رفتن به مطلب

تاج خورشید نمایان شد »»» نتایج و بررسی RX 480 اضافه شد »»» نتایج و بررسی RX 470 اضافه شد + نظرسنجی

اشتراک گذاری

کدام کارت گرافیک را انتخاب میکنید ؟  

406 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدام کارت گرافیک را انتخاب میکنید ؟

• همچنان گرافیک R9 300 خود را نگه میدارم
      11
    • همچنان گرافیک GTX 900 خود را نگه میدارم
      63
    • ارتقا به سری R9 400
      153
    • ارتقا به سری GTX 1000
      144
    • کارت قدیمی تر از amd رو نگه می دارم
      17
    • کارت قدیمی تر از nvidia رو نگه می دارم
      18
  2. 2. کدام ارتقا را بیشتر میپسندید ؟

• RX 480 تکی و CROSS
      53
    • RX 470 تکی و CROSS
      14
    • GTX 1080 تکی
      39
    • GTX 1070 تکی و SLI
      49
    • موارد ضعیف تر گرافیکهای نوظهور پاسکال و پلاریس
      8
    • در انتظار نسل بعد میمانم
      12
    • در انتظار نتایج GTX 1060 میمانم
      21
  3. 3. کدام کارت سفارشی از گرافیک RX 480 را بیشتر میپسندید ؟

• SAPPHIRE NITRO
      25
    • POWERCOLOR RED DEVIL
      17
    • GIGABYTE G1 GAMING
      16
    • ASUS STRIX
      35
    • XFX 480
      1
    • MSI GAMING X
      23

Recommended Posts

خب الان 980 هم به همین قیمتا میشه دست دوش گیر بیاد.. یکم بالا تر شاید... 480 با این قیمت خریدش معنی داره الان؟

خیلی دارن گرون میفروشن دیگه .. :|

خرید سری 900 در حال حاضر کاملا اشتباهه..

لینک به دیدگاه

خرید سری 900 در حال حاضر کاملا اشتباهه..

عاره خب مشکل پشتیبانی ممکنه بوجود بیاد و ... ولی این قیمت ابدا راضی کننده نیس برا مصرف کننده *dry#

مساله اینه که به 1060 هم نمیشه اعتماد کرد.. فردا میارن به قیمت خدا تومن

خیری از سری جدید انودیا و amd به مردم ایران (قشری که مهمه براشون چقد دارن پول میدن و به چی دارن پول میدن) نمیرسه تا چند ماه با واردکننده ها و این قیمتا :(

لینک به دیدگاه

آره موافقم.صد در صد 1060 از این گرونتر خواهد شد.حداقل amd پشتبانی از کارتهاش خیلی طولانی هست.به هر حال چاره ای نیست.باید ساخت

لینک به دیدگاه

کلمه باید رو خوب گفتید :)

ویرایش شده توسط hosseinskandari
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تا دیروز هی به قیمت 480 نگاه میکردم که موجود بشه الانم هی رفرش میکنم که قیمتش بیاد پایین :D

والله.... من که میگم احتمالا اشتباه شده  :-?

فک کنم باید منتظر 4 گیگ باشم.

بی گرافیک بودن بد دردیه بخدا....دارم هزیون میگم :wacko:

لینک به دیدگاه

تا دیروز هی به قیمت 480 نگاه میکردم که موجود بشه الانم هی رفرش میکنم که قیمتش بیاد پایین :D

منم داشتم به همین فکر میکردم ~x(

لینک به دیدگاه

آقا مهدی دیگه از شما نتظار نداشتم :|

قیمت هایی که جلوشون نوشته شده Prime  قیمت رسمی هستن !

این هایی که جلوی قیمت نوشته شده New برای مردم عادی هستن که خریدن و میخوان بفروشن (مثل دیوار خودمون) و اون قیمت به وسیله یه فرد قرار گرفته ، حالا میتونه 10000000000000000000000$ قیمت بگذاره یا 1$ بستگی به طرف داره.

فقط و فقط قیمت هایی که جلوشون Prime زده رسمی هستن.

