رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در چسباندن محافظ صفحه نمایش گوشی

saeed110
 اشتراک گذاری

سوال

سلام دوستان خسته نباشید. 

من یه گوشی شیائومی 5s plus خریدم.  براش بر چسب خریدم و چسباندم اما از کناره از همه طرف نمی چسبه گفتم شاید من اشتباهی کردم بردم مغازه و اونجا هم همین مشکل ایجاد شد فروشنده گفت که راه حل نداری اما خوب گفتم بعیده راه حل نداشته باشه آومدم بپرسم آیا کسی این مشکل رو داشته و توانسته حلش کنه؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید. 

لینک به دیدگاه

25 answers to this question

Recommended Posts

• 0
در 1 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

سلام دوستان خسته نباشید. 

من یه گوشی شیائومی 5s plus خریدم.  براش بر چسب خریدم و چسباندم اما از کناره از همه طرف نمی چسبه گفتم شاید من اشتباهی کردم بردم مغازه و اونجا هم همین مشکل ایجاد شد فروشنده گفت که راه حل نداری اما خوب گفتم بعیده راه حل نداشته باشه آومدم بپرسم آیا کسی این مشکل رو داشته و توانسته حلش کنه؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید. 

درود بر شما !

این بخاطر انحنای کم گوشه های گوشیه بذارید بچسبه یکم با گوشی کار کنید گوشه ها هم حالت صفحه رو میگیرن و میچسبن

لینک به دیدگاه

• 0
در 21 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

درود بر شما !

این بخاطر انحنای کم گوشه های گوشیه بذارید بچسبه یکم با گوشی کار کنید گوشه ها هم حالت صفحه رو میگیرن و میچسبن

خیر عزیز این مشکل با مرور زمان حل نمیشه. ظاهرا صفحه نمایش 2.5D هست و برچسب مخصوص می خواد اما نمی دونم دوتا خریدم نشده. می خواستم بدونم کسی بوده این مشکل رو داشته باشه و حل کرده باشه.

photo_2018-05-21_12-05-13.thumb.jpg.c3c200a5e7d8fb7960b80a0faa3bccb8.jpg

لینک به دیدگاه

• 0
در 10 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

خیر عزیز این مشکل با مرور زمان حل نمیشه. ظاهرا صفحه نمایش 2.5D هست و برچسب مخصوص می خواد اما نمی دونم دوتا خریدم نشده. می خواستم بدونم کسی بوده این مشکل رو داشته باشه و حل کرده باشه.

photo_2018-05-21_12-05-13.thumb.jpg.c3c200a5e7d8fb7960b80a0faa3bccb8.jpg

فکر نمی کردم به این شدت باشه !

S7 هم یکم گوشه هاش انهنا داره ولی اون گوشه های توی گلس نیستن !

ببینید با سشواری یکم میتونیدگرمترش کنید یا خیر؟اگر نشد چاره ای نیست جز بریدنشون

لینک به دیدگاه

• 0
در 1 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

گلس هست و راستش نقطه ذوبش بالا هست و سه شوار هیچ تاثیری نداره. با این روش جواب نمیده جدا از این به گوشی آسیب وارد میشه. این گوشی مال 1.5 سال پیشه باید یه راه حلی در اومده باشه. می خوام ببینم کسی به این مشکل خورده و حلش کرده باشه.

لینک به دیدگاه

• 0
در 8 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

این لینک رو ببیند گلس 2.5ِD زده و اوکی هست نمی دونم از کجا بخرم اینترنت رو زیر رو کردم. بعید یه نفر در ایران به این مشکل نخورده باشه و حلش نکرده باشه گوشی های شیائومی تو ایران طرف دار زیاد دارن. منم  به عنوان گوشی دوم کنار آیفون خریدم. 

https://www.youtube.com/watch?v=zBl2LwB89Pc

لینک به دیدگاه

• 0

درود

این مشکل توی گلس‌های غیراستاندارد پیش میاد

شما که گوشی‌تون لبه‌های 2.5d داره باید گلس فول‌فریم و فول‌چسب می‌گرفتین براش. اینطور کاملاً لبه‌ها رو هم پوشش می‌داد...

