رفتن به مطلب

کسی میدونه این خطا مربوط به چیه ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

کسی میدونه این خطا مربوط به چی هستش ؟

هارد رو دی وی آر بوده خیلی بدسکتور داشت و به حدی داغ میشد که آدم نمیتونست بیشتر از دو سه ثانیه بگیره دستش

فرمت سطح پایینش کردم بدسکتورهاش رفتن ولی اینجا هنوز پیغام میده

yct15yldketuqev9hyc7.jpg

ویرایش شده توسط mobaraki18
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان

کسی میدونه این خطا مربوط به چی هستش ؟ هارد خیلی بدسکتور داشت فرمت سطح پایینش کردم بدسکتورهاش رفتن ولی اینجا هنوز پیغام میده

yct15yldketuqev9hyc7.jpg

یعنی در نوشتن و خوندن اطلاعات تو برخی سکتورها (546تا) ارور داشته و برا همین منتقل کرده به سکتورهای سالم تو بخش spare area

در یک کلام حالش خوب نیست

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

آره بنداز جلو داعشیا ... :D  :D  :D

برای dvr حتی المقدور آنتی شوک بگیر 

لینک به دیدگاه

گزینه reallocated sector cound نوشته 546 تا بدسکتور داره -هارد دیر یا زود منفجر میشه

لینک به دیدگاه

آخه بعد از فرمت سطح پایین دیگه تو ارور اسکن چیزی نشون نمیده به عنوان بدسکتور(همه سبز هستن) . فقط همینجا خطا میگیره

لینک به دیدگاه

آخه بعد از فرمت سطح پایین دیگه تو ارور اسکن چیزی نشون نمیده به عنوان بدسکتور(همه سبز هستن) . فقط همینجا خطا میگیره

هاردی که کارش به فرمت سطح پایین بکشه، برای کارهای حساس قابل اعتماد نیست، به ویژه با این تعداد بلوک آسیب دیده. امکانش هست چند سال کار کنه، برعکس شاید فردا حین کارگیر کنه.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز یکی از ارور های شما با این نرم افزار از بین میره برای من که ازبین رفت  دوستان میگن این نرم افزار هارد رو درست نمیکنه راستش اینو من تست نکردم فقط ارور که حذف شد. :-? . بقیه ارورها رو هم در سایت معرفی شده مطالعه کنید @};-

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=48405

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...