رفتن به مطلب

مشاوره خرید فلش usb 3.0

hamid3pnn
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

کیفیت بدنه و دوام و ... فلش Silicon Power Blaze B10 32GB USB3 چطور هست؟ شنیدم خیلی خش میفته

چون انشاءالله میخوام بین مدل

Silicon Power Blaze B10 32GB USB3

و

Adata UV128 USB 3.0

یکی رو بخرم , نمیدونم کدومش بهتره یا اطراف این قیمت با ظرفیت 32 گیگ , فلش بهتری هست یا خیر؟

چون خودم چند ساله دومدل adata c008 16 و یه مدل 2 گیگ قدیمی adata رو دارم و خدا رو شکر خیلی خوب دراومدن و حتی خش هم نیفتادن

انشاءالله سربلند باشید

لینک به دیدگاه

فلش مموری patriot xt rage 32gb هم عالی هست

http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=94110

ویرایش شده توسط goldsky
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پاتریوت بگیر خیلی خوبه

هم از نظر سرعت و هم کیفیت

لینک به دیدگاه

من adata uv131 دارم و خیلی ازش راضیم.چه از لحاظ استحکام چه سرعت @};-

لینک به دیدگاه

سلام 

بنده حدودا یک سال از Silicon Power Blaze B10 32GB USB3  استفاده کردم سوخت فرستادم گارانتی به جاش یه فلش با مدل دیگه فرستادن 

این فلش بعد از یک مدت استفاده قسمتی که به کامپیوتر وصل می شه از بدنه اش شل می شه چون بد نه اش نایلون هست 

در ضمن تغییر رنگ الکی هست من در این مدت ندیدم 

انصافا سرعت عالی داره 

و اندازش بزرگه 

به جای این مدل بهتره  مدل زیر رو بخرید که بدنه فلزی داره  فقط چراغ نداره که وصل بودن فلش رو ببینید 

http://www.digikala.com/Product/DKP-20928/Silicon-Power-Marvel-M50-Flash-Memory-32GB/%D9%81%D9%84%D8%B4-%D9%85%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D9%84%DB%8C%DA%A9%D9%88%D9%86-%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D9%84-%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%84-%D8%A7%D9%85-50-%D8%B8%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%AA-32-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA

لینک به دیدگاه

سلام فقط

Sp marvel

من رو مادربردم با پورت ۳ زدم کپی به کامپیوتر سرعت ۱۰۰ بود و کپی از کامپویتر به فلشم ک به کامپیوتر خودت بستگی داره

لینک به دیدگاه

من 2 تا ADATA S102 Pro دارم!

یکی 8 گیگ یکی 64 گیگ!

64 گیگ ریدش 200 هست و رایتش 100

8 گیگ ریدش 78 هست و رایتش 12

عالی هستند!

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از دوستان

حالا به نظرتون Silicon Power Marvel M50 Flash Memory بهتره یا blaze b10 Silicon Power

چون علاوه بر سرعت , میخوام حداقل برای چند سال کار کنه و به نظر میاد مدل blaze b10 برای چندسال , برخلاف سرعت خوبش , مدل با کیفیتی نیست

و در مورد uv128 هم لطفا نظر بدید

ویرایش شده توسط hamid3pnn
لینک به دیدگاه

Silicon Power Marvel M60 بهترین فلش سیلیکاس

به شدت زیبا و مقاوم و پرسرعت

متاسفانه تو این سایت این فلش موجود نیست خیلی تاسف اوره m70 هست اونوقت M60 نیست

http://itc.ua/files/pics/sp-marvel-01.jpg

http://www.techgadgets.in/img/silicon-power-marvel-m6001.jpg

ویرایش شده توسط Amir 18
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از دوستان

حالا به نظرتون Silicon Power Marvel M50 Flash Memory بهتره یا blaze b10 Silicon Power

چون علاوه بر سرعت , میخوام حداقل برای چند سال کار کنه و به نظر میاد مدل blaze b10 برای چندسال , برخلاف سرعت خوبش , مدل با کیفیتی نیست

و در مورد uv128 هم لطفا نظر بدید

دوست عزیز، M50 که کلا بیخیال! بدنه پلاستیکی هست و طراحی کشویی! سر 2 ماه داغون میشه!(که یکی مشابه همین داشتم ، بعد 2 ماه مجبور شدم دورش نوارچسب بزنم تا بدنه از فلش جدا نشه.

