رفتن به مطلب

رم ddr4 تو گیم تاثیری داره؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان همونطور که میدوند skylake داره میاد و تنها فرقش با haswell گرافیک داخلی بهتر و پشتیبانی از ram ddr4 هست.

من استفاده بیشترم از سیستم گیم و کاراهی معمولی و طراحی های سبک هست

میخواستم بدونم اصلا تو گیم تاثیری داره؟یا برای موارد بالا فقط در حد تبلیغات حساب میشه؟

با توجه به اینکه بالاترین cpu haswell  یعنی 4790k رو دارم.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان همونطور که میدوند skylake داره میاد و تنها فرقش با haswell گرافیک داخلی بهتر و پشتیبانی از ram ddr4 هست.

من استفاده بیشترم از سیستم گیم و کاراهی معمولی و طراحی های سبک هست

میخواستم بدونم اصلا تو گیم تاثیری داره؟یا برای موارد بالا فقط در حد تبلیغات حساب میشه؟

با توجه به اینکه بالاترین cpu haswell  یعنی 4790k رو دارم.

با سلام.

برای گیم تغییر خاصی مشاهده نمیکنین البته اگه مواردی مثل arma iii و یا skyrim به شدت مد شده رو گیم حساب نکنید که اون هم تفاوت قابل لمس نخواهد بود.و پیشنهاد میکنم فعلا  به ارتقا فکر نکنین تا عملی شدن وعده های مایکروسافت در win 10 و  dx12 چون برای گیم تاثیری مشاهده نمی کنین.در حال حاضرتنها موردی که میتونه میزان لودینگ هاتون رو کم کنه با توجه به کاهش قیمت ssd که همچنان هم ادامه خواهد داشت خرید این قطعه هست. و اگر هم خیلی حساسین با ظرفیت بالا میتونین از ram disk استفاده کنین که سرعتی چندیدن برابر ssd داره و البته در نظر داشته باشین که در عمل اینگونه نیست

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

شما بايد منتظر بشى از تمام برندها تو بازار وارد بشن و مدلهاى پردازنده ها نيز فتوفراوون بشه بعد از اون به راحتى با تستهاى صورت گرفته و پنجماركهاى موجود و جديد و همچنين تجربه اساتيد محترم به نتيجه برسى الان نميشه قطعى جواب داد

در ضمن سيستمت مباركت باشه چون همينم ما تو خواب نديديم.... :)

لینک به دیدگاه

شما بايد منتظر بشى از تمام برندها تو بازار وارد بشن و مدلهاى پردازنده ها نيز فتوفراوون بشه بعد از اون به راحتى با تستهاى صورت گرفته و پنجماركهاى موجود و جديد و همچنين تجربه اساتيد محترم به نتيجه برسى الان نميشه قطعى جواب داد

در ضمن سيستمت مباركت باشه چون همينم ما تو خواب نديديم.... :)

شاید دلیلش این بوده که توی خواب دنبالش گشتین دوست من. درمورد انتظار هم کاملا حق با شماست و فعلا ارتقا منطقی نیست و میتونین هزینه رو برای کارت گرافیکتون در نظر بگیرین با توجه به open world شدن اکثر بازی ها که فکر میکنم 2gb حافظه ی گرافیکی براتون در تنظیمات بالا مشکل ایجاد کنه

لینک به دیدگاه

درسته دوستان ولی خب یکسری از کاربرا که 2011/3  دارن و از ddr4 استفاده کردن میتونن نظر بدن که تاثیر داشته یا نه.

لینک به دیدگاه

اگر دنبال نظر علمی هستین گوگل و سایت های معتبر دوست شما هستند که این تست ها رو انجام دادن و اگر دنبال نظر شخصی و حسی هستین دوستانی هستند اینجا که کمکتون کنن. بشخصه برای پردازنده خودم فقط در شبیه ساز fsx و x-plane تغییری بین فرکانس 4.6 همین پردازنده و فرکانس 4 مشاهده کردم و در بازی ها بیهوده میبینمش اما ممکنه روی کاغذ fps 10 بیشتر بده ولی حسی که منتقل میکنه حد اقل برای من جالب نبود.

