رفتن به مطلب

آپدیت قطعات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام. ببخشید من میخواستم بدونم تو بودجه ی 300 الی 390  هزار تومان چه مادربردی بگیرم؟

و سپس با بودجه ی 500 الی 600 هزار تومان چه سی پی یو ایی بگیرم؟

ممنون از کسایی که پاسخ دهند.

لینک به دیدگاه

سلام

مادربرد 400 تومان ASRock FATAL1TY H97 Performance LGA1150  

سی پی یو 585 تومان  Intel Core™ i5-4460 Haswell Processor

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسخ هاتون

فقط یه سوال دیگه کارت گرافیک تا 370 هزار تومان چی پیشنهاد میدید؟

لینک به دیدگاه

هیچی! گرافیک اچ دی سی پی یو به اندازه یه گرافیک 250 تا 300 تومانی قدرت داره.

شما بودجتود رو تا 500 افزایش بدین این کارت رو بگیرین.

thumb_1422954192_GALAX%20GTX750Ti_OC_SLI GALAX GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5

لینک به دیدگاه

مادربرد : ASRock B85 Killer Gaming

سي پيو : Intel Core i5-4460

لطفا لینک این مادربرد رو هم بزارید.

لینک به دیدگاه

هیچی! گرافیک اچ دی سی پی یو به اندازه یه گرافیک 250 تا 300 تومانی قدرت داره.

شما بودجتود رو تا 500 افزایش بدین این کارت رو بگیرین.

thumb_1422954192_GALAX%20GTX750Ti_OC_SLI GALAX GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5

ممنون فقط هدفم از خرید کارت گرافیک اجرای بازی هایی مثل pes15 و need for speed rivals است. فکر نکنم این کارت گرافیک این بازی ها رو اجرا کنه نظرتون در مورد این کارت گرافیک چیه؟

http://www.lapbuy.com/home/3930-msi-geforce-630gt-.html

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما کل بودجه و قطعاتی که احتیاج یا از قیبل دارید رو ذکر کنید تا دوستان بتونن بهتر راه نمایی کنند!

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسخ هاتون

فقط یه سوال دیگه کارت گرافیک تا 370 هزار تومان چی پیشنهاد میدید؟

399 تومان msi r7 250x

لینک به دیدگاه

ممنون فقط هدفم از خرید کارت گرافیک اجرای بازی هایی مثل pes15 و need for speed rivals است. فکر نکنم این کارت گرافیک این بازی ها رو اجرا کنه نظرتون در مورد این کارت گرافیک چیه؟

http://www.lapbuy.com/home/3930-msi-geforce-630gt-.html

نه جی تی 630 یکم از اچ دی قوی تره شما میخواهید به خاطر یه کم 300 نومان هزینه کنید!

به پایین تر از اون کارت گرافیکی به شما معرفی کردم فکر هم نکنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب دوست گرامی اخه این چکاری هست میخواهید کنید اگه قرار هست بازی توی اون سطحی که گفتید انجام بدید کاملاً هزینه اضافی دارید میکنید

سی پی یو یه i3 بگیرید مین هم ارزونترین H97 بازار رو بگردید پیدا کنید یا اصلاً h81 هم کاملاً جوابگو هست

ولی در عوض سعی کنید کارت رو 960 بردارید البته پاور هم حواستون باشه کفایت کنه

لینک به دیدگاه

ببخشید کارت گرافیکی خود من یک گیگ ام اس آی n210 است به نظرتون با این سی پی یو  و مادربرد هایی که معرفی کردید من کارت گرافیکم رو هم عوض کنم یا نه؟

لینک به دیدگاه

ببخشید کارت گرافیکی خود من یک گیگ ام اس آی n210 است به نظرتون با این سی پی یو  و مادربرد هایی که معرفی کردید من کارت گرافیکم رو هم عوض کنم یا نه؟

بله عزیز گرافیک باید عوض شه .این گرافیک ها برای بازی نیستند برای فیلم دیدن و کارهای معمولی هستند برای بازی حداقل اون گرافیکی به شما پیشنهاد دادم بگیرید .اصلا عجله نکنید معمولا بچه ها کیس رو بدون گرافیک میبندند بعدا که پول دستشون اومد میرن گرافیک میگیرن شما فعلا با همون اینتل اچ دی سرکن.

