رفتن به مطلب

ناتوانی بکارگیری کل حافظه توسط کارت های GTX 970

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
ref-2b1-635x357.jpg

همانطور که همه ما می دانیم،GeForce GTX 970  از تراشه تقلیل یافته GM204  مکسول با 1664 هسته CUDA ،تعداد 104 واحد TMU و 64 واحد ROP برخوردار است.اکنون در برخی انجمن های اینترنتی از جمله انجمن خود انویدیا و Guru3D برخی کاربران از ناتوانی بکار گیری کل 4 گیگابایت حافظه ویدئویی توسط کارت هایشان گفته اند.*

این کاربران مدعی اند که حداکثر حافظه ویدئویی در بازی های از جمله Shadow of Mordor و  Far Cry 4  از 3.5 گیگابایت فراتر نمی رود،برای اطمینان از اینکه این محدودیت به دلیل عدم نیاز بازی ها نیست کاربران تست memory burner ابزار MSI Kombustor  را نیز اجرا کرده اند و نتیجه مشابی بدست آمده است.با این حال با کارت EVGA GTX 970 ACX2.0 و GALAX GeForce GTX 970 EXOC BLACK این مشکل مشاهده نشده و بنظر می رسد ناشی از اشکالات بایوس برخی سازندگان باشد.

اگر شما GTX 970 از هربرندی دارید،میتوانید به استفاده از ابزار MSI Kombustor صحت این ماجرا را بررسی کنید.همچنین عده ای گفتن خود ویندوز هم مقدار کمتر از 4 گیگابایت رو شناسایی میکنه،برای مشاهده دستور dxdiag /64bit رو توی Run اجرا کنید

توضیح: بخوبی میدانیم که میزان استفاده  از حافظه ویدئویی به وضوح تصویر،کیفیت بافت ها و اعمال فیلتر ها و DSR بر می گردد،اما مشکل این کاربران به دلیل کافی بودن 3.5 گیگابایت نیست و با برنامه های تست نیز همین مشکل مشاهده شده .یکی از کاربران گفته که با یک سیستم ، بازی و وضوح تصویر واحد،GTX 970 فقط 3.5 گیگابایت حافظه را بکار گرفته اما با همان شرایط کارت GTX 980 کل 4 گیگابایت را بکار گرفته است.(طبق گفته خودشان)

GALAX GeForce GTX 970 EXOC BLACK

2015-01-10_14-29-24.jpg

GeForce-GTX-970-4-GB.jpg

منبع اصلی خبر:wccftech

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

مشکل جالبی هست ...

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

تشکر آقا خبات

اگر یک لیست کامل از محصولاتی که مشکل دارن پیدا کردی لطف کن برامون بزار

لینک به دیدگاه

لینک دانلود MSI Kombustor

منم تست میکنم ببینم حرفشون صحت داره یا نه ؟!  :-? 

لینک به دیدگاه

اوه اوه . تر زد  :eek:

به احتمال زیاد با اپ دیت منشر شده از طرف سازندها حال شدنی هست

این که چیزی نیست یه زمانی کارت گرافیک های 150 هزار تومنی تو بازار بود(الانم فک کنم هست)با 4 گیگ حافظه

اونا رو هر کی داره تست کنه ببینیم این کارتها چقذه از مموری رو مورد عنایت قرار میدن :laughing:

لینک به دیدگاه

کی تر زده داداش ؟ خوب خوندی دیگه مطالب را نه :-?

کارت GALAX GeForce GTX 970 EXOC BLACK این مشکل مشاهده نشده و بنظر می رسد ناشی از اشکالات بایوس برخی سازندگان باشد.

لینک به دیدگاه

به احتمال زیاد با اپ دیت منشر شده از طرف سازندها حال شدنی هست

این که چیزی نیست یه زمانی کارت گرافیک های 150 هزار تومنی تو بازار بود(الانم فک کنم هست)با 4 گیگ حافظه

اونا رو هر کی داره تست کنه ببینیم این کارتها چقذه از مموری رو مورد عنایت قرار میدن :laughing:

داداش گل خودت میگی 150 تومنی نه 1500  :-? 

لینک به دیدگاه

من هم 970 دارم چطور باید تست بگیرم؟

با این نرم افزار

http://www.geeks3d.com/20140917/msi-kombustor-3-5-0-gpu-burn-in-stress-test-opengl-opencl-benchmark/

لینک به دیدگاه

داداش گل خودت میگی 150 تومنی نه 1500  :-?