لینک به دیدگاه

درود

نه عزیز فعلا که تاثیری نداره.بعد اون سیستمی که تو امضاتون هست حداقل تا 5 سال دیگه تو بازی کم نمیاره هر وقت دیدی تو بازی لگ داری فقط گرافیک تونو عوض کنید.

لینک به دیدگاه

اگر دنبال نظر علمی هستین گوگل و سایت های معتبر دوست شما هستند که این تست ها رو انجام دادن و اگر دنبال نظر شخصی و حسی هستین دوستانی هستند اینجا که کمکتون کنن. بشخصه برای پردازنده خودم فقط در شبیه ساز fsx و x-plane تقییری بین فرکانس 4.6 همین پردازنده و فرکانس 4 مشاهده کردم و در بازی ها بیهوده میبینمش اما ممکنه روی کاغذ fps 10 بیشتر بده ولی حسی که منتقل میکنه حد اقل برای من جالب نبود.

درود،

من خودم هم 4790K دارم و OCشده تا 4.8 Ghz، یعنی واقعا چه بازی یی ممکن هست باشه که این پردازش گر 28 lane جوابگو نباشه؟!!؟ با شما کاملا موافق هستم. واقعا به فرض مثال نیازهست 5960X با قیمت 3 میلیون و هفصد تهیه بشه?

:)  :D

تازه باید tik tak اینتل هم در نظر گرفت. واقعا تکنولوژی هر 2، 3 سال شیفت میشه به خاطر همین زیاد نباید خرج الکی کرد.

ویرایش شده توسط REZAlastB.B
لینک به دیدگاه

درود،

من خودم هم 4790K دارم و OCشده تا 4.8 Ghz، یعنی واقعا چه بازی یی ممکن هست باشه که این پردازش گر 28 lane جوابگو نباشه؟!!؟ با شما کاملا موافق هستم. واقعا به فرض مثال نیازهست 5960K با قیمت 3 میلیون و هفصد تهیه بشه?

:)  :D

تازه باید tik tak اینتل هم در نظر گرفت. واقعا تکنولوژی هر 2، 3 سال شیفت میشه به خاطر همین زیاد نباید خرج الکی کرد.

موافقم و اینتل متاسفانه بدیل عدم وجود رقیب فعلا برگ برنده ش رو نگه داشته .به عنوان مثال قضیه ی delid کردن پردازنده که توان اورکلاکش رو به اندازه ی زیادی بالا میبرد وباعث کاهش چشمگیر دما میشد و آیا واقعا خود اینتل نمیتونس این کار رو انجام بده؟  یا مثلا غیر فعال کردن هسته ها در amd که از لحاظ اقتصادی به صرفه تر از تولید کالای جدید براشون بود. متاسفانه نبود رقیب جدی برای اینتل باعث کندی سرعت پیشرفت یا بهتره بگیم عدم تمایل هست. و صد البته فاکتور تیک تاک اینتل هم به فرموده ی شما عامل مهمی شده

لینک به دیدگاه

درود

نه عزیز فعلا که تاثیری نداره.بعد اون سیستمی که تو امضاتون هست حداقل تا 5 سال دیگه تو بازی کم نمیاره هر وقت دیدی تو بازی لگ داری فقط گرافیک تونو عوض کنید.

میدونم عزیز که کم نمیاره.تا الان هیچ بازی ای بیشتر از 40تا نهایت 50 درصد هسته 1 رو هم درگیر نکرده!

من منظورم اینه تفاوتی بین ddr4 وddr3 تو گیم هست یا نه . قطعا تو کارای رندر و... تاثیر داره اما من فقط برای همون کارهایی که تو پست 1 نوشتم از سیستم استفاده میکنم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درسته دوستان ولی خب یکسری از کاربرا که 2011/3  دارن و از ddr4 استفاده کردن میتونن نظر بدن که تاثیر داشته یا نه.

