رفتن به مطلب

Recommended Posts

در 6 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

درود دوست عزیز!

پس احتمالا نمیدونید هرچی تعداد افرادی که در شبکه اتریوم مشغول ماین کردن باشن باعث میشه سختی اتریوم به شدت بره بالا و همین باعث میشه سود دهی کاهش پیداکنه علیرغم افزایش قیمت اتریوم؟؟

با پابلیک کردن این آموزش در یکی از معروفترین فروم های کامپیوتر کشور فکر میکنم خود شما به زودی پشیمون خاهید شد! و البته کلا به ضرر بقیه ماینر ها هم کار کردید!

البته من قصد جسارت و زیرسوال بردن زحمات شما رو ندارم به من هم مربوط نیست چون اصلا ماین نمیکنم! فقط گفتم مطلع باشید هرچی افراد بیشتری از این روش سردر بیارند، بیشتر همگی ضرر خواهند کرد!

تازه فهمیدم چرا هیچوقت هیچ ماینری نمیومد آموزش رو پابلیک کنه!

با اجازه دوستان

بزارين اول يه چيز رو روشن كنم دليل اينكه ماينرها از جمله خودم تمايلي به شركت در مباحث اموزشي نداشتيم سختي شبكه و اين حرفها نبود چون اصولا مگه ايرانيها چقدر هش ريت توليد ميكنن كه بخواد سختي شبكه اتريوم جا به جا بشه؟سختي شبكه دست كسايي هست كه صنعتي ماين ميكنن و خودشون معمولا ژنراتور برق دارن و كلا مزرعه بزرگ  دارن كه بيشتر تو اروپا و امريكا هستن.و يه مسئله ديگه شما بجز اتريوم ميتونيد كوينهاي ديگه هم ماين كنين از جمله z cash يا  اتر كلاسيك كه فعلا سودشون خوبه ولي كمتر از اتريوم هست .

مسئله اصلي اين بود كه ما ميدونستيم تو مملكت گل و بلبل ما به يكباره قحطي شديد قطعات مياد كه دقيقا همين موضوع هم اتفاق افتاد چون ما دسترسي مستقيم به سايتهاي خريد خارجي نداريم و كلا ديگه نه تبديل و رايزر گير مياد نه كارت ماين خوب.

مسئله بعدي اموزش اين دوستمون هست كه خيلي زحمت كشيدن و دستشون هم درد نكنه منتها اموزش بشدت تاريخ گذشته و گنگ هست و نا مفهوم.

تصميم گرفتم يه اموزش خلاصه بزارم كه اذيت نشيد و شما دوستان هم بتونيد درامدي كسب كنين.قبل از اموزش هم بگم شما اتريومي كه گيرتون مياد بايد اول به بيت كوين چنجش كنيد چون صرافيهاي ايران اتريوم مستقيم نميخرن و فقط بيت كوين ميخرن.در ضمن شما بايد براي فروش بيت كوين حتما از نظر صرافي احراز هويت بشيد و يك شماره ثابت داشته باشيد.براي اين منظور بريد تو خود سايت صرافي.

نكته بعدي ميتونيد اتريوم رو تو كيف پولتون نگه داريد تا ارزشش همينطور با گذشت زمان بره بالاتر بعد چنجش كنيد .البته مسئله ايي كه هست امكان داره ارزش اتريوم يك دفعه بخاطر عواملي چون هك و اين حرفها يك دفعه سقوط كنه پس تصميم با خودتون .

نكته بعدي شما ميتونيد با فروش اتريوم در صرافيهاي خارجي مبلغي كه به دلار يا بيتكوين گيرتون مياد رو باهاش در كوينهاي ديگه سرمايه گذاري كنيد و يك دفعه اون كوين ميكشه بالا ارزشش و شما سود زيادي ميكنيد.

خوب بريم سر اموزش خلاصه و ساده

اول از همه اين كيف پول رو دانلود كنيد:

https://www.exodus.io/

يك كيف پول كه چند تا كوين از جمله اتريوم رو ساپورت ميكنه بدون اينكه لازم باشه شما بلاكها رو دانلود كنيد و همچنين قابليت بك اپ و ريستور داره هم با ايميل و هم 12 تا جمله كه اول براي فعال شدنش بايد مقداري به حسابتون واريز بشه.

رو ي گزينه   receiveكه بزنيد حساب شما ساخته ميشه و يه شماره حساب بهتون ميده .

