رفتن به مطلب

کمک**** لحیم بین پردازنده و IHS**** کمک

ATER
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان امید وارم هر جا که هستید سالم و سلامت باشید.

مطمئن باشید دوباره خراب کاری نکردم :laughing: 

تا حالا لحیم بین پردازنده و IHS رو دیدید؟

بنده میتونم از این حیلم ها تهیه کنم 

تقریبا مثل خمیر لیکوید اولتار هست و بیشتر درصدش از نقر تشکیل شده ولی بعد از استفاده بین دو جسم جوش میخوره و لحیم میشه.

قطعا کسی نمیخواد هیتسینگش به سی پی یو لحیم بشه ولی برای موارد دیگه چطور ؟  چون انتقال دمای خوبی داره مثلا برای گرافیک یا کسایی که پردازنده های سری اول هزول استفاده میکردن برای زدن زیر IHS  و...

در آخر حرف من اینه اگر این محصول رو برای فروش بگذارم خریدار داره؟ :-?

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

والا 3 بار خوندم  نفهمیدم کمک میخوای راهنمایی میخوای  یا نظر سنجیه 

تکلیف مارو مشخص کن

ولی خیلی مشتری نداره  آدمای خاص این نوع خمیر رو استفاده میکنن  و بیشتر استفادشم برای مابین آلمینیوم سیپیو و IHS هست  موندگاری این خمیر چجوریه ؟ خشک و بی اثر هم میشه ؟ یا نه  اگه واقعا لحیم میشه جوری که جداشدن سخت بشه  ارزش نداره  مگر اینکه تا موقع سوختن گراف خوب کار کنه و انتقال حرارت بده  

لینک به دیدگاه

والا 3 بار خوندم  نفهمیدم کمک میخوای راهنمایی میخوای  یا نظر سنجیه 

تکلیف مارو مشخص کن

ولی خیلی مشتری نداره  آدمای خاص این نوع خمیر رو استفاده میکنن  و بیشتر استفادشم برای مابین آلمینیوم سیپیو و IHS هست  موندگاری این خمیر چجوریه ؟ خشک و بی اثر هم میشه ؟ یا نه  اگه واقعا لحیم میشه جوری که جداشدن سخت بشه  ارزش نداره  مگر اینکه تا موقع سوختن گراف خوب کار کنه و انتقال حرارت بده  

بیشتر نظرسنجیه

بله واقعا لحیم میشه و دیگه همونطور باقی میمونه.

داییم توی صنایع دفاع بخش متا لوژی کار میکنه گفت برای قطعات موشک استفاده میکنه و این توی انتقال دما بین دو جسم در بالا ترین دره قرار داره (دیگه از این بهتر نیست)  من هم که فکر همیشه پیش سخت افزار هست به فکر افتاد به جای خمیر چطور میشه و اگر بیارم خریدار داره.

لینک به دیدگاه

اون لحیم چقدر حرارت میخواد تا ذوب بشه...اون حرارت ممکنه به صورت مستقیم به پردازنده اسیب بزنه

لینک به دیدگاه

خسته نباشی دلاور :D

@};-

متوجه نمیشم.

بیشتر درصدش از نقره تشکیل شده و دمای ذوبش غیر عادی نیست.

کمی توضیح میدید موضوع چیه

لینک به دیدگاه

متوجه نمیشم.

بیشتر درصدش از نقره تشکیل شده و دمای ذوبش غیر عادی نیست.

کمی توضیح میدید موضوع چیه

700 درجه دمای ماگما هست!

ایشون منظورش لحیم صنعتی بوده که کاربردی در محصولات الکترونیک نداره

@};-

ویرایش شده توسط RONIN021
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خسته نباشی دلاور :D

@};-

=))

لینک به دیدگاه

دوستان زود قضاوت نکنید شاید منظورش 70 درجه بوده، یه صفر اشتباه خورده زیاد پیش میاد، مسئله ای نیست!

اگه 70 درجه هم باشه باز هم ریسک هست، چون پردازنده در حالت غیر فعال بیش از 70 درجه دریافت کنه بعید میدونم سالم بمونه!

@};-

لینک به دیدگاه

شما اشتباه متوجه  شدید

این ماده اولش به صورت خمیر هست (چون مواد دیگر هم توش هست کمی الکل داره و...) بعد از قرار گرفتن روی جسم مورد نظر با 40 درجه گرما به جامد تبدیل میشه  و میشه لیحم .

و منظور من از 700 درجه  تبدیل شدن لیحم به مایع هست که چیزی غیرقابل پیش بینی هست.

لوپ کلام مخمیری هست میزنی بین 2 جسم و بعد از کمی گرما دیدن جامد میشه (لیحم میشه ) و دیگه جدا نمیشه    (مگر این که 700 درجه گرما ببینه).

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

من از خمیره بین پردازنده و   IHS راضی هستم.

وچیزی ندارم که بخوام تست کنم مگر این که گرافیک دسته دوم ارزون بیاد زیر دستم قبل و بعدش رو تست کنم.

این بیشتر برای کسانی خوبه که میخوان به هیتسینگ های مادربورد بزنن یا به زیر IHS سی پی یو های سری اول هزول مثل 4770k و...

بنده اونقدر حرفه ای نیستم که  مورد استفاده قرار بدم.

برای همین هم تاپیک زدم میخوام بدونم افراد حرفه ای اگر به همچین چیزی نیاز دارن؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...