رفتن به مطلب

ارور پست کد 60 x99 OC

EVGA OC
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من رمهای قبلیم که Avexir Blitz 2800با حجم 16 گیگ داشتم فروختم ماه پیش الان gskill 2400با حجم 64 خریدم که هشت تا 8گیگ هست ولی در کمال ناباوری ارور 60رو میده روی مین و تند تند ریستارت میکنه تصویر نمیده. تو دفترچش نوشته این ارور یعنی dxe core is started یعنی موندم با اینهمه توضیحات واضح البته ssd رو هم عوض کردم قبلا دوتا gskill 250gb داشتم الان دوتا Samsung 850 500gb گذاشتم که فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه
الان رمهارو تک به تک میزارم تو همه اسلتها هم همینه. دوتا بایوس رو هم سویچ کردم. بایوس رو صفر کردم. گرافیک رو تو اسلتهای مختلف گذاشتم سیستمم هم تو امضا مه.

ویرایش:

ممنون از کمک همه دوستان. مشکلم حل شد در مورد این تکنولوژیه qflash باید بگم فرقی نمیکنه که کدوم قطعه باشه کدوم نه. در جواب آقای بهمنیان باید بگم قطع کردن سوکت برق cpu باز هم انگار از مین برق میگرفت روشن میشد. مشکل من این بودکه با نوتبوکم که فلش رو درست میکردم ویروس داشت فایلها رو نمیتونست مین ببینه ولی با یک سیستم پاک درست کردم مشکل حل شد.
ولی این x99 ها واقعا به خاطر کوآد چنل بودنشون روی مموری خیلی سخت گیرند منکه سریه بعد بخوام به 8تا 16 ارتقاء بدم حتما Avexir Blitz یا corsair میخرم

جالبه بدونید الان بعد از اینکه  خیلی  راحت با رمهای جی اسکیلم با بایوس قدیمی داره  کار میکنه  زد به سرم که  به روز  رسانی  کنم   بایوسمو ولی  هرکدوم از  4 تا بایوس جدید رو که گرفتم بالا نمیومد  و  باید  دوباره با فلش مجبورم به قدیمیه برگردونم تا بالا بیاد ولی با رم اوکسایری که امروز رسید دستم امتحان کردم مشکلی نداشت جالبه بدونید با جی   اسکیل تریدنت زد هم امتحان کردم مشکلی نداشت زنگ زدم به یکی از دوستان که   Ripjaws Vداره باز همون مشکل بر قرار بود انگار gskill توی این سری سنگ تموم گذاشته  =))

ویرایش شده توسط gtx taitan II
لینک به دیدگاه

ویندوز 10 رو با اخرین ورژن ممکن ارتقاء بده  . داداش 64 گیگ رو میخوای چیکار ههههههه دمت گرم 

لینک به دیدگاه

ویندوز 10 رو با اخرین ورژن ممکن ارتقاء بده . داداش 64 گیگ رو میخوای چیکار ههههههه دمت گرم

داداش میگم بالا نمیاد تصویر نمیده که ویندوز نصب کنم چه برسه ارتقاء

64 گیگ باعث میشه آدم راحت چند کار همزمان انجام بدم افتر زیر رندر بزارم تبدیل بزارم و همزمان گیم هم بزنم بعضی مواقع میشه 40 تا از رم رو برداشت به عنوان هارد استفاده کرد توش گیم نصب کرد مثل جت بالا میاد بازی

لینک به دیدگاه

این ارور هم عزیزان دیگری میگرفتن با تعویض رم ها

شما سعی کنید ابتدا تمام هارد و وسایل رو جدا کنید

سپس شروع به تست هر رم در تک تک اسلات ها کنید  و در عین حال دقت کنید ببینید در اسلات های سمت چپ با سمت راست ایا ارور نمایش داده شده متفاوت هست یا خیر!

اگرچه گویا با فلش بایوس و اپدیت اون به اخرین ورژن مشکل هم حل شده!

http://forum.giga-byte.co.uk/index.php?topic=15981.0

در خصوص رم شما یک کیت کامل 64 گیگ تهیه کردید یا چند کیت به صورت دوال چنل؟

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

این ارور هم عزیزان دیگری میگرفتن با تعویض رم ها

شما سعی کنید ابتدا تمام هارد و وسایل رو جدا کنید

سپس شروع به تست هر رم در تک تک اسلات ها کنید و در عین حال دقت کنید ببینید در اسلات های سمت چپ با سمت راست ایا ارور نمایش داده شده متفاوت هست یا خیر!

اگرچه گویا با فلش بایوس و اپدیت اون به اخرین ورژن مشکل هم حل شده!

http://forum.giga-byte.co.uk/index.php?topic=15981.0

در خصوص رم شما یک کیت کامل 64 گیگ تهیه کردید یا چند کیت به صورت دوال چنل؟

دوتا کیت کوآد چنل گرفتم. تمام وسایل رو جدا کردم و یکدونه رم رو تو تمام اسلتها امتحان کردم

مادربردم قابلیت اینکه بدونه رم و سی پی یو آبدیت کنم رو داره فقط اون مراحلو رفتم نشد. نمیدونم باید حتما سی پی یو رو بردارم یا نه. کسی نمیدونه؟

لینک به دیدگاه

دوتا کیت کوآد چنل گرفتم. تمام وسایل رو جدا کردم و یکدونه رم رو تو تمام اسلتها امتحان کردم

نتیجه؟

در صورت امکان رم های دیگر هم به صورت تکی تکی امتحان کنید و یک رم DDR4 از مدل دیگر رو روی مادربرد تست کنید

