رفتن به مطلب

نقد و بررسی کوتاهی از فن های جدید گرین GF120-RGB

Recommended Posts

در در 1 اردیبهشت 1398 در 16:53، maximal10 گفته است :

سلام

یکسوال در مورد گارانتی این مدل فن داشتم چون خیلی مهم نبود از ایجاد تاپیک جداگانه صرف نظر کردم و تو همین تاپیک با اجازه استارتر مطرح میکنم.

من  دو تا  از این مدل فن های گرین از سایت معتبر فروش اینترنتی خریدم که وقتی آوردن داخل یکی از جعبه ها مبدل یک به دو یا همون y-shape برای RGB رو نداشت. درخواست تعویض زدم و لی بعد از یک هفته گفتن که تامین کننده کالا تعویض و یا ارسال کمبود رو قبول نکرده و در عوض برای شما تخفیف لحاظ میشه و 15 تومن بابت نقص محتویات کالا بهم بر گردوندن. ولی من چون مادربردم یکدونه هدر RGB داره الان RGB یکی از از فن ها رو نمیتونم   روشن کنم . به نظرتون برم گارانتی این مورد رو بهم میدن؟

سلام 

با پیگیری پشتیبان رسمی گرین  @GREEN Support مبدل rgb در زمان اندک و به صورت رایگان بدستم رسید از پشتیبانی و پیگیریشون تشکر میکنم

• لایک 2
لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

امروز دوتا از این فنا به دستم رسید ولی  بنظرم کیفیت کابل 2 به 1 که فن داره با اونی که تو تصاویرش دیدم  یکم کیفیت پایینی داره.درسته؟

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام.

دوستان فن های GF120-RGB گرین یا کلا هر فن RGB رو میشه به کیت RGB گرین متصل کرد؟ تا اونجایی که من دیدم ترمینال RGB  گرین خروجی زیادی داره.

و اینکه میشه فنهای داخل کیت گرینو جدا تهیه کرد یا کل پک با همه؟ چون ظاهر فنهای کیت گرین با فنهای RGB گرین فرق داره .

و سوال دیگه ، فنهای RGB گرین قدرتشون از فنهای داخل کیت RGB گرین بیشتره؟ یا تفاوتی با هم ندارند؟

باتشکر

ویرایش شده توسط Mu3tang
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Mu3tang گفته است :

سلام.

دوستان فن های GF120-RGB گرین یا کلا هر فن RGB رو میشه به کیت RGB گرین متصل کرد؟ تا اونجایی که من دیدم ترمینال RGB  گرین خروجی زیادی داره.

و اینکه میشه فنهای داخل کیت گرینو جدا تهیه کرد یا کل پک با همه؟ چون ظاهر فنهای کیت گرین با فنهای RGB گرین فرق داره .

و سوال دیگه ، فنهای RGB گرین قدرتشون از فنهای داخل کیت RGB گرین بیشتره؟ یا تفاوتی با هم ندارند؟

باتشکر

خیر دوست عزیز، فقط فنهای اورجینال کیت RGB امکان اتصال به کنترلر RGB گرین رو دارند.

فنهای GF120RGB به مادربرد هایی که دارای خروجی RGB داشته باشند متصل میشوند، نه به کنترلر کیت RGB گرین.

فنهای GF120RGB فنهای مناسب واترکولر و ایرکولر هستند و بسیار پرقدرت تر از فنهای کیت RGB گرین هستند.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

خیر دوست عزیز، فقط فنهای اورجینال کیت RGB امکان اتصال به کنترلر RGB گرین رو دارند.

فنهای GF120RGB به مادربرد هایی که دارای خروجی RGB داشته باشند متصل میشوند، نه به کنترلر کیت RGB گرین.

فنهای GF120RGB فنهای مناسب واترکولر و ایرکولر هستند و بسیار پرقدرت تر از فنهای کیت RGB گرین هستند.

ممنون از پاسختون.

مادربرد من خروجی RGB نداره. با توجه به عدم وجود خروجی RGB چجوری میتونم از فنهای GF120RGB گرین استفاده کنم؟  و اینکه همینجوری وصل کنم فن ها چه رنگی میشن؟

آیا فنی هست که هم قدرت فن  GF120RGB باشه و ال ای دی داشته باشه؟ بیشتر ال ای دی رنگ قرمز و سفید مد نظرمه. 😁

توی نت گشتم یه مدل فن گرین پیدا کردم که بنظر ال ای دی هم داره GF140L-Turbo . این فن چقدر با فن GF120RGB  و یا GF120-HAF داره؟

باتشکر

----------------------

پ.ن: دوستانی که پاسخ منو میدهند و من براشون لایک نمیکنم ، بخاطر اینه که برای من گزینه Like و Upvote غیر فعاله . لطفا بر من خرده نگیرید.

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، Mu3tang گفته است :

ممنون از پاسختون.

