رفتن به مطلب

انتخاب کیس شیشه ای کوچیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان میخواستم مدل هر کیسی که شیشه ایه و کوچیکه که فقط گرافیک gtx 970 galax oc با ابعاد 20 ثانت طول و 11 ثانت عرض و مادر ونگارد b85 و پاور 600 w hp گرین توش جا بشه و البته با یک دوتا محل نصب فن برای خارج کردن گرما داشته باشه.

از دوستانی که این لطف رو میکنن سپاس گزارم.

درضمن شیشه ای کامل هم نبود مشکلی نداره ولی سمتی که گرافیک و روی قطعات دیده میشه حتما شیشه ای باشه

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

ویرایش شده توسط غلامی
لینک به دیدگاه

ملاک اصلی بودجه؟

ویرایش شده توسط amin8speed
لینک به دیدگاه

ملاک اصلی بودجه؟

100 تومان

گفتم کوچیک باشه

ویرایش شده توسط غلامی
لینک به دیدگاه

به نظرم اگر بتونید بودجه اتون رو به 200 برسونید deep cool ducase مورد خوبیه مگر نه با این بودجه gree x+ eagle هست  http://lioncomputer.ir/product/4827/%DA%A9%DB%8C%D8%B3+%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86+X+Plus+Eagle/
یا که کیس دست دوم بردارید تو بازار موردای خوبی با 140 150 هست 

لینک به دیدگاه

به نظرم اگر بتونید بودجه اتون رو به 200 برسونید deep cool ducase مورد خوبیه مگر نه با این بودجه gree x+ eagle هست http://lioncomputer.ir/product/4827/%DA%A9%DB%8C%D8%B3+%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86+X+Plus+Eagle/

یا که کیس دست دوم بردارید تو بازار موردای خوبی با 140 150 هست

اینکه خیلی بزرگه بنظرم باید دست ساز درست کنم .اگه موردی بود کوچیک بهم بگین

لینک به دیدگاه

اینکه خیلی بزرگه بنظرم باید دست ساز درست کنم .اگه موردی بود کوچیک بهم بگین

دست ساز هم کیس خودتون اگر کیسی دارید که  طبق سلیقه اتونه و مشکل فقط درب بقلشه با 10 الی 20 تومن میتونید بسازید  یه برش در میخواد و یه پلکسی 30 در 30 حدودا  

من ساختم تاپیک مدینگ کیس ام هست 

لینک به دیدگاه

دست ساز هم کیس خودتون اگر کیسی دارید که طبق سلیقه اتونه و مشکل فقط درب بقلشه با 10 الی 20 تومن میتونید بسازید یه برش در میخواد و یه پلکسی 30 در 30 حدودا

من ساختم تاپیک مدینگ کیس ام هست

آره اینم میشه نظر خوبی بود احتمالا راه داره .اما خوب کیس خودم جلوش هم خیلی قشنگ نیست اما بازم اگه میشد خوب بود.فقط پلکسی چیه؟

ویرایش شده توسط غلامی
لینک به دیدگاه

آره اینم میشه نظر خوبی بود احتمالا راه داره .اما خوب کیس خودم جلوش هم خیلی قشنگ نیست اما بازم اگه میشد خوب بود.فقط پلکسی چیه؟

پلکسی گلاس چیست

عموما با نام “پلکسی گلاس” شناخته می شوند.پلکسی گلاس نوعی پلاستیک می باشد که ظاهری بسیار شفاف و شبیه به شیشه دارد.جنس پلکسی گلاس از نوعی پلی کربنات شفاف می باشد که نوعی پلیمر است.از دیگر ویژگی های پلکسی، مقاومت زیاد آن نسبت به شیشه است. پلکسی گلاس به صورت صفحاتی با ابعاد ۲/۱ × ۸/۱ متر به بازار ارائه می شود.از کابردهای آن می توان در ماکت سازی نام برد.پلکسی گلاس در دو نوع مات و شفاف در رنگ های مختلف تولید می شود و دارای ضخامت ها بینmm 1 تا mm40 می باشد.از این رو متریال مناسبی برای ماکت سازی است.

- در طرفین صفحات پلکسی گلاس معمولاً برچسبی مقوایی چسبیده شده که کار محافظت از این ورقه ها را در برابر گرد و خاک انجام می دهد. از این لایه می توان برای خط کشی و مشخص نمودن محل برش نیز استفاده نمود. برای برش پلکسی ۲ روش وجود دارد.استفاده از کاتر مخصوص برش پلکسی و دستگاه برش CNC.اما بهتر است برش ها توسط دستگاه انجام شود.چون در دستگاه برای برش از اشعه لیزر استفاده می  شود،به همین خاطر برشها دقیق تر،تمیز تر و ظریف تر خواهد بود و در نتیجه کیفیت کار بالا می رود.

