رفتن به مطلب

AMD و انویدیا باندل های جدید خود را معرفی کردند+نظرسنجی

Trickster
 اشتراک گذاری

برای سال 2016 چه کارت گرافیکی خواهید خرید؟  

86 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. برای سال 2016 چه کارت گرافیکی خواهید خرید؟

• کارت گرافیک های سری 900 انویدیا؛ باندل شده با The Division
    • کارت گرافیک های سری 300 رادئون AMD؛ باندل شده با Hitman 2016
    • صبر برای پردازنده های گرافیکی پاسکال
    • صبر برای پردازنده های گرافیکی پولاریس

Recommended Posts

انویدیا بازی The Division را با کارت گرافیک های خانواده مکسول باندل می کند؛

AMD کارت های سری Radeon 390 را با Hitman

سازندگان پردازنده های گرافیکی در ماه فوریه برای دومین بار در امسال بازی های باندل را برای کارت گرافیک هایشان منتشر خواهند کرد که شامل آخرین عنوان های پیش رو خواهد بود. بازی های باندل شده توسط AMD و انویدیا، برای کارت گرافیک های مشخصی منتشر خواهند شد. این عناوین شامل بازی های بسیار مورد انتظار Tom Clancy's: The Division و Hitman 2016 خواهد بود.

t8o2_1.jpg

در ژانویه 2016، انویدیا بازی Rise Of The Tomb Raider را معرفی کرد که با کارت گرافیک های GeForce مبتنی بر معماری مکسول باندل شده بود. عنوان Rise Of The Tomb Raider همراه با طیفی از گزینه های تغییر در جلوه ها شامل تکنولوژی +HBAO انویدیا و تکنولوژی AMD برای رندر مو، TressFX 3.0 عرضه شد. با ترکیب این تکنولوژی ها، عنوان Rise Of The Tomb Raider تبدیل به یکی از زیباترین بازی های عرضه شده سال 2016 شده است. از طرف دیگر AMD نیز محصولات بیشتری را با Star Wars: Battlefront باندل کرد و کارت های Fury X را هم به لیست اضافه کرد. خود بازی Star Wars: Battlefront هم یکی از سنگین ترین عناوین حال حاضر PC است که از نسخه به روز شده موتور گرافیکی Frostbite 3 برای به نمایش گذاشتن نقشه های بزرگ دنیای Star Wars در جزئیات بسیار باشکوه و زیبا استفاده می کند.

بازی Tom Clancy's: The Division با کارت گرافیک های GeForce انویدیا باندل می شود:

no5r_2.jpg

در هفته های پیش رو کمپانی های AMD و انویدیا قصد دارند بازی های باندل خود را به روز کنند. در طرف انویدیا باندل ها با عنوان Tom Clancy's: The Division به روز می شود که یک RPG آنلاین جهان باز است که لوکیشن آن شهر نیویورک است که در آن یک بیماری واگیر باعث به وجود آمدن موقعیتی مصیبت بار شده که به عنوان یکی از اعضای جوخه استراتژیک میهن (Strategic Homland Division: SHD) شما باید هم با مخاطرات گروه های رقیب و هم بیماری واگیر در شهر مقابله کنید. باندل The Division برای تعداد زیادی از کارت های GeForce که شامل کارت گرافیک های GeForce GTX 970 و GeForce GTX 980 و GeForce GTX 980Ti و کارت گرافیک های موبایل شامل GeForce GTX 970M و GeForce GTX 980M می شود، در دسترس خواهد بود.

این ارتقاء برای مدتی محدود و تا هنگامی که موجودی کافی باشد، معتبر خواهد بود. خرده فروش های مشخصی در این ارتقاء سهیم خواهند بود پس قبل از اینکه اقدام به خرید کنید، از اینکه خرده فروش مورد نظرتان در لیست عرضه بازی قرار دارد اطمینان حاصل کنید. انتظار می رود به زودی این باندل در اختیار خرده فروشان قرار گیرد و قابل ذکر است که نسخه بتای PC نوزدهم فوریه آغاز می شود و بازیکنانی که می خواهند ابتدا این بازی را تجربه کنند می توانند از طریق این لینک ثبت نام کنند.

