رفتن به مطلب

Recommended Posts

در 2 ساعت قبل، hmasroor گفته است :

این کارت ارزش اقتصادی نداره چون هم دماش خیلی بالاست هم مصرف برق بالایی داره، شما روی RX 580 میتونید همین هش ریت رو با دمای 55 تا 60 و مصرف برق کمتر به دست بیارید.

بعدش اورکلاک شما هم یکم غیراصولیه چند نکته مهمه که میتونید هم دما رو کم کنید هم مصرف برق رو.

1.تا جایی که ضربه آنچنانی به هش ریت نزنه Core Clock رو پایین بیارید.

2.به جاش Memory Clock رو تا حد امکان بالا ببرید (برای من تا آخرم میشه اما بسته به کارت متفاوته).

3.Core Voltage رو به جای اینکه زیاد کنید باید تا جایی که جا داره و سیستم هنگ نمیکنه کمترش کنید (من روی -186 هم گذاشتم و مشکلی نداشتم و مصرف از 135 وات به 90 وات رسید).

4.بعدش تنظیمات AfterBurner رو باز کنید و سرعت فن رو به صورت هوشمند تعیین کنید که بر اساس دما بالا و پایین بشه خودش و میتونید تغییراتی هم تو نمودار فن هوشمندش بدید تا سرعت فن رو بر اساس دمای کارتتون بالاتر از حالت هوشمند پیش فرض ببرید.

خب این کارت خریدم 800 و نزدیک 400 تومن اش دراوردم 

قبول دارم دماش بالاس ولی اگر ریگ راه بندازم با همین اور کلاک و ....( در همین حد) توی محیط بیرون میزارم که دماش تا 75 بره   

دمای فعلی توی کیس و اتاق بود و به محض باز کردن در کمیس تا 79 درجه هم رسید 

Core Clock  با کاهش  حتی مقدار ناچیز ده تایی هم  مقدار 1 mh/s  کم میشه 

بحث اخر میرسه به مبحث قیمت که دسته دوم این کارت میشه از 600 تا 700 خرید و در قبال هزینه کارت rx 580  نو که سر به فلک کشیده بصرفه تره xD

لینک به دیدگاه

• ارسال 1.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

سلام من تونستم یک سکه سگ کویین ماین کنم:D:DxD

الان سکه سگ کویین چه قیمته؟؟؟؟؟؟ میخوام شب عیدی بفروشم یه پولی دستم بیاد بزنم به یه زخمی:x

لینک به دیدگاه

شک نکنید یا با افت شدید قیمت اتر و ارزهای مشابه یا بالا رفتن سختی و نداشتن صرفه استخراج یا تولید گرافیکهای جدید با توانایی استخراج خیلی بالاتر .کارتهای فعلی در حال ماین میاد داخل بازار  . و بازار اشباع میشه از کارت و گیمرها با قیمت رویایی کارت میخرند و این زمان نهایت اوایل 2019خواهد بود
من شخصا صد سال سیاه بی کارت باشم کارت مایین شده نمیخرم

Sent from my H60-L04 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

در در 1396/11/30, 18:53:06، milad.gamer گفته است :

قیمت که دسته دوم این کارت میشه از 600 تا 700 خرید

داداش بگو کجا این قیمت میفروشن ما بریم بخریم. D:

لینک به دیدگاه

در در 1396/12/08, 20:27:11، mk1991 گفته است :

داداش بگو کجا این قیمت میفروشن ما بریم بخریم. D:

r9 290 refrens  دوست دوم فروخته بود 590 هزار 

خودم خبر داشتم ازش میخریدمش ( البته یک هفته قبل این گرانی و تب ماینینگ )

ویرایش شده توسط milad.gamer
لینک به دیدگاه

سلام دوستان

شنیدم برای دکرد اسیک زدن....الان داخل بازار هست و داره باهاش ماین میشه یا هنوز برای فروش عرضه نشده؟

کارت 570 با هش 29 روی اتر  و 700 روی دکرد رو حساب کردم فقط 4 دلار در ماه برای دکرد میده ی جورایی بی ارزشه.... (دوال ماین منظورمه)

حدس زدم به همین دلیل اسیک باشه

عموما وقتی اسیک میاد قیمت ی کوین بالاتر میره یا افت می کنه؟

ممنون

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

این تاپیک چه خلوت شده!