مورد دوم انتخاب poolهست.براي اين منظور poolهاي مختلفي هست براي ماين اتريوم ولي معروفترين و قابل اطمينان ترين كه من خودم هم باهاش كار ميكنم اين است:

https://ethermine.org/

اين poolهمچنين ميتونيد اتريوم كلاسيك و zcash هم داخلش ماين كنيد.

مورد سوم انتخاب نرم افزار ماينر:

برنامه هاي زيادي هستن براي وصل شدن به poolمثل Genoils  يا Claymores  يا QtMiner 

ولي من خودم شخصا Claymores  استفاده ميكنم.به دليل اينكه هم كارتهاي انويديا رو پشتيباني ميكنه هم به صورت ميكس رو يه سيستم با هر دو كارت انويديا و amd كار ميكنه و همچنين كليه فوركهاي اتريوم رو ساپورت ميكنه.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0

براي كانفيگ نرم افزار وارد دايركتوريش بشيد .يه راست كليك كنيد و يه فايل txt بسازيد و داخل فايل txt دقيقا اين عبارت رو كپي كنيد :

EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal <Your_Ethereum_Address>.<RigName> -epsw x

بجاي

<Your_Ethereum_Address>

دقيقا ادرس كيف پول اتريومتون و بجاي

<RigName>

نام كامپيوترتون كه فرقي نميكنه شما بزنيد rig1

در ضمن اون گزينه    دات . وسط شماره حساب و rig name حواستون باشه پاك نشه كه اگر پاك بشه pool قادر به تشخيص شماره حساب شما نيست.

حالا فايل txt رو ذخيره كنيد و پسوند فايل txt رو به bat تغيير بديد.اگر همه چيز ok باشه با كليك رو فايل bat يي كه ساختيت نرم افزار  كارش رو شروع ميكنه و شما به pool وصل ميشيد .

براي چك كردن وضعيت بعد از چند تا share accept به

https://ethermine.org/

بريد و تو قسمت بالاي صفحه در check status

شماره حسابتون رو وارد كنيد يا كپي پيس كنيد بايد وارد صفحه مورد نظرتون بشيد كه وضعيت شما رونشون ميده از هش ريت گرفته تا چقدر ماين كرديد وهمچنين پرداختيها.

براي تغيير مقدار پرداختي شما بايد يك ايميل معتبر وارد كنيد و ميتونيد مقدار پرداختي رو به 0.05 اتريوم كاهش بديد.به محض اينكه شما 0.05 اتريوم ماين كنين poolاتوماتيك اين مقدار رو به كيف پول شما ميفرسته و تراكنش نهايت 10 تا 15 دقيقه طول ميكشه.

يك سري موارد ديدم  در تاپيك كه بايد اشاره كنم.

اصلا لازم نيست براي انتقال اتريوم شما يك اتريوم داشته باشيد هر مقداري كه داشته باشين حتي اگه 0.01 هم باشه قابل انتقاله با كسر fee كه حدودا 0.001 هست.

براي ماين كارت گرافيكهاي rx 480  و rx580 عالي هستن.چون با كلاك هسته پايين در حدود 1115 مگا هرتز و مموري 2250 در حدود 27.5 مگا هش به شما ميدن با مصرف برق حدودا زير 120 وات .چون شما براحتي كارت رو لو ولتاژ ميكنيد بخاطر كلاك پايين و هم دما ي گرافيك خيلي مياد پايين و هم مصرف برق بشدت كم ميشه.

براي دستكاري بايوس كارت شما قادر نيستين اين كار رو روي ويندوز و درايورهاي جديد amd  اين كار رو كنيد چون كارت قابل شناسايي نيست ديگه اين كار رو amd از عمد كرده.فقط رو لينوكس ميشه اين كار رو كرد كه لينوكس دردسر خيلي داره.

كارتهاي rx 470هم كارت خوبي هست و نهايت 24 مگا هش بهتون ميده.

كارتهاي amd سازگاري خوبي با ويندوز براي ماين دارن برعكس انويديا.

كارتهاي انويديا دومشكل اساسي دارن براي ماين رو ويندوز:

بعضي موقعها رو ويندوز هش ريت پايين ميدن مثلا يه 1070 حدود 5 مگاهش و اين مشكل بخاطر عدم سازگاري درايور با ماينر هست .رو ويندوز 10 اين اتفاق زياد مي افته.

مصرف برق زياد نسبت به هش ريتي كه ميدن .يه 1070 تو بهترين حالت 26 تا 27 مگا هش ميده با مصرف 160 تا 170 وات .گراني كارت روهم بزارين كنارش .