در هر حال اگر این مورد خیلی آزارتون میده با روش زیر قابل حل هست:

یک‌عدد گوش‌پاک‌کن رو با مقدار خیلی اندکی روغن‌زیتون آغشته کن و به لبه‌های گلس بزن، بعد با دست یه‌مقدار اون لبه‌های گلس رو به گوشی بچسبون...

این کار رو که انجام دادی با دستمال کاغذی آثار به جای‌مانده رو پاک‌کن

نمونه‌ی کار انجام شده:

jg2p_photo_2018-05-21_13-01-21.jpg

لینک به دیدگاه

• 0
در 1 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

درود

این مشکل توی گلس‌های غیراستاندارد پیش میاد

شما که گوشی‌تون لبه‌های 2.5d داره باید گلس فول‌فریم و فول‌چسب می‌گرفتین براش. اینطور کاملاً لبه‌ها رو هم پوشش می‌داد...

در هر حال اگر این مورد خیلی آزارتون میده با روش زیر قابل حل هست:

یک‌عدد گوش‌پاک‌کن رو با مقدار خیلی اندکی روغن‌زیتون آغشته کن و به لبه‌های گلس بزن، بعد با دست یه‌مقدار اون لبه‌های گلس رو به گوشی بچسبون...

این کار رو که انجام دادی با دستمال کاغذی آثار به جای‌مانده رو پاک‌کن

نمونه‌ی کار انجام شده:

jg2p_photo_2018-05-21_13-01-21.jpg

ممنون. بله آزارم میده ? شما آیا این گوشی رو داشتید؟ این گوشی صفحه دو و نیم دی داره و راستش اگه می دونید از کجا میشه تهیه کرد ممنون میشم راهنمایی کنید. دو تا تا الان گلس زدم واقعا نمی دونم چکار کنم. 

لینک به دیدگاه

• 0
در 36 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

سلام ،این مدل مثل مدل داخل ویدئو هست که گذاشتید.

گلس برند Mocolo

محافظ صفحه نمایش رنگی و فول کاور Xiaomi Mi5s Plus

تفاوت این گلس با مدل های مرسوم و رایج در بازار اول در چسبیدن خوب در کناره های صفحه نمایش گوشی های 2.5D است.

icmobile

لینک به دیدگاه

• 0
در 4 دقیقه قبل، ahmadsa گفته است :

سلام ،این مدل مثل مدل داخل ویدئو هست که گذاشتید.

گلس برند Mocolo

محافظ صفحه نمایش رنگی و فول کاور Xiaomi Mi5s Plus

تفاوت این گلس با مدل های مرسوم و رایج در بازار اول در چسبیدن خوب در کناره های صفحه نمایش گوشی های 2.5D است.

icmobile

رنگ سفید داره نه مشکی.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

• 0

دوستان من می تونم تهران برم اگه جایی سراغ دارید که ضد خش داره بگید میرم. اگه تو اینترنت موجود نیستش.

لینک به دیدگاه

• 0
در 3 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

ممنون اما خیلی گرونه 263a.png دو نیم دی که ارزون باشه نداریم. این قیمتش 7 دلاره چرا این همه گرون زدن.

این مدل هم هست قیمتش کمتره pishgammobile

لینک به دیدگاه

• 0
در 3 دقیقه قبل، ahmadsa گفته است :

این مدل هم هست قیمتش کمتره pishgammobile

اشتباه دیدم فکر کردم 120 تومنه که 120000 ریال بود و ارزون بود. اما سفید بود مشکی بود همین الان می خریدم. مشکی دارم می گردم پیدا نمی کنم. اینی که معرفی کردید آیا مشکل ایجاد نمی کنه و اوکی هست؟ این کناره های صفحه نمایش رو مخمه ?

لینک به دیدگاه

• 0

درود

دقیقا من هم همین مشکل رو یکم کمتر با گوشی OnePlus 5T دارم

گلس فول چسب گرفتم .. هم 2.5D هم 5D .. هردو این مشکل رو دارن ...

گویا تنها راه حل  برجسب ضد خش هست..