کسی هست در مورد هایو و سیمپل و ویندوز نظراتشو بگه؟

ویرایش شده توسط Negrasombra
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
در در 1396/12/12, 10:44:28، abc.abc گفته است :

سلام دوستان

شنیدم برای دکرد اسیک زدن....الان داخل بازار هست و داره باهاش ماین میشه یا هنوز برای فروش عرضه نشده؟

کارت 570 با هش 29 روی اتر  و 700 روی دکرد رو حساب کردم فقط 4 دلار در ماه برای دکرد میده ی جورایی بی ارزشه.... (دوال ماین منظورمه)

حدس زدم به همین دلیل اسیک باشه

عموما وقتی اسیک میاد قیمت ی کوین بالاتر میره یا افت می کنه؟

ممنون

سلام.تا جاییکه یادمه دوال ماینینگ نهایت 10% ارزش داشت (در کارت های انویدیا و amd سری 80 مثل 480 و 580) ولی در کارت های 470 و 570 خوب نیست و در کارت های انویدیا هم مصرف رو بشدت بالا میبره.واسه همین کلا کمتر کسی ماین میکرد.
الگوریتم Decred درواقع Blake 14r هست.یک اسیک از شرکت ایننوسیلیکن هست که مثل اینکه اسیکش هست»
61fbDC5WC8L._SL1000_-600x600.jpg61fbDC5WC8L._SL1000_.jpg

در در 1397/04/09, 23:18:06، Negrasombra گفته است :

این تاپیک چه خلوت شده!

کسی هست در مورد هایو و سیمپل و ویندوز نظراتشو بگه؟

خب اکثرا یا ماینر شدن، یا قیدشو زدن با توجه به قیمت سخت افزار و درآمد رو به نزولش.

هایو و سمپل که دوستانم نصب کردن،معمولا تا 12کارت یا حتی 16کارت رو ساپورت میکنه و اکثرا قید EthOS رو زدن.فقط EthOS برای Vega دار ها خوبه.در غیر اینصورت Hive و Simple استفاده میکنن.
نکته دوم در لینوکس یعنی همین 3تا بالایی که گفتیم، هنوز هم میشه با کارت GTX 1060-3GB روی اتریوم ماین کرد.
کلا آورکلاک و اینها داخل سمپل و هایو راحت تر هست.

توی ویندوز هم اصلا بد نیست فقط مشکل 1060-3گیگ هست که نمیتونه دیگه اتریوم ماین کنه.ولی در کل مشکل خاصی نداره.خیلی ها شاید 60-70% هنوزم ویندوزی هستند.کار باهاش راحته،عیب یابیش راحت تره.

موفق باشین.?

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، TechBaMohsen گفته است :

هایو و سمپل که دوستانم نصب کردن،معمولا تا 12کارت یا حتی 16کارت رو ساپورت میکنه و اکثرا قید EthOS رو زدن.فقط EthOS برای Vega دار ها خوبه.در غیر اینصورت Hive و Simple استفاده میکنن.
نکته دوم در لینوکس یعنی همین 3تا بالایی که گفتیم، هنوز هم میشه با کارت GTX 1060-3GB روی اتریوم ماین کرد.
کلا آورکلاک و اینها داخل سمپل و هایو راحت تر هست.

