رفتن به مطلب

سیستم های کولینگ دست ساز

اشتراک گذاری

Recommended Posts

باز هم سلام

دوست من اگر ممکن است بحثهای بیهوده نکنید چون باعث اختلاف در این تایپیک می شه:D

من این سوال رو از خود شما می پرسم: شما کسی رو می شناسی که بخواد 24 ساعته و تمام وقت از سیستم خودش کار بکشه؟:D

من خودم به شخصه و فقط محض اطلاع شما عرض می کنم که در روز حداکثر 10 ساعت و در 2 یا 3 نوبت از سیستم استفاده می کنم که در صورت استفاده از این سیستم کولینگ حتما مدت زمان استفاده در یک نوبت رو کمتر می کنم

نیتروژن مایع رو مطمعن نیستم که بشه در این سیستم به کار برد یا نه ولی مطلبی رو که در پست قبلی نوشتم فقط به جهت مضاح بود:->

شاید شما منظور من رو از دائمی بودن سیستم خوب متوجه نشدید منظور من این بود که مثلا از نیتروژن مایع در کانتینر به مدت1 تا 2 ساعت برای رکورد زدن استفاده می شه که در این حین مایع به تدریج تبخیر میشه (برای انجام عمل گرما گیری) و باید جایگزین بشه و هزینه مداوم داره اما این سیستم کولینگ هیچ خرج اضافه ای برای استفاده مداوم نداره و می شه مثل واتر کولینگ البته با کاراییه خیلی بالاتر از اون استفاده کرد

این رو هم لازمه بگم که:

در این سیستم کولینگ من صد در صد از گاز فرئون r12 استفاده می کنم و شاید هم اگه گاز با کاراییه خیلی بالاتر پیدا بشه از اون استفاده کنم.

منتظر طرح های جدید دوستان برای کولینگ هستم.

من هم نخواستم حرفی بزنم که باعث ناراحتی بشه و منظور من هم دقیقا 24 ساعت نبود چون کمپرسور اگه بخواد بیش از 1 ساعت و خورده ای پشت سر هم کار کنه خودش یه سیستم خنک کننده میخواد. از این نوع سیستم فقط ترمال تیک تو نمایشگاه نشون داد که اون هم ترموستات داشت و رویه یک دمای خاصی خاموش میشد و در کل کارایی بالایی نداشت.اما سیستم های دست سازی که من دیدم بیشتر برای رکورد استفاده مشد. و یه نکته دیگه اینکه برای ساختن یه ویپور چمبر درست و حسابی دستگاه تراش cnc میخواد ولی اگه بخواهی با دریل بسازی زیاد جالب نمیشه.

لینک به دیدگاه

• ارسال 54
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

سلام

در مورد cnc من اشنا دارم هرچی بخوام می تونم درست کنم ولی مسئله قیمت تموم شده اونه

منم در ابتدا راجع بهش صحبت کردم بین دو فاکتور قیمت و کارایی باید رابطه ای معقول وجود داشته باشه که در این حالت وجود نداره.

چیزهای جالبی هم در مورد cnc هست که لازم می دونم توضیح بدم چون خودم هم این مطالب رو به تازگی فهمیدم

cnc دستگاهیه که می تونه قطعه رو با دقت فوق العاده 1 صدم میلیمتر تراش بده (هر وقت خواستم روی موتور ماشین تغییراتی ایجاد کنم می رم سراغ cnc) که اول از همه به یک نقشه طراحی داره که یک فرد متخصص باید اون رو برای شما طراحی کنه

قیمت طراحی قطعه + هزینه دستگاه+دستمزد فردی که با دستگاه کار می کنه که میزان اون بستگی به مهارتش داره

سر به فلک می کشه!!!

