رفتن به مطلب

سوال در مورد farcry4

Recommended Posts

سلام من تو بازی فارکرای 4 در حال بازی کردن یهو با افت فریم همراه میشم مثلا دارم 110 فریم میگیرم یهو میاد رو 80 فریم و افت ناگهانی ایجاد میکنه میخواستم ببینم برا همه اینطوریه یا نه ! مشکل از کجاس مرسی.

لینک به دیدگاه

i7 4790k

970 sli نه عزیز من دارم بازی میکنم مثلا از 110 بیاد رو 80 یه لحظه حالت لگ میشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز vsync رو فعال کنید تا فریم روی 60 قفل بشه تا چنین مشکلی برخورد نکنید . 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز vsync رو فعال کنید تا فریم روی 60 قفل بشه تا چنین مشکلی برخورد نکنید . 

دوست عزیز ببخشید یه سوال

ایشون میگن بین 110تا 80 فریم میگیرن

چه علتی داره بیان  vsyncرو فعال کنن و فریم رو 60 قفل بشه ؟ در حالی که به گفته خودش  بیشتر از 60 فریم میگیره

ویرایش شده توسط BlackSound
لینک به دیدگاه

یه سوال دیگه اینکه من cod aw رو رو سوپر سمپلینگ 8x 30 تا 40 فریم میگیرم دلیلش چیه؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ببخشید یه سوال

چه علتی داره بیان  vsyncرو فعال کنن و فریم رو 60 قفل بشه ؟ در حالی که به گفته خودش  بیشتر از 60 فریم میگیره

افت فریم ناگهانی حتی اگه فریم بالاتر از 60 باشه ، باعث لگ شدن بازی میشه.

فعال شدنش حداقل باعث میشه فریم ثابت بگیرند.

v sync هم on کنم بعضی اوقات فریم رو 50 میاد.

در قسمت advanced settings  گزینه v-syce mode را روی normal تنظیم کنید.

ویرایش شده توسط AJOR
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز ببخشید یه سوال

وقتی ایشون این وی سینس رو فعال کنند دیگه بالاتر و پایینتر از فریم 60 نمیگیرن و در نتیجه نه لگی میمونه و نه هیچی و فریم روی 60 ثابت میمونه !!!

انوقت من یه سوال از مشا دارم ایا چشم انسان قادره بالای 60 فریم رو ببینهد ؟؟؟ اونوقت چه علتی داره که فریم 80 تا 100 بگیرن ؟؟؟؟؟

وی سینس باعث میشه فریم روی 60 قفل بشه نه بالاتر نه پایینتر و در نتیجه تمام شستگی ها تو بازی ها رو از بین میبره . 

اگر چشم انسان قادر هست که 60 فریم بالاتر رو ببینه لطفا ثابت کنید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مرسی از کیفیت چیزی کم نمیکنه؟

فعال کردن وی سینس باعث کم شدن کیفیت نمیشه بلکه باعث میشه تمام شیتگی ها توی بازی از بین بره و شما در طولانی مدت سردرد نمیگیرین همچنین شما دیگر با فریم های پایینتر سر کار نخواهید داشت و فریم شماذ در بازی روی 60 ثابت خواهد بود . 

این در حالیه که چشم انسان بالای 60 فریم رو تشخیص نمیده پس چه دلیلی داره تا شما فریم رو به 120 برسونین حتی اگر شما فریم رو به 1000 هم برسونین باز هم چشمتون 60 فریم رو تضخیص میده . 

لینک به دیدگاه

فعال کردن وی سینس باعث کم شدن کیفیت نمیشه بلکه باعث میشه تمام شیتگی ها توی بازی از بین بره و شما در طولانی مدت سردرد نمیگیرین همچنین شما دیگر با فریم های پایینتر سر کار نخواهید داشت و فریم شماذ در بازی روی 60 ثابت خواهد بود . 

این در حالیه که چشم انسان بالای 60 فریم رو تشخیص نمیده پس چه دلیلی داره تا شما فریم رو به 120 برسونین حتی اگر شما فریم رو به 1000 هم برسونین باز هم چشمتون 60 فریم رو تضخیص میده .

