رفتن به مطلب

سیستم شات داون نمیشه تو sleep مونده

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من چند وقت پیش سیستممو تو اسلیپ کردم بعدا شات داون میکردم و ... دو سه روزه اینکارو میکردم فک میکردم خاموشه الان که به موس توجه کردم دیدم بعد از خاموش کردن پی سی روشنه دکمه کیبوردو زدم دیدم روشن شد

باید چیکار کنم از حالت اسلیپ خاموش شه ؟

چند بار گزینه شات دون رو زدم با دکمه روی کیس پشت پاور بازم نمیشه...

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

کامپیوترو از برق بکش دوباره بزن ! xD به همین سادگیxD

خب این که نشد راه قطعات آسیب میبینن 

این کشیدن از برق دیگه آخرین راهه

لینک به دیدگاه

نگران نباش قطعات اونقدر ظریف نیستن. من خودم قبلا کابل پاورم مشکل داشت هر 10 روز یبار وسط کار خاموش میشد الان دارم با همون کامپیوتر پیام میدم.

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

نگران نباش قطعات اونقدر ظریف نیستن. من خودم قبلا کابل پاورم مشکل داشت هر 10 روز یبار وسط کار خاموش میشد الان دارم با همون کامپیوتر پیام میدم.

منم چندسال پیش کامپیوتر داشتم هفته ای 3 بار ویندوز عوض میکردم ولی دوست من این راهکارو پیشنهاد نده و دنبال راه حل منطقی تر باش 

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

چشم :)

در 11 ساعت قبل، mnbv172 گفته است :

منم چندسال پیش کامپیوتر داشتم هفته ای 3 بار ویندوز عوض میکردم ولی دوست من این راهکارو پیشنهاد نده و دنبال راه حل منطقی تر باش 

در 11 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

ممنون از همتون ولی واقعا یعنی اگر یکبار در حالت اسلیپ بزارم دگ راهیی نداره بتونم خاموش کنم باید حتما با این برخورد خشن از خجالتش درام؟ :14_relaxed:

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، amirhoseinkqz گفته است :

ممنون از همتون ولی واقعا یعنی اگر یکبار در حالت اسلیپ بزارم دگ راهیی نداره بتونم خاموش کنم باید حتما با این برخورد خشن از خجالتش درام؟ :14_relaxed:

جواب کاملی ندارم و منتظرم آقای بهمنیان بیان و پاسخ بدن چون تجربه شون بسیار بالاست

@سعید بهمنیان

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، mnbv172 گفته است :

جواب کاملی ندارم و منتظرم آقای بهمنیان بیان و پاسخ بدن چون تجربه شون بسیار بالاست

@سعید بهمنیان

چون اخه دوباره چند ساعت پیش شات داون کردم ولی هنوز تو حالت اسلیپ مونده و موس روشنه با زدن دکمه کیبورد سیستم میاد بالا...

مجبور شدم باز از دکمه پشت پاور خاموش کنم

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، amirhoseinkqz گفته است :

چون اخه دوباره چند ساعت پیش شات داون کردم ولی هنوز تو حالت اسلیپ مونده و موس روشنه با زدن دکمه کیبورد سیستم میاد بالا...

مجبور شدم باز از دکمه پشت پاور خاموش کنم

ببینم ریستارت که میکنی ریبوت میشه ؟ 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mnbv172 گفته است :

ببینم ریستارت که میکنی ریبوت میشه ؟ 

یعنی چی ؟ ریستارت میکنم صدای بایوس (بوقه) میاد و میره برای لود ویندوز

لینک به دیدگاه

یعنی چی ؟ ریستارت میکنم صدای بایوس (بوقه) میاد و میره برای لود ویندوز

احتمالا یکی از برنامه ها بسته نمیشه که نمیذاره کامل خاموش بشه 

احیانا با دکمه کیبورد که کیسو خاموش نمیکنی ؟ 

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

احتمالا یکی از برنامه ها بسته نمیشه که نمیذاره کامل خاموش بشه 

احیانا با دکمه کیبورد که کیسو خاموش نمیکنی ؟ 

نه با شات داون استارت

لینک به دیدگاه

نه با شات داون استارت

پاور دیگه ای نداری تست کنی ؟ اقدام به تعویض ویندوز نکردی؟

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

پاور دیگه ای نداری تست کنی ؟ اقدام به تعویض ویندوز نکردی؟

پاور نه، ویندوز عوض نکردم 10 ، 5-6 ماهه روشه...