Hitman 2016 با کارت گرافیک های رادئون AMD باندل می شود:

36tj_3.jpg

کارت گرافیک های AMD نیز بازی باندل جدیدی دریافت خواهند کرد. در حالی که کارت های سری R9 Fury تا تاریخ سی و یکم مارس 2016 بازی Star Wars: Battlefront را دریافت می کنند، کارت های سری R9 390 شامل کارت های R9 390 و R9 390X نیز عنوان پیش رو Hitman را دریافت می کنند. انتظار می رود باندل در شانزدهم فوریه 2016 به خرده فروشان عرضه شود و تا سی ام آپریل 2016 هم جریان خواهد داشت. همراه با کارت گرافیک ها نیز، AMD پردازنده های معینی از سری FX-6000 و FX-8000 را به این ارتقاء اضافه می کند بنابراین مشتریانی که پردازنده ها یا کارت گرافیک های جدید را می خرند باید با همکاری خرده فروشان یک نسخه رایگان از بازی Hitamn را هنگامی که باندل در دسترس قرار گرفت، دریافت کنند.

انتظار می رود بازی پیش رو Hitman یکی از بهترین پیاده سازی های DirectX 12 و محاسبات ناهمگون را داشته باشد که برای کارت گرافیک های رادئونی که به صورت سخت افزاری از سایه زن های ناهمگون استفاده می کنند بسیار عالی خواهد شد.

در GDC 2016 کمپانی AMD عنوان کرد:" Hitman از سخت افزارهای DX12 یکتایی که فقط در پردازنده های گرافیکی AMD یافت می شوند- به نام: موتورهای محاسبات ناهمگون- بهره خواهد برد تا بتواند از پس فشار های کاری سینگین تر و کیفیت تصاویر بهتر بدون از دست دادن کارایی، برآید. PC گیمرها ممکن است تاکنون خبرهایی از محاسبات ناهمگون شنیده باشند و Hitman بهترین پیاده سازی این تکنولوژی هیجان انگیز تاکنون را به نمایش خواهد گذاشت. با گشودن کارایی هایی در پردازنده ها و کارت گرافیک ها که تاکنون با DirectX 11 در دسترس نبودند، اکنون گیمرها می توانند کارایی بیشتری را بر روی سخت افزارهایی که هم اکنون در اختیار دارند بدست آورند."

این بازی قرار است یازدهم مارس 2016 عرضه شود و به زودی نیز یک نسخه بتا بر روی PC در دسترس خواهد بود.

مشخصات لازم برای انجام بازی Hitman به توصیه ناشران بدین شرح است:

fd2y_4.jpg

و نیز برای بازی Tom Clancy's: The Division به این ترتیب:

2obf_5.jpg

Source: WCCFTech

TRICKSTER.png

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

همچنین بخوانید:

AMD و نمایش کارت دو هسته ای R9 Fury X2

چهار کارت گرافیک متفاوت از خانواده پاسکال انویدیا دیده شدند

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این بازیها شامل کسهایی میشه که تازه میخوان قطعه خرید کنن یا اینکه کسایی که قبلا هم خرید کردن میتونن این بازیها رو درخواست کنن

لینک به دیدگاه

این بازیها شامل کسهایی میشه که تازه میخوان قطعه خرید کنن یا اینکه کسایی که قبلا هم خرید کردن میتونن این بازیها رو درخواست کنن

تو همین چند لحظه یه جست و جوی کوچیک زدم، جایی به وضوح ننوشته بود که چطوریاست اما فکر کنم برای کسانی هست که از این به بعد خرید کنن. :(

من 390 دارم اگر چیزی پیدا کردم خبر می دم یا اگر کسی از دوستان خبری داشت ممنون میشم به منم اطلاع بده. 

