رفتن به مطلب

اولین رم DDR4 اورکلاک جهان از دومین سازنده رم جهان

Recommended Posts

سلام دوستان محترم

الان که این پست رو میذارم فکر کنم همه بعد از خوندنش اورکلاک ها و اهل فن در صدد این هستن که زودتر سیستمهاشون رو با این مدل رم و ظرفیت به روز کنن

کمپانی ADATA ساخت و تولید این قطعه رو به طور رسمی شروع کرد

حافظه‌های رم DDR4 در مقایسه با رم‌های DDR3 عملکرد بهتری دارند و انرژی کمتری مصرف می‌کنند. با وجود فرکانس حداکثری 2800 مگاهرتز و سرعت انتقال اطلاعات 22.4 گیگابیت در ثانیه، مصرف انرژی رم XPG Z1 در مقایسه با رم‌های DDR3 بیست درصد پایین‌تر است. رم XPG Z1 با بهره‌گیری از تکنولوژی انتقال حرارت و طراحی PCB ده لایه، توان خنک‌کنندگی و میزان پایداری بسیار بالایی دارد. فرقی هم نمی‌کند که بخواهید از این رم برای بازی‌های بسیار سنگین یا اورکلاک استفاده کنید.

از بهترین عملکرد و پایداری بالا لذت ببرید

ولتاژ کاری رم‌های DDR 4 در مقایسه با رم‌های DDR 3 از 1.5 ولت به 1.2 ولت کاهش یافته است که در نتیجه‌ی آن مصرف انرژی 20 درصد پایین‌تر آمده است. به این ترتیب میزان گرمای تولید شده نیز پایین‌تر آمده، میزان پایداری بالاتر رفته است. همچنین سازگاری رم XPG Z1 با استاندارد SPD به کاربر اجازه می‌دهد بدون تغییر دادن تنظیمات بایوس، به راحتی از این رم استفاده کند.

مصرف بهینه‌ی انرژی

رم‌های DDR 4 بیست درصد کمتر از رم‌های DDR 3 انرژی مصرف می‌کنند. ولتاژ کاری در رم‌های DDR 4 از 1.5 ولت به 1.2 ولت کاهش یافته و در نتیجه مصرف انرژی آنها پایین‌تر آمده است. همچنین در اثر کاهش مصرف برق، میزان حرارت تولید شده نیز کمتر شده و میزان پایداری بالاتر رفته است.

در ساختار ماژول‌های رم XPG Z1 DDR 4 برای رسیدن به دوام بالا، از بهترین و با کیفیت‌ترین تراشه‌ها استفاده شده است. همچنین در این رم از PCBهایی (بردهای مدار چاپی) با بهترین کیفیت استفاده شده است تا طول عمر این ماژول رم به حداکثر ممکن برسد.

*© کپی رایت - آونگ

post-13114-0-81881400-1415927735_thumb.jpg

post-13114-0-50108600-1415927863_thumb.jpg

post-13114-0-39188400-1415928059_thumb.jpg

ویرایش شده توسط mehdidolaty
لینک به دیدگاه

صبح بخیر  5:47  :D

مرسی مهدی جان

اولین تاپیک امروز توسط شما زده شد  @};-

تشکر بابت مطلب خوبت

ADATA  رم های خوبی میزنه امیدوارم توی این سری هم عالی کار کنه

اما ظاهرا قیمت ddr4 حالا حالاها خیال پائین امدن ندارد .. البته توی بازار ایران که چه عرض کنم .. ظاهرا بازار ایرانی جماعت هرگز متاثر از بازار جهانی نیست .. البته به یمن گرانفروشان سیر ناشدنی :mad:

