رفتن به مطلب

یک سری سوال در مورد custome loop

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

دارم از ekwb یه سری بلاک برای vga و cpu می گیرم یه سری سوال برام پیش اومده....

1.می خوام soft tube بزنم لوپ رو آیا شیلنگاش ایران پیدا میشه؟؟؟

2. آیا fitting ها ایران پیدا میشه؟؟ چون دونه ای 5تا8 دلار قیمتش خیلی پولش میشه لامصب ...(فیتینگ از نوع compression می خوام...)

3.آیا این پمپ های آکوارومی جواب کار هستند؟؟؟ آیا نویز نا جوری دارن این پمپا؟؟؟ (چون یدونه d5 بخوای بخری 120 دلاره ....)

3.یدونه پمپ کولر green glacier به نظر شما جواب میده برا یه لوپ cpu+gpu ....(چون شنیدم پمپش خیلی کم صداس....)

4. لوله های hard tube ایران پیدا میشه؟؟؟ مثلا petg ...یا شیشه مثلا؟؟؟

دیگه سلامتی....

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

سلام، منم قصد خرید کاستوم لوپ ek دارم!شما از کجا میخواید تهیه کنید ؟ مورد مهمتر چقدر بودجه دارید!؟ اگه بودجه رو بدونم پیشنهادات خیلی خوبی دارم البته مشخصات سیستمت هم لازم دارم

مواردی که خواستید اکثرا از برند xspc در ایران موجود هست

http://....ir/internal-hardwares/cooler?cat=213

فقط مواردی که موجود هست رو میتونید تهیه کنید و عقیق رایانه سایر موارد رو با بار بعدی که میشه اوایل تابستان تهیه میکنه!

میزان پمپاژ کولری که گفتید برای کاستوم لوپ بسیار کم هست! میزان پمپاژ بر حسب طول لوله و بلاک ها محاسبه میشه

ویرایش شده توسط Captain-Zakhar
لینک به دیدگاه

من از خود ek خرید می کنم....

بودجه هم فعلا کاری بهش ندارم ولی جنسی که می خوام ek داره... 

vga 390x هست cpu هم x6 1090 که می خوام آیندهخ ی نزدیک برم z170 برا همین hardtube نمی خوام کار کنم...

در کل چزایی که می گیرم :

ek supremacy evo

ek r9 290x-390x water block+backplate

ek-coolstream ce 280+coolstream se 240

مونده پمپ و resevoir و اینکه قطر شیلنگ هارو چی بگیرم که خوب باشه .... آیا 10/13 میلیمتر کمه؟؟؟

یدونه پمپ glacier جواب نمیده دوتاش توی سری هم جواب نمیده؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

بله 1

بله 2

خیر 3 نویز بالا و کم بودن فشار پمپاژ (حتی پمپ های کیت های xspc برای vga و cpu جواب گو نیستند و باید یک پمپ بهتر از xspc بگیرید که عقیق رایانه داشت از 400 شروع میشد و پمپ های استوانه از 680 تومن هستند)

خیر 4 برای vga و cpu کافی نیست و xspc پیشنهاد. بنده هست که نویزش خیلی خیلی کم هست ولی باید پمپ رو یک پمپ قوی بگیرید چون براب cpu کفایت میکنند مثلا کیت های xspc ولی برای vga + cpu باید پمپ قوی باشد

بلی 5 عقیق رایانه گفت که میاره

لینک به دیدگاه

خب دوستان یه دوری زدم دیدم فیتینگ هارو از ek بخرم یا همین xspc بگیرم یکی میشه از همون ek می گیرم.....

شیلنگ هم دیدم که می گن باید جنس خوب باشه اونم primochil advanced ltr می گیرم ....

حالا موندم شیلنگ رنگی بگیرم یا شیلنگ شفاف با  کولانت رنگی ... چون خیلی جاها می گن شیلنگ رنگی بگیرید با آب مقطر که بعدا به دشواری نخورید....

فقط مونده پمپ و مخزن ....این دوتا فقط 120 دلار میشه لامصب هزینه می زنه بالا...

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

شما چرا کیت نمیخرید ؟ چند مورد سراغ دارم

Thermaltake PACIFIC DIY LCS RL360 : 2.160

Thermaltake PACIFIC DIY LCS R360 : 1.530

EK-KIT P360 : 2140

EK-KIT X360 : 2200

یکسری کیت کاستوم هم اینجا هست!

http://www.notec.ir/product/computer/coolers/liquid-cooler/ready-kits/viper-signature-watercooling-collections

سایت آقای غفاریان هست و یکسری چیزها رو موجود داره! ایشون در این زمینه فعال هستند و مشاوره های خیلی خوبی میتونه به شما بده!

اون قیمت های بالا هم مربوط به سایت PCMAXHW هست که مسئولش آقای عاشوری هست

من توصیه میکنم همون R360 رو بخرید و در کنارش هم بلاک گرافیک رو تهیه کنید

من از خود ek خرید می کنم....

اگه ممکنه یکم توضیح بدید چطوری خرید میکنید ممنون میشم

خب دوستان یه دوری زدم دیدم فیتینگ هارو از ek بخرم یا همین xspc بگیرم یکی میشه از همون ek می گیرم.....

