رفتن به مطلب

مشکل با درایور AMD

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من با داریور گرافیک amd مشکل دارم وقتی رزرویشن تصویر رو روی Full Hd میزارم دور صفحه سیاه میشه طریق درست کردنش رو از داخل برنامه amd catalyst  بلدم ولی اصلا باز نمیشه اگرم بعداز 10 بار سعی کردن باز بشه اون قسمت مربوطه داخل برنامه نیست نسخه 15.5 و 15.4 رو تست کردم نبود گفتم شاید بتا هستن مشکل دارن ! نسخه 14.12 رو هم تست کردم ندیدم چنین چیزی :-? البته ویندوزم سرور 2012 هست ولی قبلا همچین گزینه ی بود

cqpg28aej4ixzkt3ytew.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست عزیز شما این نسخه جدید رو که نصب کردید ایا نسخه قبلی رو از رویه سیستمتون حذف کردید

چون حتما باید قبل از نصب نسخه جدید نسخه قبلی پاک بشه وگر نه درایور جدید با درایور قدیمی تر با هم تداخل پیدا میکنن و مشکل ساز میشه مانیتورتون رو با چه کابلی به سیستم وصل کردید DVI یا VGA یا HDMI

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز شما این نسخه جدید رو که نصب کردید ایا نسخه قبلی رو از رویه سیستمتون حذف کردید

چون حتما باید قبل از نصب نسخه جدید نسخه قبلی پاک بشه وگر نه درایور جدید با درایور قدیمی تر با هم تداخل پیدا میکنن و مشکل ساز میشه مانیتورتون رو با چه کابلی به سیستم وصل کردید DVI یا VGA یا HDMI

من تازه ویندوز نضب کردم هیچ درایوری رو سیستم نضب نبود...با کابل Hdmi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

عزیز مشخصات سیستمت رو بنویس لطفا

کارتت از چه سری هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز اول شما چک کنید که درایور مربوط به ویندوز شما هستش یا خیر...

در مرحله دوم هم بنده از شما یه سوال میپرسم؟ آیا این سیستم مربوط به اداره یا جای خاصی هستش که یک سری انتخابها و اجازات رو از شما گرفته باشه یا خیر؟

اگه آره، که بهتر هستش برید و چک کنید کدوم اجازات رو از شما گرفته تا بتونید دوباره بهشون دسترسی پیدا کنید...

اگه اینطور نیست، بهتر هستش که ویندوز رو دوباره نصب کنید، چون احتمالا یک سری از رجیستری های درایور دستکاری شده(دلیلش خیلی چیزها میتونه باشه)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...