رفتن به مطلب

ایجاد آدرسهای عجیب در مرورگر

Naji
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

نه داداش تنظیمات رو هم چک کردم.

Sent from my LG-D802

@};-

اگر جواب نداد لینک 2 رو چک کن

لینک به دیدگاه

خب شما چی رو معرفی میکنید به عنوان انتی ویروس که ترجیحا رایگان باشه و قابل اپدیت و قابل اعتماد ؟  @};-

همین  eset smart security    گزینه خوبی هست  به شرط اینکه   لایسنس اوریجینال داشته باشید و آپدیت روزانه  !

درضمن هیچ آنتی ویروسی توی دنیا وجود نداره که سیستم رو در مقابل همه بدافزار ها  یا ویروس ها    شناسایی کنه 

دانش استفاده از آنتی ویروس هم خیلی مهمه  اینکه شما  به چه نرم افزاری اجازه دسترسی  به اینترنت بدید به کدوم ندید یا نظارت روی پورت ها و.... 

اگر همین eset  رو نصب میکنید حتما eset livegrid  رو فعال کنید  هم هنگام نصب   سوال میپرسه هم داخل تنظیمات میتونید فعال کنید ( البته به صورت پیشفرض فعال هستش مگر اینکه هنگام نصب غیرفال کرده باشید )

پیشنهاد من به شما اینه که  با  آنتی ویروس بوتیبل    خارج از محیط ویندوز    یک فول اسکن انجام  بدید ضرر نداره  eset sysrescue    

به عنوان پیشنهاد آخر  اگر eset ss نصب میکنی حالت فایروال رو روی interactive  بزار در این صورت  بجای اینکه به صورت اوتوماتیک اجازه   دسترسی به اینترنت بده  ، میاد در صورت تقاضا همون لحظه از شما  سوال میکنه   و شما  تصمیم میگیری که اجاز بدی یا ندی ،    reputation  اون نرم افزار هم به کمک live grid  نشون میده که  تصمیم گیری رو آسون میکنه 

این لینک اطلاعات خوبی داره  در مورد آنتی ویروس های به روز :

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2372364,00.asp

پیشنهاد میکنم هر کدوم رو میخواید نصب کنید دفترچه راهنمای  آنتی ویروس رو حتما بخونید .

سوالی هم داشتید در حد توان خدمتت هستم 

موفق باشید.

ویرایش شده توسط ahmaden
لینک به دیدگاه

با سلام.

اگه دنبال آنتی ویروس رایگان هستین بهترین پیشنهادی که میتونم بهتون بدم http://www.360totalsecurity.com/en/ هست که همزمان از avira engine و bitdefender engine استفاده میکنه .  درصورتی که در محیط نا امن فعالیت میکنین و در حالت security قرارش بدین (هرچند خودش هم قوی هست به اندازه کافی) و internet protection هم داره و anti phishing خوبی هم داره و رایگان و بدون محدودیت هست هیچ تبلیغ و پیامی هم نمیده.سبک هم هست.در هرحال اگه میخواین 99 درصد درمورد ویروس ها ایمن بشین باید یک firewall قوی مانند comodo نصب کنین در کنار انتی ویروس و یقین داشته باشین بدون تایید شما هیچ مورد ناخواسته ای وارد و یا خارج نمیشه از سیستمون هرچند برای هرمورد ابتدا چک میکنه و منتظر تایید شما میشه و ابتدا شاید کمی اذیت کننده بنظر بیاد ولی هر تصمیم ذخیره میشه.اما در حالت کلی آنتی ویروس قوی ای هست و امتحانش رو پس داده و نصب فایروال جداگانه شاید لازم نباشه براتون.

