رفتن به مطلب

Recommended Posts

در 3 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

الان داره ماین میکنه؟ o.O

Untitled.thumb.jpg.1497c245e842763fab0754d8575d955e.jpg

نه عزيز يه جاي كارت ايراد داره.

us1.ethermine.org:4444

امتحان كن.

لینک به دیدگاه

• ارسال 1.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

مخلصیم .

راستی یه بات تلگرام هم هست که دوستان میتونن همه چیز رو باهاش چک کنن .

http:// t.me/etherminerobot

ویرایش شده توسط Beni_Lx
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، 8030 گفته است :

نه عزيز يه جاي كارت ايراد داره.

us1.ethermine.org:4444

امتحان كن.

ممنون..تا به حال روی همین بود برای خودم

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

ممنون..تا به حال روی همین بود برای خودم

اجازه فاير وال رو داره برنامه؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، 8030 گفته است :

ip خودت روميزني.براي اينكار يك سري سايت ip ياب هستن بهت ipت رو ميدن.

نميتونه چون بايد هر گونه تغييري توسط ايميل شما اول تاييد بشه.

دقیقا مشکل همینجاست چون من داخل سایت ethermine تا بحال ایمیل دادم و نه در نرم افزار ، وقتی در تنظیمات سایت ایمیل بدم از کجا میفهمه خود شخصه؟ یعنی با ip چک میشه و برای دفعات بعد دیگه همین ایمیلمه یا باید ایمیل رو وارد می کردم جایی؟

ممنون

در 35 دقیقه قبل، Beni_Lx گفته است :

ببینید مشکل اینجاست که ما برای اولین باره که داریم ماین میکنیم . برای همین احتیاج به login داریم . پس دستور -allpools 1 رو که اضافه کنیم مشکل حله . بنده الان دارم برای چند ساعت ماین میکنم . با هش ریت 27 و با ریجکت 0 . 

شما با چه کارتی 27 میگیرید؟ من با 970 ، 18.3

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

با 1070 

بین 25 تا 27 

در ضمن داخل سایت هم با نمودار خیلی جالب نشون میده 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، abc.abc گفته است :

دقیقا مشکل همینجاست چون من داخل سایت ethermine تا بحال ایمیل دادم و نه در نرم افزار ، وقتی در تنظیمات سایت ایمیل بدم از کجا میفهمه خود شخصه؟ یعنی با ip چک میشه و برای دفعات بعد دیگه همین ایمیلمه یا باید ایمیل رو وارد می کردم جایی؟

ممنون

براي اينكه لينك تاييد ميفرسته داخل inbox ايميلت و باييد تاييد كني براي اعمال تغييرات.هيچكس جز خودت كه ديگه نميتونه وارد ايميلت بشه؟مگه اينكه پسورد لو بره.

همين ايميل هميشه ديگه استفاده ميشه.اگر پسورد ايميلت رو گم كردي و ديگه نتونستي ريكاوريش كني ديگه تنظيمات هم نميتوني تغيير بدي.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Beni_Lx گفته است :

با 1070 

بین 25 تا 27 

مموري رو اوركلاك كن بالاتر ميره فكر كنم تا 31 هم بره اگر مموري كارت گرافيكت خوب اور بشه.

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، 8030 گفته است :

اجازه فاير وال رو داره برنامه؟

بله هم اجازه دادم و از اونجا که کنترل فایروالم بر عهده eset هستش فایروال اونم کلا غیرفعال کردم یعنی کلا همه ی فایروال ها خاموش ولی بازم وصل نمیشه

لینک به دیدگاه

EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -allpools 1 -ewal <Your_Ethereum_Address>.rig1 -epsw

يه امتحان كن اين خط فرمان رو.احتمال ميدم ادرس كيف پول و worker id تداخل پيدا ميكنه يا ادرس كيف پول درست نيست براي همين ريجكت ميشه.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، 8030 گفته است :

EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -allpools 1 -ewal <Your_Ethereum_Address>.rig1 -epsw

يه امتحان كن اين خط فرمان رو.احتمال ميدم ادرس كيف پول و worker id تداخل پيدا ميكنه يا ادرس كيف پول درست نيست براي همين ريجكت ميشه.

