

توضیح کامل: یک مسیله عجیبی که تو این چند روز باهاش برخورد کردم این هست که من از کارت گرافیک آر تی ایکس سی شصت تی آی استفاده میکنم مدل ای وی جی ای،همچنین برای کنترل بیشتر از نرم افزار افتر برنر ، متاسفانه وقتی نرم افزار افتر برنر رو اجرا کردم روی گزینه اتوماتیک برای انتخاب سرعت فن کلیک کردم اما یهو حواسم پرت شد و فن منتظر وارد شدن عدد چرخش بود و فعال نشد به این ترتیب دما به حدود 92 درجه رسید البته زیاد طولانی نبود کمتر از 2 دقیقه که بلافاصله فن و فعال کردم و دما پایین اومد ، اما بعد از این اتفاق دیدم وقتی نرم افزار راینو رو باز میکنم بدون هیچ کاری دمای کارت گرافیک به سمت بالا میره و فن در دمای 56 شروع به کار میکنه که خب طبیعیه ، اما چیزی که غیر طبیعیه این هست که کارت گرافیک فقط درباره این نرم افزار این رفتار و نشون میده من حتی تیریدی مکس رو هم اجرا کردم تا مطمن باشم ، اما دیدم تیریدی مکس هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.

توضیح خلاصه:بالا رفتن دمای کارت گرافیک پس از باز شدن برنامه راینو

در مورد کار با افتربرنر شانس با شما بوده که متوجه شدین..مثل چاقو میمونن این نرم افزارها درست استفاده نشن آسیب میزنن

در مورد نرم افزاری که استفاده میکنید میتونید از تسک منیجر ببینید چقدر از قدرت کارت استفاده میکنه

لینک به دیدگاه

sabertooth عزیز این نرم افزار انقدر از نظر گرافیک کم کار هست که هیچ استفادهی شاخصی نمیکنه - عکسی آپلود کردم که نشون میده کلا این رفتار منطقی نیست

در ضمن من کارت گرافیک رو با آخرین ورژن آپدیت کردم ، حالا نمیدونم چکار کنم واقعا خنده داره متاسفانه 

Gpu.jpg

لینک به دیدگاه

مشکل حل شد

توضیح کامل:بعد از نوشتن این تاپیک به تمامی سایت ها داخلی و خارجی سر زدم و البته با بررسی بیشتر متوجه شدم بالا اومدن دمای کارت گرافیک به دلیل این بود که (core clock) و (memory clock) با ران شدن راینو به سقف میچسبیدن و این نشون میداد که رابط کاربری این نرم افزار با درایور گرافیک در تبادل اطلاعات عملکردی مشکل دارن،جالبه به متخصصان البته به اصطلاح متخصص های کامپیوتر زنگ زدم،و حضرات فرمودن احتمالا از مادربرد ، خب منم مثل شما خندیدم و بیخیال شدم ، یک سر به انویدیا زدم و دیدم آپدیت جدید داده و باگ ها رو برطرف کرده،شاید خیلی ها مثل من به این مشکل خورده باشند ، در حال حاضر آپدیت نصب شده که باعث رفع اشکال شد نسخه 472.12 هست

توضیح خلاصه : آپدیت درایور کارت گرافیک به شماره 472.12 مشکل رو برطرف کرد

لینک به دیدگاه

اول کار اختلاف درجه ناچیز تو خمیر خوب و بد... ولی اینجا وقتی دوتا هسته دماش رفته بالا یعنی خمیر اون قسمت یا نداره یا کمه یا مسطح نبوده بخش زیرینش فاصله افتاده...

کولر بستید یه ضرب بستی یا بلند کردی؟ کل پین ها جا افتاده؟ از بستن صحیحش مطمئن شدی؟

در نهایت یکبار باز کنید کامل پاک کنید با الکل تمیز کنید خمیر خوب بزنید و ببندید

ویرایش شده توسط drsherman
لینک به دیدگاه

۱۰ ساعت قبل، drsherman گفته است:

اول کار اختلاف درجه ناچیز تو خمیر خوب و بد... ولی اینجا وقتی دوتا هسته دماش رفته بالا یعنی خمیر اون قسمت یا نداره یا کمه یا مسطح نبوده بخش زیرینش فاصله افتاده...

کولر بستید یه ضرب بستی یا بلند کردی؟ کل پین ها جا افتاده؟ از بستن صحیحش مطمئن شدی؟

در نهایت یکبار باز کنید کامل پاک کنید با الکل تمیز کنید خمیر خوب بزنید و ببندید

درود

تشکر از راهنماییتون

بله دوباره باز کردم و خوب تمیز کردم و یه خمیر خوب زدم! قبلا دما تا 78 میرفت ولی الان تا 71 میره! با این دما فن لحظه ای تا 100% نمیره و اذیت نمیکنه ! 