تو ویندوز هم اصلا بد نیست فقط مشکل 1060-3گیگ هست که نمیتونه دیگه اتریوم ماین کنه.ولی در کل مشکل خاصی نداره.خیلی ها شاید 60-70% هنوزم ویندوزی هستند.کار باهاش راحته،عیب یابیش راحت تره

موفق باشین.1f64f.png

ممنون محسن جان . تو گروهت هم هستیم و حقیقتا استفاده می کنیم.راستش بعد از این سوال بود که با راهنمایی های آقا مجید و سایتش و دیگر دوستان تونستم رو هایو و سیمپل هم برم و امتحانی بکنم. اما دوباره برگشتم رو ویندوز

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام دوستان یک سوال داشتم

من الان دارم با کریپتوتب ماین میکنم ولی با این که چند تا یوزر فعال دارم ولی سرعت ماینینگم مث روز اول از 32 بالاتر نمیره مشکل از کجاست؟

ویرایش شده توسط AliDMaster
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام

دوستان من یک کارت rx570 gaming msi دارم مموری رو تا 1 ماه پیش رو 1950 میزاشتم بدون مشکل کار میکرد  ولی جدیدا زیاد هنگ میکرد که مموری رو اوردم رو 1900 1 هفتهای بدون هنگی کار میکرد تا برقمون رفت و دوباره که گذاشتم این بار رو 1900 هم هنگ میکرد باز اوردم پایین رو 1890 گذاشتم 

چرا اینجوری میشه ؟ مشکل چی هستش؟

لینک به دیدگاه

در در 1397/06/24, 20:13:12، mehrdadb3 گفته است :

سلام

دوستان من یک کارت rx570 gaming msi دارم مموری رو تا 1 ماه پیش رو 1950 میزاشتم بدون مشکل کار میکرد  ولی جدیدا زیاد هنگ میکرد که مموری رو اوردم رو 1900 1 هفتهای بدون هنگی کار میکرد تا برقمون رفت و دوباره که گذاشتم این بار رو 1900 هم هنگ میکرد باز اوردم پایین رو 1890 گذاشتم 

چرا اینجوری میشه ؟ مشکل چی هستش؟

به نظر من این کارها رو انجام بدید:
اگر افتربرنر دارید پاکش کنید و برید پوشه ا ش رو هم از بیخ و بن پاک کنید.
بعد با ddu تو سیف مود درایورها رو پاک کنید و ریستارت کنید.
درایور رو دوباره نصب کنید و پچ کنید.
اگر می خواهید از افتربرنر استفاده کنید دوباره نصبش کنید و کلیمور رو اجرا کنید.
در بیشتر مواقع مشکلاتتون حل خواهند شد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام جریان این تاپیک چیه ، یکی از دوستان برام فرستاده میخواستم ببینم راسته یا دروغ ؟

https://forum.persiantools.com/threads/آموزش-کامل-کسب-بیتکوین-رایگان-با-coinpot.899040/

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام جریان این تاپیک چیه ، یکی از دوستان برام فرستاده میخواستم ببینم راسته یا دروغ ؟

https://forum.persiantools.com/threads/آموزش-کامل-کسب-بیتکوین-رایگان-با-coinpot.899040/

من که به اینجور سایتها اعتمادی ندارم و دورشون نمی گردم

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام

مرسی از توضیحان داداش

من سیستم بیکار دارم

میخواستم بدون ای ن قضیه استخراخ بیت کوین چیه ربطی به این موارد شما دارد

از کجا دقیق باید شروع کنم

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، YASER_JAB گفته است :

