رفتن به مطلب

Quantum Break در لیست عرضه PC قرار گرفت

Trickster
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

به نظر می رسد که هیئت مدیره طبقه بندی رده سنی برزیل یک نسخه ویندوزی از بازی "اختصاصی XBox One" 

Quantum Break را بررسی کرده است.

uhta_1.jpg

شایعات حاکی از آن است که یک سازمان رده بندی سنی در برزیل یک نسخه PC بازی اکشن استودیو فنلاندی Remedy Entertainment، کوانتوم برِیک را بررسی و رده بندی کرده است.

q1lo_2.jpg

در روز 25 ژانویه، وزارت دادگستری برزیل (Ministério da Justiça) دو گزارش مجزا از بازی را ثبت کرد که متعاقبا هر دو توسط Gematsu کشف و رونمایی شد. گزارش رده بندی حاکی از آن است که در هر دو نسخه XBox One و PC، "استفاده از مواد مخدر"، "ناسزا" و "خشونت" به تصویر کشیده شده است.  

zcwr_3.jpg

چنانچه این گزارش دقیق باشد نشانگر این است که یک نسخه PC کاملا قابل اجرای این بازی در راه خواهد بود.

lj9o_4.jpg

Quantum Break اولین بار در نمایشگاه معارفه XBox One مایکروسافت در مِی 2013 به نمایش گذاشته شد و از آن موقع تاکنون از آن به عنوان "محصولی انحصاری" برای این کنسول یاد می شده است. با این وجود، آقای "فیل اسپنسر" مدیر بخش XBox در ماه نوامبر گفت که هیچ وقت احتمال عرضه بازی های کلیدی XBox One، شامل Quantum Break را برای ویندوز رد نکرده است.

9jt1_5.jpg

آقای "فیل اسپنسر" گفت:"در مورد چیزهایی مانند Scalebound یا Crackdown یا Quantum Break، حقیقتش اگر بخواهم کاملا با شما صادق باشم، باید بگویم که ما ساخت آنها را قبل از اینکه واقعا به دنبال این باشیم که آنها را نیز به سیستم عامل ویندوز به طریقی که من به عنوان مدیر بخش XBox می خواستم،توسعه بدهیم، شروع کرده بودیم."

2yk4_6.jpg

عنوان Quantum Break در ابتدا برای عرضه در سال 2015 زمان بندی شده بود اما در ماه آپریل سال گذشته تیم استودیوی Remedy اعلام کرد که تاریخ عرضه بازی تا سال 2016 به تاخیر افتاده است.

85jp_7.jpg

در همین خلال هم یک فیلم تلویزیونی بر اساس این بازی با هنرنمایی بازیگران فیلم های X-Men "شان اَش مور"، "دومنیک موناگان" از ارباب حلقه ها و "اِیدِن گیلن" از سریال Game Of Thrones در دست ساخت و تهیه است.

8te_8.jpg

Source: GameSpot

TRICKSTER.png

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

خدا رو شکر دیگه هیچ بهونه ای واسه خرید XONE نیست با اون رزلوشون پایین و بازی های گرونش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

واقعا مایکرو داره حال میده به ویندوزش ... همه بازیهارو داره میده یکی یکی رو pc ... از رایز بگیر از تامبرایدرو  اینم در برو ...  :x

خدا رو شکر دیگه هیچ بهونه ای واسه خرید XONE نیست با اون رزلوشون پایین و بازی های گرونش

:D

با اینحال کنسول خواص خودشو داره... برا کسایی مثل شما که بخاطر بازی کردن چند بازی خاص می خواین کنسول بگیرید نه خرید کنسول دیگه اهمیت نداره، فقط سونی دو دستی چسبیده به انحصاریاش ...  ^_^

لینک به دیدگاه

درود

واقعا مایکرو داره حال میده به ویندوزش ... همه بازیهارو داره میده یکی یکی رو pc ... از رایز بگیر از تامبرایدرو  اینم در برو ...  :x

:D

با اینحال کنسول خواص خودشو داره... برا کسایی مثل شما که بخاطر بازی کردن چند بازی خاص می خواین کنسول بگیرید نه خرید کنسول دیگه اهمیت نداره، فقط سونی دو دستی چسبیده به انحصاریاش ...  ^_^

سونی رو یه زمانی قبول داشتم ولی تو PS4 به عنوان یه کنسول ضعیف عملکرده

هرچند باز یه سرو گردن از ایکس باکس بالاتره

ویرایش شده توسط Aggressive
لینک به دیدگاه

Alan Wake که خداییش خیلی قشنگ بود ( نسخه دومش رو هم می خوان بسازن البته چون استودیوی سازنده خیلی استودیوی بزرگی نیست احتمالا بعد از عرضه این شروعش کنن) امیدوارم اینم به همون زیبایی باشه. گرافیکش که انصافا خوبه!

لینک به دیدگاه

Alan Wake که خداییش خیلی قشنگ بود ( نسخه دومش رو هم می خوان بسازن البته چون استودیوی سازنده خیلی استودیوی بزرگی نیست احتمالا بعد از عرضه این شروعش کنن) امیدوارم اینم به همون زیبایی باشه. گرافیکش که انصافا خوبه!

من یکشو رو PC دارم زیاد خوشم نیومد از اوایلش یجوریه

لینک به دیدگاه

من یکشو رو PC دارم زیاد خوشم نیومد از اوایلش یجوریه

واقعا؟ :-?  قشنگه ها!!! یه دفعه دیگه با دید بازتر بازیش کن :D

لینک به دیدگاه

واقعا؟ :-?  قشنگه ها!!! یه دفعه دیگه با دید بازتر بازیش کن :D

داستانش ماجرای خوبی داشت

گیم پلیش بشدت محدود بود به نظر من ولی هرچند تو اون موقع شاهکار بوده

گرافیکشم بد نبود ولی زاویه دید خوبی نداشت آبجکت ها

صدا هم که من بدون صدا بازی میکردم  :D

کلا بازی خوبیه ولی من سبکشو نپسندیدم

لینک به دیدگاه

من به خاطر halo هم که شده باید یه xbox بگیرم فن 3 اتیشه ی این بازی هستم 

البته باید دسته 2 بگیرم اصلا ارزش نداره نوش 

یادش بخیر xbox 360 رو من 290 خریدم 

ویرایش شده توسط alidadashnejad
لینک به دیدگاه

داداش گرون خریدی بازم.

من یادمه دقیقا 238 تومن خریده بودم.

کینکتم که اومد بلافاصله 220 تومن خریدم.

جزء مایه دارا محسوب می شدیم ما یه زمانی  :| 

لینک به دیدگاه

من به خاطر halo هم که شده باید یه xbox بگیرم فن 3 اتیشه ی این بازی هستم 

البته باید دسته 2 بگیرم اصلا ارزش نداره نوش 

خیلی دوست دارم بازیشو از نزدیک ببینم! ببینم چیه که اینقدر طرفدار داره! :-?

داداش گرون خریدی بازم.

من یادمه دقیقا 238 تومن خریده بودم.

کینکتم که اومد بلافاصله 220 تومن خریدم.

جزء مایه دارا محسوب می شدیم ما یه زمانی  :| 

حالا نزن تو ذوقش دیگه.. کلا یه دستاورد داشته اونم این بوده که زدی خرابش کردی، مایه دار سابق :D

(آقای داداش نژاد به دل نگیری که قصد فقط مزاح بود :D )

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...