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

کدوم حالت بستن واتر کولر ۳۶۰ برای خنک بودن قطعات بهتره؟جلوی کیس یا سقف کیس؟

تفاوت این دو حالت تو دمای قطعات اصلی حدودا چند درجس؟مثل سی پی یو و گرافیک

مثلا تو‌کیس گرین panzer z8 واسه بستن واتر کولر تو سقف کیس،نمیشه فنها رو‌زیر رادیاتور بست و باید بالای رادیاتور بسته بشه

تو این حالت بهتره که واتر کولر جلوی کیس بسته بشه یا همون سقف بسته بشه؟

ممنون میشم هر پیشنهادی که دارید رو بفرمایید

🙏🏼🙏🏼🙏🏼

لینک به دیدگاه

داداش سرویس کردی

اینقدر باز بسته میکنی میزنی یه چیو داغون میکنی اخرش

اینقدر حساسیت ندیده بودم از کسی 😂

لینک به دیدگاه

۳۲ دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است:

سلام دوستان

مثلا تو‌کیس گرین panzer z8 واسه بستن واتر کولر تو سقف کیس،نمیشه فنها رو‌زیر رادیاتور بست و باید بالای رادیاتور بسته بشه

🙏🏼🙏🏼🙏🏼

ابنجا هم نگاه بندازید شاید چیز بدرد بخوری داشت

همون سقف شده با هر ترفندی ببند بره زیاد حساس نشو 

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، hosin گفته است:

داداش سرویس کردی

اینقدر باز بسته میکنی میزنی یه چیو داغون میکنی اخرش

اینقدر حساسیت ندیده بودم از کسی 😂

داداش نزن تو ذوقم 😅

راهنماییم کن😊

8 ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

ابنجا هم نگاه بندازید شاید چیز بدرد بخوری داشت

همون سقف شده با هر ترفندی ببند بره زیاد حساس نشو 

آخه یکی از شرکتهای کامپیوتری میگفت باید فنها زیر رادیاتور باشه تا هوای گرمو بکشه بیرون

لینجور بستنها اشتباهه😇

حالا کلا واتر کولرو جلو ببندم بهتره یا بالای کیس؟

و اختلاف دماییشون حدودا چند درجس تو سی پی یو و گرافیک ؟

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، رضا موسوی گفته است:

سلام دوستان

🙏🏼🙏🏼🙏🏼

سلام وقت بخیر بستنAio جلو یا بالای کیس تفاوت خاصی در دما ایجاد نمیکنه مگه اینکه جلوی کیس شما دسترسی به هوا محدود تر باشه نسبت به بالای کیس تا اونجایی که من میدونم شامل شما نمیشه  چون کیس panzer z8 پنل جلوش Mesh هست و فن ها دسترسی بدون مانعی دارن به هوای بیرون کیس...

شما فقط باید مطمئن باشید وقتی Aio رو جلوی کیس میبندید PUMP بالاترین نقطه Loop نباشه یعنی بالاترین نقطه رادیاتور از cpu block بالاتر قرار بگیره که اونم فقط مخصوص یک سری از Aio هایی هست که Pump تو Cpu Block قرار گرفته 

درمورد تاثیرش در دمای Gpu هم حساسیت به خرج ندید انچنان تاثیری نداره که شما نگرانش باشید مگر اینکه Cpu با توان خیلی بالا داشته باشید بخواد تاثیر قابل توجه روی Gpu داشته باشه 

بستن فن ها جلو یا پشت رادیاتور هم به همین صورت هست تاثیر نهایت در حد چند درجه محدوده... استفاده از فن به صورت  Push دمای بهتری بهتون ارائه معمولا

8 ساعت قبل، رضا موسوی گفته است:

داداش نزن تو ذوقم 😅

راهنماییم کن😊

آخه یکی از شرکتهای کامپیوتری میگفت باید فنها زیر رادیاتور باشه تا هوای گرمو بکشه بیرون

لینجور بستنها اشتباهه😇

حرفی که این دوستمون به شما گفتن اتفاقا اشتباهه در این مورد روش درست غلط به صورت کلی نداریم که اگه اینجوری ببندید در هر صورتی اشتباهه و روش دیگه همیشه درست بستگی به شرایط داره 

مثلا وقتی شما پنل جلوی کیستون دسترسی محدودی به هوا داره شما فن های بالای کیس رو جوری ببندید که هوای بیرون رو به داخل انتقال بده دمای قطعاتتون پایین تر از حالتی میشه که هوا از بالا به بیرون فرستاده بشه حتی همین موردی هم که من گفتم یک سری استثنا میشه براش نامبرد مثل کیس NZXT H510 که کلا فشار هوای منفی بهترین نتیجه رو از لحاظ دمایی میده 