لینک به دیدگاه

پاور نه، ویندوز عوض نکردم 10 ، 5-6 ماهه روشه...

احتمالا با تعویض ویندوز حل بشه ولی شما بلدی رو حالت safemod  ویندوز 10 رو اجرا کنی؟ اگه بله اجرا کن و خاموش کن ببین نتیجه چی میشه 

لینک به دیدگاه

درود

یه نرم افزار / سرویس ویندوز / یا ابزار امنیتی / یا در نهایت یک پروسه گیرکرده در حلقه تکرار باعث این مشکل شده.

بهتره با نرم افزار windows 10 manager  تست کنید و ایراداتش رو از قسمت Repair و Startup پیدا کنید.

Startup شامل مواردی میشه که موقع بوت سیستم و بالا اومدن ویندوز اجرا میشن و احتمالا شما از خیلی‌هاشون خبر ندارین

اگه اندکی حرفه‌ای تر باشین با استفاده از دستور msconfig و تایپ اون در منوی استارت می‌تونین سرویس‌های مزاحم یا اضافی رو هم غیرفعال کنین (ولی شدیدا توصیه میشه اگه با سرویس‌ها آشنایی ندارین از این بخش نوشته بنده چشم‌پوشی کنین چون ممکنه با غیرفعال کردن یک سرویس دیگه ویندوزتون بالا نیاد یا مشکلات عدیده ای براش پیش بیاد)

تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید

البته تمام مواردی که بنده عرض کردم برای  Shut Down هست و نه Sleep

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

خب عزیز شما خودت انگار بین اسلیپ و شات داون گیج شدی اسلیپ اصلش اونجوره که با دکمه که میزنی سیستم روشن بشه البته میتونی توی دیوایس منیجر کاری کنی که موس و کیبورد هم خاموش بشه و دیگه وقتی دکمه میزنی سیستم رو روشن نکنه از طریق گزینه Allow to turn off this device. فرق اسلیپ با شات داون هم توی رفتن سی پی یو و رم به حالت استندبای هست

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، mnbv172 گفته است :

احتمالا با تعویض ویندوز حل بشه ولی شما بلدی رو حالت safemod  ویندوز 10 رو اجرا کنی؟ اگه بله اجرا کن و خاموش کن ببین نتیجه چی میشه 

از حالت safe mode رفتم شات داون کردم شات داون شد دگ از اسلیپ خارج شد الان دوباره از حالت عادی که خاموش کردم تو اسلیپ میمونه یعنی باز با یک دکمه اماده شروع بکاره (فکر کنم به مرور کامپیوتر اسیب میبینه و برق زیادی مصرف میشه ؟؟)

در 9 ساعت قبل، Astrix گفته است :

خب عزیز شما خودت انگار بین اسلیپ و شات داون گیج شدی اسلیپ اصلش اونجوره که با دکمه که میزنی سیستم روشن بشه البته میتونی توی دیوایس منیجر کاری کنی که موس و کیبورد هم خاموش بشه و دیگه وقتی دکمه میزنی سیستم رو روشن نکنه از طریق گزینه Allow to turn off this device. فرق اسلیپ با شات داون هم توی رفتن سی پی یو و رم به حالت استندبای هست

ممنون از راهنماییت شاید من بد نوشتم منظورم اینه که میخوام دگ تو حالت اسلیپ نمونه یا مثلا فقط اون موقع که میخوام اسلیپ شه بعدش دگ بتونم شات داون کنم که الکی کامپیوتر اماده به کار نباشه... ولی هر کاری میکنم باز کامپیوتر تو حالت اسلیپ میمونه فقط تو حالت سیف مود شات داون شد بطور کامل....

در 9 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود

یه نرم افزار / سرویس ویندوز / یا ابزار امنیتی / یا در نهایت یک پروسه گیرکرده در حلقه تکرار باعث این مشکل شده.

بهتره با نرم افزار windows 10 manager  تست کنید و ایراداتش رو از قسمت Repair و Startup پیدا کنید.