سلام

مرسی از توضیحان داداش

من سیستم بیکار دارم

میخواستم بدون ای ن قضیه استخراخ بیت کوین چیه ربطی به این موارد شما دارد

از کجا دقیق باید شروع کنم

میتونید از نقطه ی شروع همین تاپیک هم برای آشنایی و هم برای راهنمایی در مورد ماین شروع کنید . البته اگر سیستم شما ضعیف باشد که ارزش ماین کردن و استهلاک و هزینه برق و غیره را ندارد. اگر سیستمتان هم قوی باشد باز هم صرف نمی کند چون هم عمر قطعاتتان را با این کار به میزان زیادی کاهش می دهید و هم اگر غیراصولی ماین کنید خطر خراب شدن قطعاتتان نیز وجود دارد. مقداری هم که با یک سیستم به دست خواهید آورد به اندازه ای ناچیز است که ارزش ریسک کردن ندارد.
الان که من تایپ می کنم اگر شخصی حدود سی میلیون تا سی و پنج میلیون سرمایه برای قطعات بگذارد و هشت گرافیک قوی بخرد و شروع به ماین کند ماهی حدود یک ملیون تا یک و دویست درآمد خواهد داشت که اگر هزینه برق را هم کم کنیم و حدودی تر بگوییم همان یک ملیون را در نظر می گیریم. این شخص بعد از سی ماه ماین کردن که دو و نیم سال می شود تازه به سرمایه ی خود خواهد رسید. سرمایه ای که هر جای دیگری استفاده می کرد قطعا بیشتر و بهتر به نتیجه می رسید. تازه اگر وسط راه قطعه ای خراب نشود و یا ارزش ارزی که ماین می کند پایین تر نیاید، سختی بالا نرود (که می رود)، و هزار جور مسایل دیگر. بعد از سی ماه تازه وارد مرحله ی سودآوری خواهد شد.
بد نیست تجربه ی یکی از دوستانم را نیز متذکر گردم که 18 عدد کارت گرافیک برای ماین خریداری کرد و با مرور زمان طی سه ماه، هفت عدد از کارتهایش به باد فنا رفتند و همگی از دم چیپ سوزاندند. این کارتها به هیچ وجهی قابل تعمیر نبودند و همان اول کار ضرر پانزده ملیونی روی دست دوستم گذاشتند. برای جلوگیری از ضرر بیشتر، 11 عدد کارت باقی مانده به اضافه ی بقیه ی قطعات را فروخت تا بتواند مصداق این ضرب المثل باشد که « جلوی ضرر را از هر کجا بگیری منفعت است».
امیدوارم وارد هر کاری می شوید همیشه پرسود باشید و تن و روانتان سلامت باشد. 

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

میتونید از نقطه ی شروع همین تاپیک هم برای آشنایی و هم برای راهنمایی در مورد ماین شروع کنید . البته اگر سیستم شما ضعیف باشد که ارزش ماین کردن و استهلاک و هزینه برق و غیره را ندارد. اگر سیستمتان هم قوی باشد باز هم صرف نمی کند چون هم عمر قطعاتتان را با این کار به میزان زیادی کاهش می دهید و هم اگر غیراصولی ماین کنید خطر خراب شدن قطعاتتان نیز وجود دارد. مقداری هم که با یک سیستم به دست خواهید آورد به اندازه ای ناچیز است که ارزش ریسک کردن ندارد.
الان که من تایپ می کنم اگر شخصی حدود سی میلیون تا سی و پنج میلیون سرمایه برای قطعات بگذارد و هشت گرافیک قوی بخرد و شروع به ماین کند ماهی حدود یک ملیون تا یک و دویست درآمد خواهد داشت که اگر هزینه برق را هم کم کنیم و حدودی تر بگوییم همان یک ملیون را در نظر می گیریم. این شخص بعد از سی ماه ماین کردن که دو و نیم سال می شود تازه به سرمایه ی خود خواهد رسید. سرمایه ای که هر جای دیگری استفاده می کرد قطعا بیشتر و بهتر به نتیجه می رسید. تازه اگر وسط راه قطعه ای خراب نشود و یا ارزش ارزی که ماین می کند پایین تر نیاید، سختی بالا نرود (که می رود)، و هزار جور مسایل دیگر. بعد از سی ماه تازه وارد مرحله ی سودآوری خواهد شد.
بد نیست تجربه ی یکی از دوستانم را نیز متذکر گردم که 18 عدد کارت گرافیک برای ماین خریداری کرد و با مرور زمان طی سه ماه، هفت عدد از کارتهایش به باد فنا رفتند و همگی از دم چیپ سوزاندند. این کارتها به هیچ وجهی قابل تعمیر نبودند و همان اول کار ضرر پانزده ملیونی روی دست دوستم گذاشتند. برای جلوگیری از ضرر بیشتر، 11 عدد کارت باقی مانده به اضافه ی بقیه ی قطعات را فروخت تا بتواند مصداق این ضرب المثل باشد که « جلوی ضرر را از هر کجا بگیری منفعت است».
امیدوارم وارد هر کاری می شوید همیشه پرسود باشید و تن و روانتان سلامت باشد. 