B10 هم پلاستیکی هست!

UV128 هم پلاستیکیه و هم کشویی که باز خیلی زود خراب میشه!

ولی S102 PRO بدنه از آلومینیم داره با رنگ طرح تیتانیوم!

سرعت مدل 16GB این فلش از 16GB فلش B10 بیشتره! خیلی هم بیشتره...

این نتیجه تست S102 pro :

Adata-S102-Pro-USB-30-16GB-Crystaldiskma

اینم تست B10 :

Silicon-Power-Blaze-B10-USB-30-16GB-Crys

من فلش Adata S102 pro 8GB Titanium Blue رو فکر کنم 3 سال پیش خریدم و بدون مشکل داره برام کار میکنه!

حدود 1 ماه پیش هم یه S102 pro 64GB Titanium Gray هم خریدم!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز، M50 که کلا بیخیال! بدنه پلاستیکی هست و طراحی کشویی! سر 2 ماه داغون میشه!(که یکی مشابه همین داشتم ، بعد 2 ماه مجبور شدم دورش نوارچسب بزنم تا بدنه از فلش جدا نشه.

B10 هم پلاستیکی هست!

UV128 هم پلاستیکیه و هم کشویی که باز خیلی زود خراب میشه!

ولی S102 PRO بدنه از آلومینیم داره با رنگ طرح تیتانیوم!

سرعت مدل 16GB این فلش از 16GB فلش B10 بیشتره! خیلی هم بیشتره...

این نتیجه تست S102 pro :

Adata-S102-Pro-USB-30-16GB-Crystaldiskma

اینم تست B10 :

Silicon-Power-Blaze-B10-USB-30-16GB-Crys

من فلش Adata S102 pro 8GB Titanium Blue رو فکر کنم 3 سال پیش خریدم و بدون مشکل داره برام کار میکنه!

حدود 1 ماه پیش هم یه S102 pro 64GB Titanium Gray هم خریدم!

اولا m50 کشویی نیست ( یکم بیشتر تحقیق کن) دوما کی گفته فلش کشویی دوماهه خراب میشه؟ من خودم یک فلش کشویی دارم نزدیکه به 5 ساله دارم هنوز اخم نگفته

سوم فلش های در دار خیلی دردسر داره و هم باید مواظب فلش بود هم در فلش و برعکس فلش های کشویی این درد سر رو نداره و خیلی هم بهتره شما برو غول فلش ها SanDisk Extreme 3.0 رو ببین بعد به حرف من میرسی

لینک به دیدگاه

ویرایش شد!

حال بحث ندارم... 

ویرایش شده توسط babak1388
لینک به دیدگاه

خودم مدل c008 adata دارم که کشویی هست و 4 ساله خدا رو شکر اصلا خراب نشده و M50 هم تا جایی که میدونم آلومینیومی هست و پلاستیکی نیست

نمیدونم blaze بهتره یا M50 ؟

لینک به دیدگاه

ویرایش شد!

حال بحث ندارم... 