لینک به دیدگاه

• 0
در هم اکنون، HolymighT گفته است :

درود

دقیقا من هم همین مشکل رو یکم کمتر با گوشی OnePlus 5T دارم

گلس فول چسب گرفتم .. هم 2.5D هم 5D .. هردو این مشکل رو دارن ...

گویا تنها راه حل  برجسب ضد خش هست..

شما مشکلتون حل شد؟ با برچسب می گم. اگه بشه همون برچسب می گیرم. فوقش زود به زود عوض می کنم. کلیپ گذاشتم گویا این 2.5D ها رو استفاده کردن اوکی شد. 

لینک به دیدگاه

• 0

واقعا می گم درک نمی کنم چه لزومی داره یه انحنا بدن. مثلا با این کار چه هدفی داشتن ?

لینک به دیدگاه

• 0

اگر احیاناً گلسش گیرتون نمیاد توی فروم‌های تخصصی موبایل یا سایت موبایل نظرات رو چک کنین و ببینین گلس کدوم گوشی به خوبی روی گوشی شما میشینه...

از برند موکولو هم دوری کنین، این گلس دورش چسب داره و وسطش خالیه، بعد از چندروز یا چندهفته حباب بزرگی وسط صفحه پدیدار میشه و از اینی که هست بیشتر آزارتون خواهد داد...

از هر سایتی خواستین تهیه کنین بگین که گلسی میخوام که تمام‌چسب باشه و کامل صفحه و لبه‌های گوشی رو بپوشونه ...

از روشی که عرض شد استفاده کنید اگر باب دل‌تون نبود بعد خرید کنید هرچند بعید میدونم گیر بیاد...

لینک به دیدگاه

• 0

اگر احیاناً گلسش گیرتون نمیاد توی فروم‌های تخصصی موبایل یا سایت موبایل نظرات رو چک کنین و ببینین گلس کدوم گوشی به خوبی روی گوشی شما میشینه...

از برند موکولو هم دوری کنین، این گلس دورش چسب داره و وسطش خالیه، بعد از چندروز یا چندهفته حباب بزرگی وسط صفحه پدیدار میشه و از اینی که هست بیشتر آزارتون خواهد داد...

از هر سایتی خواستین تهیه کنین بگین که گلسی میخوام که تمام‌چسب باشه و کامل صفحه و لبه‌های گوشی رو بپوشونه ...

از روشی که عرض شد استفاده کنید اگر باب دل‌تون نبود بعد خرید کنید هرچند بعید میدونم گیر بیاد...

سرچ کردم گویا نوت 5 و honor x4 مناسبه. اما مطمئن نیستم. یه چی باشه بزنم روش گویا این گوشی محافظ گوریلا نداره که واقعا گلس لازم داره. آیا با برچسب مشکل حل میشه؟

لینک به دیدگاه

• 0
در هم اکنون، saeed110 گفته است :

سرچ کردم گویا نوت 5 و honor x4 مناسبه. اما مطمئن نیستم. یه چی باشه بزنم روش گویا این گوشی محافظ گوریلا نداره که واقعا گلس لازم داره. آیا با برچسب مشکل حل میشه؟

اول اینکه واقعا نیاز نبود برای یه برچسب این همه تاپیک ادامه داشته باشه

بهتر بود توی سایت Mobile.ir تو قسمت نظرات این گوشی سوال میکردین و استفاده کنندگان این گوشی بهتون کاملا اطلاع میدادن و یا توی سایت و فروم‌های تخصصی تلفن‌همراه مطرح می‌فرمودین

دوم زیاد حساس نباشین، برچسبی که موقع خرید توی جعبه گوشی بوده هم کفایت می‌کنه، همون رو استفاده کنین، اگر ندارین، همین گلسی که خریداری کردین رو با شیوه‌ای که عرض کردم انجام بدین کاملا می چسبه به گوشی...

گوریل که سهله، در برابر چیزی که ما ایرانیان در فکرمون هست حتی اگر جنس صفحه از پولاد هم باشه باز هم جلوی ما کم میاره، به این موارد توجه نکنین، این‌ها ترفندهای تبلیغاتی هست...