كلا انويديا رو لينوكس هم هش ريتش پايين هست.

1060 حدودا با اوركلاك 21 مگاهش

1050tiحدودا 12 مگاهش

راهنمايي به صورت كلي رو كردم .دوستان من زياد وقت نميكنم  به فروم سر بزنم لطفا هر سوالي دارين همينجا بپرسين و پيام خصوصي ندين با تشكر.

ویرایش شده توسط 8030
لینک به دیدگاه

• ارسال 1.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 3 دقیقه قبل، TechBaMohsen گفته است :

بله دقیقا درست می فرمائید.

در قسمت کیف پولی امکان پذیر هست که انتقالش بدید به حساب دیگه مثلا همون وبسایته،که بعدا تبدیل به پول بشه، توی ویدیو اموزشی این مورد رو قرار میدم حتما.

نوشته دیگه:

اینقدر ماین کردید در عرض مثلا یک ساعت:

0.00063874009

برای اینکه بدونید چقدر باقی مونده 1رو تقسیم بر این عدد کنید بهتون میگه:

1565ساعت باقی مونده

که تقسیم بر 24 میشه:

65 روز طول میکشه تا اتر بدست بیارید.

(اگر سختی اتر ثابت باشه)

ممنون پس منتظر ویدئوتون هستیم

کجا این مورد رو نوشته؟ منظورم این هست داخل minergate همین رو مینوشت از اینی که شما توضیح دادید کجا مینویسه و میشه جزئیات رو دید

موردی هم که گفتم در xmr مکس میکنه هر چند ثانیه (داخل یوزیج افتر بارنر برای gpu مشخصه) و اینکه خیلی از ماین ها رو هم قبول نمیکنه پیوست کردم

Untitled.jpg

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، 8030 گفته است :

با اجازه دوستان

بزارين اول يه چيز رو روشن كنم دليل اينكه ماينرها از جمله خودم تمايلي به شركت در مباحث اموزشي نداشتيم سختي شبكه و اين حرفها نبود چون اصولا مگه ايرانيها چقدر هش ريت توليد ميكنن كه بخواد سختي شبكه اتريوم جا به جا بشه؟سختي شبكه دست كسايي هست كه صنعتي ماين ميكنن و خودشون معمولا ژنراتور برق دارن و كلا مزرعه بزرگ  دارن كه بيشتر تو اروپا و امريكا هستن.و يه مسئله ديگه شما بجز اتريوم ميتونيد كوينهاي ديگه هم ماين كنين از جمله z cash يا  اتر كلاسيك كه فعلا سودشون خوبه ولي كمتر از اتريوم هست .

مسئله اصلي اين بود كه ما ميدونستيم تو مملكت گل و بلبل ما به يكباره قحطي شديد قطعات مياد كه دقيقا همين موضوع هم اتفاق افتاد چون ما دسترسي مستقيم به سايتهاي خريد خارجي نداريم و كلا ديگه نه تبديل و رايزر گير مياد نه كارت ماين خوب.

مسئله بعدي اموزش اين دوستمون هست كه خيلي زحمت كشيدن و دستشون هم درد نكنه منتها اموزش بشدت تاريخ گذشته و گنگ هست و نا مفهوم.

ممنونم دوست گلم که توضیحات خوبی دادین.

چشم بنده سعی میکنم آموزش تصویری Claymore، همینطور برای سی پی یو و گرافیک، و آموزش تصویری MinerGate و همینطور آورکلاک مموری رو هم قرار بدم.

من هم در سطح خودم سعی کردم اطلاعاتی رو بصورت دست و پا شکسته تا جاییکه مطالعه داشتم، بیان کنم.

تا قبل از این تصور میشد که ماین یعنی پولدار شدن،علمی که نزد دو سه نفر هستش و نباید کسی بدونه. الآن مشخص شده دردسر های خاص خودشو داره،سخت نیست، هرکسی هم بخواد میتونه شروعش کنه ولی کار ریسک پذیری هم هست.

همین که قُبح ـِش شکسته شد، خوبه.

در 31 دقیقه قبل، abc.abc گفته است :

ممنون پس منتظر ویدئوتون هستیم

کجا این مورد رو نوشته؟ منظورم این هست داخل minergate همین رو مینوشت از اینی که شما توضیح دادید کجا مینویسه و میشه جزئیات رو دید

موردی هم که گفتم در xmr مکس میکنه هر چند ثانیه (داخل یوزیج افتر بارنر برای gpu مشخصه) و اینکه خیلی از ماین ها رو هم قبول نمیکنه پیوست کردم

Untitled.jpg

ماینر گیت بدین شکل کار میکنه که یک مقداری که پردازش انجام دادی، پس از مدتی بصورت unconfirm در میاد، و بعد از اینکه مقدارش زیاد شد وارد Wallet اصلیتون میشه.