داش حرفی باسه گفتن نداری

نمیخوام الکی بحث رو کش بدم

توصیه ای بزای شما دارم هر وقت قصد اظهار نظر درباره محصولی رو دارین قبلش یکم تحقیق کن

لینک به دیدگاه

خودم مدل c008 adata دارم که کشویی هست و 4 ساله خدا رو شکر اصلا خراب نشده و M50 هم تا جایی که میدونم آلومینیومی هست و پلاستیکی نیست

نمیدونم blaze بهتره یا M50 ؟

داش تا چقدر میتونی خرج کنی؟

من به شما توصیه میکنم از بین این دو blaze b50 رو بردارین البته m50 هم خوبه اما من سلیقم کشویی شما رو نمیدونم

لینک به دیدگاه

داش حرفی باسه گفتن نداری

توصیه ای بزای شما دارم هر وقت قصد اظهار نظر درباره محصولی رو دارین قبلش یکم تحقیق کن

حرف زیاده، طرف مقابل گیرنده هاش خاموشه!!!

چند سالته؟ ۱۶؟ یا ۱۷؟

لینک به دیدگاه

حرف زیاده، طرف مقابل گیرنده هاش خاموشه!!!

چند سالته؟ ۱۶؟ یا ۱۷؟

فعلا که فرستنده های طرف پوکیده هه

من که گفتم حرفی باسه گفتن نداری

لینک به دیدگاه

داش حرفی باسه گفتن نداری

حالا حرف حساب شما چی هست؟

تربیت خانوادگی خودت رو نمایش میدی!؟

یا فن بوی برندی هستی که تو usb.userbenchmark.com هیچ کدوم از پیشنهادات شما حتی اسمشونم توش نیست!(کلا 3 تا سیلیکون پاور تو لیست هست که بترتیب b10 و b20 و m01 هستند)

از همون اول سیلیکون پاور برند ضعیفی بوده و هنوزم ضعیفه در مقابل برند هایی مثل ADATA و Patriot و ...

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان گرامی

خواهش میکنم به خاطر یه فلش به همدیگه توهین نکنید

میخوام تا 60 تومن هزینه کنم برای 32 گیگ

اون مدلی که گفتم مدل blaze b10 هست چون blaze b50 مدل جالبی نیست و شنیدم ممکنه لق بزنه

انشاءالله همون یا adata uv 128 یا blaze b10 رو میخرم

مدل S102 PRO رو از چند نفر شنیدم بعد از یه مدت , درب فلش لق میشه و دیگه پشتش قرار نمیگیره

ویرایش شده توسط hamid3pnn
لینک به دیدگاه

مدل S102 PRO رو از چند نفر شنیدم بعد از یه مدت , درب فلش لق میشه و دیگه پشتش قرار نمیگیره

لق نمیشه!(مال من که 3 ساله لق نشده)

ولی ممکنه گم بشه...

لینک به دیدگاه

حالا حرف حساب شما چی هست؟

تربیت خانوادگی خودت رو نمایش میدی!؟

یا فن بوی برندی هستی که تو usb.userbenchmark.com هیچ کدوم از پیشنهادات شما حتی اسمشونم توش نیست!(کلا 3 تا سیلیکون پاور تو لیست هست که بترتیب b10 و b20 و m01 هستند)

از همون اول سیلیکون پاور برند ضعیفی بوده و هنوزم ضعیفه در مقابل برند هایی مثل ADATA و Patriot و ...

اصلا بحث از کجا شروع شد؟

شما گفتی M50 کشویی و پلاستیکیه و من هم در جواب اشتباه شما رو گوش زد کردم حالا توهینش کجا بود؟ این چه ربطی به تربیت خانوادگی داره؟

اینکه میگین گیرنده مشکل داره و چند سالته و .. نشون میده که شما اصلا حرفی برای گفتن ندارین

چون به جایی که بیان مشکل فلش های کشویی رو بگین و اشتباه خودتون رو در رابطه با فلش M50 قبول کنین میان حاشیه میرین و جواب بی ربط میزنین

همین الان هم دارین حاشیه میرین، اینکه من فن چه فلشی هستم هیچ ربطی نداره من اگه بخوام فلش مورد علاقم رو بگم میگم SanDisk Extreme 3.0  اون بالا هم گفتم اما مثل اینکه اصلا تو جه نکردین

