رفتن به مطلب

چه مارک هایی بهترینند؟

Recommended Posts

سلام دوستان.

به نظر شما قطعات کامپیوتر از قببیل مادربرد،سی پی یو،کارت گرافیک،رم،پاور،هارد و......چه مارک هایی بهترین عملکرد را دارا هستند!؟

لینک به دیدگاه

پردازنده بدون شک اینتل.

مادربرد ایسوس,گیگا,ازراک.

کارت گرافیک هرکدوم که خوش قیمت تر بود اون بهتره.

رم برند مهم نیست مهم تایمینگ و فرکانس و حافظه بالا.

پاور اول اول انتک دوم کرسیر سوم کولر مستر .گرین هم خوبه ولی با این هایی که نام بردم قابل مقایسه نیست.

هارد وسترن.

کیس از همه بهتر کرسیر هست.

مودم فقط و فقط دی لینک

ویرایش شده توسط ♥♥Intel♥Love♥♥
لینک به دیدگاه

مادربورد . گرافیک . مانیتور . مودم . درایو نوری . لپ تاپ . ویدئو پروژکتور .کارت وایرلس: فقط ایسوس

کیس : گرین . کولر مستر

رم : کورسیر . کروشیال

پاور : کورسیر . گرین

کارت صدا : کریتیو

موس و کیبورد : من خودم وایرلس ایسوس دارم ولی واسه گیم گرین و رایزر

دی وی بی : تکنیست

:cool:  :cool:  :cool:

لینک به دیدگاه

چون گفتین بهترین برای هر محصول فقط نام یک شرکت رو میارم اما در حالت کلی همچی چیزی خیلی صحیح نیست اما با همه ی اینها

cpu -> intel

ram -> gskill

moherboard -> asus

gpu (amd) -> sapphire

برایnvidia واقعا نمیشه فقط یک شرکت رو بگم : inno3d & galax & gigabyte

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

هر دفعه باید به همون لحظه دید کدوم بهترن اینکه بگی بهترین برای همیشه نه... مثلا گرافیک جدیدا ایسوس زیاد تو بورس نیست  الان گیگا و سافایر و قیمت هم زوتک فک کنم خوبه... رم همیشه g.skill حرف برای گفتن داشته و داره  اما بقیه هم زیاد چیزی ازش دست کم ندارند  ... کلا شما باید نگاه کنی چی می خوای براساس اون قطعات رو انتخاب کنی ... نمیشه رو یک برند دست گذاشت که الا و بلا این بهترینه...!  ^_^

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

تو صنعت کامپیوتر چیزی به نام بی کیفیت خیلی کم داریم.چون خود شرکت میدونه که اگه جنس بی کیفیت بده بیرون سریع ورشکست میکنه.تقربیا همشون در یه سطحن.البته شرکتایی مثل گیگا و ایسوز برای تبلیغات یه سری مادربورد گیمینگ میدن بیرون ولی شرکتای دیگه کمتر این کارو میکنن.به خاطر همینم خیالیا این دو تا رو خیلی با کیفیت تر میدونن.ولی واقعا اینجور نیست.مثلا من خودم گرافیک برند inno3d داشتم 9800 6 سال تمام با اور بدون مشکل کار کرد اخرشم فروختمشم.حالا اینجا کسی اسم اینو بیاره مردم سریع تو ذهنشون این جور میاد که بی کیفیته.

بهتر بود عنوان تاپیک این بود کدوم شرکتا قطعات بی کیفیت تولید میکنند.

ویرایش شده توسط *ghost*
لینک به دیدگاه

دوست عزیزنمیشه بطور کلی نظر داد ولی ام اس ای برا انویدیا قریب به یقین همیشه خوب بوده یا سافایر برا ای ام دی خوبهچون شزیک اصلی محسوب میشه یا برا پردازنده اینتل الان تقریبا بهترین انتخابه، رم هم الان gskill هم قیمتاش مناسبه هم کیفیتش عالیه. تو برد برا 1150 تقریبا تمام شرکتها خوب کار کردن ولی گل سرسبدشون گیگا و ام اس ای و ایسوس بودن. برا کیس با قیمت مناسب و کیفیت بالا کولرمستر و انتک و زیگماتک عالی هستن، پاور هم کوارمستر و Evga و انتک و کورسیر جز سری RM و در اخر گرین.

لینک به دیدگاه

cpu بدون شک AMD!  . (در حال حاضر به خاطر یه سری مسائل دوستان  میگن اینتل) ولی تاریخ اثبات   کرده AMD :P 

لینک به دیدگاه

مادربرد فقط : asus فقط مادربرد های سری تاف 

کارت گرافیک : ( NVIDIA ( evga - msi البته MSI فقط فقط لایتنیگ 

رم : corsair - kingston : دامینیوتر پلاتینیم 

هارد : WD 

سی پی یو : یعنی کلا INTEL

پاور : EVGA 

کیس : corsair - antec 

مانیتور : LG - ASUS فقط ULTRA WIDE 

موس : logitech

کیبورد : logitech

هدفون : logitech 

دسته ی خلبانی : logitech  =))

ویرایش شده توسط alidadashnejad
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...