متاسفانه جواب نمیده...cmd باز میشه و بعد بسته میشه

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Beni_Lx گفته است :

با 1070 

بین 25 تا 27 

سلام عزیز..راه حلی ندارید؟ روی این حالت میمونه

Untitled.thumb.jpg.1f07123a945364c5e7f832e72e6f80fc.jpg

لینک به دیدگاه

من همین مشکل رو داشتم ویندوز دیفندر و آنتی ویروس رو غیر فعال کردم یه بار دیگه کلیمور رو دانلود و آنزیپ  کردم . 

چون شما هم انویدیا هستید فایل start رو کلا پاک کردین . درسته ؟ داخلش فقط باید همین دستورات باشه . دقت کنین آخر جمله اسپیس نباشه .

EthDcrMiner64.exe -epool -allpools 1 eu1.ethermine.org:4444 -ewal account.Beni -epsw x

فقط به جای account ,و beni مشخصات  خودتون رو بزارین

ویرایش شده توسط Beni_Lx
لینک به دیدگاه

share داره ريجكت ميشه.

عوامل مختلفي داره.

از نرم افزاري گرفته تا خط فرمان اشتباه.

worker id ت رو بكن rig1

بين شماره كيف پولت و worker id حتما دات . بزار.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، 8030 گفته است :

براي اينكه لينك تاييد ميفرسته داخل inbox ايميلت و باييد تاييد كني براي اعمال تغييرات.هيچكس جز خودت كه ديگه نميتونه وارد ايميلت بشه؟مگه اينكه پسورد لو بره.

همين ايميل هميشه ديگه استفاده ميشه.اگر پسورد ايميلت رو گم كردي و ديگه نتونستي ريكاوريش كني ديگه تنظيمات هم نميتوني تغيير بدي.

ببخشید من "ندادم" رو نوشته بودم "دادم" یکم اشتباه شد

من  نه داخل سایت و نه داخل نرم افزار هیچگونه ثبت نام یا ایمیلی ندادم ، فقط همینکه رفتم داخل تنظیمات سایت ایمیل و ایپی زدم ، هیچ ایمیلی هم برام نیومد برای تایید ، حتی همین الان یک ایمیل دیگه زدم بازم چیزی نزد دوباره قبول کرد و این پیام اومد:

Configuration updated! Please allow for up to one minute for the setting to be updated.

نقل قول

مموري رو اوركلاك كن بالاتر ميره فكر كنم تا 31 هم بره اگر مموري كارت گرافيكت خوب اور بشه.

جالبه من کارت 970 رو مموریشو اورکلاک میکنم باز هم روی همون فرکانس قبلی کار میکنه اما فرکانس هسته بهش اضافه می شه

البته در دیگر نرم افزار ها درسته برای ماین فرکانس مموری از 3000 بالاتر نمیره

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

سلام الان من دارم ماین میکنم فقط یکی بگه به کدوم والت داره منتقل میشه این میزان کارکرد ما از کجا میشه شماره والتو چک کرد ؟ 

sshot-1.jpg

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

سلام الان من دارم ماین میکنم فقط یکی بگه به کدوم والت داره منتقل میشه این میزان کارکرد ما از کجا میشه شماره والتو چک کرد ؟ 

sshot-1.jpg

از طریق gETH اینکارو انجام ندید.از طریق CLAYMOR اینکارو انجام بدید.توضیحاتش رو دوستمون 8030 گذاشتند، اگر متوجه نشدید و براتون مشکل بود، بزودی ویدیویی در این باره قرار خواهم داد، دنبال بفرمائید.

نوشته که دارید هش میکنید، ولی مشخص نیست بلاکی رو پردازش کردید یا خیر.فکر میکنم بصورت solo دارید اینکارو انجام بدید. بایستی از طریق POOL اینکارو انجام بدید.

