رفتن به مطلب

تاپیک جامع مشکلات مربوط به فریم پایین، لگ در بازی و افت فریم FPS DROP و ...

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان بازی رو تازه دانلود کردم ، بازی روی 30 فریم قفل هست :|    خیلی آزار دهنده هست.

مثل این که یه پچ براش هست ولی تو نت گشتم یکی دو جا گذاشته بود که به خاطر قدیمی بودن لینک ها حذف شده بود.

کسی جایی میشناسه این (آبدیت یا پچ یا کرک رو دادشته باشه؟)

لینک به دیدگاه

• ارسال 2.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

سلام

طبق گفته ی این سایت مشکل شما با اپدیت 1.1.0.0 حل میشه.  لینک دانلود

ویرایش شده توسط Intel 
لینک به دیدگاه

من که قبلا بازی کردم  اپدیتی چیزی نصب نکردم بازی هم رو 30فریم قفل نبود 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این کرک اخرین کرک بود 2012اگر دانلود نکرده اید @};- فایل فشرده شده هست.8مگ شده .

اما خودش 37 مگابایت

http://s3.picofile.com/file/8209475900/Crack.rar.html

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

من که قبلا بازی کردم  اپدیتی چیزی نصب نکردم بازی هم رو 30فریم قفل نبود 

من هم این بازی رو نسخه ریلودد با پردازنده 3770k ,گرافیک 680 , و 16 گیگ رم (سیستمی ضعیفتر از استارتر) با بالاترین گرافیک بازی کردم مشکلی نداشت.

معمولا این جور مشکل مربوط به نسخه  بلک باکس میشه مثل  نید فور اسپید rivals ,بازی بر روی بعضی ازسیستم ها بر روی 30 فریم قفل میشد.

ویرایش شده توسط Intel 
لینک به دیدگاه

من هم این بازی رو نسخه ریلودد با پردازنده 3770k ,گرافیک 680 , و 16 گیگ رم (سیستمی ضعیفتر از استارتر) با بالاترین گرافیک بازی کردم مشکلی نداشت.

معمولا این جور مشکل مربوط به نسخه  بلک باکس میشه مثل  نید فور اسپید rivals ,بازی بر روی بعضی ازسیستم ها بر روی 30 فریم قفل میشد.

بازی کلا خودش روی 30 فریم قفل هست از طرف شرکت سازنده ، حالا سیستم قوی هم که باشه باز روی 30 اجرا میشه و بالاتر نمیره مگر اینکه قفل رو باز کنی .

منظور دوستمون هم مشکل داشتن بازی نیست ، میخوان قفل 30 فریم رو بردارن که یه راهش نصب پچ هست که لینک مناسبش رو میخوان . حالا بعضی نسخه های کپی ممکنه از قبل حاوی این پچ بوده باشه .

لینک به دیدگاه

سلام

طبق گفته ی این سایت مشکل شما با اپدیت 1.1.0.0 حل میشه.  لینک دانلود

سلام

بنده نمی تونم با تورنت دانلود کنم.

دوست عزیز این کرک اخرین کرک بود 2012اگر دانلود نکرده اید @};- فایل فشرده شده هست.8مگ شده .

اما خودش 37 مگابایت

http://s3.picofile.com/file/8209475900/Crack.rar.html

مشکل با این کرک حل نشد.

لینک به دیدگاه

اون لینک بیخیال بشو مشکل داره,از مدیا فایر یگیر  لینک دانلود

ویرایش شده توسط Intel 
لینک به دیدگاه

سلام

بنده نمی تونم با تورنت دانلود کنم.

مشکل با این کرک حل نشد.

بعد از کپی کرک در محل نصب بازی باید تو تنظیمات بازی vsync رو off کنید تا قفل فریم برداشته بشه .

لینک به دیدگاه

از این سایت هم میتونی دانلود کنی ,فکر کنم اپدیت اصلی همین هست , اول باید نرم افزار تورنت رو باحجم 2 مگابایت دانلود ونصب کنی.