من این رو خودم محاسبه کردم، کامپیوترم رو به مدت 1ساعت فیکس گذاشتم کار کنه، بعدش دیدم مثلا این مقدار اتر بدست آورد، و بعدش با تقسیم متوجه شدم مثلا 65روز طول میکشه.کاملا دست خودتونه.

انشالله تا هفته بعد آموزش ها کامل میشن. فردا، ماینر گیت، قرار داده میشه، الآن دارم ادیتش میکنم.

لینک به دیدگاه

دوستان سعي كنن از MinerGate  استفاده نكنن چون اين سايت fee زياد كم ميكنه و بعضيا در فرومهاي خارجي ميگن كلاه بردار هست.سعي كنين خودتون مستقيم  به pool استخراج وصل بشيد.

لینک به دیدگاه

نقل قول

ماینر گیت بدین شکل کار میکنه که یک مقداری که پردازش انجام دادی، پس از مدتی بصورت unconfirm در میاد، و بعد از اینکه مقدارش زیاد شد وارد Wallet اصلیتون میشه.

من این رو خودم محاسبه کردم، کامپیوترم رو به مدت 1ساعت فیکس گذاشتم کار کنه، بعدش دیدم مثلا این مقدار اتر بدست آورد، و بعدش با تقسیم متوجه شدم مثلا 65روز طول میکشه.کاملا دست خودتونه.

ممنون از توضیحاتتون

در 5 دقیقه قبل، 8030 گفته است :

دوستان سعي كنن از MinerGate  استفاده نكنن چون اين سايت fee زياد كم ميكنه و بعضيا در فرومهاي خارجي ميگن كلاه بردار هست.سعي كنين خودتون مستقيم  به pool استخراج وصل بشيد.

ممنون

این نرم افزاری که گفتید رو دانلود کردم

Claymore's Dual Ethereum+Decred_Siacoin_Lbry_Pascal AMD+NVIDIA GPU Miner v9.5

اما بعد از اینکه داخلش فایل تکست باز کردم و نوشتم و bat ذخیره کردم همین که بزازش کنم چند خط مینویسه بسته میشه

داخل نت سرچ کردم این ورژن مثل اینکه فایل start رو باید ویرایش کنیم که فقط ادرس رو ویرایش کردم اما متاسفانه shared رو نمیزنه و چیزی اضافه نمیکنه اگه میدونید مشکل چی هست بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

اون فايل start در واقع يك فايل bat ساختگي مثل همين كاري كه ما ميكنيم هست.فرقي نميكنه.

كارت گرافيكتون چيه؟

درايورش اپديته؟

فايل bat حتما داخل مجموعه فايلهاي برنامه باشه همون جايي كه فايل start هست.

انتي ويروس ويندوز حتما بايد خاموش باشه.

اجازه fire wallبه برنامه حتما بايد داده بشه.

ادرس كيف پولتون درسته؟

پورت و ادرس رو چك كنيد.

ویرایش شده توسط 8030
لینک به دیدگاه

با سلام

دوستان فکر نکنم ماینینگ با سیستم خودتون کار خوبی باشه

اکثرا از Amazon EC2  استفاده میکنن به این صورت که میان روی کلود آمازون یک لینوکس اوبونتو بالا میارن (با چندتا کارت گرافیک) و میزارن واسه ماینینگ

هرچی بیشتر ماین بشه سخت تر میشه و در نتیجه کمتر گیرتون میاد

کسایی که پول و وقتشو دارن میتونن تو سایت های خرید و فروش اینجور ارز ها به کمک معادلات روزانه سود کنن

چون نوسان زیادی دارن و راحت میشه ارزون خرید و گرونتر فروخت :12_slight_smile:

فقط یکم زمان میبره که یاد بگیرین کی وقت خرید هست و کی وقت فروش 

البته بعضی ها سرمایه گذاری طولانی مدت انجام میدن و ارز ارزون میخرن به امید این که چند ماه بعد گرونتر بشه

ethereum پارسال 1 دلار و 2 ماه پیش 7 دلار بود ولی الان 350 دلار شده...