درود

خود سی پی یوش نتونسته انچان تاثیری به نسبت سی پی یو شما ایجاد کنه از رمش چه انتظاری دارید؟؟؟  :D

لینک به دیدگاه

تقریبا هیچ تاثیری نداره شاید 1 فریم ....

linus یه ویدئو داره رم ddr4 بود همه ی حالات dual single triple quad رو مقایسه کرد  فرکانس هم از 800 مکاهرتز تا فرکانس max رمی که داشت کلا 1 فریم هم تفاوت نبود (حتی بین single و dual هم فرق زیادی نبود) بیشتر فرقی که نسلای مختلف رم کرده این بوده که فرکانس بالا رفته همراهش زمان تاخیر هم بالا رفته که تقریبا هم دیگه رو خنثی می کنن و تنها مزیتی که اضافه شده کمتر شدن ولتاژ کار رمه ....

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

با احترام.

ظاهرا سخنان بنده رو مورد اطمینان قرار ندادین :

http://www.bit-tech.net/hardware/2014/08/29/intel-core-i7-5960x-review/9

همونطور که عرض کردم با توجه به گرافیک امضاتون پیشنهاد میکنم برای ارتقای کارت گرافیک اولویت قرار بدین

لینک به دیدگاه

لطفا موارد قبلی که عرض کردم مد نظر داشته باشین این عملکرد تقریبا مشابه بیشتر مرتبط با بازی هاست و شاید در آینده ای نزدیک بهبود پیدا کنه با بهینه سازی های لازم وdx12 ,win 10 هرچند نیازی به این موضوع حداقل در زمینه ی گیمینگ دیده نمیشه . 

لینک به دیدگاه

در ضمن دوستان عزیز معیار سنجش رم اصلا fps نیست!!! مثل اینکه سرعت هوایی یک هواپیما رو با سایز لاستیک هاش مقایسه کنید!

لینک به دیدگاه

تفاوت خواهند داشت ولی نه در اون حدی که تصورش رو بکنین

بنظر بنده شرکتهای سخت افزاری ما رو بازیچه ی سیاست های تنوع طلبی کردن وتا اینجا هم باید بگم موفق بودن

هر کدوم از ما هر روز داره سخت افزارهای جدید رو چک میکنه تا تاپ ترین جنس بازار رو بخره

ولی خداییش خرید تکنولوژِی جدیدتر با وجود ddr3 فعلا بدردمون نمیخوره همین الانش سنگینترین بازیا نهایتا از 8 گیگ رم استفاده میکنن

دیگه 16 گیگ ddr3 برای ما کاربرای ساده زیاده حالا چه برسه به ddr4

لینک به دیدگاه

با احترام.

ظاهرا سخنان بنده رو مورد اطمینان قرار ندادین :

http://www.bit-tech.net/hardware/2014/08/29/intel-core-i7-5960x-review/9

همونطور که عرض کردم با توجه به گرافیک امضاتون پیشنهاد میکنم برای ارتقای کارت گرافیک اولویت قرار بدین

عزیز حرافاتون رو تایید میکنم .و اصلا قصد تغییر پلتفرم ندارم فعلا چون هنوز چند ماه نشده از 1366 تغییرش دارم

فقط میخواستم بدون این ddr4 که میاد تاثیرش تو کارایی که من میخوام بکنم چقدره.

لینک به دیدگاه

در ضمن دوستان عزیز معیار سنجش رم اصلا fps نیست!!! مثل اینکه سرعت هوایی یک هواپیما رو با سایز لاستیک هاش مقایسه کنید!

برای من الان فقط fps مهمه .چون بیشتر گیم و کارای عادی میکنم با سیستم.

لینک به دیدگاه

بنظر بنده شرکتهای سخت افزاری ما رو بازیچه ی سیاست های تنوع طلبی کردن وتا اینجا هم باید بگم موفق بودن

هر کدوم از ما هر روز داره سخت افزارهای جدید رو چک میکنه تا تاپ ترین جنس بازار رو بخره

ولی خداییش خرید تکنولوژِی جدیدتر با وجود ddr3 فعلا بدردمون نمیخوره همین الانش سنگینترین بازیا نهایتا از 8 گیگ رم استفاده میکنن

اون که بله.کلا از 3770k تا الان که میخواد sky lake رو بدن بیرون بیشتر از 10 % کارایی رو بالا نبردن.