سپاس از شما

خیلی شیوا توضیح دادید تشکر

این استخراج بیت کوین چیه که همه دارن حتی با لب تاب کار میکنن

ارزش دارد

بنده سه تا سیتسم دارم

یکی نسبیتا قوی هست

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، YASER_JAB گفته است :

سپاس از شما

ارزش دارد

بنده سه تا سیتسم دارم

یکی نسبیتا قوی هست

سلام

برای استخراج بیت کوین احتیاج به اسیک دارید

اطلاعات بیشتر رو در مورد اسیک رو میتونی از این سایت بگیری

https://www.bitmain.com/

ویرایش شده توسط alo400
لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، YASER_JAB گفته است :

سپاس از شما

ارزش دارد

بنده سه تا سیتسم دارم

یکی نسبیتا قوی هست

با لپ تاپ یا سیستم های معمولی و قوی هم می تونید بیت کوین رو ماین کنید اما نه به صورت مستقیم. طرز کار این خواهد بود که سری به سایت ماینرگیت یا سایت نایس هش خواهید زد و اکانت و کیف پولتون رو تعریف خواهید کرد. تو این سایت ها هم با سی پی یو و هم با گرافیک می تونید ماین کنید ، تنها خوبی ای که این دو سایت دارن اینه که الگوریتم های مختلفی برای ماین توشون هست و بسته به سیستم شما اون الگوریتم رو ماین می کنه و خودش تبدیل می کنه به بیت کوین. بعد از این که به یه حد نصابی رسید می تونید انتقال بدید به کیف پول خودتون یا بفروشید. 
برای این که مستقیم بیت کوین ماین کنید حتما و حتما به اسیک یا انت ماینر نیاز دارید که دوستمون تو پست قبلی بهش اشاره کردن. 

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، alo400 گفته است :

سلام

برای استخراج بیت کوین احتیاج به اسیک دارید

اطلاعات بیشتر رو در مورد اسیک رو میتونی از این سایت بگیری

https://www.bitmain.com/

سلام کسانی که من دیدم کار میکنن همچین چیزی ندارند

اونا فقط یه برنامه نصب میکنن و کار میکنن

میدیم که سی پی یو درگیر میشه

لینک به دیدگاه

در در 1397/07/15, 22:25:12، YASER_JAB گفته است :

سلام کسانی که من دیدم کار میکنن همچین چیزی ندارند

اونا فقط یه برنامه نصب میکنن و کار میکنن

میدیم که سی پی یو درگیر میشه

سلام.
بله روش های اسکم (کلاهبرداری) ای هستند که با درگیر کردن سی پی یو  که ضعیفترین عضو در پردازش ماینینگ هست، میگن که دارید بیت کوین کسب میکنید که دروغ هست.
بعد هم میگن پرداختی داریم (یکنفر از هزار نفر) همانند CryptoTab

این برنامه ها خیلی وقت پیش هم بودن با انواع اسم ها، و روش های اسکم و کلاهبرداری رو در پیش میگیرن برای گرفتن ایمیل شما و تبلیغ به خورد شما میدن، در آخر میگن مقداری واریز کنید تا واستون پولتون رو بفرستیم!

وقتتون رو برای این برنامه ها هدر ندین.برای استخراج بیت کوین نیاز به اسیک هست.برای مثال AntMiner S9 در گوگل جست و جو کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 15 دقیقه قبل، TechBaMohsen گفته است :

.