اون 1500 تومنی که احتمالا حل میشه

بقیه هم برا مضاح بود دوست من

خواستم سازندها رو زیر سوال ببرم کارتی که توانایی استفاده از این مقدار مموری نداره چرا به 4 گیگ مزین میکنن(البت دلیلشم واضحه)

ویرایش شده توسط mehrxad( مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

دوستان از ASUS و GIGABYTE و MSI تست بگیرید ببینیم کدام یکی از اینها خطا داشته

لینک به دیدگاه

دوستان بنده طی بررسی انجام داده از کارت خودم 970gtx g1 گیگا  در بررسی اول مثل تست کاربران انجام دادن دقیقا 3550 بیشتر نمیشد ولی بنده تنظیمات نرم افزار  kombuster  رو دست زدم رزولیشن و انتیالیازیگ  رو بیشتر کردم میزان حافظه به 3650 افزایش داده شد بنده این احتمال رو میدم که 4 گیگ حافظه د رزولیشن 4k استفاده قرار میگیره نه full hd  از3.5 گیگ  بیشتر نمیشه فکر کنم طراحی این کارت ها بر اساس این باشه   این بیانکر اینه که مشکل از کارت نمیتونه باشه  بازم باید تا صحت اصلی این ماجرا از منبع رسمی(انویدیا) باید صبر کرد 

post-14806-0-34650800-1420930239_thumb.png

ویرایش شده توسط W/!\NTED
لینک به دیدگاه

برای من Zotac 970 تا 3913 از مموری استفاده کرد  فکر کنم همشون مشکل دارن این 100 تا مموری من کجاست الان :laughing: 

f7e.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود و تشکر از عزیزانی که تست کردن

لطفا روزلوشن رو روی حداکثر نمایشگر و فیلتر زیادی رو اعمال کنید،(متاسفانه خودم 970 ندارم)

همچنین عده ای گفتن خود ویندوز هم مقدار کمتر از 4 گیگابایت رو شناسایی میکنه،برای مشاهده دستور dxdiag /64bit رو توی Run اجرا کنید

لینک به دیدگاه

درود و تشکر از عزیزانی که تست کردن

لطفا روزلوشن رو روی حداکثر نمایشگر و فیلتر زیادی رو اعمال کنید،(متاسفانه خودم 970 ندارم)

همچنین عده ای گفتن خود ویندوز هم مقدار کمتر از 4 گیگابایت رو شناسایی میکنه،برای مشاهده دستور dxdiag رو توی Run اجرا کنید

درود

اقای کریمی دقیقا کجای این دستور مقدار 4 گیگابات که ویندوز شناسایی میکنه رو نشان داده ؟

post-14806-0-59193600-1420959512_thumb.png

post-14806-0-14398800-1420959675_thumb.png

لینک به دیدگاه

دوستان بنده طی بررسی انجام داده از کارت خودم 970gtx g1 گیگا  در بررسی اول مثل تست کاربران انجام دادن دقیقا 3550 بیشتر نمیشد ولی بنده تنظیمات نرم افزار  kombuster  رو دست زدم رزولیشن و انتیالیازیگ  رو بیشتر کردم میزان حافظه به 3650 افزایش داده شد بنده این احتمال رو میدم که 4 گیگ حافظه د رزولیشن 4k استفاده قرار میگیره نه full hd  از3.5 گیگ  بیشتر نمیشه فکر کنم طراحی این کارت ها بر اساس این باشه   این بیانکر اینه که مشکل از کارت نمیتونه باشه  بازم باید تا صحت اصلی این ماجرا از منبع رسمی(انویدیا) باید صبر کرد 

خب دوست عزیز من پیشنهاد میکنم کسایی که 980 دارن هم تست کنن ببینن fullHD چقدر مموری بهشون میده .اگه حرف شما درست باشه 980و ...هم باید به همین روال باشه . 

لینک به دیدگاه

درود

درسته منم همین فکر رو کردم  دوستان اگه با کارت 980 به تست بذارن به همین صورت این مسئله حل میشه که اشکال یا از کارت( بایوس) یا مشکلی وجود نداره ودر رزولیشن بالاتر این مقدار حافظه استفاده میشه 

فناوری این سری از کارت های انویدیا بسیار هوشمندانه و دقیق طراحی شده و در حالت بهینه کار میکنه چنین مساله ای نمیتونه صحت داشته باشه 

ویرایش شده توسط W/!\NTED
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خبات جان در همون صفحه خود نگارنده توسط چند بازی و همین برنامه MSI Kombuster کارت 970 خودش رو تست کرده و خلاف این ادعا رو اثبات کرده. ظاهرا شایعه هستش. لطفا مطلب رو کامل قرار بدید.

The games in which users seem to have been facing these issues include Shadow of Mordor and Far Cry 4 with the total VRAM usage limited to 3.5 GB. Some users tried to test their cards using the memory burner test that is available on MSI’s Kombuster however several cards failed to load it past 3.0 GB. Since this was a issue being faced by many, I put my own GeForce GTX 970 through the tests in Far Cry 4, Shadow of Mordor and even the MSI Memory burner test. The results are quite surprising since the GALAX GeForce GTX 970 EXOC BLACK that I have equipped on my rig managed to load all of the 4 GB VRAM buffer in the memory burner test and ran with out any issues. Same goes for the games, Shadow of Mordor delivered around 60-65 FPS on average at maxed out settings with 3.6 GB memory usage. The game ran flawless without any stuttering or frame drops. Far Cry 4 was a similar scenario taking up around 3.8 GB of VRAM on 2560×1440 resolution with 2x TXAA and delivered a smooth frame rate.