لینک به دیدگاه

برای من الان فقط fps مهمه .چون بیشتر گیم و کارای عادی میکنم با سیستم.

بله به همین جهت عرض کردم کارت گرافیک رو اونم در صورتی که امکانش هست ارتقا بدین. اللبته اگر بحث همیشگی انتظار برای مدل بعدی مطرح هست بایید عرض کنم نسل جدید (پاسکال) در راهه و رابط بهبود یافته پس شاید ارتقای گرافیک هم براتون منطقی نباشه هرچند نظر شخصی لذت بردن از لحظه هاست.در ضمن باید اشاره کنم پردازنده ی 5960x در بنچمارک مذکور با رم ddr 4 استفاده شده پس میتونه ملاک سنجش رم هم براتون باشه. ومقایسه مستقیم با 4790k اور شده و همچنین بدون توربو بوست

لینک به دیدگاه

موافقم و کاربر باید بر اساس نوع کاربریش اقدام کنه همونطور که عرض کردم  به عنوان مثال در گیمینگ رم با ظرفیت بالا استفاده ای نداره اما برای کسی که به عنوان مثال از شبیه ساز با addon های مختلف برای واقعی تر استفاده میکنه قرار دادن همه در ramdisk باعث روان سازی بسیار قابل توجهی حتی نسبت به ssd  میشه.درمورد ddr 4 هم گمان میکنم کمی صبوری نتایج رو حداقل برای دوستان گیمر مشخص کنه اما چیزی که مشخصه هیچ مزیتی در حال حاضر نداره در زمینه ی گیمینگ البته در sli و resolution 4k تفاوت کمی محسوس تره اما به هیچ عنوان تعیین کننده نیست . درصورت وجود ابهام منبع ارایه داده خواهد شد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

موافقم و کاربر باید بر اساس نوع کاربریش اقدام کنه همونطور که عرض کردم  به عنوان مثال در گیمینگ رم با ظرفیت بالا استفاده ای نداره اما برای کسی که به عنوان مثال از شبیه ساز با addon های مختلف برای واقعی تر استفاده میکنه قرار دادن همه در ramdisk باعث روان سازی بسیار قابل توجهی حتی نسبت به ssd  میشه.درمورد ddr 4 هم گمان میکنم کمی صبوری نتایج رو حداقل برای دوستان گیمر مشخص کنه اما چیزی که مشخصه هیچ مزیتی در حال حاضر نداره در زمینه ی گیمینگ البته در sli و resolution 4k تفاوت کمی محسوس تره اما به هیچ عنوان تعیین کننده نیست . درصورت وجود ابهام منبه ارایه داده خواهد شد.

اصل و پایه همینه

لینک به دیدگاه

درود،

من خودم هم 4790K دارم و OCشده تا 4.8 Ghz، یعنی واقعا چه بازی یی ممکن هست باشه که این پردازش گر 28 lane جوابگو نباشه؟!!؟ با شما کاملا موافق هستم.

آقا رضا فک کنم اشتباه گرفتی 4790k رو با 5820k چون 4790k شونزده تا lane بیشتر نداره.5820k بیست و هشت تا lane داره . پردازنده های سوکت مین استریم اینتل کلا به ۱۶تا lane محدودن بیشتر ازاون متعلق به سوکت اکستریمه .

دقت کنید بچه ها وقتی درباره موارد تخصصی صحبت میکنید با اطلاعات کافی نظر بدید و اشتباهات همدیگه رو گوشزد کنید به هم. یسری خواننده ها که اطلاعات فنی ندارن همین حرفای شمارو سند خودشون قرار میدن اینطوری ناخواسته بهشون اطلاعات غلط یاد میدید...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...