راستی malwarebytes نتونست adware رو پیدا کنه با فول اسکن؟

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

با اجازه استارتر عزیز

دوستان مدتی هست که میخوام وارد تنظیمات مودم بشم اصلا صفحه لوگین رو نمیاره.مشکل کجاست؟هکمون کردن؟

attachicon.gif192.JPG

دوست عزیز طبق عکس ،شما به نظرمن ادرس رو درست وارد نکردید  اینطور وارد کنید //:http

اگر جواب نداد اینجا را مطالعه کنید @};-

http://bytegate.ir/%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%B1/

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

متاسفانه بعد از ریست کروم باز هم redirect داد .الان طبق گفته شما دارم یدونه superantispyware نصب میکنم.  ببینم پی میشه

درود، ببین عزیز ابتدابایک انتی ملور قوی ترجیحا Zemena antimalware درایوی که توش ویندوز نصب کردی رو اسکن کامل بکن وهربدافزارمشکوکی که دیتکت کرد پاکسازی بکن سپس برای جلوگیری از ریدایرکت شدن به سایتهای مشکوک،ادرس dns server ای پی تو تغییر بده به دی ان اس گوگل (8,8,4,4)

Control Panel\Network and Internet\Network Connections

- بر روی کانکشن اینترنت راست کلیک کن و Properties را انتخاب کن.

- سپس به زبانه Networking رفته و بر روی TCP/IP v4 دابل کلیک کن.

post-18890-0-07771600-1441022255_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Maxwell
لینک به دیدگاه

با سلام.

اگه دنبال آنتی ویروس رایگان هستین بهترین پیشنهادی که میتونم بهتون بدم http://www.360totalsecurity.com/en/ هست که همزمان از avira engine و bitdefender engine استفاده میکنه  درصورتی که در محیط نا امن فعالیت میکنین و در حالت security قرارش بدین (هرچند خودش هم قوی هست به اندازه کافی)و رایگان و بدون محدودیت هست هیچ تبلیغ و پیامی هم نمیده.سبک هم هست.در هرحال اگه میخواین 99 درصد درمورد ویروس ها ایمن بشین باید یک firewall قوی مانند comodo نصب کنین در کنار انتی ویروس و یقین داشته باشین بدون تایید شما هیچ مورد ناخواسته ای وارد و یا خارج نمیشه از سیستمون هرچند برای هرمورد ابتدا چک میکنه و منتظر تایید شما میشه و ابتدا شاید کمی اذیت کننده بنظر بیاد ولی هر تصمیم ذخیره میشه.اما در حالت کلی آنتی ویروس قوی ای هست و امتحانش رو پس داده و نصب فایروال جداگانه شاید لازم نباشه براتون.

ضمن تایید حرف دوست‌مان avira رایگان هست و افزونه هم برای مرورگرها داره که فکر کنم مشکل‌ت رو حل کنه.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز نمی دونم dns خودتون رو به dns گوگل تغییر دادید یا نه . اکه نکردید به احتمال خیلی زیاد مشکل شما از DNS باشه که طرز تغییر دادنش هم تو لینک زیر هست. منم مشکل شما رو داشتم با تغییر dns اوکی شد.

http://www.worldit.ir/7102/%D8%B1%D8%A7%D9%87%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86%D8%B8%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%B3.html

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

با سلام.

اگه دنبال آنتی ویروس رایگان هستین بهترین پیشنهادی که میتونم بهتون بدم http://www.360totalsecurity.com/en/ هست که همزمان از avira engine و bitdefender engine استفاده میکنه .  درصورتی که در محیط نا امن فعالیت میکنین و در حالت security قرارش بدین (هرچند خودش هم قوی هست به اندازه کافی) و internet protection هم داره و anti phishing خوبی هم داره و رایگان و بدون محدودیت هست هیچ تبلیغ و پیامی هم نمیده.سبک هم هست.در هرحال اگه میخواین 99 درصد درمورد ویروس ها ایمن بشین باید یک firewall قوی مانند comodo نصب کنین در کنار انتی ویروس و یقین داشته باشین بدون تایید شما هیچ مورد ناخواسته ای وارد و یا خارج نمیشه از سیستمون هرچند برای هرمورد ابتدا چک میکنه و منتظر تایید شما میشه و ابتدا شاید کمی اذیت کننده بنظر بیاد ولی هر تصمیم ذخیره میشه.اما در حالت کلی آنتی ویروس قوی ای هست و امتحانش رو پس داده و نصب فایروال جداگانه شاید لازم نباشه براتون.