-برای اینکه بتوانیم قطعه ها را با دستگاه برش بزنیم،ابتدا باید قطعه ها را با نرم افزار مورد نظر طراحی کنیم.برای این کار نرم افزار های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد.اما معمولا از نرم افزار اتوکد استفاده می شود.بعد از برش قطعات نوبت به چسباندن قطعات می رسد. ماده چسباننده ی پلاکسی گلاس کلوروفرم است. دو سطح صیقلی محکم به یکدیگر فشرده می شوند و کلوروفرم با یک قلم موی کوچک بینشان چکانده می شود. پس از یک دقیقه اتصال انجام می گیرد. همچنین چسب های پایه سیانواکلیت هم می توانند مورد استفاده باشند لیکن در محل نوعی حالت دوده ایجاد می کنند. ما بهترین گزینه برای چسباندن همان کلروفرم است.برای اینکه محل چسباندن حباب هوا ایجاد نشود،باید قطعات تا پایان خشک شدن چسب تحت فشار باشند و تکان نخورند.

- هنگام استفاده از کلروفرم باید احتیاط شود،زیرا کلروفرم یک ماده ی بیهوشی است و نباید آن را استشمام کنید.ازین رو بهتر است در هنگام استفاده از ماسک استفاده شود.همچنین در صورت تماس با پوست می تواند به پوست حساس آسیب برساند یا ایجاد حساسیت کند.زیرا کلروفرم چربی پوست را  می شوید.پس هنگام استفاده خیلی مراقب باشید.

ورق های آکریلیک با نام تجاری پلکسی گلاس

۱- از مهمترین ومحکمترین پلیمرهای شفاف می باشد که مقاومتی در حدود ۵ برابر شیشه هم ضخامت خود را دارد و برخلاف شیشه از خاصیت انعطاف پذیری بیشتری برخوردار است .

۲-این ورق ها را می توان به عنوان عایق های صوتی و حرارتی نیز استفاده کرد زیرا میزان تبادل حرارت بین این ورق ها و محیط تقریباُ ۱۰% از شیشه کمتر است .

۳- این ورق ها به دلیل سبکی و ثبات رنگ و مقاومت در برابر عوامل جوی مانند اشعه خورشید و عوامل شیمیایی مانند اسیدها و روغن ها و انواع پاک کننده های خانگی جایگزین مناسبی برای شیشیه در صنعت و ساختمان می باشد.

ویژگیها

این ورق ها به دلیل خواص مکانیکی خاص در برابر تغییرات دمایی محیط و در برابر باران و تگرگ مقاوم بوده و نسبت به شیشه های معمولی از درصد جذب رطوبت کمتری برخوردار هستند و در برابر شوک های حرارتی نسبت به شیشه مقاومتر و در صورت شکستگی دارای سطح تیز و برنده نمی باشد و در نتیجه باعث جراحت نمی شود .

این ورق ها به دلیل دارا بودن مواد ضد UV مقاومت بالایی در برابر اشعه ماوراء بنفش دارد واز شفافیت  آن کم نمی شود، شفافیت این ورق ها در حدود ۹۲% و شیشه ساختمانی از شفافیتی در حدود ۹۰% برخوردار است .

کاربرد ها

سطح براق وصیقلی و قابلیت گذردهی نور باعث ایجاد محیط های زیبا و متنوع در محیط های مورد استفاده می شود از جمله موارد استفاده می توان موارد ذیل را نام برد :

نورگیر و پنجره ساختمان ها- سقف های کاذب- تابلو های تبلیغاتی – پارتیشن بندی –ساخت پاسیو و حمام وکابینت آشپزخانه – آکواریوم – باجه های تلفن و هزاران کاربرد دیگر.

لینک به دیدگاه

تشکر به خاطر توضیحات .

حالا میخوام در فلزیشو ببرم بگم یک دونه از روی همین در براش درست کنند کدوم مغازه باید ببرم؟شیشه فروشی مثلا؟

لینک به دیدگاه

تشکر به خاطر توضیحات .

حالا میخوام در فلزیشو ببرم بگم یک دونه از روی همین در براش درست کنند کدوم مغازه باید ببرم؟شیشه فروشی مثلا؟

@};- تشکر از کاربر amin8speed

خودتون که بخواهید ببرید سخت هست .میتنونید بفرستید به این سایت تا براتون برش و پلاکسی انجام بدن تو انجمن خودمون هم یک کاربر هست برش میده http://tv.pcmod.ir/tag/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%DB%8C-%D8%B3%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%AF/

برای خرید پلاکسی به تابلوسازها میتونید مراجعه کنید

اون کاربر عزیزهم این بود

MEHDI-GTX

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=39405

ویرایش شده توسط **ahmad**
لینک به دیدگاه

انجمن خودمون کیه کدوم شهره؟

منظورم انجمن لیون بود در کرج هستند صفحه قبل و بخون البته با شیشه کار میکنند نه پلاکسی  گروه پی سی ماد هم فکر کنم تهران هستند @};-البته میتونید از دوست عزیز amin8speed هم کمک بگیرید @};-این تاپیک مدینگ کیس  http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=55263&hl=

لینک به دیدگاه

بنظرت درخواست کیس شیشه ای کامل بدم کوچیکش چقدر میشه که جای نصب یک فن برای خروجی هوا داشته باشه؟ جای نصب یک هارد ssd و معمولی و یک dvd .