بعد از نصب برنامه رو اجرا کن سپس Ctrl+U رو بزن و این ادرس رو وارد و ok کن , برنامه شروع به دانلود میکنه .

magnet:?xt=urn:btih:CEF0247A6C8B589FD880F1383D0545097C602EF7&dn=NFS16_Patch_1.1.0.0&tr=udp%3a%2f%2fbt.rutor.org%3a2710&tr=http%3a%2f%2fretracker.local%2fannounce

ویرایش شده توسط Intel 
لینک به دیدگاه

من اینو ته شورتکات RIVALS  اضافه کردم شاید جواب داد

-GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

درود دوستان مشخصات سیستم

cpu =  i7 4790k

16gb ram 2400 cl11 avexir

g1 gtx970

توی بعضی از بازی ها به سورت لحظه ای بازی افت فریم پیدا میکنه مثلا ryse فریم 60 هست ولی توی بعضی صحنه ها تا 49 میاد برای یک ثانیه یا توی far cry 4 هم همینطور ه تا 52 میاد جالبیش اینه تو ryse چه high و چه low همین قضیه افت فریم هست

لینک به دیدگاه

درود دوستان مشخصات سیستم

cpu =  i7 4790k

16gb ram 2400 cl11 avexir

g1 gtx970

توی بعضی از بازی ها به سورت لحظه ای بازی افت فریم پیدا میکنه مثلا ryse فریم 60 هست ولی توی بعضی صحنه ها تا 49 میاد برای یک ثانیه یا توی far cry 4 هم همینطور ه تا 52 میاد جالبیش اینه تو ryse چه high و چه low همین قضیه افت فریم هست

خوب میتونه به شکل کلی از کرک بازی باشه

مثلا بازی COD AW برای من لگ داره در صورتی که نسخه اورجینال که تهیه کردم هیچ لگی نداشت

لگ بنده هم دقیقا لحظه ای بود که فریم از 60 به 12 میرسید دوباره میرفت بالا

ولی خوب بازم دوستان راهنمایی بهتری شاید بتونن بکنن

لینک به دیدگاه

جناب این از خود بازی هستش کاریش نمی تونید بکنید.ممکنه از کرک باشه ولی Ryse حتی نسخه های اوریجینالش هم خیلی مشکلات داره.افت فریم توی بازی های سنگین و Open world چیز طبیعی هستش.دلیل به مشکل داشتن گرافیک یا CPU نیست.اکثرن هم موقع لود کردن map و یا Detail ها و تکسچر ها اینطوریه.

لینک به دیدگاه

با سلام.

ضمن احترام به نظر دوستان که منطقی بنظر میاد و احتمالا مشکل شما هم همین باشه و متاسفانه بازی های کرکی مشکلاتی از این قبیل دارن یقین پیدا کنین که از لحاظ حرارتی پردازنده و کارت گرافیک throttle نمیکنن و اینکه اگه از aa سنگین استفاده میکنین آیا vram کم نمیارین.چون بخوبی میدونین درصورتی که vram کافی نباشه هم ممکن هست بصورت لحظه ای بازی دچار سک سکه بشه . البته far cry 4 با توجه به تستhttp://www.tweaktown.com/tweakipedia/90/much-vram-need-1080p-1440p-4k-aa-enabled/index.html در 1080p با txaa4x حدود 3gb استفاده میکنه (البته قطعا با msaa8x بیشتر خواهد بود) و فقط shadow of mordor و gta v میتونن مشکل ایجاد کنن.این رو هم در نظر داشته باشین که این سک سکه average fps رو به اون صورت پایین نمیاره بهمین دلیل در بنچمارک ها مشخص نیست اما در روان اجرا شدن تاثیر گذاره و حس بدی ایجاد میکنه.

لینک به دیدگاه

با سلام.