ممنون

والا من این نسخه رو نصب کردم ظاهرا قابلیت اسکن نداره و فقط یه جور شیلده!؟!؟

با spy hunter هم اسکن کردم بعد از دی استارت دیدم که زده خودش رو هم پاک کرده!!!!!!!!!!!!!!!!

دیگه گفتم مشکل حل شده اما امروز دوباره یه دایرکت زد. االان اومدم dns رو طبق گفته دوستان منوال کردم ببینم چی میشه!!!! :-?  :-?  :-?

لینک به دیدگاه

360total security یا malwarebytes؟ هر دو قابلیت scan دارن .و 360total security با محیط کاربری ساده و دلنشین و امکاناتی از جمله browser protection قوی .sandbox برای اجرای فایل های مشکوک  محیط امن.anti phishing و internet security قوی و همچنین اطمینان سازی راحت بسیار مورد خوبی هست.تنها مشکل false alarm ها در full scan هست اما بدون اجازه حذف نمیکنه و با یک کلیک میتونین اعتماد سازی کنین.هرچند شخصا kaspersky و bitdefender اریجینال رو با هیچ موردی مقایسه نمی کنم.

امیدوارم با تغییر dns مشکلتون حل شه چون منطقی بنظر میاد.در غیر اینصورت تنها یک راهکار باقی میمونه که با firewall comodo ریشه یابی کنین که چی باعث این redirect میشه که شاید زمان بر باشه.به عنوان آخرین راهکار پیشنهاد میکنم مودم رو خاموش کنین.ویندوز تعویض کنین با فرمت درایوی که درونش ویندوز رو نصب کردین و اولین نرم افزاری که نصب میکنین firewall comodo یا zonealarm باشه. سپس به نصب سایر نرم افزارها بپردازین تا درصورتی که مشکل از نصب یکی از برنامه ها باشه برای تغییر ایجاد کردن در سیستم و با browser ابتدا کسب تکلیف کنه.

موفق باشین

لینک به دیدگاه

360total security یا malwarebytes؟ هر دو قابلیت scan دارن .و 360total security با محیط کاربری ساده و دلنشین و امکاناتی از جمله browser protection قوی .sandbox برای اجرای فایل های مشکوک  محیط امن.anti phishing و internet security قوی و همچنین اطمینان سازی راحت بسیار مورد خوبی هست.تنها مشکل false alarm ها در full scan هست اما بدون اجازه حذف نمیکنه و با یک کلیک میتونین اعتماد سازی کنین.هرچند شخصا kaspersky و bitdefender اریجینال رو با هیچ موردی مقایسه نمی کنم.

امیدوارم با تغییر dns مشکلتون حل شه چون منطقی بنظر میاد.در غیر اینصورت تنها یک راهکار باقی میمونه که با firewall comodo ریشه یابی کنین که چی باعث این redirect میشه که شاید زمان بر باشه.به عنوان آخرین راهکار پیشنهاد میکنم مودم رو خاموش کنین.ویندوز تعویض کنین با فرمت درایوی که درونش ویندوز رو نصب کردین و اولین نرم افزاری که نصب میکنین firewall comodo یا zonealarm باشه. سپس به نصب سایر نرم افزارها بپردازین تا درصورتی که مشکل از نصب یکی از برنامه ها باشه برای تغییر ایجاد کردن در سیستم و با browser ابتدا کسب تکلیف کنه.

موفق باشین

متاسفانه تا الان که جوابی نگرفتم. با کومودو هنوز تست نکردم......

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من این مشکل رو تازه بهش بر خوردم نکته جالبش این هست که فقط با فروم لیون این مشکل رو دارم تو سایت تا فروم ها دیگه این مشکل ندارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...