البته این برای مانیتور ۶۰هرتز هست.چون قابلیت نمایش بیشتر از ۶۰ رو نداره فرقی نمیکنه.

وگرنه شما مانیتور ۱۴۴هرتز داشته باشی چرامیتونی با چشم تشخیص بدی خیلی روون تر هم میشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

البته این برای مانیتور ۶۰هرتز هست.چون قابلیت نمایش بیشتر از ۶۰ رو نداره فرقی نمیکنه.

وگرنه شما مانیتور ۱۴۴هرتز داشته باشی چرامیتونی با چشم تشخیص بدی خیلی روون تر هم میشه.

خب ایشون مانیتورشون 60 هرتزه اگر 144 میبود قضیه فرق میکرد و ایشون توی فریم 100 مشکل لگ نداشتند و راحت و روون بازی میکردند . 

لینک به دیدگاه

درسته که اگه تو مانیتور 144 هرتز بخوای 144 فریم بگیری باید 3 بعدی بازی کرد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درسته که اگه تو مانیتور 144 هرتز بخوای 144 فریم بگیری باید 3 بعدی بازی کرد؟

خیر بنده با کابل دیسپلی پورت با مانیتور VG248QE از 144 هرتز این مانیتور استفاده میکردم بدون اونکه از حالت 3D استفاده کنم.

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

اها من نمیدونم چرا تو بازی ها مشکل دارم الان کرایسیس 3 نصب کردم میرم تو تنظیمات back میزنم back نمیشه دلیلش چیه؟

لینک به دیدگاه

Far cry 4 بازی که نسبت به ac تقریبا میشه گفت باگ نداره

شما وی سینس رو on کنین دیگه افت فریم مواجه نمیشین و دیگه تصویر بریده بریده نمیشه

لینک به دیدگاه

اها من نمیدونم چرا تو بازی ها مشکل دارم الان کرایسیس 3 نصب کردم میرم تو تنظیمات back میزنم back نمیشه دلیلش چیه؟

این مشکل مربوط به ویندوز شماست.

از 8.1 استفاده میکنید؟!

لینک به دیدگاه

ویندوز 8.1؟

Cod کلا مشکل داره

من هم با سیستم خدا بیام رزم حتی تو فیلم هاش لگ داشتم

لینک به دیدگاه

متاسفانه بعضی از کاربرا نظرشخصی رو با سوال تشخیص نمیدن !

بنده نگفتم که vsync رو  روشن نکنه  تو صفحه اول سوال پرسیدم گفتم علتش چیه که vsyncرو روشن کنه ؟ که خوشبختانه دوست عزیزمون اقای احسان توضیحات کاملو دادن

نمیدونم چرا بعضیا  اومدن سریع منفی دادن ! 

ویرایش شده توسط BlackSound
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جالبه که دوستان میگن که بزارید آپدیت واسه بازی بیاد که حالا یا من سر کار رفتم یا اینکه واقعا 4تا آپدیت واسه بازی گرفتم و هنوز این بازی دقیقا همون مشکلات FarCry 3 رو داره از نظر گرافیکی...

اصلا انگار این بازی با Vsync مشکل داره، تو Farcry 3 وقتی Vsync رو فعال میکردی افت فریمی بین 40-30 فریم داشتی الان هم همون مشکل وجود داره واصلا جرات تغییر تنظمات گرافیکی بازی رو ندارم، چون باعث میشه که بازی افت شدید فریم پیدا کنه، انگار که حتما باید بازی رو ببندی و یک بار دیگه اجرا کنید، ولی جالبه که حتی با دوباره اجرا کردنش هم بیشتر اوقات مشکل حل نمیشه!!!!!

این هم ورژن بازی ما:

بازی خیلی بی روح و هیجان هستش، دیگه واس وجود نداره که Hype بده بهت...

post-10788-0-91316300-1416848051_thumb.jpg

ویرایش شده توسط tabitha
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...