برای مثال

9fsw_prime.jpg

قیمت رسمی این کارت هم برای نسخه 8 گیگ 230$ و برای نسخه 4گیگ 200 دلار هست ، دیگه این رو کل دنیا میدونن.

اینی هم که الماس ایران داره این گرافیک رو گرون میده اصلا توش شکی نیست.

فکر کنم بد متوجه شدید (قیمت رسمی و prime و ... ) رو کاری نداشتیم (بماند که amazon prime  اصن ربطی به این به قیمت رسمی نداره :D )توضیحات در مورد amazon prime  برای افزایش اطلاعات عمومی شما

منظور این بود که قیمتی که داره روی سایت های خارجی فروخته میشه قیمت اعلام شده نیست و من روی هیچ سایتی اون 200 و 239 رو ندیدم بفروشن

ویرایش شده توسط Mahdi-Lion
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی میتونم بگم بلا نمونده که سر این کارت بیچاره نیاد :(

بنظر شما چاره چیه؟ اوناییکه منتظر این کارت بودن میخواین چیکار کنین؟ منکه نمیتونم تصمیمی بگیرم

لینک به دیدگاه

فکر کنم بد متوجه شدید (قیمت رسمی و prime و ... ) رو کاری نداشتیم (بماند که amazon prime  اصن ربطی به این به قیمت رسمی نداره :D )توضیحات در مورد amazon prime  برای افزایش اطلاعات عمومی شما

منظور این بود که قیمتی که داره روی سایت های خارجی فروخته میشه قیمت اعلام شده نیست و من روی هیچ سایتی اون 200 و 239 رو ندیدم بفروشن

:-?

لینک به دیدگاه

:wacko:  :wacko:

ویرایش شده توسط -MOBIN-
لینک به دیدگاه

بحث قیمت هم تمومی و نتیجه نداره معمولا.

دست ما کوتاه و خرما بر نخیل

هرکی داره میخره (کم هم نیستن)

لینک به دیدگاه

این دوستمون هم قیمت رونزدیک به قیمت اعلام شده حساب کرده بود!

post-20622-0-30141500-1468960555_thumb.jpg

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

این دوستمون هم قیمت رونزدیک به قیمت اعلام شده حساب کرده بود!

attachicon.giffirefox 2016-07-19 12-24-57-04.jpg

:clapping:  :clapping:  :clapping:  :clapping:

لینک به دیدگاه

من که طاقت نیاوردم، اینا با این قیمت های نجومی و مدت زمانی که طول میکشه برسن آدم هم پیر میشه هم دیوونه :wacko:

مخصوصا وقتی که در اوج تعطیلاتیم و بیکاری من یک r9 290 دسته دو خریدم ان شا... همون آخرای سال که 490 اومد میخرمش اینم با ضرر کم ردش میکنم میره ;)

به شما و بقیه دوستان هم همین پیشنهاد رو میدم چون تا مدل های سفارشی این کارتا بیاد و قیمتاشون از حالت نجومی در بیاد حداقل 3 ، 4 ماهی باید صبر کنید.

@};-

ویرایش شده توسط omide1648
لینک به دیدگاه

یعنی میتونم بگم بلا نمونده که سر این کارت بیچاره نیاد :(

بنظر شما چاره چیه؟ اوناییکه منتظر این کارت بودن میخواین چیکار کنین؟ منکه نمیتونم تصمیمی بگیرم

فقط تو ایران بحث قیمتای نجومی پیش میاد. در ضمن موجودی کمه به این خاطر وگرنه اون طرفیا یک دو هفته دیگه با قیمت اصلی میخرن. ما هم طبق معمول  پنج ماه تا یک سال باید صبر کنیم تا قیمت بیاد نزدیک قیمت واقعیش.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دقیقا همینه روزی یعالمه ادم از من سوال می کنند اینور اونور دوست اشنا pc بخرم یا کنسول یا چه کارتی بخرم... قیمتا اینجوری باشه بهشون کنسول پیشنهاد میدم از این به بعد ناخوداگاه فروش pc کم میشه ...  خودمم قید گرافیک رو زدم همین سیستمی که دارم خوبه ... یه ps4 میگیرم شایدم صبر کردم neo رو گرفتم... قیمت بازی هم یکسانه بازی هاشم که سونی ترکونده بود... بقولی بوسیدیم گذاشتیم کنار pc رو این خط / اینم نشون \... بقولی خر ما از کرگی دم نداشت... قیمت رو درسته ما تعیین نمی کنیم اما اینکه بابتش پول بدیم رو ما تعیین می کنیم...  :lol:  :-h

........................

