رفتن به مطلب

windows could not update the computers boot configuration.instaallation cannot proceed

behnam74
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. این ارور هنگام نصب ویندوز پیش اومده قیلا ابنطوری نبوده من با یک نرم افزار یه درایو c اضافه کردم بعدش توی نصب این ارور رو میده

راه حل چیه؟

لینک به دیدگاه

مشکل از همون پارتیشن بندی شما بوده.

بگید با چه نرم افزاری کار کردید و یک عکس از صفحه اون قرار بدید.

لینک به دیدگاه

با این کار کردم EASEUS Partition Master 10.8 اول از یه درایوی حدود 30 گیگ جدا کردم بعدش به درایو c اضافه کردم موقع نصب دوتا درایو c بود که یکی فرمت نمیشد و اصلا میگفت روی این نصب نمیشه ولی روی اون یکی نصب میشه ولی قیل اینکه ریستارت کنه ای ارور رو میده

از چی عکس بزارم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

از منوی بایوس on chip sata رو روی حالت raid قرار بدید.قبل از بوت شدن یه سری گزینه میاد که فرمت کردن هارد هم بین اونها هست.هارد رو به این روش فرمت کنید درست میشه...

لینک به دیدگاه

با سلام

از منوی بایوس on chip sata رو روی حالت raid قرار بدید.قبل از بوت شدن یه سری گزینه میاد که فرمت کردن هارد هم بین اونها هست.هارد رو به این روش فرمت کنید درست میشه...

اگر اینکارو بکنم کل هارد پاک میشه؟

چون من کلی برنامه دارم داخلش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر اینکارو بکنم کل هارد پاک میشه؟

چون من کلی برنامه دارم داخلش

بله...کل هارد فرمت میشه

لینک به دیدگاه

من حالت رو روی raid قرار دادم اما موقع بوت هیچ اتفاقی نیفتاد

لینک به دیدگاه

دوستان راه دیگه ای نداره که بشه از طریق بوت یا bios هارد رو پاک کرد؟

لینک به دیدگاه

@};- دوست عزیزاگرمشکل پاک کردن پارتیشن داریدبا این روش کل هارد پاک میشه که بعد باید پارتیشن بندی کنید @};-کل اطلاعات پاک میشه @};- .یا از نرم افزار بوتیبل http://soft98.ir/software/partition/15647-Partition-Wizard-Bootable-CD.html

استفاده کنید .

یا استفاده از این نرم افزار که بعد از دانلود روی سی دی رایت کنید      http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=46670&hl=

یاداوری کنم که با این 2 نرم افزار هم اطلاعاتتون از بین میره  اگر اطلاعات مهم دارید قبلش بک اپ بگیرید .اگر با این نرم افزار خواستید کار کنید پارتیشن اول برای ویندوز گزینه primary تیک بخوره .

روش:

سی دی ویندوز رو بگذارید  صفحه اول که مثلا در ویندوز 7 انتخاب زبان هست کلیدهای shift+f10 رو همزمان بزن در صفحه مشکی رنگ نوشته x:جلوی اون تایپ کن

diskpart بعد اینتر

سپس list disk

سپس select disk 0

سپسclean  این روش کل هارد رو پاک میکنه  بعد میتونید هارد رو پارتیشن بندی کنید @};-

برای ارورتون هم این روش گفته شده بود که باید تست کنید ببینید جواب میده یا نه

بعد از اینکه رسیدی به مرحله error کلید shift+f10 رو بزن پنجره command  میاد اونجا برو به مسیر c:\windows\system32\oobe و دستور msoobe رو تایپ کن مشکلت حل می شه و ادامه نصب رو کامل کن.

ویرایش شده توسط **ahmad**
لینک به دیدگاه

@};- دوست عزیزاگرمشکل پاک کردن پارتیشن داریدبا این روش کل هارد پاک میشه که بعد باید پارتیشن بندی کنید @};-کل اطلاعات پاک میشه @};- .یا از نرم افزار بوتیبل http://soft98.ir/software/partition/15647-Partition-Wizard-Bootable-CD.html

استفاده کنید .

یا استفاده از این نرم افزار که بعد از دانلود روی سی دی رایت کنید      http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=46670&hl=

یاداوری کنم که با این 2 نرم افزار هم اطلاعاتتون از بین میره  اگر اطلاعات مهم دارید قبلش پک اپ بگیرید .اگر با این نرم افزار خواستید کار کنید پارتیشن اول برای ویندوز گزینه primary تیک بخوره .

روش:

سی دی ویندوز رو بگذارید  صفحه اول که مثلا در ویندوز 7 انتخاب زبان هست کلیدهای shift+f10 رو همزمان بزن در صفحه مشکی رنگ نوشته x:جلوی اون تایپ کن

diskpart بعد اینتر

سپس list disk

سپس select disk 0

سپسclean  این روش کل هارد رو پاک میکنه  بعد میتونید هارد رو پارتیشن بندی کنید @};-

برای ارورتون هم این روش گفته شده بود که باید تست کنید ببینید جواب میده یا نه

بعد از اینکه رسیدی به مرحله error کلید shift+f10 رو بزن پنجره command  میاد اونجا برو به مسیر c:\windows\system32\oobe و دستور msoobe رو تایپ کن مشکلت حل می شه و ادامه نصب رو کامل کن.

ممنون از جوابتون درست شد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...