ضمن احترام به نظر دوستان که منطقی بنظر میاد و احتمالا مشکل شما هم همین باشه و متاسفانه بازی های کرکی مشکلاتی از این قبیل دارن یقین پیدا کنین که از لحاظ حرارتی پردازنده و کارت گرافیک throttle نمیکنن و اینکه اگه از aa سنگین استفاده میکنین آیا vram کم نمیارین.چون بخوبی میدونین درصورتی که vram کافی نباشه هم ممکن هست بصورت لحظه ای بازی دچار سک سکه بشه . البته far cry 4 با توجه به تستhttp://www.tweaktown.com/tweakipedia/90/much-vram-need-1080p-1440p-4k-aa-enabled/index.html در 1080p با txaa4x حدود 3gb استفاده میکنه (البته قطعا با msaa8x بیشتر خواهد بود) و فقط shadow of mordor و gta v میتونن مشکل ایجاد کنن.این رو هم در نظر داشته باشین که این سک سکه average fps رو به اون صورت پایین نمیاره بهمین دلیل در بنچمارک ها مشخص نیست اما در روان اجرا شدن تاثیر گذاره و حس بدی ایجاد میکنه.

از لخاظ vram که مشکلی نیست دما هم گرافیک بالاتر از 70 نمیره معمولا 66-69 هست من هم فک میکنم از کرک بازی باشه gpu usage تو بازی ryse خیلی متغیره aa هم معمئلا از SMAA یا FXAA یا TXAA استفاده میکنم

لینک به دیدگاه

مشکل از ویندوز هست تعویض کن درست میشه .

منم تو ویندوز 8.1 همچین مشکلی رو داشتم  ویندوز 10 نصب کردم حل شد .

البته در  این مورد میدونستم که 100 درصد این گرافیک این بازی رو میکشه به فلان فریم .

ویرایش شده توسط Moein Frozen
لینک به دیدگاه

به نظر من برای بازی های open world ، در سیستم های قوی ، میتونه مشکل از سرعت پایین هارد باشه.

اگه مشکل از سرعت پایین هارد باشه ، راه حل ، نصب کردن بازی روی SSD هست.

لینک به دیدگاه

سلام

احتمال زیاد مشکل هارد هست. و لود بازی.

هارد ssd این مشکل رو حل میکنه

لینک به دیدگاه

سلام

احتمال زیاد مشکل هارد هست. و لود بازی.

هارد ssd این مشکل رو حل میکنه

خیر احتمال زیاد SSD هم این مشکل رو برطرف نمیکنه بنده با SSD تو بعضی بازی ها این مشکل رو دارم عزیز

مشکل از کرک بازی هاست و خود بازی ها

لینک به دیدگاه

در کل افت فریم یه چیز طبیعیه. تو هیچ بازی نمیشه یک فریم کاملا ثابت و پایدار گرفت. شما تو بنچمارک های معتبر هم که ببینی با اون سیستم های هیولا گاها بین Min و Average حدود 40 فریم اختلافه ! هرچی موتور بازیسازی و خود بازی بهینه تر باشه این اختلاف کمتر میشه. ولی در کل این اختلاف همیشه هست و چیزی که مهمه Average FPS یا همون میانگین فریم هست.

ویرایش شده توسط AliSSnake
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام دوستان من یه سوال در مورد مانیتور های فول اچ دی داشتم.رزولویشنی که خودم بازی میکنم 1366*768 هستش حالا میخواستم بدونم اگه مانیتور رو به فول اچ دی ارتقا بدم fps بازی ها چقدر پایین میاد حدودا؟چون من بیشتر cs go هم بازی میکنم خیلی برام fps مهمه

لینک به دیدگاه

سلام دوستان من یه سوال در مورد مانیتور های فول اچ دی داشتم.رزولویشنی که خودم بازی میکنم 1366*768 هستش حالا میخواستم بدونم اگه مانیتور رو به فول اچ دی ارتقا بدم fps بازی ها چقدر پایین میاد حدودا؟چون من بیشتر cs go هم بازی میکنم خیلی برام fps مهمه

اصلا نمیشه در این مورد تصمیم گیری کرد چون شرایط گیم متفاوت هست و کارت گرافیک ها .

ولی در کل CSGO  بازی سنگینی نیست .

لینک به دیدگاه

سیستمتون رو بگین دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنند

مثلا برای من با i3 4160 و 8 گیگ رم و r9 270 در رزولوشن شما و FHD حدود 10 تا 20 فریم توی بازی ها تفاوت داشت ( بعضی اوقات بیشتر هم میشد )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...