رفتن به مطلب

سوختن گرافیک

bl4ck
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من وسط بازی سیستم خاموش شد و دمای گرافیک روی 70 درجه بود

بعد دیگه خواستم روشن کنم سیستم یه تیک نیم ثانیه میخوره لامپ های کیس و فن هاش و ... روشن میشه و درجا دوباره خاموش میشه و روشن نمیشه

از اور هیتینگ نیمتونه باشه چون دما بالای 70 نبود حتی

بعد کابل پاور گرافیک رو جدا کردم دیدم مانیتور نوشت این گرافیک نیاز به کابل پاور داره و اونو وصل کنید (یعنی تا اینجا گرافیک رو شناخته بود) و لامپ گرافیک هم روشن بودو فن هاش میچرخید

کابل پاور گرافیک رو که میزنم بازم سیستم روشن نمیشه

پاور رو به تازگی اواژنگ بهم یه اکبند داده فکر نمیکنم از پاور باشه

به نظر شما میتونه از کثیف بودن و چرب بودن سطح گرافیک باشه؟ اگر اره با چه چیزی باید تمیز کنم و از کجا تهیه کنم؟

مانیتور رو میزنم به کیس تصویر میده بدون مشکل سیستم بوت میشه

لینک به دیدگاه

نخیر داداش از کثیفی کارت نمیتونه باشه 

اگر مشکلی برای گرافیکتون فکر میکنید پیش اومده روی سیستم دیگه تستش کنید اگر باز هم همون شکل بود بفرستین گارانتی 

ممکنه ک پاور جدید ولتاژ بیش از اندازه فرستاده باشه و گرافیک مدار تغذیش سوخته باشه

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

نخیر داداش از کثیفی کارت نمیتونه باشه 

اگر مشکلی برای گرافیکتون فکر میکنید پیش اومده روی سیستم دیگه تستش کنید اگر باز هم همون شکل بود بفرستین گارانتی 

ممکنه ک پاور جدید ولتاژ بیش از اندازه فرستاده باشه و گرافیک مدار تغذیش سوخته باشه

تو برنامه msi afterburner مصرف پاور گرافیک رو بین 75 درصد تا 90 درصد میزد

پاور هم cooler master v750 هست به نظرم جز پاور های خوب بازاره نمیتونه اون باعث بشه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، bl4ck گفته است :

تو برنامه msi afterburner مصرف پاور گرافیک رو بین 75 درصد تا 90 درصد میزد

پاور هم cooler master v750 هست به نظرم جز پاور های خوب بازاره نمیتونه اون باعث بشه

پاور رو با خدا اشتباه گرفتی دوست عزیز 

مشکل ممکنه مربوط به پاور باشه و باعث سوختن گرافیک و اینکه موقعی زیر بار رفته گرافیک پاورتون مشکل پیدا کرده و گرافیک رو سوزونده 

شاید حتی گرافیک نسوخته باشه و پاور زیر فشار مشکل داشته باشه ک باعث کار نکردن گرافیک میشه

بهرحال اگر دوست ندارید تست کنید برای من مهم نیست من بر اساس تجربه گفتم

اگر دوست دارید مشکل سیستمتون رو بدونید گرافیک رو روی سیستم دیگه ای تست کنید 

لینک به دیدگاه

پین 12 ولت ورودی برق کارت  سوخته یا پاور مشکل پیدا کرده

لینک به دیدگاه

احتمال زیاد پاور مشکل خورده 

وگرنه روشن میشد تصویر نمیداد نه اینکه سیستم نتونه روشن بشه

احتمال دوم مدار برق گرافیک  مشکل خورده 

.سوم اینکه بدترین حات برق رفتن تولود کرافیکه . دما 70بوده منتهی با چرخش فن . یکدقیقه تا gpuخنک بشه طول میکشه .تواین یکدقیقه .احتمالا چون فن خاموش بوده دما تا 90رفته .ولی اگه هیت گرافیکتون ازین مدلهای دارای لوله مسی یا هیت پایپ  بوده. دما تا ده درجه میره بالاو برمیکرده پایین 

لینک به دیدگاه

تقریبا مشابه این مشکلو من داشتم. سیستم روشن میکردم برای 1 ثانیه روشن میشد و سریع خاموش میشد .