موردی بود که پارسال 5000 تا خریده و الان منتظر قیمت برسه به 500 دلار که بفروشه :12_slight_smile:

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، 8030 گفته است :

با اجازه دوستان

سلام دادا من این ارور رو دارم 

DCR: 06/19/17-23:29:59 - New job from dcr.suprnova.cc:3252
ETH: Stratum - connecting to 'us1.ethpool.org' <149.56.26.222> port 3333
ETH: Stratum - Connected (us1.ethpool.org:3333)
ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec...
GPU0 t=52C fan=34%
با شبکه شخصی انتقال داده هم تست کردم آدرس ولت هم درسته 

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، 8030 گفته است :

اون فايل start در واقع يك فايل bat ساختگي مثل همين كاري كه ما ميكنيم هست.فرقي نميكنه.

كارت گرافيكتون چيه؟

درايورش اپديته؟

فايل bat حتما داخل مجموعه فايلهاي برنامه باشه همون جايي كه فايل start هست.

انتي ويروس ويندوز حتما بايد خاموش باشه.

اجازه fire wallبه برنامه حتما بايد داده بشه.

ادرس كيف پولتون درسته؟

پورت و ادرس رو چك كنيد.

بله اما مثلا ساب دومین سایت ادرس us1 بود اینجا

داخل استارت خودش این هست که جای *** ادرسی که از exodus گرفتم زدم

EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethpool.org:3333 -ewal ****************************** -epsw x -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:3252 -dwal Redhex.my -dpsw x

اون چند خطی هم که بالا نوشتید به قبلش اضافه کردم تفاوتی نکرد

خلاصه من فقط از exodus ادرس گرفتم و اینجا زدم در سایت ethermine.org نمیدونستم باید چیکار کنم فقط ادرس میزنم ببینم چیزی اضافه شده یا نه

کارت 970 هست انتی ویروس ندارم فایروال هم اجازه پرسیده که allow دادم

ادرس رو دقیقا داخل خود exodus کپی زدم

لینک به دیدگاه

دوستان   فهميدم مشكل كجاست شما دارين مستقيم فايل start رو اجرا ميكنين كه نبايد اين كار رو ميكرديد من گفتم فايل bat كه خودتون ساختيد اجرا كنيد.خوب توجه كنين:

اموزش رو كمي تغيير ميدم  اسون ترش ميكنم فقط توجه كنيد:

روي همون فايل start كه اجراش ميكنيد راست كليك كنيد و گزينه edit رو انتخاب كنيد

حالا  تمام نوشتهاي داخلش رو پاك كنيد

يعني از اين نوشتها ديگه توش نباشه:

stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:3252 -dwal Redhex.my -dpsw

حالا دقيقا چيزي كه ميزارم كپي كنيد داخلش :

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal <Your_Ethereum_Address>.<RigName> -epsw x

حالا  جاي 

<Your_Ethereum_Address>

ادرس كيف پول

و جاي

<RigName>

rig1

رو وارد كنيد.

يه چيزي يادم رفت اون دوستمونكه كارتش انويديا هست فقط اين نوشته رو وارد كنه:

چون اونموارد بالاش فقط مال كارتهاي amd هست.

ویرایش شده توسط 8030
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، 8030 گفته است :

دوستان   فهميدم مشكل كجاست شما دارين مستقيم فايل start رو اجرا ميكنين كه نبايد اين كار رو ميكرديد من گفتم فايل bat كه خودتون ساختيد اجرا كنيد.خوب توجه كنين:

حالا  جاي 

<Your_Ethereum_Address>

ادرس كيف پول

و جاي

<RigName>

rig1

رو وارد كنيد.

ممنون ، اینکار رو کردم مثل همون حالت اول که خودم یک bat ساختم و اینها رو نوشتم میشه (چند خط می نویسه و بسته میشه)

قبل از اینکه cmd بسته شه پرینت اسکرین گرفتم که بشه نوشته هاشو خوند ،پیوست کردم

2.jpg

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، abc.abc گفته است :

ممنون ، اینکار رو کردم مثل همون حالت اول که خودم یک bat ساختم و اینها رو نوشتم میشه (چند خط می نویسه و بسته میشه)

قبل از اینکه cmd بسته شه پرینت اسکرین گرفتم که بشه نوشته هاشو خوند ،پیوست کردم

2.jpg

شما فقط

همين رو بزن تو فايل start چيز ديگه نزن.

اون نوشتهاي بالايي مال كارتهاي amd هست.

