رفتن به مطلب

مشکل با مودم جدید tp link w8980 dual band

ali2424
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر برو بچ لیون امیدوارم ایام به کامتان باشددوستان من امروز این مودم رو خریداری کردم و خودم نصبش کردم و بطور پیش فرض هردو باند 2.4 و 5 گیگا هرتز فعال هست اما مشکل اینه که با وای فای مینم که در امضام هست وقتی به باند 5 گیگا هرتز وصل میشم سیگنال ضعیفتر از باند 2.4 هست مگه نه اینکه این مودم سه عدد انتن 5 db اکسترنال برای باند 5 داره ولی سیگنال دریافتی که فقط یک دیوار مانع داره در اتاق به نصف حدود 50 درصد کاهش پیدا میکنه در صورتی که وقتی به باند 2.4 وصل میشم سیگنال حدود 70 درصد هست باید تنظیم خاصی انجام بدم یا نه در ضمن قابل ذکر هست که فریم ور دستگاه رو از سایت خود شرکت سازنده دریافت و به اخرین نسخه بروز رسانی کردم

Firmware Version:0.6.0 1.7 v000e.0 Build 140919 Rel.52176n

ممونن از دوستان

لینک به دیدگاه

درود

5 گیگا  هرتز برد کمتری نسبت به 2.4 داره  و این امری طبیعی هست -

لینک به دیدگاه

درود

5 گیگا  هرتز برد کمتری نسبت به 2.4 داره  و این امری طبیعی هست -

درود ولی من فکر میکردم فرکانس بیشتر برد بشتر مگه قانون فیزیک نیست که میگه فرکانس بیشتر انرژی بیشتر

لینک به دیدگاه

من این مدمو دارم ولی درسته 5 بردش کمتره ولی خیلی تفاوت نداره. یه چیز دیگه رو هم در نظر بگیرید 5 در هنگام عبور از موانع افت سیگنال کمتری خواهد داشت

لینک به دیدگاه

درود ولی من فکر میکردم فرکانس بیشتر برد بشتر مگه قانون فیزیک نیست که میگه فرکانس بیشتر انرژی بیشتر

درود

والا منم همین  فکرومیکردم  اما برعکس هست --بردش کم میشه -اما خوب ثبات بیشتری داره و تداخل با فرکانس های اطرافش کمتر هست مثل تلفن بیسیم یا وای فای همسایه ها 

فقط جند تا سوال داشتم

1-شما مشکلی با دیسکانتی با این مودم ندارید 

2-وقتی مودم را خاموش میکنید و روشن میکنید چند دقیقه طول میکشه  تا چراغ dsl  ثابت بشه  وبعدش چقدر طول میکشه که چراغ لینک اینترنتتون ثابت میشه ؟ برای من جواب این سوال خیلی مهم هست

3-از نظر انتقال دیتا به صورت لوکال  بین دو تا  پی سی چک کردید چقدر هست ؟

لینک به دیدگاه

درود

والا منم همین  فکرومیکردم  اما برعکس هست --بردش کم میشه -اما خوب ثبات بیشتری داره و تداخل با فرکانس های اطرافش کمتر هست مثل تلفن بیسیم یا وای فای همسایه ها 

فقط جند تا سوال داشتم

1-شما مشکلی با دیسکانتی با این مودم ندارید 

2-وقتی مودم را خاموش میکنید و روشن میکنید چند دقیقه طول میکشه  تا چراغ dsl  ثابت بشه  وبعدش چقدر طول میکشه که چراغ لینک اینترنتتون ثابت میشه ؟ برای من جواب این سوال خیلی مهم هست

3-از نظر انتقال دیتا به صورت لوکال  بین دو تا  پی سی چک کردید چقدر هست ؟

درود

پس با همون باند 2.4 کار کنیم بهتره درمورد سوال اول شما خیر واقعا با اینکه اینترنتم تعریف نداره (مخابراته) ولی مشکلی ندارم در مورد سوال دوم هم حدود 90 ثانیه و در مورد سوال اخر هم اگه منظورتون با کابل لنه که سرعتش به علت گیگا بیتی بودن بین 50 تا 60 مگابایت بر ثانیه هست اما اگه منظورتون با وای فای روی باند 2.4  تقریبا با سرعت 5 الی 6 مگابایت بر ثانیه کپی میکرد توی باند 5 هم تست نکردم

لینک به دیدگاه

درود

پس با همون باند 2.4 کار کنیم بهتره درمورد سوال اول شما خیر واقعا با اینکه اینترنتم تعریف نداره (مخابراته) ولی مشکلی ندارم در مورد سوال دوم هم حدود 90 ثانیه و در مورد سوال اخر هم اگه منظورتون با کابل لنه که سرعتش به علت گیگا بیتی بودن بین 50 تا 60 مگابایت بر ثانیه هست اما اگه منظورتون با وای فای روی باند 2.4  تقریبا با سرعت 5 الی 6 مگابایت بر ثانیه کپی میکرد توی باند 5 هم تست نکردم

1-راستی کارت شبکه شما هم 100 هم ساپورت میکنه یا فقط 100 را ساپورت میکنه 

2-وقتی پی سی با لن به روتر وصل هست و مثلا لپتاپ با وای فای وصل باشه سرعت انتقال داده بین پی سی و لپ تاپ چقدر هست ؟

3- در مررو مودم های ایسوس اطلاعی داری ؟

40 مودمت را با گارانتی خریدی یا بدون گارانتی ؟ 

لینک به دیدگاه

برای سرعت بالاتر توی تنظیمات مودم یه سرور ftp بسازید و ای پی هارو دستی بدید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...