Startup شامل مواردی میشه که موقع بوت سیستم و بالا اومدن ویندوز اجرا میشن و احتمالا شما از خیلی‌هاشون خبر ندارین

اگه اندکی حرفه‌ای تر باشین با استفاده از دستور msconfig و تایپ اون در منوی استارت می‌تونین سرویس‌های مزاحم یا اضافی رو هم غیرفعال کنین (ولی شدیدا توصیه میشه اگه با سرویس‌ها آشنایی ندارین از این بخش نوشته بنده چشم‌پوشی کنین چون ممکنه با غیرفعال کردن یک سرویس دیگه ویندوزتون بالا نیاد یا مشکلات عدیده ای براش پیش بیاد)

تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید

البته تمام مواردی که بنده عرض کردم برای  Shut Down هست و نه Sleep

از قسمت repair center رفتم اسکن رو زدم اینارو زد

Untitled.jpg

111.jpg

لینک به دیدگاه

از حالت safe mode رفتم شات داون کردم شات داون شد دگ از اسلیپ خارج شد الان دوباره از حالت عادی که خاموش کردم تو اسلیپ میمونه یعنی باز با یک دکمه اماده شروع بکاره (فکر کنم به مرور کامپیوتر اسیب میبینه و برق زیادی مصرف میشه ؟؟)

ممنون از راهنماییت شاید من بد نوشتم منظورم اینه که میخوام دگ تو حالت اسلیپ نمونه یا مثلا فقط اون موقع که میخوام اسلیپ شه بعدش دگ بتونم شات داون کنم که الکی کامپیوتر اماده به کار نباشه... ولی هر کاری میکنم باز کامپیوتر تو حالت اسلیپ میمونه فقط تو حالت سیف مود شات داون شد بطور کامل....

Untitled.jpg

111.jpg

من باشم ویندوزو تعویض میکنم به احتمال قوی یک جای کار یا برنامه یا ایکی از سرویس های ویندوز به مشکل خورده

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، amirhoseinkqz گفته است :

بالای نرم افزار کلی تب مربوط به repair داره، همه رو بزن، اسکن و repair کن و بعد نتیجه رو اعلام کنین

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

بالای نرم افزار کلی تب مربوط به repair داره، همه رو بزن، اسکن و repair کن و بعد نتیجه رو اعلام کنین

ریپرهارو انجام دادم حتی یع نرم افزار که فک میکردم بخاطر اونه حذف کردم بازم اوکی نشده

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، amirhoseinkqz گفته است :

ریپرهارو انجام دادم حتی یع نرم افزار که فک میکردم بخاطر اونه حذف کردم بازم اوکی نشده

بعد از این کار" شات داون" کن و بذار اتوماتیک خاموش بشه حتی اگه چندساعت هم طول بکشه...

Usb هرچیزی داری جدا کن

برق رو قطع کن و بعد چنددقیقه مجدد روشن و تست کن

بازم میگم تمام این موارد مربوط به شات داون هستن و اسلیپ منظور من نیست... چون کار اسلیپ چیز دیگریست

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mohamadreza amanloo گفته است :

داداش من یه نظری دارم اگه از کنترل پنل سیخ نزدی بگم راه حل خودمو!

بگو حالا ببینیم

ولی فک کنم یه جارو باسه اینکه نرم افزار های پیش فرض شروع شونده چیا باشن یا نباشن غیر فعال کردم، چون سرعت لود شدن ویندوز حدود 2 دیقس بارم 4 و سی پی g4400 asus h110m-c

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mohamadreza amanloo گفته است :

داداش من یه نظری دارم اگه از کنترل پنل سیخ نزدی بگم راه حل خودمو!

در 2 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

بعد از این کار" شات داون" کن و بذار اتوماتیک خاموش بشه حتی اگه چندساعت هم طول بکشه...

Usb هرچیزی داری جدا کن

برق رو قطع کن و بعد چنددقیقه مجدد روشن و تست کن

بازم میگم تمام این موارد مربوط به شات داون هستن و اسلیپ منظور من نیست... چون کار اسلیپ چیز دیگریست

در در 1396/03/28, 03:33:40، Astrix گفته است :

در در 1396/03/27, 13:54:50، mnbv172 گفته است :

@سعید بهمنیان

در در 1396/03/26, 22:26:22، GRANDAM گفته است :

کامپیوترو از برق بکش دوباره بزن ! xD به همین سادگیxD

اقا دم همتون گرم که وقت گذاشتید

علی الخصوص @mohamadreza amanloo عزیز

اوکی شد فک کنم با اون تنظیمات cmd که نوشته بودی اوکی شد...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...