خیلی دوست دارم هر چه زودتر مامور 47 رو با TressFX ببینم :D

لینک به دیدگاه

ای ام دی چه خوش صلیقه هست تو باندلاش  :clapping:

جادوی dx12 @-) 

این است قدرت radeon کبیر  :clapping:

o9lc_johnny-sins-hitman-_d0_98_d0_b3_d1_

vkf3_1436629716_1594369227.png

لینک به دیدگاه

ای ام دی چه خوش صلیقه هست تو باندلاش :clapping:

جادوی dx12 @-)

این است قدرت radeon کبیر :clapping:

o9lc_johnny-sins-hitman-_d0_98_d0_b3_d1_

با گذاشتن این عکس کچله ,شدیدا شخصیت هولناک هیتمن رو بردی زیر سوال خخخخ

لینک به دیدگاه

با گذاشتن این عکس کچله ,شدیدا شخصیت هولناک هیتمن رو بردی زیر سوال خخخخ

=))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

شیطونه هی میگه برو یه کارت بخر...  :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

شیطونه هی میگه برو یه کارت بخر...  :-?

اینبار شیطونه راس میگه برو بخر

لینک به دیدگاه

الان برای AMD بازاریابی کردی یا مشتریاشو پروندی؟  =)) 

از مامور47 انتظار نداشتم دیگه  :-w 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تاریخ دقیق عرضه کارتهای جدید مشخص شده؟ یا هنوز شایعه ست

میخوام کلیمو بفروشم یه 380 بگیرم

750ti دیگه جوابگو نیست واسه فول اچ دی

لینک به دیدگاه

داداش 380 قدرت خوبی داره

بنده دارم استفاده میکنم

از نظرم دوستانی که قصد خرید کارت گرافیک دارن همین الان بخرن چون تا اونا بیان و مشکلاتشون برطرف بشه و در کل قیمتشون متعادل بشه یه یک سالی رفته و در ضمن شرکت های کارت گرافیک دوباره هم قطعات جدید معرفی میکنن(در کل توی ایران بروز زندگی کردن محاله)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هنوز معرفی هم نشدن چه برسه به عرضشون که خبرش بیاد ... فکر نکنم تا تابستون یا پاییز سال دیگه خبری بشه...  :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نمیدونم دوستانی که تو فکر انتظار برای نسل جدید GPU های 14 و 16 نانومتری AMD و Nvidia هستن، چه فکرهایی تو سرشون میگذره، ولی یه چیز رو به اطلاع دوستان میخوام برسونم در مورد قیمت این نسل کارت های گرافیک که اصلا به قیمت نسل های قبل توجه نکنید، درسته که هر دو شرکت قول دادن که کل رنج گرافیکهاشون از نسل جدید باشه، ولی قیمتهای این نسل رو باید حدودا 2 برابر نسل قبل در نظر بگیرید...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نمیدونم دوستانی که تو فکر انتظار برای نسل جدید GPU های 14 و 16 نانومتری AMD و Nvidia هستن، چه فکرهایی تو سرشون میگذره، ولی یه چیز رو به اطلاع دوستان میخوام برسونم در مورد قیمت این نسل کارت های گرافیک که اصلا به قیمت نسل های قبل توجه نکنید، درسته که هر دو شرکت قول دادن که کل رنج گرافیکهاشون از نسل جدید باشه، ولی قیمتهای این نسل رو باید حدودا 2 برابر نسل قبل در نظر بگیرید...

برعکس فکر می کنم در همون رده معمول بین 100-700 دلار قیمت گذاری میشن...! 

لینک به دیدگاه

کل وب رو زیر و رو کردم چیزی پیدا نکردم. مثل اینکه فقط برای کسانی هست که از این به بعد بخرن. شانس که نداریم :crying: :crying: :crying:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

چه جالب! تا الان تو نظرسنجی گزینه های AMD از انویدیا جلوترن! AMD طرفدار نامحسوس هم داشته تا الان من خبر نداشتم :laughing: :laughing: :laughing:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش 380 قدرت خوبی داره

بنده دارم استفاده میکنم

از نظرم دوستانی که قصد خرید کارت گرافیک دارن همین الان بخرن چون تا اونا بیان و مشکلاتشون برطرف بشه و در کل قیمتشون متعادل بشه یه یک سالی رفته و در ضمن شرکت های کارت گرافیک دوباره هم قطعات جدید معرفی میکنن(در کل توی ایران بروز زندگی کردن محاله)

شما از چه برندی گرفتی ؟

دما و نویز چجوریه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برعکس فکر می کنم در همون رده معمول بین 100-700 دلار قیمت گذاری میشن...!