دوست عزیز ما که این تایپک رو زده فلش مموری با قیمت مناسب میخواد نه قیمتی در حد یک فلش مموری حرفه ای

ADATA را دوست ندارم چون قبلا از فلشاش استفاده کردم سوخت دادم بعد رفتم سیلیکا گرفتم سیلیکا هم برند مورد علاقم نیست

من نه از m50 خوشم میاد نه از b10 خوشم میاد و نه حتی از b50 تنها به خاطر طراحی جذابی که b50 داره ازش خوشم میاد و در حد خودش خوبه اما اینکه مورد علاقه من باشه اصلا

از m70 هم بدم میاد

تنها در سیلیکا از m60 خوشم میاد که واقعا از هر نظر عالیه هم سرعت هم کیفیت هم طراحی هم قیمت اما نمیدونم چرا تو بازار ایران کمیابه

Patriot هم دوست دارم اما قیمت بالایی داره دوست عزیزمون وقتی دو گزینه مقابلمون قرار میده یعنی در همون قدر.

پس دوست عزیز حاشیه نرو و نمیتونی هم جواب بدی ساکت شو. والا

ممنون از دوستان گرامی

خواهش میکنم به خاطر یه فلش به همدیگه توهین نکنید

میخوام تا 60 تومن هزینه کنم برای 32 گیگ

اون مدلی که گفتم مدل blaze b10 هست چون blaze b50 مدل جالبی نیست و شنیدم ممکنه لق بزنه

انشاءالله همون یا adata uv 128 یا blaze b10 رو میخرم

دوست عزیز b10 رو اصلا بیخیال شو رفیق خودم از این فلش داره اتفاقا 32 گیگه کیفیت ساخت بد به شدت آسیب پذیر سرعتشم من نپسندیدم

b50 هم من تا حالا ندیدم و نشنیدم که لق بزنه دفعه اولمه با خبر میشم دوست عزیز به راحتی هم نیست و خیلی خیلی هم از b10 بهتره

Adata رو من اصلا خوشم نمیاد کلا دیگه من تو کار این برند نمیرم تو هر محصولش نه فقط فلش

SanDisk بگیر واقعا محصولات با کیفیته

lioncomputer.ir/product/4339/SanDisk+Ultra+32GB+USB+3.0+Flash+Drive/

لینک به دیدگاه

پس دوست عزیز حاشیه نرو و نمیتونی هم جواب بدی ساکت شو. والا

همون تربیتی که گفتم، اینجا شدیدا خودشو نشون میده!

ویرایش شد!

حال بحث ندارم... 

همین که به پست خالی من ، منفی دادی، خودش نشون میده کی کم اورده =))

چند صد تا پست دیگه هم دارم، به اونا هم منفی بده! اینطوری کمتر ضایع میشی :D

لینک به دیدگاه

همون تربیتی که گفتم، اینجا شدیدا خودشو نشون میده!

همین که به پست خالی من ، منفی دادی، خودش نشون میده کی کم اورده =))

چند صد تا پست دیگه هم دارم، به اونا هم منفی بده! اینطوری کمتر ضایع میشی :D

ماشاالله ماشالله خط به خط کامنت های من رو جواب دادی افرین به تو

اره من به دو کیلومتر کامنت تو کم اوردم خخخ

همین که دلتو خوش کردی به دیس لاک ها نشون میده که چقدر بارته.

ویرایش شده توسط Amir 18
لینک به دیدگاه

با سلام به دوستان عزیز @};- دوستی ها بسیار با ارزش هستند در انجمن عزیز لیون کامپیوتر @};- هوای هم رو داشته باشیم @};- + تقدیم به شما @};-  چندتا کم اوردم ان شالله بعدا @};-

ویرایش شده توسط ahmad.sa
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...