رفتن به مطلب

Page fault in non-paged area BSOD

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

رو لپ تاپ ویندوز 7 بوده و من 8 نصب کردم حالا ویندوز 7 بوت نمیشه چیکار کنم؟

قدیم یه برنامه ویستا بوت بود برای این کار الان از چی استفاده کنم؟

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

http://www.yasdl.com/116937/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%A8%D9%88%D8%AA-%D8%AF%D9%88%DA%AF%D8%A7%D9%86%D9%87.html

از این طریق میتونی ویندوز 7 رو به عنوان سیستم عامل پیش فرض انتخاب کنی

پیشنهاد من اینه که ویندوز 8.1 نسخه ی سومش رو نصب کنی چون ویندوز 8 پر از باگه و مشکلات نرم افزاری

ویرایش شده توسط CREATIVE
لینک به دیدگاه

http://soft98.ir/software/2798-EasyBCD.html @};-

پر از باگه و مشکلات نرم افزاری :-?:  من از ویندوز 8 استفاده میکنم مشکلی نداشتم تا حالا. 

ویرایش شده توسط مهمان
لینک به دیدگاه

پر از باگه و مشکلات نرم افزاری :-?:  من از ویندوز 8 استفاده میکنم مشکلی نداشتم تا حالا. 

چی پر از باگه؟!!!

لینک به دیدگاه

چی پر از باگه؟!!!

دوستمون گفتن ویندوز 8 پر از باگه و.... بر عکس ایشون من با ویندوز 8.1 مشکل داشتم و اون مشکل با ویندوز 8 اصلا مشاهده نمیشد.تا حالا هم راضی بودم شاید خیلی از دوستان ناراضی باشند.

ویرایش شده توسط مهمان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست عزیز برای اینکه بتونی ازدوسیستم عامل در پی سی یالبتاپ استفاده کنی باید دوتا پارتیشن جدا برای هرکدوم داشته باشی ،ینی مثلا نصب ویندوز 7 رو درایو "C" و نصب ویندوز 8,1 رو درایو "D"

که میشه دوتا پارتیشن جدا با بوت دوگانه. ولی باتوجه به اینکه دراین حالت منابع سیستمی زیادی جهت لود ویندوزها استفاده میشه پیشنهاد بنده اینه که روی سیستم اصلی یا host ویندوز مثلا 8,1 اینستال کنید بعد هر ویندوزی دوست داشتید در یک ماشین مجازی مثل WMware یا Virtual box بصورت سیستم guest یامیهمان نصب داشته باشید دراین حالت میتونید اطلاعات بین دو سیستم رو براحتی با نصب ابزار Tools به اشتراک بزارید.

موفق باشید؛)

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز برای اینکه بتونی ازدوسیستم عامل در پی سی یالبتاپ استفاده کنی باید دوتا پارتیشن جدا برای هرکدوم داشته باشی ،ینی مثلا نصب ویندوز 7 رو درایو "C" و نصب ویندوز 8,1 رو درایو "D"

که میشه دوتا پارتیشن جدا با بوت دوگانه. ولی باتوجه به اینکه دراین حالت منابع سیستمی زیادی جهت لود ویندوزها استفاده میشه پیشنهاد بنده اینه که روی سیستم اصلی یا host ویندوز مثلا 8,1 اینستال کنید بعد هر ویندوزی دوست داشتید در یک ماشین مجازی مثل WMware یا Virtual box بصورت سیستم guest یامیهمان نصب داشته باشید دراین حالت میتونید اطلاعات بین دو سیستم رو براحتی با نصب ابزار Tools به اشتراک بزارید.

موفق باشید؛)

رو 7 حسابداری دارن نمیشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من ویندوز 8 داشتم و خیلی لگ میزد بخصوص توی نصب بعضی دراویرها کلا خیلی مشکلات زیادی داشت

من گفتم ویندوز 8.1 نسخه ی سومش رو نصب کنن چون تست کردم و عالی بود

حالا نمیدونم شاید شما مثه من خیلی ریزو درشت 8 رو ندیدی یا خیلی کار خاصی نمیکردی که متوجه باگ هاش نشدی به هرحال من چیزی رو که تست کردم گفتم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستمون گفتن ویندوز 8 پر از باگه و.... بر عکس ایشون من با ویندوز 8.1 مشکل داشتم و اون مشکل با ویندوز 8 اصلا مشاهده نمیشد.تا حالا هم راضی بودم شاید خیلی از دوستان ناراضی باشند.