پ.ن: نه اینکه بگید نداشت نخرید، نخیر پول زور به کسی نمیدم، همیشه دنبال راه حل جایگزین میرم... اگه به سیستم من نگاه کنید میبینید زمان خودش سیستم شاخی بحساب میومد پس دارم سیستم بخرم اما از پولمو تو خیابون پیدا نکردم، زحمت کشیدم عرق ریختم دراوردم می خوام بابت پولی که میدم همونقدر خدماتم هم دریافت کنم...  ^_^

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

من قسط خرید داشتم . حتی تا دیروزم از قیمت خبر نداشتم . ولی اینجور که بوش میاد هر کی از راه میرسه هر جوری دوست داره با این مردم تا میکنه . نمیخرم اقا

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دقیقا همینه روزی یعالمه ادم از من سوال می کنند اینور اونور دوست اشنا pc بخرم یا کنسول یا چه کارتی بخرم... قیمتا اینجوری باشه بهشون کنسول پیشنهاد میدم از این به بعد ناخوداگاه فروش pc کم میشه ...  خودمم قید گرافیک رو زدم همین سیستمی که دارم خوبه ... یه ps4 میگیرم شایدم صبر کردم neo رو گرفتم... قیمت بازی هم یکسانه بازی هاشم که سونی ترکونده بود... بقولی بوسیدیم گذاشتیم کنار pc رو این خط / اینم نشون \... بقولی خر ما از کرگی دم نداشت... قیمت رو درسته ما تعیین نمی کنیم اما اینکه بابتش پول بدیم رو ما تعیین می کنیم...  :lol:  :-h

بیگ لایک

تو این شکلک ها علامت لایک نبود

بجاش ویکتوری میزارم

:Peace Sign:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

انگار باد این تاپیک رو خالی کردن . کلا بوی ناامیدی میده تاپیک :(

لینک به دیدگاه

کلا خورده تو ذوق همه! :(  :(

من با هر فرمولی حساب میکنم این قیمت نمیشه =))

لینک به دیدگاه

نظری ندارم ولی جالبه فن های AMD که سر قیمت جدال با سبزها داشتن و این کارت رو مثل خدا میپرستیدن الان دارن دونه دونه پا پس میکشن :wacko:

1060 بیاد چند تموم میشه ؟

سر کارت 290x هم همین بساط بود یه سال بعد قیمت عجیب اومد پایین

ویرایش شده توسط Trevor
لینک به دیدگاه

نظری ندارم ولی جالبه فن های AMD که سر قیمت جدال با سبزها داشتن و این کارت رو مثل خدا میپرستیدن الان دارن دونه دونه پا پس میکشن :wacko:

هیچی دیگه فقط خریت کردم کارت و فروختم حالا باید 6 - 7 ماه هم صبر کنیم قیمتا هاعادل بشه!

شاید پولم به 470 برسه :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فروش 480 ویژه شده.یعنی چی؟ یعنی تخفیف داره؟ چقد؟ :-?

لینک به دیدگاه

فروش 480 ویژه شده.یعنی چی؟ یعنی تخفیف داره؟ چقد؟ :-?

من هم معنی این ویژه رو نتونستم از اون لحظه که کارت وارد شد مهر ویژه خورد .

بجای مهر وىژه باید می زدند جدید

لینک به دیدگاه

اگه 480 رو بیارن رو قیمت 900 ت شاید بصرفه برای مصرف کننده

وگرنه قصد کوچ سمت 1060 یا 1070 رو دارن

.

خدایی نگاه

480 حتی نتونست 1060 رو کنار بزنه

-

نسخه های دیگشم بیاد ک چی بشه

490

490x

490x2

آخرشم میبینی 1080 ti میاد همه کاسه کوزه ها رو جمع میکنه

ویرایش شده توسط king-baxx
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...