رفتن به مطلب

آیا این کار ممکنه؟

silvermanHHH
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز

من این اواخر دارم ارشیو درست میکنم با dvd خام که هارد خالی بشه و جا برای فایلای جدید باز بشه،یه چیزی ذهن منو بدجور مشغول کرده:

میخام بدونم که ایا میشه که مثلا نرم افزار یا بازی ای که نصب شده باشه رو با 7zip فشرده بکنی،بعد بریزیش روی dvd ,و بعدا اگه بخای دوباره ازش استفاده بکنی ،مشکلی بوجود نیاد؟یعنی برنامه فشرده شده رو دوباره از حالت فشرده در بیاری و روی ایکن کلیک کنی و برنامه بدون هیچ مشکلی دوباره بالا بیاد؟

(فرض بر این بگیریم که تمام نیاز مندی های برنامه یا بازی هم نصب باشه)

میتونم خودم امتحان کنم ،اما گفتم شاید کسی اینجا این کارو انجام داده باشه شک برطرف بشه

لطفا جواب بدید ممنون از شما

لینک به دیدگاه

بعضي از برنامه ها ميشه ولي اكثرا (٩٩٪) نميشه چون همه ي فايل هاي مورد نياز براي اجرا برنامه همون هايي كه داخل فولدر برنامه هستند، نيستند و در قسمت هاي مختلف ويندوز هم معمولا فايل هايي دارند.‏

لینک به دیدگاه

البته برنامه که نه،،اون که حجمی نداره که بخام فشردش کنم،کارم الان فقط بابازیه،یه بازی ای رو خودم از نت گرفته بودم خودش کلا نصب بود ،داخل پوشه c++2008 رو گذاشته بود که یعنی مثلا اینو نیاز داره منم نصب کردم و دایرکت ایکس هم چون همیشه اپدیته،کلیک کردم رو بازی و بالا اومد ،اسکایریم هم خریده بودم خودش نصب بود فقط بایستی از فشرده خارجش میکردی،یه بازی حجمش ۱.۵ گیگ بود برای تست فشرده کردم شد ۶۵۰،بخاطر همین خیلی الان برام جالب شده،مثلا بازی ۷.۵ گیگی رو جا بدی روی یدونه dvd مسلما بهتره

لینک به دیدگاه

من assassins creed 1 رو سیستم قدیمیم نصب نمیشد ، دی وی دی داده بودم رفیقم (چون برای اون نصب میشد) برام همون فایل هایی ک تو هاردش بود رو ریخته بود، بعد چندین سال چند ماه پیش دوبارع از دی وی دی ریختم تو هاردم و اجراش کردم البته دیدم حال نمیده زودحذفش کردم 

بهر حال شدنیه، فقط بعضی برنامه ها ک دیتاهاشونو پراکنده میکنن تو چند جا رو باید دقت کنید

کلن باید نشانی ها رو درست بدید دیگه چون برنامه مراجعه میکنه به اون نشانی مورد نظرش و دنبال فایل های مورد نظرش میگرده اگه پیدا نکنه ارور میده. 

لینک به دیدگاه

فرقي نداره منظورم كلي بود براي بازي كه يه سري بازي هاي كم حجم خيلي قديمي ميشد ولي بازي هاي الان كه ١٠٠٪‏ نميشه.

البته اگه تغييري تو ويندوز و فايل ها بوجود نياد ممكن هست بشه ولي من يك بار خيلي وقت پيش امتحان كردم نشد..

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

فرقي نداره منظورم كلي بود براي بازي كه يه سري بازي هاي كم حجم خيلي قديمي ميشد ولي بازي هاي الان كه ١٠٠٪‏ نميشه.

البته اگه تغييري تو ويندوز و فايل ها بوجود نياد ممكن هست بشه ولي من يك بار خيلي وقت پيش امتحان كردم نشد..

البته الان nfs rivals به صورت فایل نصب شده دارم . راحت و بدون کرش اجرا میشه . اما بهترین حالت برای هر برنامه ای مخصوصا بجز بازی ها بهتره که نصب بشن از روی فایل اصلی

ویرایش شده توسط leader
لینک به دیدگاه

می تونی از کل سیستم عامل و برنامه های نصب شده با پاراگون پشتیبان بگیری که خودش فشرده سازی هم می کنه.

