رفتن به مطلب

ناتوانی در اتصال گیرنده دیجیتال به ویندوز 10 -64

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ب همه

یه مدل گیرنده دیجیتال snowa دارم  بدین شکل

5908ee974e84f_snowa-sdvb-900pc-usb-dvb-t---.thumb.jpg.80fafbb8426017a8c62a838831ff8ba1.jpg

.توی ویندوز ۷  -64 بیت بدون مشکل با درایور خودش به همراه نرم افزار total media  و هم با مدیا سنتر ویندوز کار میکنه

ولی توی ویندوز ۱۰ نسخه 64 بیت اصلا کار نمیکنه (و همچنین ۳۲ بیت هم همین مشکل رو داره) ...البته با ذکر جزیات باید بگم خود ویندوز واسش درایور نصب کرده و توی device manager قسمت HID_ usb input device میشناسش که احتمالا واسه مادون قرمزش باشه

وقتی میخوام از روی سی دی درایورشو نصب کنم خطای سازگاری با سیستم عامل رو میده

total media رو هم نصب کردم : موقع جستجوی کانال هنگ میکنه و میاد بیرون

لطفا کسی که تونسته روی ویندوز ۱۰ -۶۴ بیتی نصبش کنه راهنماییم کنه 

ویرایش شده توسط ashkan_83
لینک به دیدگاه

درود

از شرکت تولیدکننده‌اش بخواید درایور ویندوز 10 رو براتون بفرسته

لینک به دیدگاه

سلام ب همه

یه مدل گیرنده دیجیتال snowa دارم  

.توی ویندوز ۷  -64 بیت بدون مشکل با درایور خودش به همراه نرم افزار total media  و هم با مدیا سنتر ویندوز کار میکنه.با ویندوز ۱۰ لپتاپم که ۳۲ بیتی هست هم مشکلی نداره

ولی توی ویندوز ۱۰ نسخه 64 بیت اصلا کار نمیکنه ...البته با ذکر جزیات باید بگم خود ویندوز واسش درایور نصب کرده و توی device manager قسمت HID_ usb input device میشناسش که احتمالا واسه مادون قرمزش باشه

وقتی میخوام از روی سی دی درایورشو نصب کنم خطای سازگاری با سیستم عامل رو میده

total media رو هم نصب کردم : موقع جستجوی کانال هنگ میکنه و میاد بیرون

لطفا کسی که تونسته روی ویندوز ۱۰ -۶۴ بیتی نصبش کنه راهنماییم کنه 

برید داخل سی دی. اون درایور راست کلیک و پراپرتیس. درسربرگ compatibility میتونی ویندوز انتخابی که میخواین نرم افزار تشخیص بده رو انتخاب کنین و درایور و برنامه هاشو نصب کنین

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

از شرکت تولیدکننده‌اش بخواید درایور ویندوز 10 رو براتون بفرسته

ممنون.این گزینه رو هم باید پیگیری کنم اگه از هیچ راهی به جواب نرسیدم.هرچند توی وب سایتش ننوشته که از ویندوز ۱۰ پشتیبانی میکنه و تعهدی از این بابت ندارن

در 1 ساعت قبل، hamed_crazy گفته است :

برید داخل سی دی. اون درایور راست کلیک و پراپرتیس. درسربرگ compatibility میتونی ویندوز انتخابی که میخواین نرم افزار تشخیص بده رو انتخاب کنین و درایور و برنامه هاشو نصب کنین

ممنون .امشب امتحان میکنم خبرشو میدم

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، hamed_crazy گفته است :

امتحان کردم ولی بی فایده بود ...

باز هم ممنون

لینک به دیدگاه

امروز دوباره چک کردم و دیدم که با ویندوز 10 32 بیت هم دقیقا همین مشکل رو دارم

لینک به دیدگاه

سلام .این دو مورد روهم  میتونید مطالعه و تست کنید:

جهت نصب و راه اندازی  Snowa USB DVB-T در ویندوز ۱۰ ابتدا باید به قسمت Device Manager رفته و با کلیک راست کردن و انتخاب گزینه  Update Driver Software و  بعد انتخاب اتصال به اینترنت و انتخاب Search automatically for updated driver software  داریور مناسب ویندوز ۱۰ به صورت خودکار دانلود و نصب میشود و بعد از نصب درایور با استفاده از ۲ برنامه DVB Dream و یا با نصب K-Lite Codec Pack واستفاده از Media Player Classic امکان استفاده از USB DVB-T اسنوا در ویندوز ۱۰  فراهم می شود.

