رفتن به مطلب

فروش ویژه گرافیک Asus Rog Strix 1050ti O4G

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 14 دقیقه قبل، norzoda گفته است :

معذرت یک اشتباهی پیش اومد حق ندارین توهین کنید

دوست عزیز بنده توهینی نکردم 

خواهشا از این به بعد خوب تحقیق کنید و عجولانه نظر ندید که  باعث گمراهی دیگران نشید

شما جوری گفتید پایه ی حرفتون هستید انگار مچ گیری کردید یا اینکه من میخوام دروغ بگم ولی من صادقانه در توضیحات گفتم اگر همین مدل کارت یعنی O4G که سری اورکلاک هست پیدا کردید بنده تخفیف بیشتری میدم.

لینک به دیدگاه

در در 1397/03/20, 22:36:01، ASTS گفته است :

سلام

چند روز مهلت تست میدید؟

داداش خوبی ؟؟؟؟؟ مهلت تست برای کارت آکبند؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، mhtk گفته است :

داداش خوبی ؟؟؟؟؟ مهلت تست برای کارت آکبند؟؟؟؟؟؟

داخل توضیحات ایشون ذکر نکرده بودند که کارت گارانتی داره که بعدش گفتند گارانتی سازگار داره و مشکلی نیست.

توی پست های قبلی توضیحات کامل داده شده در مورد اینکه حتی یه کارت اکبند هم ممکنه مشکل داشته باشه (نه اینکه فروشنده مقصر باشه نه در فرایند تولید به مشکل خورده و حالا چطوری از QC گذشته معلوم نیست) که کارت اکبند یا باید گارانتی داشته باشه یا اگه وارداتی (مسافری) هستش باید فروشنده مهلت تست منظور کنند.

ویرایش شده توسط ASTS
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ASTS گفته است :

داخل توضیحات ایشون ذکر نکرده بودند که کارت گارانتی داره که بعدش گفتند گارانتی سازگار داره و مشکلی نیست.

توی پست های قبلی توضیحات کامل داده شده در مورد اینکه حتی یه کارت اکبند هم ممکنه مشکل داشته باشه (نه اینکه فروشنده مقصر باشه نه در فرایند تولید به مشکل خورده و حالا چطوری از QC گذشته معلوم نیست) که کارت اکبند یا باید گارانتی داشته باشه یا اگه وارداتی (مسافری) هستش باید فروشنده مهلت تست منظور کنند.

حق با شماست 

لینک به دیدگاه

در در 1397/03/21, 09:44:29، ehsangomez گفته است :

1060 دارم برای فول اچ دی جواب نمیده !

مشخصات سی پی یو ، رم و غیره و ذالکتو بگو بینم مشکل از چیه 

1060 ۵ ترافلاپس قدرتشه الکی که نی فول اچ دی جواب نده چون خودم داشتم میدونم راحت فول اچ دی رو حداقل ۶۰ فریم و تکسچر الترا اجرا میکنه

لینک به دیدگاه

کاهش ویژه ی  قیمت به 1440 تا پایان آتش بازی لیون

90 هزار تومن زیر قیمت 

ویرایش شده توسط MohMosGh1973
لینک به دیدگاه

پایان تخفیف ویژه همزمان با پایان آتش بازی لیون

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...