مادربرد من خروجی RGB نداره. با توجه به عدم وجود خروجی RGB چجوری میتونم از فنهای GF120RGB گرین استفاده کنم؟  و اینکه همینجوری وصل کنم فن ها چه رنگی میشن؟

آیا فنی هست که هم قدرت فن  GF120RGB باشه و ال ای دی داشته باشه؟ بیشتر ال ای دی رنگ قرمز و سفید مد نظرمه. 1f601.png

توی نت گشتم یه مدل فن گرین پیدا کردم که بنظر ال ای دی هم داره GF140L-Turbo . این فن چقدر با فن GF120RGB  و یا GF120-HAF داره؟

باتشکر

----------------------

پ.ن: دوستانی که پاسخ منو میدهند و من براشون لایک نمیکنم ، بخاطر اینه که برای من گزینه Like و Upvote غیر فعاله . لطفا بر من خرده نگیرید.

شما میتونید از فنهای GF120RGB استفاده کنید فقط چراغهاش روشن نمیشن. برای اینکه چراغ هاشو روشن کنید به یک عدد درایور RGB دوازده ولت نیاز دارید،

یه چیزی مثل این: http://shop.lightiran.com/کنترلر-و-درایور-rgb/124-کنترلر-و-درایور-rgb-با-ریموت-کنترل-24-کلید.html

که اون درایور رو با تبدیل مولکس به پاور بزنید، و اون سرش رو به فنهای RGB بزنید.

فن GF120RGB یه مدل رقیب هم داره از کولر مستر، اما قدرت و کیفیت گرین بهتره.

در مورد تفاوت فنها با هم، بخوام توضیح بدم، یه مقاله 5000 کلمه ای میشه. شما بفرمایید برای کجا میخواین از فن استفاده کنید بهتر میشه راهنمایی کرد.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

شما میتونید از فنهای GF120RGB استفاده کنید فقط چراغهاش روشن نمیشن. برای اینکه چراغ هاشو روشن کنید به یک عدد درایور RGB دوازده ولت نیاز دارید،

یه چیزی مثل این: http://shop.lightiran.com/کنترلر-و-درایور-rgb/124-کنترلر-و-درایور-rgb-با-ریموت-کنترل-24-کلید.html

که اون درایور رو با تبدیل مولکس به پاور بزنید، و اون سرش رو به فنهای RGB بزنید.

فن GF120RGB یه مدل رقیب هم داره از کولر مستر، اما قدرت و کیفیت گرین بهتره.

در مورد تفاوت فنها با هم، بخوام توضیح بدم، یه مقاله 5000 کلمه ای میشه. شما بفرمایید برای کجا میخواین از فن استفاده کنید بهتر میشه راهنمایی کرد.

میخوام این فنهارو برای خود کیس استفاده کنم.

دو تا 120 روی سقف و دو تا هم جلوی کیس . ولی جلوی کیس فن 140 هم نصب میشه .

برای پشت کیس هم میخوام یه واتر کولر 120 گرین نصب کنم برای سی پی یو 9400 i5.

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Mu3tang گفته است :

میخوام این فنهارو برای خود کیس استفاده کنم.

دو تا 120 روی سقف و دو تا هم جلوی کیس . ولی جلوی کیس فن 140 هم نصب میشه .

برای پشت کیس هم میخوام یه واتر کولر 120 گرین نصب کنم برای سی پی یو 9400 i5.

GF120RGB واسه فن کیس میشه استفاده کرد اما خیلی قویه، و پیشنهاد می کنم برای واتر کولر ازش استفاده کنید.

برای فن کیس با توجه به اینکه مادربرد شما خروجی RGB نداره سراغ کیت RGB گرین برید، فنهای اون کیت برای کیس خوبه. دو تا کیت بخرید 4 فن در اختیار شما قرار میده.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در در 27 مهر 1398 در 17:29، ARMIN گفته است :

GF120RGB واسه فن کیس میشه استفاده کرد اما خیلی قویه، و پیشنهاد می کنم برای واتر کولر ازش استفاده کنید.

برای فن کیس با توجه به اینکه مادربرد شما خروجی RGB نداره سراغ کیت RGB گرین برید، فنهای اون کیت برای کیس خوبه. دو تا کیت بخرید 4 فن در اختیار شما قرار میده.

سلام.

من مادربردمو عوض با h310 plus و الان هدر RGB دارم.

میخوام فن GF120RGB  گرین بگیرم وصل کنم به مادربرد.

سوالم اینه نوار RGB گرین و یا MSI و یا هر برندی ، به تبدیلهای فن 120 RGB گرین وصل میشه؟

ویرایش شده توسط Mu3tang
لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، Mu3tang گفته است :

سلام.

من مادربردمو عوض با h310 plus و الان هدر RGB دارم.

میخوام فن GF120RGB  گرین بگیرم وصل کنم به مادربرد.

سوالم اینه نوار RGB گرین و یا MSI و یا هر برندی ، به تبدیلهای فن 120 RGB گرین وصل میشه؟

نوار RGB گرین وصل نمیشه، اما نوار آرجی بی فانتک و یا دیپکول مدلهای  350 و 360 وصل میشن.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...