خیر نیما خان، قیمت Fury x2 در حدود ۱۷۰۰ دولار تخمین زده شده، در مقایسه با 295x2 که وقتی اومد ۹۰۰ دولار بود، واقعا بحثی نمیمونه...

خود انویدیا هم چند وقت پیش اعلام کرده بود که بخاطر هزینه ساخت این gpu های جدیدش، امکان داره که کارتهای Midrange و Lowrange اصلا ۱۶ نانومتری نباشن، در مورد AMD هم اعلام شده که امکان داره کارتهای فیوری فعلی بعنوان کارتهای Midrange نسل جدید شناخته بشن...

در کل اصلا انتظار پایین اومدن قیمت نسل قبل رو هم نداشته باشید...

لینک به دیدگاه

شما از چه برندی گرفتی ؟

دما و نویز چجوریه؟

بنده ایسوس دارم توی پروفایلم مشخصات کاملش هست

دما ی کارت توی حالت فول لود بصورت میانگین تا 68 درجه میره

از نظر صدا هم کارت بسیار ساکتیه

لینک به دیدگاه

خیر نیما خان، قیمت Fury x2 در حدود ۱۷۰۰ دولار تخمین زده شده، در مقایسه با 295x2 که وقتی اومد ۹۰۰ دولار بود، واقعا بحثی نمیمونه...

خود انویدیا هم چند وقت پیش اعلام کرده بود که بخاطر هزینه ساخت این gpu های جدیدش، امکان داره که کارتهای Midrange و Lowrange اصلا ۱۶ نانومتری نباشن، در مورد AMD هم اعلام شده که امکان داره کارتهای فیوری فعلی بعنوان کارتهای Midrange نسل جدید شناخته بشن...

خیر دوست عزیز اشتباه میکنید r9 295x2

زمان عرضه قیمتش 1500$ بود بعدا قیمت کاهش پیدا کرد

http://www.anandtech.com/show/7930/the-amd-radeon-r9-295x2-review

در قسمت مشخصات قیمت عرضه درج شده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینا همش در حد حرفه 290x هم که معرفی شد برای خودش شاخی بود فیوری هم کارت مهم و نسل جدیدی هست... من مطمعنم کارتی تولید نمی کنند که بخواد قیمت هارو تکون بده، تازه من فکر می کنم قیمت های گرونتری نخواهند داشت که هیچ قیمت های رقابتی تری رو هم شاهد خواهیم بود... :-?

درضمن کارت به این پر مصرفی رو هیچ وقت نمیاد میدرنج کنه و مطمعن باش کارتهای این نسل به احتمال 99 درصد همه کارته های جدیدن بر پایه فناوری 14 نانومتر...  :D

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

تو همین چند لحظه یه جست و جوی کوچیک زدم، جایی به وضوح ننوشته بود که چطوریاست اما فکر کنم برای کسانی هست که از این به بعد خرید کنن. :(

من 390 دارم اگر چیزی پیدا کردم خبر می دم یا اگر کسی از دوستان خبری داشت ممنون میشم به منم اطلاع بده.

خیلی دوست دارم هر چه زودتر مامور 47 رو با TressFX ببینم :D

سلام و خسته نباشید خدمت داش مجید گل.

آره منم خیلی دوست دارم ببینم مأمور 47 کچل مو فرفری با TressFX‏ چه شکلی میشه. :D

ممنون بابت خبر :X

لینک به دیدگاه

فقط amd نخرین چون با جانی سینز باندل شده =))

=)) =)) =)) =)) =)) rolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gif

خیلی خندیدم به این پست

دمش گرم خدایی

خیلی وقت بود اینجوری نخندیده بودم

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

انصافا هر وقت با یک شوخی لبخند روی لب کسی اورم ... احساس میکنم خودم هم خیلی خوشحال شدم و به نحوی تاثیرش رو حتی تو زندگی روزمره ام هم دیدم :) عجیب ولی واقعی  :)

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

انصافا هر وقت با یک شوخی لبخند روی لب کسی اورم ... احساس میکنم خودم هم خیلی خوشحال شدم و به نحوی تاثیرش رو حتی تو زندگی روزمره ام هم دیدم :) عجیب ولی واقعی  :)

:clapping: :clapping: :clapping:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...