ابعادش از کیس گرین md121 یکمی کمتر باشه

ویرایش شده توسط غلامی
لینک به دیدگاه

شیشه شاید بشه ولی برای نصب قطعات رو شیشه ممکنه مشکل داشته باشی.مثلا این کیس رو ببین تمام اکریلیک هست با اکریلیک درست شده مشخصاتشو نخوندم فقط برای اینکه طرح رو ببینید گذاشتم اگر هم بخواهید بخرید که گرون هست و به قول شما بزرگ

این کیس تمام اکریلیک گرین هست اما گرون بنابراین همون در کیس رو درست کنی کمتر میفتهpost-20622-0-15062100-1460286482_thumb.jpg

371 هزار اوشلوغ :laughing:

لینک به دیدگاه

واقعا laughing داره

من اگه بشخصه بخوام کارشو شروع کنم برای هر کسی با 100 تومان میتونم درست کنم

دست مزدمم 20 تومانه انگار با 80 تومان کل شو باید درست کنم

شیشه شاید بشه ولی برای نصب قطعات رو شیشه ممکنه مشکل داشته باشی

این کیس تمام اکریلیک گرین هست اما گرون بنابراین همون در کیس رو درست کنی کمتر میفتهattachicon.giffirefox 2016-04-10 15-31-19-12.jpg

371 هزار اوشلوغ :laughing:

درضمن این کیسی که شما میگین جایه 3 تا 295x2 و 5 تا هارد دیسک و 3 تا dvd رو داره

ویرایش شده توسط غلامی
لینک به دیدگاه

تشکر به خاطر توضیحات .

@};- تشکر از کاربر amin8speed

خودتون که بخواهید ببرید سخت هست .میتنونید بفرستید به این سایت تا براتون برش و پلاکسی انجام بدن تو انجمن خودمون هم یک کاربر هست برش میده http://tv.pcmod.ir/tag/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%DB%8C-%D8%B3%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%AF/

برای خرید پلاکسی به تابلوسازها میتونید مراجعه کنید

اون کاربر عزیزهم این بود

MEHDI-GTX

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=39405

خواهش انجم وظیفست 

والا به نظر من این خودتون اگر دست به اچارید میتونید من خودم بریدم 11 تومن پول طلق شد تازه تایوانی 2 تومن هم دودی خیلی ام شیک من با سنگ فرز در کیس رو بریدم بعد سنباده زدم

photo_2016-02-21_22-52-07.jpg

اول اندازه بزنید بعد با ماژیک بکشید بعدش هم با فرز ببرید خسته شدید استراحت کنید اگر هم نمیتونید جایی بدید که حرفه ای باشن چون درب کیس چیزی نیست که تو بازار باشه

photo_2016-02-23_21-32-47.jpg

photo_2016-02-24_19-39-14.jpg

اگرهم به نظر تون نمیتونید مثل کیس قبلی من که مد کردم طلق بخرید به اندازه درب کیس بقلش رو با فندک اتمی گرم کنید و خم بدید برا جا پیچا 6 گوشه اش هم 6 تا سوراخ برا پیچ بزنید اطرافش هم برچسب مشکی بزنید تا بهتر بشه فن هم بخوای میتونی در بیاری

IMG_۲۰۱۴۰۵۲۴_۱۷۲۰۲۷.jpg

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=29695

این تاپیک برا حالت دوم اینم تاپیک برا حالت اول

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=55263

صفحه 4 اش

لینک به دیدگاه

خواهش انجم وظیفست

والا به نظر من این خودتون اگر دست به اچارید میتونید من خودم بریدم 11 تومن پول طلق شد تازه تایوانی 2 تومن هم دودی خیلی ام شیک من با سنگ فرز در کیس رو بریدم بعد سنباده زدم

photo_2016-02-21_22-52-07.jpg

اول اندازه بزنید بعد با ماژیک بکشید بعدش هم با فرز ببرید خسته شدید استراحت کنید اگر هم نمیتونید جایی بدید که حرفه ای باشن چون درب کیس چیزی نیست که تو بازار باشه

photo_2016-02-23_21-32-47.jpg

photo_2016-02-24_19-39-14.jpg

اگرهم به نظر تون نمیتونید مثل کیس قبلی من که مد کردم طلق بخرید به اندازه درب کیس بقلش رو با فندک اتمی گرم کنید و خم بدید برا جا پیچا 6 گوشه اش هم 6 تا سوراخ برا پیچ بزنید اطرافش هم برچسب مشکی بزنید تا بهتر بشه فن هم بخوای میتونی در بیاری

IMG_۲۰۱۴۰۵۲۴_۱۷۲۰۲۷.jpg

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=29695

این تاپیک برا حالت دوم اینم تاپیک برا حالت اول

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=55263

صفحه 4 اش

شیاراش(جاهایی که درب کیس با خود کیس توی هم میرن که لق نزنه)چه جوری درست کردی؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...