لینک به دیدگاه

خب دوست گرامی اخه این چکاری هست میخواهید کنید اگه قرار هست بازی توی اون سطحی که گفتید انجام بدید کاملاً هزینه اضافی دارید میکنید

سی پی یو یه i3 بگیرید مین هم ارزونترین H97 بازار رو بگردید پیدا کنید یا اصلاً h81 هم کاملاً جوابگو هست

ولی در عوض سعی کنید کارت رو 960 بردارید البته پاور هم حواستون باشه کفایت کنه

من تقریبا متوجه نشدم  میشه یک دفعه دیگه توضیح بدید؟

چون به نظر من i3 ضعیفه و لطفا لینک مادربردهایی که مد نظر شما هست رو بزارید تا من یه نگاهی بکنم و ببینم به بودجه ی من میخوره یا نه؟

لینک به دیدگاه

بله عزیز گرافیک باید عوض شه .این گرافیک ها برای بازی نیستند برای فیلم دیدن و کارهای معمولی هستند برای بازی حداقل اون گرافیکی به شما پیشنهاد دادم بگیرید .اصلا عجله نکنید معمولا بچه ها کیس رو بدون گرافیک میبندند بعدا که پول دستشون اومد میرن گرافیک میگیرن شما فعلا با همون اینتل اچ دی سرکن.

خیلی ممنون از پاسخ هایتان اما لطفا بگید این اچ دی pes رو باز میکنه؟ چون برادر من خیلی بازی میکنه.پاور من هم 1000watt هستش و مارکش هم الگانس هستش

لینک به دیدگاه

ببخشید لطفا نظر خودتونو درباره ی این مادر برد هم بگید.(در مقایسه با مادربردی که معرفی کردید.

http://www.lapbuy.com/mainboard-/6605-ga-p85-d3-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA.html#

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از پاسخ هایتان اما لطفا بگید این اچ دی pes رو باز میکنه؟ چون برادر من خیلی بازی میکنه.پاور من هم 1000watt هستش و مارکش هم الگانس هستش

دوست من پاور شما باید عوض بشه مارکش نامعتبره ممکنه بزنه یه قسمت سیستمت و داغون کنه.

اصلا شما بودجتون رو کامل بگید تا من یه سیستم ارزان تر با کارایی خوب بهتون معرفی کنم.

لینک به دیدگاه

دوست من پاور شما باید عوض بشه مارکش نامعتبره ممکنه بزنه یه قسمت سیستمت و داغون کنه.

اصلا شما بودجتون رو کامل بگید تا من یه سیستم ارزان تر با کارایی خوب بهتون معرفی کنم.

راستش من کامپیوتر دارم اما می خواهم آن را آپدیت کنم و بودجم هم حدود 900 هزار تومان هستش.

لینک به دیدگاه

راستش من کامپیوتر دارم اما می خواهم آن را آپدیت کنم و بودجم هم حدود 900 هزار تومان هستش.

مشخصات سیستم؟

لینک به دیدگاه

مشخصات سیستم؟

مادر برد : الایت گروپ g41t  m16

cpu: پنتیوم 4

رم: دو گیگ ddr3

gpu:یک گیگ msi n210

پاور:1000 watt  الگانس

راستش دیگه از سیستمم خسته شدم چون خیلی کند شده و می خواهم هم سی پی یو هم مادر برد و هم رمم رو عوض کنم و اگه بودجم بیشتر شه یه کارت گرافیک هم بگیرم.