بنده لذت استفاده از گوشی بدون برچسب رو با هیچ چیز عوض نمی‌کنم، ما گوشی می‌خریم که ازش استفاده کنیم نه اینکه در پوششی نگه‌داریش کنیم... در درازمدت اکثر دوستان به این نتیجه خواهند رسید.

لینک به دیدگاه

• 0

اول اینکه واقعا نیاز نبود برای یه برچسب این همه تاپیک ادامه داشته باشه

بهتر بود توی سایت Mobile.ir تو قسمت نظرات این گوشی سوال میکردین و استفاده کنندگان این گوشی بهتون کاملا اطلاع میدادن و یا توی سایت و فروم‌های تخصصی تلفن‌همراه مطرح می‌فرمودین

دوم زیاد حساس نباشین، برچسبی که موقع خرید توی جعبه گوشی بوده هم کفایت می‌کنه، همون رو استفاده کنین، اگر ندارین، همین گلسی که خریداری کردین رو با شیوه‌ای که عرض کردم انجام بدین کاملا می چسبه به گوشی...

گوریل که سهله، در برابر چیزی که ما ایرانیان در فکرمون هست حتی اگر جنس صفحه از پولاد هم باشه باز هم جلوی ما کم میاره، به این موارد توجه نکنین، این‌ها ترفندهای تبلیغاتی هست...

بنده لذت استفاده از گوشی بدون برچسب رو با هیچ چیز عوض نمی‌کنم، ما گوشی می‌خریم که ازش استفاده کنیم نه اینکه در پوششی نگه‌داریش کنیم... در درازمدت اکثر دوستان به این نتیجه خواهند رسید.

عزیز اینکه واقعا نیاز هست یا نه تایپیک ادامه داشته باشه یا نه به نظرم نباید مورد اعتراض شما باشه. بهتره این موضوع رو به استارتر و مدیران گروه واگذار کنید. مطمئن باشید سرچ کردم نه فقط تو فروم های ایرانی حتی در فروم های خارجی. در مورد موبایل دات آی آر این گوشی مال یکی و نیم سال پیش هست و دیگه فرومش افراد نیستن جواب بدن. سوالم بپرسم پنج روز دیگه جواب میدن شایدم ندن. افراد دیگه به مشکل خوردن اما خوب توضیح ندادن چه کنن. در مورد اینکه از گوشی چه مدلی استفاده کنیم (با گلس یا بدون اون) هم یه مورد سلقیه ای هست و هر کس متناسب با سلقیه خودش رفتار می کنه. در هر صورت ممنون عزیز کمک کردید. حالا ببینم بقیه دوستان می تونن کمک کنن یا موارد مشابه خوردن بتونن حل کنن.

لینک به دیدگاه

• 0
در 21 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

شما مشکلتون حل شد؟ با برچسب می گم. اگه بشه همون برچسب می گیرم. فوقش زود به زود عوض می کنم. کلیپ گذاشتم گویا این 2.5D ها رو استفاده کردن اوکی شد. 

اولش من دادم خود فروشنده برام برچسب نانو تاچ زد.. ولی متاسفانه توی جیبم روش خط و خش زیادی افتاد ...

گلس 2.5 و 5 D تمام چسب گرفتم .. هردو مشکلات خودشون رو دارن .. این روش روغن هم توی نت دیدم .. ولی میترسم به گوشیم آسیب بزنه :/

در آخر مجبورم برچسب بزنم ..

لینک به دیدگاه

• 0
در 5 دقیقه قبل، HolymighT گفته است :

اولش من دادم خود فروشنده برام برچسب نانو تاچ زد.. ولی متاسفانه توی جیبم روش خط و خش زیادی افتاد ...

گلس 2.5 و 5 D تمام چسب گرفتم .. هردو مشکلات خودشون رو دارن .. این روش روغن هم توی نت دیدم .. ولی میترسم به گوشیم آسیب بزنه :/

در آخر مجبورم برچسب بزنم ..