در کل حساس نشید رو این موضوع تا نصف شب میشه راجب روش های مختلف مزایا و معایبش صحبت کرد... در هرصورت در مورد کیس شما تفاوت خاصی ایجاد نمیکنه کجا ببندیدش 

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، Fencer گفته است:

سلام وقت بخیر بستنAio جلو یا بالای کیس تفاوت خاصی در دما ایجاد نمیکنه مگه اینکه جلوی کیس شما دسترسی به هوا محدود تر باشه نسبت به بالای کیس تا اونجایی که من میدونم شامل شما نمیشه  چون کیس panzer z8 پنل جلوش Mesh هست و فن ها دسترسی بدون مانعی دارن به هوای بیرون کیس...

شما فقط باید مطمئن باشید وقتی Aio رو جلوی کیس میبندید PUMP بالاترین نقطه Loop نباشه یعنی بالاترین نقطه رادیاتور از cpu block بالاتر قرار بگیره که اونم فقط مخصوص یک سری از Aio هایی هست که Pump تو Cpu Block قرار گرفته 

درمورد تاثیرش در دمای Gpu هم حساسیت به خرج ندید انچنان تاثیری نداره که شما نگرانش باشید مگر اینکه Cpu با توان خیلی بالا داشته باشید بخواد تاثیر قابل توجه روی Gpu داشته باشه 

بستن فن ها جلو یا پشت رادیاتور هم به همین صورت هست تاثیر نهایت در حد چند درجه محدوده... استفاده از فن به صورت  Push دمای بهتری بهتون ارائه معمولا

ممنونم ازتون دوست عزیز-ببینید اینکار خوبه یا نه

من سی پی یو 5950x دارم تو این حالت دما تو بیکاری 35 تا 40 درجس و تو حالت لود 60 درجس-واتر کولر بالای سقف بسته شده در صورتی که فنها بالای رادیاتور هستن نه زیر رادیاتور

حالا کاری که کنم بیام واتر کولر رو جلوی کیس ببندم تو حالت pull و push(یعنی 6 تا فن) و بالای کیس رو هم به صورت pull و push ببندم(یعنی 6تا فن)-یدونه فن عقب کیس هست یدونه هم کف کیس ببندم(کلا میشه 14 تا فن)

به اینصورت خوبه و تهویه کیس خوب انجام میشه؟

یا کلا بهتره واتر بالای کیس باشه ولی دیگه نمیتونم به صورت pull و push ببندمش(چون فنها به مادربرد گیر میکنه زیر رادیاتور)

7 ساعت قبل، Fencer گفته است:

حرفی که این دوستمون به شما گفتن اتفاقا اشتباهه در این مورد روش درست غلط به صورت کلی نداریم که اگه اینجوری ببندید در هر صورتی اشتباهه و روش دیگه همیشه درست بستگی به شرایط داره 

مثلا وقتی شما پنل جلوی کیستون دسترسی محدودی به هوا داره شما فن های بالای کیس رو جوری ببندید که هوای بیرون رو به داخل انتقال بده دمای قطعاتتون پایین تر از حالتی میشه که هوا از بالا به بیرون فرستاده بشه حتی همین موردی هم که من گفتم یک سری استثنا میشه براش نامبرد مثل کیس NZXT H510 که کلا فشار هوای منفی بهترین نتیجه رو از لحاظ دمایی میده 

در کل حساس نشید رو این موضوع تا نصف شب میشه راجب روش های مختلف مزایا و معایبش صحبت کرد... در هرصورت در مورد کیس شما تفاوت خاصی ایجاد نمیکنه کجا ببندیدش 

با شرکت مازستا تماس گرفتم

حالا اگه جلو ببندم از نظر عمر واتر کولر یا پرفورمنس تاثیر منفی نمیزاره؟یا بالا رفتن دمای قطعات؟

لینک به دیدگاه

سلام داداش داخل پرفورمنس تفاوتي نميکنه 

فقط چيزي که بايد حواستون باشه وقتي واتر کولر جلوي کيس ميبندي خيلي سريعتر گردوخاک ميگيره و نياز به تميز کردن رادياتور پيدا ميکنيد ولي بالا ببندي ديرتر راديات کثيف ميشه.

اگه واترو جلوي کيس هم ميبندي حتما قسمت لولهاش بالا باشه و يه مقدار بالاتر از بلاک روي CPU قرار بگيره.

ویرایش شده توسط OmidS
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...