شیلنگ هم دیدم که می گن باید جنس خوب باشه اونم primochil advanced ltr می گیرم ....

حالا موندم شیلنگ رنگی بگیرم یا شیلنگ شفاف با  کولانت رنگی ... چون خیلی جاها می گن شیلنگ رنگی بگیرید با آب مقطر که بعدا به دشواری نخورید....

فقط مونده پمپ و مخزن ....این دوتا فقط 120 دلار میشه لامصب هزینه می زنه بالا...

تفاوت قیمت چندانی بینشون نیست! شیلنگ رو شفاف بردارید تا بعدا بتونید با سیستم ست کنید! کولانت هم از مدل های 100mL بردارید تا هزینه بار کمتری بخوره! مدل های پاستیل هم باعث خوردگی بلاکها میشه!

پمپ و رزروآر هم کمبو باشه که قیمت کمتر بشه

لینک به دیدگاه

لطفا بعد از اتمام پروژه قیمت اتمام شده رو اعلام کنین ممنون

لینک به دیدگاه

1.با ترمال تیک کلا حال نمی کنم اصلا انگار صاحاب نداره وله...

اون پولو به کیت بخام بدم هزینش فرقی نمی کنه چیزایی که خودم بخوامو می خرم خیلی حرفه ای تر...

2.کیس من رادیات 360 ساپورت نداره نهایت میتونم یه 240 با یه 280 بزارم حالا دیگه بخوام بترکونم یدونه 120 هم پشت کیس که اونو نمی زارم...

3.برای خرید از ek هم ارسال مستقیم به ایران با dhl داره راحت با بیت کوین میشه ازش خرید کرد.... ساپورتشم گفت ارسال به ایران می کنیم با dhl مشکلی نیست اصلا انگار قبلا فرستاده بودن....

اون سایتا هم قیمتاش تخیلیه ... supremacy evo رو زده 800 هزار ... جنگه مگه؟؟؟

من 2 شنبه که کارت گرافیکم برسه همون روز یا فرداش احتمال زیاد خریدموانجام میدم...

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

1.با ترمال تیک کلا حال نمی کنم اصلا انگار صاحاب نداره وله...

اون پولو به کیت بخام بدم هزینش فرقی نمی کنه چیزایی که خودم بخوامو می خرم خیلی حرفه ای تر...

2.کیس من رادیات 360 ساپورت نداره نهایت میتونم یه 240 با یه 280 بزارم حالا دیگه بخوام بترکونم یدونه 120 هم پشت کیس که اونو نمی زارم...

3.برای خرید از ek هم ارسال مستقیم به ایران با dhl داره راحت با بیت کوین میشه ازش خرید کرد.... ساپورتشم گفت ارسال به ایران می کنیم با dhl مشکلی نیست اصلا انگار قبلا فرستاده بودن....

اون سایتا هم قیمتاش تخیلیه ... supremacy evo رو زده 800 هزار ... جنگه مگه؟؟؟

من 2 شنبه که کارت گرافیکم برسه همون روز یا فرداش احتمال زیاد خریدموانجام میدم...

بسیار عالی [emoji1]

اگه خرید داشتید لطفا بهم اطلاع بده

با این روش که توضیح دادید قیمت یک کیت کاستوم به ارزش ۶۰۰ دلار چقدر در میاد؟ DHL ارسال رایگان هست؟

در گمرک مشکل ساز نمیشه؟

راستی به نظر من هر دو رادیاتور رو ۲۴۰ بردار بهتر هست چونکه بعدا راحت میتونی جا به جا کنی چون ممکنه یکسری مشکلات پیش بیاد

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

بسیار عالی [emoji1]

اگه خرید داشتید لطفا بهم اطلاع بده

با این روش که توضیح دادید قیمت یک کیت کاستوم به ارزش ۶۰۰ دلار چقدر در میاد؟ DHL ارسال رایگان هست؟

در گمرک مشکل ساز نمیشه؟

راستی به نظر من هر دو رادیاتور رو ۲۴۰ بردار بهتر هست چونکه بعدا راحت میتونی جا به جا کنی چون ممکنه یکسری مشکلات پیش بیاد

Sent from my iPhone using Tapatalk

dhl حدود 40 دلار فعلا هزینه ی ارساله...

اگر بتونم بگم گیفت بزنه گمرک مشکلی پیش نباید بیاد...

گمرک هم بخواد گمرکی بگیره خود dhl اونو میده میاد درخونه میگه آقا اینقدر هم گمرکی دادیم .....

600 دلار فکر کنم 2400-2300 بشه......

چرا هردوتارو 240 وردارم؟؟؟ وقتی میشه یکیشو 280 ورداشت...

لینک به دیدگاه

این دوتا رو حنما بحونید

واتر کولینگ چیست؟

توان طراحی حرارتی و محاسبه دلتا-تی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پمپ dc 5 اگر گیرت بیاد عالیه-  سعی کن یا الفا مول بگیری یا ek- اینها بهترین ها هستند- با سافت توبینگ هم بهتره چون راحت تره- البته رجید توبینگ خییل زیبا ته ولی تنظیم و  زانو زدن و فیتینگ و اینها  دردسر داره- ضمنا  کمپرس فیتینگ میگیری برای سافت توبینگ  راحت بسته میشه-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...