ممنون. خود فروشنده برچسب نانو زد اوکی شد؟ از خیر گلس گذشتم. من دوتا گوشی دارم محافظ گوریلا داره تو یه سال استفاده ام خش نیوفتاد اما این دوتا دونه خش افتاد روش تو یه هفته. البته خارج از صفحه خوشبختانه. بخاطر این واجبه روش یه محافظی باشه. برام برچسبم باشه کفایت می کنه اما خوب بدونم جواب میده. اگه جایی باشه دوستان بگن برم اونجا این موارد رو داشته باشه ممنون میشم. گوشی رو تازه خریدم واقعا خورده تو ذوقم ?

لینک به دیدگاه

• 0
در 1 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

ممنون. خود فروشنده برچسب نانو زد اوکی شد؟ از خیر گلس گذشتم. من دوتا گوشی دارم محافظ گوریلا داره تو یه سال استفاده ام خش نیوفتاد اما این دوتا دونه خش افتاد روش تو یه هفته. البته خارج از صفحه خوشبختانه. بخاطر این واجبه روش یه محافظی باشه. برام برچسبم باشه کفایت می کنه اما خوب بدونم جواب میده. اگه جایی باشه دوستان بگن برم اونجا این موارد رو داشته باشه ممنون میشم. گوشی رو تازه خریدم واقعا خورده تو ذوقم 1f612.png

درکت میکنم ..

من توی علائدین کارت یکی رو گرفتم کارش تخصصی برچسب زدن با دستگاه بود .. آدرسش رو برات پ.خ میکنم ..

من یه روز از ساعت 3 تا 8 شب کل علائدین و چهارسو رو زیر رو کردن واسه Oneplus 5T هیچ کسی گلس نداشت .. آخر سر از اهواز 2 تا سفارش دادم .. هردو به درد نخور بودن.

لینک به دیدگاه

• 0
در 6 دقیقه قبل، HolymighT گفته است :

درکت میکنم ..

من توی علائدین کارت یکی رو گرفتم کارش تخصصی برچسب زدن با دستگاه بود .. آدرسش رو برات پ.خ میکنم ..

من یه روز از ساعت 3 تا 8 شب کل علائدین و چهارسو رو زیر رو کردن واسه Oneplus 5T هیچ کسی گلس نداشت .. آخر سر از اهواز 2 تا سفارش دادم .. هردو به درد نخور بودن.

ممنون واقعا لطف می کنید. تو یه هفته که بدون گلس استفاده کردم دوتا خش افتاده چشم ترسیده که شاید وسط گوشی بیوفته. هم گوشی افت قیمت کنه موقع فروش چون شاید یه سال دستم گوشی باشه هم اینکه رو خط و خش رو صفحه من حساسم.

لینک به دیدگاه

• 0
در ۱ ساعت قبل، saeed110 گفته است :

عزیز اینکه واقعا نیاز هست یا نه تایپیک ادامه داشته باشه یا نه به نظرم نباید مورد اعتراض شما باشه. بهتره این موضوع رو به استارتر و مدیران گروه واگذار کنید. مطمئن باشید سرچ کردم نه فقط تو فروم های ایرانی حتی در فروم های خارجی. در مورد موبایل دات آی آر این گوشی مال یکی و نیم سال پیش هست و دیگه فرومش افراد نیستن جواب بدن. سوالم بپرسم پنج روز دیگه جواب میدن شایدم ندن. افراد دیگه به مشکل خوردن اما خوب توضیح ندادن چه کنن. در مورد اینکه از گوشی چه مدلی استفاده کنیم (با گلس یا بدون اون) هم یه مورد سلقیه ای هست و هر کس متناسب با سلقیه خودش رفتار می کنه. در هر صورت ممنون عزیز کمک کردید. حالا ببینم بقیه دوستان می تونن کمک کنن یا موارد مشابه خوردن بتونن حل کنن.

قربان بنده اعتراض نکردم! صرفا یه توصیه بود...

در هر صورت تمام موارد رو بنده و سایر دوستان خدمتتون عرض کردیم، نتیجه‌گیری نهایی دست شماست. به این دلیل عرض کردم در اون فروم‌ها و سایت‌ها چون کسی که این گوشی رو داشته باشه ممکنه اینجا آنلاین نباشه ولی به واسطه رام و فلش و اپلیکیشن و ... توی اون سایت‌ها و ... بیاد و سر بزنه و ...