ویرایش شده توسط amir.m
لینک به دیدگاه

راستش دیگه از سیستمم خسته شدم چون خیلی کند شده و می خواهم هم سی پی یو هم مادر برد و هم رمم رو عوض کنم و اگه بودجم بیشتر شه یه کارت گرافیک هم بگیرم.

آقا پس کجا موندید ؟ منتظرم ها؟

لینک به دیدگاه

مادربرد  ASROCK H81MDGS LGA1150 H81 MB

سی پی یو  Intel® Core™ i3-4160 Haswell Processor

هارد  WD Blue 1TB 64MB Buffer HDD

رم  Corsair XMS3 8GB Single 1600Mhz C11 DDR3

کیس  Green X Plus Eagle Case

گرافیک  GALAX GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5

پاور  Power Green GP430A-SP

مجموع شد 1700

کیس خودت 250 تا 300 میتونی بفروشی .

لینک به دیدگاه

مادربرد  ASROCK H81MDGS LGA1150 H81 MB

سی پی یو  Intel® Core™ i3-4160 Haswell Processor

هارد  WD Blue 1TB 64MB Buffer HDD

رم  Corsair XMS3 8GB Single 1600Mhz C11 DDR3

کیس  Green X Plus Eagle Case

گرافیک  GALAX GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5

پاور  Power Green GP430A-SP

مجموع شد 1700

کیس خودت 250 تا 300 میتونی بفروشی .

آقا خیلی خیلی از شما ممنونم .

آقا سوئ تفاهم نشه اما من میخواهم سیستمم رو ارتقا بدم نه بفروشم یعنی من مادر برد و سی پی یو  و رم و گرافیک رو می خوام عوض کنم  .پول بقیه چیزایی که گفتی رو جمع کنید و لطفا چهار  تا از این هایی که گفتم رو پیشنهاد بدید (  من میخواهم در هنگام تغییر قطعات ، قطعات قبلی رو هم اون جا به تعمیر کار بفروشم)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما این سیستمو کلاً بفروش نمیدونم چقدر دستتو میگیره اما به درد بازیهای امروزه نمیخوره

پشنهاد بنده :

http://lioncomputer.ir/product/5090/%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AF+%D8%A7%D8%B2%D8%B1%D8%A7%DA%A9+%D9%BE%DB%8C+81+%D9%BE%D8%B1%D9%88+3/

CPU: Intel Core i3-4170: 370,000

http://lioncomputer.ir/product/5353/GeIL+Pristine+4GB+1600MHz+DDR3+Ram/

http://lioncomputer.ir/product/5454/Sapphire+R7+360+2GB+GDDR5/ گرافیک از دایرکس 12 ساپورت میکنه

http://lioncomputer.ir/product/5086/GREEN+GP450A-UK+80Plus+Gold+PSU/

این حداقل سیستم واسه بازیه

با رم 4 گیگ بازیهایی مثل pes و نید فرو اسپید اجرا میشه و اگه بتونی دو ماژول 4 گیگ بگیری خوبه

این سی پی یو بتونین فوری بگیرین خیلی خوبه البته با مهلت تست http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=45304

ویرایش شده توسط Hassan.StarKilleR
لینک به دیدگاه

آقا خیلی خیلی از شما ممنونم .

آقا سوئ تفاهم نشه اما من میخواهم سیستمم رو ارتقا بدم نه بفروشم یعنی من مادر برد و سی پی یو  و رم و گرافیک رو می خوام عوض کنم  .پول بقیه چیزایی که گفتی رو جمع کنید و لطفا چهار  تا از این هایی که گفتم رو پیشنهاد بدید (  من میخواهم در هنگام تغییر قطعات ، قطعات قبلی رو هم اون جا به تعمیر کار بفروشم)

دوست عزیز اون سیستمت همه چیزش رده خارجه.توصیه میکنم همه چیزشو رد کن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...