ویندوز 8 که دیگه میشه گفت ازرده خارجه وشرکت سازنده ساپورتشو از این سیستم عامل برداشته.ممکنه شما از نسخه دستکاری شده ویندوز 8,1 استفاده کرده باشین که به مشکل برخوردین چون بنده فول اپدیتشو همی الان دارم استفاده می کنم اورجینال مایکروسافتم هست،نه اپلیکیشن اضافی به Post,Setup اینستالیشن ویندوز اضافه شده ونه بصورت Pre_active هست که بعد چن روز استفاده ایجاد مشکل بکنه.

محیط کاری ویندوز رو هم براحتی با نصب چند اپلیکیشن میتونید Config کنید تا درموقع کارباویندوز،به مشکل برنخورید :)

لینک به دیدگاه

اقا من اینو زدم ولی وقتی ویندوز 7 می خواهد بیاد بالا بلو اسکرین میده!

Page fault in non-paged area BSOD

مال مشتریه تیکه پارم میکنه این ویندوز 7 بالا نیاد!

last know good config

safe mode

اینارم تست کردم کار نمی کنه!

up

لینک به دیدگاه

درود

با دیسک تعمیر ویندوز می‌تونی درستش کنی.

باید یک ویندوز۷ با مشخصات همون ویندوزی که می‌خوای درستش کنی داشته باشی (بیلد قدیمی‌تر نباشه). از توی کنترل پنل یک جایی هست که می‌تونی windows repair disk بسازی. با اون دیسک لبتاپ رو بوت کن و گزینه‌ی start up repair ( یا همچین چیزی) رو اجرا کن.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

درود

با دیسک تعمیر ویندوز می‌تونی درستش کنی.

باید یک ویندوز۷ با مشخصات همون ویندوزی که می‌خوای درستش کنی داشته باشی (بیلد قدیمی‌تر نباشه). از توی کنترل پنل یک جایی هست که می‌تونی windows repair disk بسازی. با اون دیسک لبتاپ رو بوت کن و گزینه‌ی start up repair ( یا همچین چیزی) رو اجرا کن.

درست نشد

لینک به دیدگاه

درست نشد

startup repair نمی‌آد یا ویندوز رو شناسایی نمی‌کنه؟

اون ویندوز ۸ که زده بودی روش روی همون پارتیشن ویندوز ۷ که نبوده؟

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

startup repair نمی‌آد یا ویندوز رو شناسایی نمی‌کنه؟

هم میاد هم ریپیر میکنه

ولی مشکل پا برجاست

لینک به دیدگاه

هم میاد هم ریپیر میکنه

ولی مشکل پا برجاست

اون ویندوز ۸ که زده بودی روش روی پارتیشن ویندوز ۷ بوده؟ اگر آره بعید می‌دونم درست بشه. 

لینک به دیدگاه

اون ویندوز ۸ که زده بودی روش روی پارتیشن ویندوز ۷ بوده؟ اگر آره بعید می‌دونم درست بشه. 

خیر

لینک به دیدگاه

خیر

آیا دیسک تعمیری که ساختی از بیلد قدیمی‌تر ویندوز نبوده؟ 

با هخون دیسک تعمیری گزینه‌های دیگر مثل system restore رو هم بیازما.

اگر فایلها و درایو حاوی ویندوز۷ دست نخورده باشند، بالاخره می‌شه بوت ویندوز رو درستش کرد.

یک راهش این‌ه که از یک ویندوز ۷ سالم پارتیشن system reserved رو روی هارد لبتاپ کلون کنی. همین‌طور چند تا فایل  مخفی سیتمی توی درایو C

یک راه دیگه این‌ه که از هارد لبتاپ پشتیبان‌بگیری و بعد که روش ویندوز ریختی به طور گزینشی ویندوزکه پشتیبان گرفتی رو برگردونی. البته در این صورت ممکنه کرکها و فعال‌سازهای برنامه‌ها رولازم بشه دوباره اجرا کنی.

برای چنین رفتارهای پرخطری از برنامه‌‌های paragon, easeus partition master, acronis true image استفاده کن. البته اعصاب آرام و کمی‌ حوصله هم لازمه.

لینک به دیدگاه

فکر کنم دست نزنم بهتره!

الان کلا دیگه هیچ کدوم بالا نمیاد

A disk read error occurred

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...