حسابتون هم همون حروف عجیبی هستش که اول اکانت ساختید و یه همچین چیزی به شما میده» 0X9OABA097A070A70BA0BXBBA08D09BA0SDBAS98D همون که اول ورود به GETH ساختید.احتمالا داره واریز به این حساب میشه ولی مثل اینکه فعلا در حال گشتن دنبال بلاک هست، و بلاکی رو پردازش نکرده که بخواد درآمدی نصیبتون بشه.پیدا کردن بلاک با 1عدد کارت گرافیک rx470 حدود 319روز طول میکشه.برای همینه که کسی SOLO انجام نمیده.

نگران نباشید روش های ساده تر هم هست.به مرور قرار خواهیم داد.

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، TechBaMohsen گفته است :

از طریق gETH اینکارو انجام ندید.از طریق CLAYMOR اینکارو انجام بدید.توضیحاتش رو دوستمون 8030 گذاشتند، اگر متوجه نشدید و براتون مشکل بود، بزودی ویدیویی در این باره قرار خواهم داد، دنبال بفرمائید.

نوشته که دارید هش میکنید، ولی مشخص نیست بلاکی رو پردازش کردید یا خیر.فکر میکنم بصورت solo دارید اینکارو انجام بدید. بایستی از طریق POOL اینکارو انجام بدید.

حسابتون هم همون حروف عجیبی هستش که اول اکانت ساختید و یه همچین چیزی به شما میده» 0X9OABA097A070A70BA0BXBBA08D09BA0SDBAS98D همون که اول ورود به GETH ساختید.احتمالا داره واریز به این حساب میشه ولی مثل اینکه فعلا در حال گشتن دنبال بلاک هست، و بلاکی رو پردازش نکرده که بخواد درآمدی نصیبتون بشه.پیدا کردن بلاک با 1عدد کارت گرافیک rx470 حدود 319روز طول میکشه.برای همینه که کسی SOLO انجام نمیده.

نگران نباشید روش های ساده تر هم هست.به مرور قرار خواهیم داد.

سلام از طریق CLAYMOR ارور  open cl 61  و open cl 38 دارم 

دنبال تنظیماتشم گشتم و جایی خوندم کارت 2 گیگ هم ساپورت میکنه ولی نمیدونم چرا همچین اروری میده 

sshot-1.thumb.jpg.252eb3e7f41d50b24314e691f4b5af43.jpg

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

سلام از طریق CLAYMOR ارور  open cl 61  و open cl 38 دارم 

دنبال تنظیماتشم گشتم و جایی خوندم کارت 2 گیگ هم ساپورت میکنه ولی نمیدونم چرا همچین اروری میده 

sshot-1.thumb.jpg.252eb3e7f41d50b24314e691f4b5af43.jpg

اگر کلیمور 9.5 داری، اول از همه یک بک آپ از کل پوشه کلیمور یکجایی بگیر که یکوقت خراب شد بتونی دوباره برش گردونی.

خب، برو توی پوشه ی کلیمور، داخلش 2تا فولدر میبینی یکیشو نوشته Cuda 6.5 یکی دیگه نوشته cuda 7.5 

شما وارد پوشه cuda 7.5 بشو، محتویات پوشه 2تا فایل هستند، کپیشون کن، برگرد در فولدر اصلی کلیمور پیست کن، OverWrite کن.

حالا فایل Bat رو که از قبل تنظیم کردی اجرا کن.ببین هنوزم این ارور میاد؟ از ارور عکس بگیر اگر چیزی اومد.پوشه کودا 6.5 هم تست کن اگر اون یکی نشد.

موفق باشی.

ویرایش شده توسط TechBaMohsen
لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، TechBaMohsen گفته است :

اگر کلیمور 9.5 داری، اول از همه یک بک آپ از کل پوشه کلیمور یکجایی بگیر که یکوقت خراب شد بتونی دوباره برش گردونی.