کل کابل های پاوربجز برق برد رو دراوردم و پاور رو روشن کردم درست شد.

چک کن شاید مشکلت حل شد

لینک به دیدگاه

اگه گرافیک فنهاش روشن میشه ولی تصویر نمیده منم یه لایتینینگ 780 داشتم اینطوری شد فرستادمش گارانتی گفتن متاسفانه سوخته

لینک به دیدگاه

البته نظرم اینه قبل هرکاری .تمام قطعاتو اتصالاتو بازکن بعد جابزن . بزار سیستم بره تنظیمات اولیه شاید بایوس بهم ریخته .بعد اگه تشد گرافیکو ببر جایی تست کن 

لینک به دیدگاه

تشکر دوستان عزیز

نظر خودمم روی سوختن گرافیکه

اورهیتینگ به هیچ وج نشده

ارزش تعمیر داره و اینکه کجا تعمیر میکنند؟ gtx970 g1 هستش

البته گرافیک 1070 هم دارم مشکل و عجله ی ندارم

حدودا چقدر ممکنه هزینه ی تعمیرات بشه؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، bl4ck گفته است :

تشکر دوستان عزیز

نظر خودمم روی سوختن گرافیکه

اورهیتینگ به هیچ وج نشده

ارزش تعمیر داره و اینکه کجا تعمیر میکنند؟ gtx970 g1 هستش

البته گرافیک 1070 هم دارم مشکل و عجله ی ندارم

حدودا چقدر ممکنه هزینه ی تعمیرات بشه؟

درود 

به @mohsen.alizadeh تعمیرات کارت انجام می دهند . با ایشان صحبت کنید

لینک به دیدگاه

خب گرافیک رو باز کنید با مادربورد ببینین سیستم روشن و تصویر میده اگر داد که 100درصد مشکل از گرافیک بوده 

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

درود 

به @mohsen.alizadeh تعمیرات کارت انجام می دهند . با ایشان صحبت کنید

ممنونم از شما

در 14 دقیقه قبل، mitternacht گفته است :

خب گرافیک رو باز کنید با مادربورد ببینین سیستم روشن و تصویر میده اگر داد که 100درصد مشکل از گرافیک بوده 

بله الان بدون گرافیک با سیستم هستم  گرافیک آنبورد خود سی پیو 

سیستم بدون گرافیک کوچکترین اختلالی نداره

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، bl4ck گفته است :

ممنونم از شما

بله الان بدون گرافیک با سیستم هستم  گرافیک آنبورد خود سی پیو 

سیستم بدون گرافیک کوچکترین اختلالی نداره

خب پس مشکل از گرافیک هست

یکی از دوستان تو فروم تعمیرات حرفه ای گرافیک داره که خیلی از دوستان ازش راضی بودن براشون بفرستین ایشالا که قابل تعمیر باشه

البته اگر گارانتی نداره

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، mitternacht گفته است :

خب پس مشکل از گرافیک هست

یکی از دوستان تو فروم تعمیرات حرفه ای گرافیک داره که خیلی از دوستان ازش راضی بودن براشون بفرستین ایشالا که قابل تعمیر باشه

البته اگر گارانتی نداره

بله گارانتیش تموم شده

اون موقعه ها که تازه سری 900 اومده بودن جز اولین کسانی بودم که یکی از لیون خریدم 

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، bl4ck گفته است :

سلام

من وسط بازی سیستم خاموش شد و دمای گرافیک روی 70 درجه بود

بعد دیگه خواستم روشن کنم سیستم یه تیک نیم ثانیه میخوره لامپ های کیس و فن هاش و ... روشن میشه و درجا دوباره خاموش میشه و روشن نمیشه

از اور هیتینگ نیمتونه باشه چون دما بالای 70 نبود حتی

بعد کابل پاور گرافیک رو جدا کردم دیدم مانیتور نوشت این گرافیک نیاز به کابل پاور داره و اونو وصل کنید (یعنی تا اینجا گرافیک رو شناخته بود) و لامپ گرافیک هم روشن بودو فن هاش میچرخید

کابل پاور گرافیک رو که میزنم بازم سیستم روشن نمیشه

پاور رو به تازگی اواژنگ بهم یه اکبند داده فکر نمیکنم از پاور باشه

به نظر شما میتونه از کثیف بودن و چرب بودن سطح گرافیک باشه؟ اگر اره با چه چیزی باید تمیز کنم و از کجا تهیه کنم؟

مانیتور رو میزنم به کیس تصویر میده بدون مشکل سیستم بوت میشه

سلام این تست رو هم بکنید: گرافیک رو از روی مین برد در بیارید ولی کابل تغذیه کارت روش باشه.