من دارم راجع به دستگاه nc اطلاعات کسب می کنم تا حالا به این نتایج رسیدم که:

دقت اون برای تراشکاری یک دهم میلیمتره که دقیقا ده برابر کمتر از دقت cnc که خیلی روی قیمت تاثیر داره

تمام اینا به کنار مهمترین عامل تاثیر گذار روی قیمت دستمزد فردیه که پشت دستگاه می شینه که برای cnc یک فرد کاملا متخصص و حرفه ای لازم داره ولی nc دیگه این دردسرها رو نداره چرا؟

چون یک فرد نیمه حرفه ای هم می تونه با اون کار کنه و اگه کمی بیشتر بهش پول بدی برات خیلی تمیز بلاک رو در میاره:D

در مورد دریل هم که فکر نکنم به جز خروجی وسط بلاک بشه باهاش چیز دیگه ای در اورد

لینک به دیدگاه

در کل کار ساده ای نیست و یه چیزه دیگه اینکه گاز فریون به لایه اوزون لطمه میزنه و گازهای جایگزینش وجود داره پس چرا از اونها استفاده نکنیم؟

لینک به دیدگاه

سلام

بله درسته گازی که من اسمش رو بردم در صورت نشتی به لایه ازن صدمه می زنه گازهای جایگزین هم هست

ولی فعلا کار بلاک رو که تموم کنم می رم سراغ کمپرسور و بقیه قسمتها تا ببینم برای گاز چی می تونم بهتر از r12 پیدا کنم که به لایه ازن هم صدمه نزنه:D

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان از اون جایی که خودم گفته بودم, مراحل ساخت کولینگ خودم رو قدم به قدم این جا قرار میدم تا اگر در اینده کسی از دوستامون خواست اون رو درست کنه با مراجعه به صفحات قبل جواب خودش رو گرفته باشه

از بقیه بچه هایی هم که می خوان این سیستم رو بسازن و اگر هم العان دارن روش کار می کنن در خواست می کنم که اگر به نتیجه ای رسیدید که فکر می کنید می تونه به بقیه کمک کنه اون رو در اینجا مطرح کنند و دلایلش هم عنوان کنید تا باعث سوالات بعدی نشه.

پس از مشورت با دوست خوبم Majid OC که قبلا گفته بودم که سیستم های کولینگ زیادی داره و همشون رو خودش بر روی اونها کار کرده و تجارب بسیار زیادی هم در مورد این گونه کولینگ ها داره به این نتیجه رسیدم که برای رسیدن به بالاترین کارایی باید ارتفاع بلاک رو تا حد ممکن کاهش بدیم (حداکثر 2 یا 3 سانت) تا عمل گرماگیری به وسیله این کولینگ بهتر انجام بشه به همین علت ایده بلاک مارپیچ با ارتفاع زیاد رو به کلی فراموش کردیم و از امروز بر روی بلاک مارپیچ تخت تحقیق می کنیم بلاکی که یکی از دوستان در همین جا ایده اون رو داده بود که من در همین جا باز هم از ایشون به خاطر داشتن جسارت برای ارائه طرحشون(هرچند ابتدایی) تشکر می کنم.

عکسی رو هم به من دادند که من اون رو برای درک بهتر طرح جدید بلاک ادرسش رو برای شما میزارم:

http://www.mihanupload.com/images/4z53wpif9iaytb47mdc8.jpg

من اشد تشکر ها رو از Majid OC به خاطر راهنمایی های دوستانشون می کنم

لینک به دیدگاه

بهزاد جان لطف دارند ما چیزی بلد نیستیم ...:D

دوستان ادامه بدید خیلی خوبه ...

با تشکر :D

مجید

ویرایش شده توسط majid oc
لینک به دیدگاه

سلام

بله درسته گازی که من اسمش رو بردم در صورت نشتی به لایه ازن صدمه می زنه گازهای جایگزین هم هست

ولی فعلا کار بلاک رو که تموم کنم می رم سراغ کمپرسور و بقیه قسمتها تا ببینم برای گاز چی می تونم بهتر از r12 پیدا کنم که به لایه ازن هم صدمه نزنه:D

میشه از r22 r404 a r410 a

همینطور 1150 که البته ارزون ترین و فراوانترینش 22 و البته بهترینش 1150 و البته کمپرسور همش با هم دیگه فرق میکنه شما r12 میگین نه فریون 12 این دو تا فرق میکنه r12 ماله یخچاله و r22 ماله فریزر

لینک به دیدگاه

فرمایش شما متین ولی من فعلا اطلاعات خودم رو روی گازهای مورد استفاده کامل نکردم چون هنوز به اون قسمت کولینگ نرسیدم

هر وقت اطلاعات کاملی از گازهای مورد استفاده بدست اوردم اون رو در اینجا مطرح می کنم:->

راستی من اخرین طرحم رو برای بلاک قبلی مد نظرم در این ادرس میزارم :

http://mihanupload.com/images/4uq0p2x9o4plnxovljq.jpg

شاید براتون جالب باشه.