مورد دوم مشکل نصب در ویندوز10 :

برو تو این پوشه
%temp%
همه رو انتخاب کن و همرو پاک کن. اونایی که پاک نمیشن رو Skip بزن

رو همون درایور گیرنده دیجیتالت که داری کلیک کن و اجراش کن. اما نصبش نکن. بزار باز بمونه
حالا تو همون %temp% یه پوشه جدید درست شده.
برو توش چند تا فایل داره. یکیش فرمتش ini هست. راست کلیک کن روش و install بزن.
اگه بری تو Device Manager میبینی که نصب شده کامل.

p30download.com

narseh.com

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، ahmadsa گفته است :

سلام .این دو مورد روهم  میتونید مطالعه و تست کنید:

جهت نصب و راه اندازی  Snowa USB DVB-T در ویندوز ۱۰ ابتدا باید به قسمت Device Manager رفته و با کلیک راست کردن و انتخاب گزینه  Update Driver Software و  بعد انتخاب اتصال به اینترنت و انتخاب Search automatically for updated driver software  داریور مناسب ویندوز ۱۰ به صورت خودکار دانلود و نصب میشود و بعد از نصب درایور با استفاده از ۲ برنامه DVB Dream و یا با نصب K-Lite Codec Pack واستفاده از Media Player Classic امکان استفاده از USB DVB-T اسنوا در ویندوز ۱۰  فراهم می شود.

مورد دوم مشکل نصب در ویندوز10 :

برو تو این پوشه
%temp%
همه رو انتخاب کن و همرو پاک کن. اونایی که پاک نمیشن رو Skip بزن

رو همون درایور گیرنده دیجیتالت که داری کلیک کن و اجراش کن. اما نصبش نکن. بزار باز بمونه
حالا تو همون %temp% یه پوشه جدید درست شده.
برو توش چند تا فایل داره. یکیش فرمتش ini هست. راست کلیک کن روش و install بزن.
اگه بری تو Device Manager میبینی که نصب شده کامل.

p30download.com

narseh.com

خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز

با dvb dream کار راه افتاد

فکر میکردم فقط مخصوص کارت های رسیور باشه ولی اینجا هم کار راه اندازه

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...
در در 14 اردیبهشت 1396 در 16:46، ashkan_83 گفته است :

خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز

با dvb dream کار راه افتاد

فکر میکردم فقط مخصوص کارت های رسیور باشه ولی اینجا هم کار راه اندازه

سلام دوست عزیز

منم  دقیقاً با همین دستگاه همین مشکل را دارم؛ فروشنده و نمایندگی میگن درایور این دستگاه فقط تا ویندوز 7 ساپورت می‌کنه.

سوال من اینه که DVB Dream فقط برنامه پخش کننده‌اس. میشه بفرمایید درایورش (برای ویندوز 8.1 یا 10) رو از کجا گیر آوردین؟

خیلی ممنون میشم اگه لطف کنید و درایور رو در اختیار من هم بذارین.

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام

من خودم این مدل مبدل دیجیتال و دارم و بر روی ویندوز 10 مدل 64 بیتی دارم استفاده میکنم..بهتون میگم چطوری

اولش که نصب میخواستم بکنم ویندوز ریستارت میشد و نمیتونستم درایور و نصب کنم ولی بعدش راهشو پیدا کردم

از روی سی دی درایو و کپی کنید و مسیر زیر وبرید:

جهت نصب و راه اندازی  Snowa USB DVB-T در ویندوز ۱۰ ابتدا باید به قسمت Device Manager رفته و با کلیک راست کردن و انتخاب گزینه  Update Driver Software و  بعد انتخاب اتصال به اینترنت و انتخاب Search automatically for updated driver software  داریور مناسب ویندوز ۱۰ به صورت خودکار دانلود و نصب میشود ...

بعد دستگاه و باید حتما به usb2 وصل کنید نه Usb3 ...اصل مشکل اینجاست و این باعث ریستارت ویندوز میشد...پورت باید حتما usb2 باشه...ویندوز هم باید نسخه Enterprise باشه ..درایور و که نصب کردید و آپدیت هم کردید بعدش برید TotalMedia 3.5 و نصب کنید.. ..بعد از نصب TotalMedia 3.5 هم برید توی محیط نصب شده و فایل AF15BDAEX.dll و حذف کنید تا بشه TotalMedia 3.5  و اجرا کرد. وسلام و از دستگاه براحتی استفاده کنید. تو هیچ سایتی آموزش اینو نگذاشته  و من چون خودم این مشکل و داشتم و روزها وقتم صرفش شد اینجا عضو شدم فقط همینو بهتون یاد بدم.

ویرایش شده توسط maya2020
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...