اگه سیستم باز روشن نشد 100% مشکل از گرافیکه

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Post-Human Warrior گفته است :

سلام این تست رو هم بکنید: گرافیک رو از روی مین برد در بیارید ولی کابل تغذیه کارت روش باشه.

دوست عزیز اینطوری که کارت هم سوخته باشه سیستم روشن میشه کابل برق هست نه کابل ارتباطی

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Royal گفته است :

دوست عزیز اینطوری که کارت هم سوخته باشه سیستم روشن میشه کابل برق هست نه کابل ارتباطی

اگه مدار تغذیه گرافیک سوخته باشه.سیستم روشن نمیشه.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Post-Human Warrior گفته است :

اره تست کردم

حتی گرافیک خارج از کیس اگه به پاور متصل باشه سیستم روشن نمیشه

حالا این مدار تغذیش گرونه؟

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، bl4ck گفته است :

اره تست کردم

حتی گرافیک خارج از کیس اگه به پاور متصل باشه سیستم روشن نمیشه

حالا این مدار تغذیش گرونه؟

ببینین اثر سوختگی تو پی سی بی نداره؟ یا قسمت vrm بوی سوحتگی نمیده؟

اگه فقط مشکل از 1-2 فاز تغذیه باشه باشه با 200-250 حل میشه.ولی ممکنه قطعات دیگه هم سوخته باشن حتی GPU.

6 تا موسفت + کنترولر + خازن+فیوز واسه من 150 در اومد(gtx 570).البته فقط قطعه بقیش رو خودم ردیف کردم

حالا شما کارت رو واسه شرکت های گارانتی بفرست ببین چی میگن.(سازگار مثل این که تعمیر داره)

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Post-Human Warrior گفته است :

ببینین اثر سوختگی تو پی سی بی نداره؟ یا قسمت vrm بوی سوحتگی نمیده؟

اگه فقط مشکل از 1-2 فاز تغذیه باشه باشه با 200-250 حل میشه.ولی ممکنه قطعات دیگه هم سوخته باشن حتی GPU.

6 تا موسفت + کنترولر + خازن+فیوز واسه من 150 در اومد(gtx 570).البته فقط قطعه بقیش رو خودم ردیف کردم

حالا شما کارت رو واسه شرکت های گارانتی بفرست ببین چی میگن.(سازگار مثل این که تعمیر داره)

بوی سوختگی حس نمیکنم

قبل این مشکلات گرافیک اصلا مشکل تصویر و خط و خش و .. نداشت

گاهی وقتا باعث میشد سیستم خاموش بشه فکر میکردم از رم باشه بعد دو روز پیش خاموش شد و دیگه هم روشن نشد

فکر کنم نوسانات شدید پاور قبلیم بهش اسیب زده بوده

چون من یه 6 پین و یه 8 پین پاور رو وصل کردم اصلا مشکل تغذیه نداشت

لینک به دیدگاه

سلام دوستان 

منم یه تجربه مشابه  دوستمون داشتم که موقع بازی یا وقتی فشار زیاد به کارت گرافیک  اعمال میکردم تصویر مانیتور خط های سبز رنگ ایجاد می شد و سیستم خاموش می شد.خیلی تلاش کردم بفهمم مشکل از چیه.چندبار گرافیکو از اسلات جدا کردم و روی اسلات های دیگه امتحان میکردم.بعضی مواقع تصویر میداد بعضی مواقع هم تا دو سه روز هر کاری میکردم تصویر نمیداد.تا اینکه آخرین راه حلی که امتحان کردم تعویض خمیر حرارتی چیپست گرافیک بود که بعد از اون روز گرافیک مثل روز اول با قدرت کار میکنه. امیدوارم مشکل دوست عزیزمون هم حل بشه.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، MohMosGh1973 گفته است :