ویرایش شده توسط Turok
لینک به دیدگاه

امیدوارم تو این قسمت به نتیجه خوبی برسید چون من خودم فقط تو این قسمت مشکل دارم :D

لینک به دیدگاه

سلام

حقیقتش من برای مدت یک هفته درگیر کارای شخصیم هستم و فعلا نمیتونم بر روی این سیستم کار کنم:D

راستش این رو فقط برای این گفتم که اگر دوستان دیدن مطالب جدیدی در اینجا ارائه نمیشه از من دلگیر نشن o:-)

با تشکر از دوستان:D

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
سلام

در مورد cnc من اشنا دارم هرچی بخوام می تونم درست کنم ولی مسئله قیمت تموم شده اونه

cnc دستگاهیه که می تونه قطعه رو با دقت فوق العاده 1 صدم میلیمتر تراش بده که اول از همه به یک نقشه طراحی داره که یک فرد متخصص باید اون رو برای شما طراحی کنه

قیمت طراحی قطعه + هزینه دستگاه+دستمزد فردی که با دستگاه کار می کنه که میزان اون بستگی به مهارتش داره

سر به فلک می کشه!!!

عرض به حضور شما، در رابطه با cnc جالب اینکه جایی رو سراغ دارم (اصفهان) که عکس تحویل میدی و نمونه سه بعدی با عمق 4 میلیمتر تحویل میده،

cm 20*30 حدود 50 تومان .

از این جهت بود که طراح نقشه پروژه باید کار درست باشه.

ویرایش شده توسط H-will
لینک به دیدگاه

عرض به حضور شما، در رابطه با cnc جالب اینکه جایی رو سراغ دارم (اصفهان) که عکس تحویل میدی و نمونه سه بعدی با عمق 4 میلیمتر تحویل میده، 20*30 حدود 50 تومان.

از این جهت بود که طراح نقشه پروژه باید کار درست باشه.

سلام دوست عزیز

ببینید طراحی نقشه قیمت چندان بالایی نداره

طبق گفته خود شما قیمت اون همین حدودا تموم میشه کاملا درسته

ولی شما قیمت یک ساعت استفاده از cnc رو میدونید؟

در پاسخ باید بگم که حدود 30 هزار تومان هزینه بر میداره که این هم قابل تحمله در مجموع یک بلاک تخت فکر میکنم حدود 2 تا 3 ساعت کار میبره

اما بالاترین هزینه ای که باید بابت این طرح پرداخت کنید دستمزد فردی است که با این دستگاه کار میکنه که اصلا قابل تحمل نیست

من قیمتی راجع به این مورد نمیدم ولی شما اگه بتونید خودتون قیمت اون رو در بیارید بهتر متوجه میشید و مطمعن میشید که من بیهوده به این تاپیک خاتمه ندادم

اما نه خاتمه کلی بلکه خاتمه به استفاده از cnc که مناسبترین جایگزین اون دستگاه nc هست که دقت اون یک دهم دستگاه cnc هست یعنی یک دهم میل که باعث میشه قیمت خیلی خیلی پایین بیاد

اما باز هم برای کاربران غیر حرفه ای بالاست چون این فقط بلاک کولینگ هست و شما باید قیمت موتور یخچال هزینه شارژ و....رو متحمل بشی.

واین خودش عاملی هست که ما رو ترغیب میکنه به طراحی کولینگ جدید

اگر شما تاپیک های قبلی رو به خوبی مطالعه کرده بودید فکر نمیکنم یک چنین پستی رو ارسال میکردید

من تمام تلاشم رو انجام دادم که تا قبل از ماه مبارک رمضان این طرح به نتیجه برسه چون نه تراش کار و نه یخچالساز کاربلد در نزدیکی محل سکونت من وجود نداره

اما.....حیف:)

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

..... بهتر متوجه میشید و مطمعن میشید که من بیهوده به این تاپیک خاتمه ندادم

مناسبترین جایگزین اون دستگاه nc هست که دقت اون یک دهم دستگاه cnc هست یعنی یک دهم میل که باعث میشه قیمت خیلی خیلی پایین بیاد

اما باز هم برای کاربران غیر حرفه ای بالاست چون این فقط بلاک کولینگ هست و شما باید قیمت موتور یخچال هزینه شارژ و....رو متحمل بشی.