البته اگر تهران تشریف دارین میتونین بدین کسانی که کارشون این هست انجام بدن... اینترنت و فروشگاه‌های اینترنتی جای تست حضوری و مشاهده فیزیکی رو نمی‌گیره و ممکنه صرفا خسارت براتون به‌وجود بیاد...

اگر شهرستان بودین قضیه فرق می‌کرد

گلس فول اسکرین و تمام چسب به قول بازاری‌ها 5D = بهترین موردی که میتونه برای شما مناسب باشه

برچسب نانو = تمام گوشی رو می‌پوشونه ولی به استحکام گلس نیست و مثل برچسب هست...

گلس موکولو و امثال‌هم = کامل گوشی رو می‌پوشونن ولی بعد از مدتی وسط صفحه، گلس باد می‌کنه چون وسط صفحه رو چسب نزدن

گلس عادی هم که خودتون تست فرمودین

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

• 0
در 2 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

قربان بنده اعتراض نکردم! صرفا یه توصیه بود...

در هر صورت تمام موارد رو بنده و سایر دوستان خدمتتون عرض کردیم، نتیجه‌گیری نهایی دست شماست. به این دلیل عرض کردم در اون فروم‌ها و سایت‌ها چون کسی که این گوشی رو داشته باشه ممکنه اینجا آنلاین نباشه ولی به واسطه رام و فلش و اپلیکیشن و ... توی اون سایت‌ها و ... بیاد و سر بزنه و ...

البته اگر تهران تشریف دارین میتونین بدین کسانی که کارشون این هست انجام بدن... اینترنت و فروشگاه‌های اینترنتی جای تست حضوری و مشاهده فیزیکی رو نمی‌گیره و ممکنه صرفا خسارت براتون به‌وجود بیاد...

اگر شهرستان بودین قضیه فرق می‌کرد

گلس فول اسکرین و تمام چسب به قول بازاری‌ها 5D = بهترین موردی که میتونه برای شما مناسب باشه

برچسب نانو = تمام گوشی رو می‌پوشونه ولی به استحکام گلس نیست و مثل برچسب هست...

گلس موکولو و امثال‌هم = کامل گوشی رو می‌پوشونن ولی بعد از مدتی وسط صفحه، گلس باد می‌کنه چون وسط صفحه رو چسب نزدن

گلس عادی هم که خودتون تست فرمودین

طرفای شهریارم اما می تونم برم تهران. یه وقت راهم افتاد تهران حتما می رم. کلا نمی دونم تهران کجاها مطمئن هست و به قولی نمیندازن به آدم علائدین رفتم اما احساس می کنم می خوان بندازن به آدم ☺️ من دوتا گوشی دارم یک سال و نیم روش گلس نبود اما محافظ گوریلا داشت البته جایی نخورد اما خیلی این ور اون ور  خونه ول کردم گوشی رو هیچ خط نیوفتاد این یه هفته محافظ  نبود روش دوتا خش افتاد چشم ترسیده دیروز رفتم باز گلس زدم باز همون مدلی شد. حقیقتش گوشی به این خشکلی این مدلی بشه تو ذوق آدم می خوره. گلس خوب خیلی خوبه و خیلی سخت روش خط میوفته اما برچسب راستش فقط در حد محافظ هست کلیدی چیزی تو جیب بود صفحه رو داغون نکنه و بعد باز باید برچسب رو عوض کرد. در هر صورت ممنون. اما واقعا گشتم و نیومدم بدون تحقیق اینجا سوال کنم حتی دوتا مغازه روفتم و دوبار پول گلس دادم. مغازه دارا گفتم راه حل نداره. این شد اینجا پرسیدم. یوتیوب دیدم که یه مدل خاص رو زدن شده در نتیجه گفتم شاید اینجا کسی تجربه کرده و مشکل رو حل کرده در نتیجه منو راهنمایی کنه تا زودتر به نتیجه برشم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...