در اخر در صورت نشدن اقدام به فلش بایوس کنید

اموزش در لینک که در بالا قرار دادم بود اما اینجا کپی کردم

در صورت نیاز اموزش فارسیش هم در وب سایت ها موجود هست

1. Turn off the computer and remove all RAM from the motherboard

2. Using another computer download the latest Bios from gigabyte's website for your motherboard

3. Rename the Bios file GIGABYTE.BIN and put it on a clean flash drive with no other files on it.

4. Put flash drive into the White USB port on the back of the motherboard, and turn the computer on

5. Wait for the flashing lights to stop (USB and Motherboard LED)

6. Turn off the system (May have to hold power button for 10 seconds)

7. Install only ONE RAM for now and turn the computer back on.

مادربردم قابلیت اینکه بدونه رم و سی پی یو آبدیت کنم رو داره فقط اون مراحلو رفتم نشد. نمیدونم باید حتما سی پی یو رو بردارم یا نه. کسی نمیدونه؟

در اون خصوص اطلاعی ندارم که حتما نیاز هست پردازنده برداشته بشه تا از این قابلیت استفاده بشه یا خیر

عزیزانی که اطلاع دقیق تری دارند نظر بدند بهتر هست

اما در صورت برداشتن پردازنده نگاهی به پین های مادربرد و پردازنده هم بندازید و چک کنید ایا در حالت عادی هستند یا خیر

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

درود

فلش زدن بایاس در بردهای x99 گیگا نیاز به پردازنده نداره. روش رو آقا فرشید نوشته بهش می گن qflash plus. فلش fat32 باشه. مشابه این مشکل رو هم در x99 ایسوس داشتم که خودم نفهمیدم کدام یک از کارهایی که کردم رفع مشکل کرد. یک تاپیک زدم برای x99 و رم که ازش استقبال نشد. پلتفرم کم کاربردی ه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان من تمام مرحل بالا رو رفتم ولی وقتی رم نیست اونقدر سریع ریستارت میکنه پشت سر هم که میگم شاید نباید سی پی یو باشه از طرفی هم باز کردن واتر کولر سختم میاد

من x99 زیاد بستم ولی حتی یکبار هم با رم اوکسایر سریه بلیتز مشکل نداشتم

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان من تمام مرحل بالا رو رفتم ولی وقتی رم نیست اونقدر سریع ریستارت میکنه پشت سر هم که میگم شاید نباید سی پی یو باشه از طرفی هم باز کردن واتر کولر سختم میاد

من x99 زیاد بستم ولی حتی یکبار هم با رم اوکسایر سریه بلیتز مشکل نداشتم

برق پردازنده‌رو قطع کن. البته مطمئن نیستم بشه اینجوری فلش زد. فکر نکنم زیانی داشته باشه.

لینک به دیدگاه

برق پردازنده‌رو قطع کن. البته مطمئن نیستم بشه اینجوری فلش زد. فکر نکنم زیانی داشته باشه.

ممنون امتحان میکنم
لینک به دیدگاه

ممنون از کمک همه دوستان. مشکلم حل شد در مورد این تکنولوژیه qflash باید بگم فرقی نمیکنه که کدوم قطعه باشه کدوم نه. در جواب آقای بهمنیان باید بگم قطع کردن سوکت برق cpu باز هم انگار از مین برق میگرفت روشن میشد. مشکل من این بودکه با نوتبوکم که فلش رو درست میکردم ویروس داشت فایلها رو نمیتونست مین ببینه ولی با یک سیستم پاک درست کردم مشکل حل شد.

ولی واقعا ارتقاء ssd ها از 256 به 512 خیلی تاثیر داشت هر چقدر هم برنامه نصب میکنم بیشتر از نصفشون خالیه که در نتیجه سرعت عالی و پایدار میمونه

ولی این x99 ها واقعا به خاطر کوآد چنل بودنشون روی مموری خیلی سخت گیرند منکه سریه بعد بخوام به 8تا 16 ارتقاء بدم حتما Avexir Blitz یا corsair میخرم

لینک به دیدگاه

جالبه بدونید الان بعد از اینکه  خیلی  راحت با رمهای جی اسکیلم با بایوس قدیمی داره  کار میکنه  زد به سرم که  به روز  رسانی  کنم   بایوسمو ولی  هرکدوم از  4 تا بایوس جدید رو که گرفتم بالا نمیومد  و  باید  دوباره با فلش مجبورم به قدیمیه برگردونم تا بالا بیاد ولی با رم اوکسایری که امروز رسید دستم امتحان کردم مشکلی نداشت جالبه بدونید با جی   اسکیل تریدنت زد هم امتحان کردم مشکلی نداشت زنگ زدم به یکی از دوستان که   Ripjaws Vداره باز همون مشکل بر قرار بود انگار gskill توی این سری سنگ تموم گذاشته =))

لینک به دیدگاه

خدارشکر مشکلتون حل شد

:D

تنها پیشنهاد میشه موارد که گفتید تو پست اول ویرایش کنید و بنویسید

چون ممکن عزیزی هم X99 داشته باشه و به این مشکلات بر بخوره و خب همانطور که جناب بهمنیان گفتند چون این چیپ ست زیاد طرفدار نداره کمتر میشه تایپیک ها مواردی مثل این پیدا کرد که به حل مشکل کمک کنند

لینک به دیدگاه

خدارشکر مشکلتون حل شد

:D

تنها پیشنهاد میشه موارد که گفتید تو پست اول ویرایش کنید و بنویسید

چون ممکن عزیزی هم X99 داشته باشه و به این مشکلات بر بخوره و خب همانطور که جناب بهمنیان گفتند چون این چیپ ست زیاد طرفدار نداره کمتر میشه تایپیک ها مواردی مثل این پیدا کرد که به حل مشکل کمک کنند

ممنون چشم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یا خدا 64 گیگ رم  :eek:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...