سلام دوستان 

منم یه تجربه مشابه  دوستمون داشتم که موقع بازی یا وقتی فشار زیاد به کارت گرافیک  اعمال میکردم تصویر مانیتور خط های سبز رنگ ایجاد می شد و سیستم خاموش می شد.خیلی تلاش کردم بفهمم مشکل از چیه.چندبار گرافیکو از اسلات جدا کردم و روی اسلات های دیگه امتحان میکردم.بعضی مواقع تصویر میداد بعضی مواقع هم تا دو سه روز هر کاری میکردم تصویر نمیداد.تا اینکه آخرین راه حلی که امتحان کردم تعویض خمیر حرارتی چیپست گرافیک بود که بعد از اون روز گرافیک مثل روز اول با قدرت کار میکنه. امیدوارم مشکل دوست عزیزمون هم حل بشه.

بله من هم این مورد رو دیدم. یکی از دوستام ۷۹۷۰ داشت که چند سالی باهاش بازی می کرد تا اینکه دقیقا به مشکل شما برخورد. با عوض کردن خمیر حرارتی مشکل کاملا حل شد.
خودم هم ۷۵۰ تی آی داشتم که از یه نفر خریده بودم. بعد از این که ده بیست دقیقه بازی می کردی فریز می کرد یا صفحه کاملا سیاه و ویندوز ری استارت می شد. همه چی رو امتحان کردم آخر به این نتیجه رسیدم که مشکل از گرافیک هست و تنها با تعویض خمیر حرارتی مشکل حل شد.

لینک به دیدگاه

photo_2018-06-10_03-45-51.thumb.jpg.e391f368c380cbc8511879d0d26a456b.jpgphoto_2018-06-10_03-45-55.thumb.jpg.b3922dcb70c6ff3d09b4989b9460ab3d.jpg

قبل خرابی ظاهرا داخل کیس انفجاری رخ داده که من روی گرافیک این خازن رو مشاهده کردم که  بیرون از گرافیک روی بدنش زیر کولر سی پیو بود

شباهتی هم به خازن گرافیک و مادر برد نداره اصلا عجیبه 

نفهمیدم مال چیه

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، bl4ck گفته است :

قبل خرابی ظاهرا داخل کیس انفجاری رخ داده که من روی گرافیک این خازن رو مشاهده کردم که  بیرون از گرافیک روی بدنش زیر کولر سی پیو بود

شباهتی هم به خازن گرافیک و مادر برد نداره اصلا عجیبه 

نفهمیدم مال چیه

عجیبه که متوجه نشدین!

بهتره چک کنین ببینین از کدوم قطعه هست (احتمالا برد باشه)

اگر عکسی از مادربرد گرفتین قبل از اسمبل، یا از سایت‌های مختلف عکس واضحی ازش دارین چک کنین و میرسین به این خازن، البته اینکه خازن کاملا دراومده یه کم عجیبه که متوجه نشدین، چون معمولا یا نشتی می‌دن یا میترکن... با اون تصاویر یا ویدیوها چک کنین ببینین مربوط به کجا میشه. بعدش ممکنه اون قسمت از برد رنگش عوض شده باشه یا بخش‌های دیگری مثل ic یا چیپ و مدار و ... آسیب دیده باشن. پشت برد رو هم نگاهی بندازین.

در نهایت اگر فقط از همین یکی دو خازن باشه - که احتمالش کمه ولی اگه باشه خیلی خوش‌شانسین - با 1000 تک تومنی مشکل‌تون حل میشه!

ببینین چندمیکروفاراد هست، توی بازار خازن هست 200 تا 500، بعضی ها هم گرون‌تر میگن ولی خب عرفش اینه... بگیرین و دقیقا جایی که بوده با دقت لحیم کنین. اگر وارد نیستین بدین کسی براتون این کار رو انجام بده...

البته در صورتی که اون قطعه که اینطور شده گارانتی داره بهش دست نزنین و بفرستین برای گارانتی...

ممکن هم هست از پاور باشه - اگر پاورتون بالای کیس نصب میشه - احتمالش هست که از فضای خالی پره‌ها به بیرون پرتاب شده باشه... (البته کولرمستر نمیدونم از این خازن‌های با کیفیت نامناسب استفاده می‌کنه یا نه!)

در کل تمام موارد رو چک بفرمائید...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...