رفتن به مطلب

توجه توجه خیلی مهم

Recommended Posts

درود

میدونم همه به امر خرید و فروش مطلع هستید اما به این هشدار پلیس توجه کنید

هشدار پلیس فتا در خصوص خرید اینترنتی اجناس دسته دوم

رئیس پلیس فتا خراسان رضوی:
لینک به دیدگاه

سلام من  تا الان توی دیوار - لیون - شیپور - پرشین تولز کلی خرید و فروش کردم هیچ اتفاقی نیفتاده . :D  @};-

لینک به دیدگاه

من هم یه موردی رو داداشم برام پیگری کرد. آمپپلی بود

طرف هر چی میگفتی پایین می اومد

داداش ما هم یارو رو سرکارش گذاشته بود. طرف دزد بود

الغرض اینکه این مال فروشی هست. حواستون باشه. آدم نباید طمع کنه

لینک به دیدگاه

من که فاکتور خریدمو نگه نمیدارم.

من چند وقته پیش ازم دزدی شد و فیلم دزدی رو با سند و مدرک به پلیس ارایه دادم شکایت هم کردم بعد از گذشت یک سال هیچ کاری برام نکردن هر وقت میرم برا پیگیری فقط میگن باهات تماس میگیریم.

آقایون زحمت کشه پلیس تو این موارد کاری انجام نمیدن چه برسه که بخوان تو محیط مجازی کاری انجام بدن.طرف بخواد به خاطر یه گوشی و تبلت شکایت کنه خودش پشیمون میشه مگر اینکه یه پارتیه خوب داشته باشه تا اون پیگیری کنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من که فاکتور خریدمو نگه نمیدارم.

من چند وقته پیش ازم دزدی شد و فیلم دزدی رو با سند و مدرک به پلیس ارایه دادم شکایت هم کردم بعد از گذشت یک سال هیچ کاری برام نکردن هر وقت میرم برا پیگیری فقط میگن باهات تماس میگیریم.

آقایون زحمت کشه پلیس تو این موارد کاری انجام نمیدن چه برسه که بخوان تو محیط مجازی کاری انجام بدن.طرف بخواد به خاطر یه گوشی و تبلت شکایت کنه خودش پشیمون میشه مگر اینکه یه پارتیه خوب داشته باشه تا اون پیگیری کنه.

دقیقا.

الان وضعیت جوری شده که یقینا اگر بخوای سر موارد اینچنینی شکایت ببری دادسرا پشیمون میشی!

کلی دوندگی و هزینه و وقت تلف کردن به خاطر یه شکایت ساده...

لینک به دیدگاه

غرض از بیان این مطلب توسط دوستمان این نبوده که پلیس خیلی کار خودشو درست انجام میده بلکه این بوده که مواظب باشید شاید اون لپ تاپ یا گوشی یا تبلتی که میخرید دزدی بوده و از قضا طرفتون یه پارتی خوب داشته و به جدیت دنبال مال دزدی باشه و خدای ناکرده به شما برسه :laughing:

لینک به دیدگاه

پلیس فقط دوربین وصل میکنه و کنتور میندازه. تو این چیزها فوق العاد دقیق هستند و از سیستم های روز دنیا استفاه میکنن. پشه رو هوا هم پلاک داشت این دوربینها ثبت میکنه

در عوض سد راه مردم هم هستن تا دزدها. نمونه یه شکایت تنظیم کنید خوابش ببینید به نتیجه برسه.

هر از گاهی هم اظهار وجود میکنه که بله ما هم هستیم شانس بیارید تو این زمان مراجعه بهشو داشته باشید.

اینه که حواسمون باشه گرفتار این دو دسته فوق الذکر نیفتیم. کادر خدوم بیمارستان هم معضلی هستن . اون هم وجه سوم که برای کسی پیش نیاد آمین

بقیه چیزها مثل آلودگی هوا و صوت و کم بارونی و بیکاری و  .. این ها سالهاس تحمل کردیم و میشه باز هم تحمل کرد ولی بقیه اش نه. . .

لینک به دیدگاه

توی بعضی اگهی ها جدیدا مد شده برای اینکه کسیو زیر بار رگبار تماس ببرند شما فرد مورد نظر رو جای اگهی میزنن و یک محصول با ارزش بالا با قیمت پایین اگهی میکنن . 

بنده سعی میکنم توی شعبه بانک یا جاهایی که دوربین امنیتی خوب داره معامله کنم .... اینجوری هر اتفاقی بیوفته یه راه حلی پیدا میشه

ویرایش شده توسط leader
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...