رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید لپ تاپ استوک *** لطفا راهنمایی کنید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود به همه دوستان و سروران عزیز

خواهشمندم راهنمایی بفرمائید تا یک خرید مناسب را داشته باشم ... امیدوارم مثل همیشه بنده رو با نظرات ارزشمندتون راهنمایی کنید

*** دنبال یک لپ تاپ استوک هستم ( به این دلیل که با بودجه من لپ تاپ مناسب آک پیدا نمیشه ) بودجه نهایتا تا یک میلیون و دویست هزار 1.200.000 تومان ***

صرفا جهت برنامه نویسی از قبیل سی شارپ ، اندروید و طراحی وب ( برنامه هایی که من باهاشون کار دارم Visual Studio , Android Studio , و ...

دو تا اولویت بندی دارم :

1- یا Resolution بالایی داشته باشه مثلا فول اچ دی باشه ( 1920*1080)

2- یا نه کوچولو باشه و سبک و همچنین باریک و جمع و جور

در واقع من فکر نمی کنم بشه هر دو رو باهم در یک لپ تاپ جمع کرد اگر هم بشه با این بودجه قطعا محال هست ... خب قاعدتا باید یکی از این اولویت ها رو فدای اون یکی کنم

از لحاظ مشخصات سخت افزاری هم دیگه یه چیزی باشه که جوابگوی کاری من دارم باشه

ممنون و سپاسگزارم ...

دوستان اگر فروشگاه اینترنتی یا جایی رو هم میشناسید که استوک داشته باشه برای فروش ممنون میشم لینک بدید

یاحق

لینک به دیدگاه

سلام

لپ تاب دست دوم ریسک پذیر است؛  از این جهت سعی کنید لپ تاب  با مارک معتبر تهیه کنید..

چند روز پیش لپ تاب سونی با مشخصات خوب گرفتم .. منجمله پردازنده i7 -و 12 گیگ رم + کارت گرافیک انویدیا با دوگیگ واقعی که تا 6 گیگ شر می شود.

و مهمتر اینکه صفحه لمسی فول اچ دی  هم هست که در حین مسافرت  عالیه...

همین مشخصات را در برند دیگری از لپ تاب استوک برای خرید سراغ داشتم اما ترجیح دادم سونی بگیرم چون واقعا سونی در بخش لپ تاب  عالی عمل کرده بود. چه از لحاظ کیفیت قطعات و بدنه و چه از لحاظ طراحی.

اما با توجه به بودجه شما محدوده خریدتان کم می شود و باید سراغ مارک های دیگری بروید. مثلا lenovo-hp-dell

لینک برخی لپ تاب های استوک متناسب با محدوده خریدتان

سامسونگ corei7

پروبوک HP 6570b

لپ تاپ DELL LATITUDE E6430
لپ تاپ DELL LATITUDE E6430

لپ تاپ  HP Pavilion DV6 2141

لپ تاپ اچ پی 10001205 تی ایکس

Macbook pro

نکته: (هنگام تحویل جنس استوک وسواس به خرج دهید)  در خرید اینترنتی به ویژه جنس استوک سعی کنید بعد از هماهنگی با فروشنده حضوری خرید کنید و چنانچه رد پای واسطه های اینترنتی  در میان است حتما به قوانین این سایت ها به دقت  توجه کنید.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

درود، من چندتایی خریدم، هیچکدوم مشکلی نداشتن. حتالمکان Dell بخرید. 

Buylcd.ir

لینک به دیدگاه

ممنون از نظراتتون ...