لینک به دیدگاه

صبح بخیر  5:47  :D

مرسی مهدی جان

اولین تاپیک امروز توسط شما زده شد  @};-

تشکر بابت مطلب خوبت

ADATA  رم های خوبی میزنه امیدوارم توی این سری هم عالی کار کنه

اما ظاهرا قیمت ddr4 حالا حالاها خیال پائین امدن ندارد .. البته توی بازار ایران که چه عرض کنم .. ظاهرا بازار ایرانی جماعت هرگز متاثر از بازار جهانی نیست .. البته به یمن گرانفروشان سیر ناشدنی :mad:

من معتقدم سود کم اما فروش بالا بهتر از سود خارج از عرف اما فروش کم

فروشندگان و واسطه های این بازار هیچوقت نخاستن و نمیخان همگام با بازار جهانی باشن

نمونش تو صنعت اتومبیل هم هست

بدبختی ما مردم  اینه که کسانی دیگه تو کار سیاست هستن مثلا میان میانجی گری کنن وضع رو بهبود بخشن ولی وضع بدتر میشه و اوضاع دلار واقتصاد به هم میخوره اونوقت عرصه تنگ میشه و بخش واردات کالاهای خارجی مثل قطعات کامپیوتر سر به فلک میکشه و تاوان این اشتباهات رو ما باید بدیم

آیا این انصافه

لینک به دیدگاه

من معتقدم سود کم اما فروش بالا بهتر از سود خارج از عرف اما فروش کم

فروشندگان و واسطه های این بازار هیچوقت نخاستن و نمیخان همگام با بازار جهانی باشن

نمونش تو صنعت اتومبیل هم هست

بدبختی ما مردم  اینه که کسانی دیگه تو کار سیاست هستن مثلا میان میانجی گری کنن وضع رو بهبود بخشن ولی وضع بدتر میشه و اوضاع دلار واقتصاد به هم میخوره اونوقت عرصه تنگ میشه و بخش واردات کالاهای خارجی مثل قطعات کامپیوتر سر به فلک میکشه و تاوان این اشتباهات رو ما باید بدیم

آیا این انصافه

انصاف که  نیست مصداقش همین که میگن خودکرده تدیبری نیست

رفیق مامردم بدبختی هستیم که خودمون به خودمون رحم نمیکنیم وقتی طرف  مافیا قطعه میاد میگه خوب حالا بیا یه مدتی رم های جدید وارد نکنیم مردم که رمهای قدیمی خوب میخرن همه به فکر سودهستند چه دلیلی داره زودتر بیاریم بذارتمامن فروش بره بعد واردکنیم مردم هم که کلن تعطیل نمیدونن هیچی چه توقعی داری شما!!!!

بیخیالش

ویرایش شده توسط jahan
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با شرايط کنوني به نظر من رفتن به سمت DDR4 ها کاملا اشتباه هست !

و اما علت :

محدوديت از جهت پلتفورم که فقط Haswell-E ها ساپورت مي کنند !
قيمت بالا بيش از سه برابر مدلهاي DDR3
تايمينگ گشاد تر در فرکانس مشابه !

حالا دو بحث مصرف و دماي کمتر و باندويز بيشتر به نظر من که اصلا در اون حدي نيست که توليد کننده ها روش مانور ميدن ! افزايش باندويز هم بيشتر به معماري خود پردازنده هاي Haswell-E بر ميگرده ! 

لینک به دیدگاه

آره واقعا به صرفه نيست كه بخايم به اين زودي به DDR4 مهاجرت كنيم

وقتي رمهاي DDR3   با اين ميزان  و باس جوابگو ي بازيهاي كنوني هستن پس فعلن كاره عقلاني نيست به نظرم

لینک به دیدگاه

حالا تا دوسال دیگه و یا بیشتر هم وقت هست ...

چون خیلی ها هنوز DDR1 و DDR2 استفاده میکنن ...جالبه بعضی از مشتریام سری SD رو استفاده میکنن که خودم انگشت به دهن مونده بودم ... :eek: :eek: :eek: =)) =)) =)) =))

ویرایش شده توسط MAHDI_VAMPIRE
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...