I am attaching some screenshots from MSI Memory burner test that shows the monitored statistics of my card during the testing spree. From what I can tell, this is mostly a software or BIOS side issue on some cards which can be resolved by asking the cards manufacturer. There’s no way a GTX 970 will cause stuttering at 1080P or 1440P resolution in Shadow of Mordor unless you are using a pirated copy of the game or have the drivers properly installed. If you really think that your card is the culprit here, then you can ask your vendor for the immediate replacement of your product. There are already users alleging that the GeForce GTX 970 actually has 3.5 GB VRAM or NVIDIA cut down memory from the 970 on purpose to make a good profit on it. It should be noted that none of this is true, the card has a 4 GB VRAM buffer and a 256-bit memory bus. There’s no compromises made on that side. If any other GeForce cards with this issue pop up, then we’ll make sure to report them here

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خبات جان در همون صفحه خود نگارنده توسط چند بازی و همین برنامه MSI Kombuster کارت 970 خودش رو تست کرده و خلاف این ادعا رو اثبات کرده. ظاهرا شایعه هستش. لطفا مطلب رو کامل قرار بدید.

درود  استاد،بابت شرکت در این بحث و بیان نظرات ارزشمندتون سپاسگذارم

همون تست نگارنده رو توی پست 1 گذاشتم و گفتم که این کارت مشکل نداشته،حتیEVGA GTX 970 ACX2.0  رو هم گفتن مشکل نداشته اضافه کردم.به همین دلیل از دوستان خواستم بررسی کنن.حتی برای اطمینان از دوستان خواستم با حداکثر  وضوح و اعمال فیلتر تست memory burner رو اجرا کنن.

.با این حال با کارت EVGA GTX 970 ACX2.0 و GALAX GeForce GTX 970 EXOC BLACK این مشکل مشاهده نشده و بنظر می رسد ناشی از اشکالات بایوس برخی سازندگان باشد.

هدف به هیچ عنوان شایعه سازی نبود و نیست و بنده هم هیچ قضاوتی نکردم% هم نظرات کاربران رو نقل کردم هم نتایج بررسی ها و همه جا هم ذکر کردم "ادعا" و "طبق گفته خودشان".

استاد عزیز این مطلب ترجمه/برگردان فارسی نیست و فقط ماجرا رو منعکس کردم،برای مطالب ترجمه که عینا نقل میشن حتما "منبع خبر" رو ذکر می کنم اما اینجا گفتم "منبع اصلی خبر" که شایعه بی اساس نباشه.هرگز مطالبی که میزارم نه نظر شخصی خودم رو وارد میکنم و نه تحریف/جانب داری.شایعات بی اساس و نا معقول رو هم نقل نمی کنم.

لطفا نتیجه تست memory burner پست 5 و 24 رو ببینید.

I am attaching some screenshots from MSI Memory burner test that shows the monitored statistics of my card during the testing spree. From what I can tell, this is mostly a software or BIOS side issue on some cards which can be resolved by asking the cards manufacturer. There’s no way a GTX 970 will cause stuttering at 1080P or 1440P resolution in Shadow of Mordor unless you are using a pirated copy of the game or have the drivers properly installed. If you really think that your card is the culprit here, then you can ask your vendor for the immediate replacement of your product. There are already users alleging that the GeForce GTX 970 actually has 3.5 GB VRAM or NVIDIA cut down memory from the 970 on purpose to make a good profit on it. It should be noted that none of this is true, the card has a 4 GB VRAM buffer and a 256-bit memory bus. There’s no compromises made on that side. If any other GeForce cards with this issue pop up, then we’ll make sure to report them here.

@};-

لینک به دیدگاه

ظاهرا مشکل همه گیری نیست و ممکنه روی چند مدل از 970 وجود داشته باشه:

bbabqkn3dpnswpp7adpr.jpg

ویرایش شده توسط septemer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والله من هم قبلا یه همچین چیزی دیده بودم، هم تو یه سری بازیها که مموری کارت رو زده بود حدودا 3.5 گیگ و هم تو خود ویندوز، که فکر کردم ایراد نرم افزاری هستش...

MSI Afterburner هم مقدار مموری رو همون 3.5 گیگ میزنه...

احتمالا باید منتظر بایوس جدید باشیم، نمیتونه سخت افزاری باشه...

جالبه که اینجا حدودا 100 مگ از مموری استفاده نشده:

post-10788-0-60944800-1420981897_thumb.jpg

ویرایش شده توسط tabitha
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...