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، 8030 گفته است :

حالا  جاي 

<Your_Ethereum_Address>

ادرس كيف پول

و جاي

<RigName>

rig1

رو وارد كنيد.

يه چيزي يادم رفت اون دوستمونكه كارتش انويديا هست فقط اين نوشته رو وارد كنه:

چون اونموارد بالاش فقط مال كارتهاي amd هست.

برای من کارتم با اینکه amd  هست ولی ارور مشابه دوستمون میده 

╔════════════════════════════════════════════════════════════════╗
║      Claymore's Dual ETH + DCR/SC/LBC/PASC GPU Miner v9.2      ║
╚════════════════════════════════════════════════════════════════╝

ETH: No pools specified! Specify at least one valid pool in "-epool" parameter.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

برای من کارتم با اینکه amd  هست ولی ارور مشابه دوستمون میده 

╔════════════════════════════════════════════════════════════════╗
║      Claymore's Dual ETH + DCR/SC/LBC/PASC GPU Miner v9.2      ║
╚════════════════════════════════════════════════════════════════╝

ETH: No pools specified! Specify at least one valid pool in "-epool" parameter.

شما هم فقط همين رو وارد كن ببيننتيجه ميگيري:

لینک به دیدگاه

شما هم فقط همين رو وارد كن ببيننتيجه ميگيري:

نه صفحه cmd میاد و سریع بسته میشه 

لینک به دیدگاه

نه صفحه cmd میاد و سریع بسته میشه 

فايل start رو edit كردي؟

كارتت چيه؟مدلش؟

ویرایش شده توسط 8030
لینک به دیدگاه

فايل start رو edit كردي؟

بله start  رو متنی که دادین فقط ولت خودمو سیو کردم توش

amd r9 270 

یدونه دیگه کارت دارم r9 280x

ویرایش شده توسط mnbv172
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mnbv172 گفته است :

بله start  رو متنی که دادین فقط ولت خودمو سیو کردم توش

نبايد اينطور بشه شايد دفندر ويندوز روشن بوده چيزي رو پاك كرده .دفندر و انتي ويروس خاموش دوباره برنامه رو اكستركت كن و فايل start رو اديت كن.

مدل كارتت چيه؟

لینک به دیدگاه

نبايد اينطور بشه شايد دفندر ويندوز روشن بوده چيزي رو پاك كرده .دفندر و انتي ويروس خاموش دوباره برنامه رو اكستركت كن و فايل start رو اديت كن.

مدل كارتت چيه؟

همینکارم الان انجام دادم

میشه فایل کانفیگ خودتونو آپلود کنید ؟

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

همینکارم الان انجام دادم

میشه فایل کانفیگ خودتونو آپلود کنید ؟

etr.bat

فقط شماره كيف پولت رو جايگزين كن.

براي ماين اتريوم كارتت بايد بالاي 2 گيگ باشه.

ویرایش شده توسط 8030
لینک به دیدگاه

etr.bat

فقط شماره كيف پولت رو جايگزين كن.

داداش الان برا شما عمل میکنه ؟ یه جای کار میلنگه  میتونی همه فایلهاشو آپلود کنی ؟ 

لینک به دیدگاه

داداش الان برا شما عمل میکنه ؟ یه جای کار میلنگه  میتونی همه فایلهاشو آپلود کنی ؟ 

كارتت چند گيگه؟

لینک به دیدگاه

كارتت چند گيگه؟

2 گیگ ولی با برنامه دوستمون راحت ماین میکرد 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mnbv172 گفته است :

2 گیگ ولی با برنامه دوستمون راحت ماین میکرد 

بايد بالاي 2گيگ باشه.

هر چند برنامه هم درست اجرا نميشده.احتمالا يه جا اشتباه كردين.

لینک به دیدگاه

این قسمت هم آماده شد، بفرمائید:

ماینینگ (2) : استخراج پول الکترونیکی از طریق MinerGate

Clipboard_20170620.thumb.jpg.61df81d138885a43618809775396fc7b.jpg

http://www.aparat.com/v/ijnXW

http://www.aparat.com/v/ijnXW

دوستان، میدونم این آموزشی ساده هستش، ولی خب بایستی از یه جایی شروع میکردیم.

سعی میکنم ویدیو آموزشی کلیمور، یا چیز دیگه ای رو، بسازم.هر ویدیویی هم که شما مد نظرتون بود بهم بگید.:91_thumbsup:

سلامت باشید عزیزان:100_pray:، امیدوارم بدرد دوستانیکه تازه اول راه هستند بخوره.:$

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...