خب، برو توی پوشه ی کلیمور، داخلش 2تا فولدر میبینی یکیشو نوشته Cuda 6.5 یکی دیگه نوشته cuda 7.5 

شما وارد پوشه cuda 7.5 بشو، محتویات پوشه 2تا فایل هستند، کپیشون کن، برگرد در فولدر اصلی کلیمور پیست کن، OverWrite کن.

حالا فایل Bat رو که از قبل تنظیم کردی اجرا کن.ببین هنوزم این ارور میاد؟ از ارور عکس بگیر اگر چیزی اومد.پوشه کودا 6.5 هم تست کن اگر اون یکی نشد.

موفق باشی.

بله بازم همون ارور دارم 

امکان داره از کارت من باشه ؟ چون 2 گیگ هست  میشه شما کانیگتونو بذارید تا ست کنیم ؟sshot-1.thumb.jpg.a648e480b1b005da3295d00fe8d3473f.jpg

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Beni_Lx گفته است :

EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -allpools 1 -ewal <Your_Ethereum_Address>.<RigName> -epsw x

دوستان مشکلم حل شد و شروع به ماینینگ کرد

فقط کسی میدونه چرا انقدر مقدار سرعت استخراجم پایینه؟ 2 تا کارت تایتان دارم..اخه 5.393؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زده هر کارت 2.5 o.Oo.O

Untitled.thumb.jpg.661bfe89956bb2489be497ef6bb285ea.jpg

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

فقط کسی میدونه چرا انقدر مقدار سرعت استخراجم پایینه؟ 2 تا کارت تایتان دارم..اخه 5.393؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زده هر کارت 2.5 o.Oo.O

با این کارت 5 مگ ؟ یه جای کارت باهات میلنگه  کارت من که r9 270 حدود 18 مگ میده 

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

تو  پست اولم كه اموزش هم بود گفتم.رو ويندوز 10 اين دست مشكلات بوجود مياد بخاطر ناسازگاري برنامه با wddm 2.0  هست.

شما بايد ويندوز 7 يا 8 نصب كني هيچ راهي هم نداري اگه ميخواي با انويديا ماين كني.

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

بله بازم همون ارور دارم 

امکان داره از کارت من باشه ؟ چون 2 گیگ هست  میشه شما کانیگتونو بذارید تا ست کنیم ؟sshot-1.thumb.jpg.a648e480b1b005da3295d00fe8d3473f.jpg

دقيقا اين مشكل بخاطر 2 گيگ بودن گرافيك شما هست.شما ميتوني كوين ديگه ماين كني مثل z cash يا monero يا ubiq ولي اتريوم نه.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mnbv172 گفته است :

بله بازم همون ارور دارم 

مینیمم 2گیگ میخواد واسه اتر

ولی شما این کارو انجام بده.

قبل از انجام عملیات ماینینگ در کد های فایل bat،  بنویس منفی h  اسپیس 800

اینجوری:

EthDcrMiner64.exe -h 800 -mode 1 -epool eu2.ethermine.org:4444 -ewal 0x3E1B96EFb6B1440DCAE37C4dA34cBf2D2F5A928B.TBMohsenRig -epsw x

هر یک دانه H ، 2مگابایت حافظه مصرف میکنه.در حالت عادی H=1024 که یعنی 2048مگابایت میخواد.

این شاید کمکت کنه.تست کن، اگر ارور داد، 900 بنویس.تست کن نشد کم و زیادش کن.معمولا یا ارور میده یا اجرا میشه.

اگر مشکل از حافظه نباشه، شاید از چیز دیگریست.

در 2 ساعت قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

عجیب پایینه. شما هم محتویات پوشه Cuda 7.5 رو کپی کن در مسیر اصلی برنامه کلیمور، ببین باز همین مشکل رو داری؟

RX460 حدود 10مگاهَش ریت داره، بعید میبینم چون یکی از بچه ها با GTX 950 حدود 10مگ هش زد همین صفحات پیش ،شاید هم من اشتباه میکنم...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...