دوستان این توضیح رو بدم اولا اینکه مدنظرم استوک اروپایی هستش

و دوم اینکه اولویت دوم برام اهمیت بیشتری داره یعنی اگر بتونم یه لپ تاپ کوچولو مثلا 13 اینچ گیر بیارم که هر جا خواستم برم حملش کنم  و وزنش زیاد نباشه خیلی بهتر هست ... البته برای استفاده من هم از لحاظ سخت افزاری  کم نیاره

ممنون  . همچنان منتظر نظرات ارزشمند شما بزرگواران هستم

لینک به دیدگاه

درود

این لینک رو ببین:

https://forum.persiantools.com/threads/فروش-انواع-لپ-تاپ-استوک-و-کارکرده-بهترین-کیفیت-بالاترین-میزان-تنوع-کالا-ارشیو-فیلم-بروز-رسانی4دی.721904/

من ازش خرید کرده‌ام، منصف و معتبره. lenovo  x230 فکر کنم به کارت بیاد.

اگر تهران هستی، جایی رو می‌شناسم که حضوری می‌تونی خرید کنی.

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

این لینک رو ببین:

https://forum.persiantools.com/threads/فروش-انواع-لپ-تاپ-استوک-و-کارکرده-بهترین-کیفیت-بالاترین-میزان-تنوع-کالا-ارشیو-فیلم-بروز-رسانی4دی.721904/

من ازش خرید کرده‌ام، منصف و معتبره. lenovo  x230 فکر کنم به کارت بیاد.

اگر تهران هستی، جایی رو می‌شناسم که حضوری می‌تونی خرید کنی.

ممنون متاسفانه خیر شیراز هستم ... اگر همشهری های عزیز جایی رو توی شیراز بلدند بگن برم یه نگاهی بندازم ... شنیدم سمت ملاصدرا یکی دو جا هست ولی آدرس دقیق ندارم

البته مهمتر از اون جای مطمئنی رو نمیشناسم

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Darksiren.s گفته است :

ممنون متاسفانه خیر شیراز هستم ... اگر همشهری های عزیز جایی رو توی شیراز بلدند بگن برم یه نگاهی بندازم ... شنیدم سمت ملاصدرا یکی دو جا هست ولی آدرس دقیق ندارم

البته مهمتر از اون جای مطمئنی رو نمیشناسم

لینک اولی که فرستادم جهرمه و قیمتهاش مناسبه و کاملا مطمئنه. شیراز هم یک نفر رو کمربندی فرزانگان می شناسم ولی قیمتهاش به خوبی اون نیست.

لینک به دیدگاه

دوستان و اساتید گرامی اگر نکته ای چیزی هست بفرمائید ممنون میشم ...

یه سوال دیگه اگر موردی هست که در هنگام خرید لپ تاپ استوک اروپایی باید رعایت کنم بگید تا در هنگام خرید حواسم رو جمع کنم

ممنون

لینک به دیدگاه

بیشتر به شانست بستگی داره. همه فروشگاه ها گارانتی ۱ ماهه معمولا میدن

لینک به دیدگاه

از جایی بگیر که فاکتور بدن و یک هفته با بیشتر روی فاکتور مهلت آزمون یا گارانتی. روی فاکتور سریال دستگاه باید نوشته بشه.

با خودت برنامه‌های pc mark و aida64 رو ببر و مخصوصا اولی رو نصب و اجرا کن. گزینه‌ی creative سنگین ترین حالتشه و ممکنه یک ساعت و بلکه بیشتر طول بکشه.

درگاهها و همه ی کلیدهای صفحه کلید رو بررس.

آزمون آنلاین سلامت صفحه کلید:

http://en.key-test.ru/

این برنامه رو هم با خودت ببر ممکنه اینترنت در دسترس نباشه.

https://www.passmark.com/products/keytest.htm

با این شماره ها به نام شفیعی تماس بگیر:

09170640512

09335635690

می تونی حضوری خرید کنی، منتها نمی دونم الان شرایط گارانتی و مهلت آزمونش چطوره، قیمتهاش از ملاصدار دست کم 10 درصد ارزان تره.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در در 1395/10/10, 13:46:30، Darksiren.s گفته است :

دو تا اولویت بندی دارم :

1- یا Resolution بالایی داشته باشه مثلا فول اچ دی باشه ( 1920*1080)