اگر شما تاپیک های قبلی رو به خوبی مطالعه کرده بودید فکر نمیکنم یک چنین پستی رو ارسال میکردید

من تمام تلاشم رو انجام دادم که تا قبل از ماه مبارک رمضان این طرح به نتیجه برسه چون نه تراش کار و نه یخچالساز کاربلد در نزدیکی محل سکونت من وجود نداره

اما.....حیف:)

عرض به حضور شما،

منظور از پست، تایید دستگاه nc است.

دوست عزیز، اگه تاپیک رو ادامه نمیدی، پروژه رو دنبال کن تا نتیجه ای که دوست داری بگیری. انشا الله موفق باشید.

فکر نمیکنم نیاز به توضیح باشه که تاپیکهای قبل رو مد نظر داشتم.

لینک به دیدگاه

یخ خیس!!!

این طرح به خاطر جنس بلاک کارایی خوبی نداشت

در حد همون فن استوک خنک میکرد

برای اجرا کردنش همونطور که مینینید مجبور به استفاده خیلی چیزا شدم از جمله اسپیکر!!

http://mihanupload.com/images/7ig2q663lr3428bran.jpg

http://mihanupload.com/images/de46s7971rnonilyggm7.jpg

http://mihanupload.com/images/k7u26yl2249iwihxd3as.jpg

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

یه سوال کوچیک داشتم

میخواستم راهنماییم کنید

از کجا میشه یک خنک کننده از جنسه مس دقیقا شبیه به خنک کننده ی استوک سی پی یو پیدا کرد

چون برای نصب کولر بر روی مادر برد نیاز به یه همچین چیزی دارم تا بتونم گرمای سی پی یو رو ازش بگیرم و هدایت کنم به مرکز خنک کننده ی کولر .

اگه بتونم گیرش بیارم ساخته کولرم رو شروع میکنم:D

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

میشه کاملا توضیح بدید ساختن چه خنک کننده ای مد نظرتونه

اگه عکس یا طرح هم داشته باشید خیلی عالیه

لینک به دیدگاه

• 4 سال بعد...
  • 4 ماه بعد...
  • 1 ماه بعد...

OMG ! من کی این تاپیکو زده بودم؟!!!

یادش بخیر قضیه برای 5 سال پیشه

این تاپیک توی فروم مرحوم!! هات اورکلاک ادامه پیدا کرد تجارب بسیار زیادی در کنار دوستان عزیزم کسب شد ولی متاسفانه با بسته شدن فروم هات اورکلاک همه چیز تموم شد (حداقل برای من!)

این چنتا عکس مربوط میشه به گوشه مختصری از کارهای خودم که بر میگرده به 3-4 سال پیش, سایر دوستانم هم نمونه های فوق العاده ای درست کرده بودن که همه تصاویر با بسته شدن هات اورکلاک بر باد فنا رفت :crying:

طراحی داخل پات خودم B-MAX LN2 Pot:

http://och.boxup.ir/images/19220888593271245310.jpg

واتر بلاکم:

http://och.boxup.ir/images/80580928195516042755.jpg

http://och.boxup.ir/images/06275346621278028420.jpg

http://och.boxup.ir/images/09370894042184760553.jpg

http://och.boxup.ir/images/55478551324769384803.jpg

پست اول این تاپیک رو بیخیال اون زمان کولینگ و این داستانهارو تازه شروع کرده بودم العان داستان خیلی فرق کرده @};-

ویرایش شده توسط Turok
لینک به دیدگاه

میشه در مورد ساخت بلاکت توضیح کاملی ارائه کنی ؟؟؟ :-?  :-?  :-?  ممنون میشم  :D  :D  :D

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

این تاپیک چطوری داره میاد بالا!؟ :-?

کسانی که در نظر سنجی شرکت می کنن

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

دوستان از رادیاتور موتور میشه استفاده کرد

؟؟؟؟

برای بلاک و نصب بلاک چه میشه کرد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...