اکرونیس ترو ایمیج هم اینکار رو می کنه، اما نظر من به پاراگون نزدیکتره.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

معمولا جواب نمی ده

اما نکته مهم تر اینه که خود دی وی دی اصلا راه مناسبی واسه بکاپ نگه داشتن نیست

جدا از اینکه بسیار آسیب پذیر و نا مطمئنه، بعد از مدتی بدون داشتن هیچ خشی دیگه خونده نمی شه

هزینه دیسک خام هم زیاده و مثلا 100 تا که بگیری به هراه یه رایتر هزینه اش بیشتر از یک هارد نو می شه

اما هارد اگه خواستی بگیری ظرفیت بالا بگیر، زودتر از اونکه فکر کنی پر می شه

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، SaeedEminem2 گفته است :

معمولا جواب نمی ده

اما نکته مهم تر اینه که خود دی وی دی اصلا راه مناسبی واسه بکاپ نگه داشتن نیست

جدا از اینکه بسیار آسیب پذیر و نا مطمئنه، بعد از مدتی بدون داشتن هیچ خشی دیگه خونده نمی شه

هزینه دیسک خام هم زیاده و مثلا 100 تا که بگیری به هراه یه رایتر هزینه اش بیشتر از یک هارد نو می شه

اما هارد اگه خواستی بگیری ظرفیت بالا بگیر، زودتر از اونکه فکر کنی پر می شه

برادر همه این حرفا قبوله زمانی که از لحاظ مالی مشکلی نداشته باشی،من اگه داشتم میرفتم یدونه هارد ۶ترا وسترن دیجیتال صرفا مدل سبز رو میخریدم،تا ۵سال بعدم پر نمیشه،،،البته من الان دیسک سونی پک ۵۰تایی گرفتم ۳۰ت ،بنظر میاد اصل تایوان هم باشن ،چون که تست disk quality که گرفتم ۹۷از ۱۰۰داده که درواقع بیشترین نمره ایه که میشه از یه دیسک رایت شده گرفت،همین فعلا برام کافیه تا بار بعدی که دوباره هارد پر بشه باز یه بسته دیگه میگیرم،تا زمانی که پول هارد ۴ترا به بالا دربیاد

لینک به دیدگاه

برای بازی هایی که به صورت شرکتی اومدن بیرون نمیتونین این کار رو بکنین (یعنی فایل نصب توسط شرکت سازنده و ... )

ولی بازی هایی که نسخه ری/پک شده هستن، یعنی به اصطلاح فشرده شده و با آخرین آپدیت و تغییرات که بعضی افراد خاص مثل خانوم فیت یا بلک باکس یا کورپک (fitgirl = blackbox- corepack ) و بعضی دیگه مثل اسکیدرو  و ... به راحتی میتونین این کار رو بکنین

البته یه نکته! این پک شده ها خودشون بیشترین میزان فشرده سازی رو دارن و عملا شما بیاین همون بازی نصب شده رو زیپ کنین بسیار بسیار بیشتر از فایلی هست که این پَکِر ها تو سایتشون گذاشتن، و سایت های ایرانی هم از روی اونها به اصطلاح اسکی میرن

نتیجه گیری: بهترین کار (از نظر حافظه) خریداری یا دانلود نسخه های فشرده بازی هاست و بهترین کار (از نظر کیفیت) تهیه نسخه اصلی بازی هاست منتها حجم به مراتب بیشتر خواهد شد

برای نمونه، fitgirl بازی Call of Duty: Black Ops 3 v77.0.0.0 + All DLCs رو که حجم اصلیش 138 گیگابایت هست فشرده کرده و با حجم 32.4 گیگابایت در دسترس قرارداده و شما عمرا بتونین با ابزاری مثل 7zip این حجم فشردگی رو روی بازی اصلی اعمال کنین

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

احسان جان کاملا توضیح دادن اما بازی های تحت استیم رو گیم لابرریش رو میتونید کپی کنید مشکلی پیش نمیاد

لینک به دیدگاه

سلام متاسفانه  dvd ها بعد یه مدت فاسد میشن و دسترسی به اطلاعات غیر ممکن میشه ...

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، EhsanCPU گفته است :

سلام متاسفانه  dvd ها بعد یه مدت فاسد میشن و دسترسی به اطلاعات غیر ممکن میشه ...

دقيقا اتفاقي كه براي ارشيو من افتاد سه سال پيش كسي نبود بهم اينو بگه الان ٢٠ تا دي وي دي بك اپ از اون موقع دارم يه دونه خش هم رو هيچكدومشون نيست ولي تو هيچي دي وي دي رامي خونده نميشن...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...