سلام آقا محسن نظرتون راجب این لینک چیه ؟

تشکر از وقتی که میارین 

لینک به دیدگاه

در در 1397/07/16, 23:24:20، Hassan.SK گفته است :

سلام آقا محسن نظرتون راجب این لینک چیه ؟

تشکر از وقتی که میارین 

سلام حسن جان.
بله،بهترین وبسایتی که تو این زمینه دیدم که یکم اسم و رسم داشت،وبسایت Yobit دات Net هست که یه صرافیه، اینهم همین مدل پرداختی رو داشت شما هر روز یا هر چند ساعتی یکبار اجازه داشتی Claim کنی یا درخواست یه ارزی توکنی چیزی کنی،مثلا همون اول 5000عدد ارز FELAN بهت میداد، عموما اونقدر وحشتناک ارزششون کم بود که میلیارد ها عدد ازون ارز تازه میشد مثلا 1-2دلار! که اونم حین مالیات انتقال توی خود صرافی، به هیچ میرسید.

قضیشون بدین شکله معمولا که یه وبسایته،داخلش یه کیف پول هست که مال خود وبسایته،بعد یه دکمه میزاره معمولا تبلیغ یا ماینینگ از طریق سخت افزار شما هم روی وبسایتش فعاله، بعد بهتون میگه خب روی این دکمه بزنید مثلا هزار عدد ساتوشی میدیم، بعد هر موقع به مثلا 50هزار ساتوشی رسید حق دارید انتقال بدید.
بعد با خودت محاسبه میکنی میبینی حدود 20روز تا 30روز طول میکشه که 24ساعته کار کنی و به 50هزار ساتوشی برسی! بعد مثلا 50هزار ساتوشی میشه 3دلار :| 
بعد وقتی هم بخواید انتقال بدید به 2سری وبسایت میرسیم، یک سری از وبسایت ها میگن خب شما یکم بیت کوین واریز کن تا مثلا آدرس کیف پولت رو بفهمیم تا بعدش ما برات واریز کنیم! (یکجور کلاهبرداریه)
و دومین سری وبسایت ها میگن باشه انتقال میدیم و اونقدر مالیات ازش کسر میکنن که همون 3 دلار میشه چند سِنت!

بعد از مدتی متوجه میشی که حدود 100تا200ساعت زمان گذاشتی توی وبسایت،تبلیغاتشون رو دیدی، از سی پی یو کامپیوترت هم استفاده کردن واسه ماین (چون بازدیدشون بالاست در حد هزاران نفر، واسه صاحب سایت ماینینگ حتی با سی پی یو کاربران، بصرفه هست) واسه مثلا 3دلار که اونهم احتمال قوی بهت نمیرسه.
معمولا اوایل کار میدن مثلا 1ماه اول،بعدش دیگه این بازی ها رو در میارن به بهانه تعمیر وبسایت و خرابی شبکه و فلان و ...

شما اگر همون 100تا 200 ساعت رو صرف هر کار دیگه ای کنی (هرررر کاری) قطعا بیشتر از 3دلار بدست میاری. متاسفانه اینجور وبسایت ها عین ویروس توی کل دنیا منتشر شدن هر روز هم انواع جدیدشون میاد.

خیلی ناراحت میشیم میبینم مثلا یه جوونی که مثل رفیق خودمون هست، با امید این وبسایت ها رو دنبال میکنه آخرش تبدیل میشه به "یک باخت" و بازهم حس نا امیدی بهش دست میده.بعد با خودش فکر میکنه دست به هرچیزی میزنه بدبختی میاره یا اصولا آدم بدبختیه، درصورتیکه واقعا اینطور نیست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 ساعت قبل، TechBaMohsen گفته است :

سلام حسن جان.

تشکر بابت توضیحات ، والا این سایتو یکی از آشنایان بهم معرفی کرد گفت بیکاری لااقل بیا پول تو جیبی تو در بیار ، منم گفتم تو این دنیا فوش مجانی به آدم نمیدن چه برسه پول مفتی !

محض اطمینان پرسیدم

الان کسب و کاری که این مدلی(شبیه) باشه فکر کنم پیدا نمیشه که راست باشه درسته ؟ چون دور برم نگاه میکنم همه یه جورایی در گیر اینجور کسب و کارها شدن و روزی نمیشه به آدم پیشنهاد ندن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...