2- یا نه کوچولو باشه و سبک و همچنین باریک و جمع و جور

در واقع من فکر نمی کنم بشه هر دو رو باهم در یک لپ تاپ جمع کرد اگر هم بشه با این بودجه قطعا محال هست ... خب قاعدتا باید یکی از این اولویت ها رو فدای اون یکی کنم

یاحق

سلام

چه کانفیگی مد نظرتون هست؟؟ cpu i3-i5-i7 چقدر رم داشته باشه؟؟

پردازنده گرافیکی مجزا لازم دارین ؟؟

من این دو تا اولویت قرار میدن بعدا سراغ جزئیات دیگر مثل صفحه نمایش چی هست باتریش چیه

ولی بودجه پایین هست استوک هم دیدم زیاد ارزون نیست اگر پردازنده گرافیکی مجزا داشته باشه با قیمت لپ تاپ آکبند برابری میکنه!!

ویرایش شده توسط alireza3dshadow
لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، alireza3dshadow گفته است :

سلام

چه کانفیگی مد نظرتون هست؟؟ cpu i3-i5-i7 چقدر رم داشته باشه؟؟

پردازنده گرافیکی مجزا لازم دارین ؟؟

من این دو تا اولویت قرار میدن بعدا سراغ جزئیات دیگر مثل صفحه نمایش چی هست باتریش چیه

ولی بودجه پایین هست استوک هم دیدم زیاد ارزون نیست اگر پردازنده گرافیکی مجزا داشته باشه با قیمت لپ تاپ آکبند برابری میکنه!!

من کارم رو توضیح دادم بیشتر با اندروید استودیو و ویژوال استودیو کار می کنم میخوام کم نیاره دیگه ... اگر هم گفتم کوچولو و جمع و جور میخوام به این علت هست راحت بشه حملش کرد و مدام همرام باشه

ممنون

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Darksiren.s گفته است :

من کارم رو توضیح دادم بیشتر با اندروید استودیو و ویژوال استودیو کار می کنم میخوام کم نیاره دیگه ... اگر هم گفتم کوچولو و جمع و جور میخوام به این علت هست راحت بشه حملش کرد و مدام همرام باشه

ممنون

یعنی cpu پنتیوم داشته باشه هم کاره شما هم راه میندازه ؟؟

این العان تقریبا ارزونترین لپ تاپ full hd بازار هست 

https://www.digikala.com/Product/DKP-191483/لپ-تاپ-15-اینچی-ایسوس-مدل-x540la-b

یا وزن مهمه برات کروم بوک هستن ولی کانفیگ در حد در پیت !

https://www.digikala.com/Product/DKP-148259/لپ-تاپ-11-اینچی-ایسر-مدل-aspire-one-cloudbook-11-a

پارسال همین موقع لپ تاپ های بود که 4گیگ گرافیک gt 940m داشت با صفحه نمایش لمسی  کف قیمت 1600-1700 بود !!

امسال نگاه میکنم اینا که اصلا نیستن مدل های اومدن به لعنت خدا نمی ارزن !!

مثل این https://www.digikala.com/Product/DKP-105832/لپ-تاپ-15-اینچی-ایسر-مدل-اسپایر-e5-573tg

اینم یک لپ تاپ میان رده پارسال بود العان تک وتوک دیدم پشت ویترین مغازه ها خاک میخوره آخرین با یادمه 1/600-1700 بود

https://www.digikala.com/Product/DKP-59665/لپ-تاپ-لنوو-آیدیاپد-z5075

استوک های که شما مد نظرت هست پردازنده های نسل های قبل داره لپ تاپ های قدیمی به شدت سنگین وزن هستن

به نظرم تا 2 کیلو سبک وزن محسوب میشه بگرد نمونه دست دوم سالم کم کار نه استوک مثلا لپ تاپ های فوقش 1 سال پیش اگر گارانتی هم ازش مونده باشه چه بهتر ببین میتونی پیدا کنی با بودجه تون بخوره  احتمالا باسه لپ تاپ دست دوم

استوک ریکس زیاده داره بستگی داره به خیلی عوامل 

ویرایش شده توسط alireza3dshadow
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...